DIY Χριστουγεννιάτικες κάρτες - ένα πρωτότυπο σημάδι προσοχής και ένα δώρο από την καρδιά (51 φωτογραφίες)

Μια τέτοια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη πρωτοχρονιάτικη παράδοση είναι ένα νέο έτος χαιρετισμός με χαρτί Πρωτοχρονιά, τα οποία ταχυδρομήθηκαν σε φακέλους ή ακριβώς έτσι. Πρέπει να ομολογήσω ότι σήμερα όλοι συγχαίρουμε το κοινό για το Νέο Έτος, ωστόσο, οι κάρτες έχουν γίνει πλέον ηλεκτρονικές και τα συγχαρητήρια ακούγονται λίγο στερεότυπα, επειδή αποστέλλονται σε όλους.

Ανοιχτή κάρτα Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με λάμψη

Πρωτοχρονιά κάρτα από χαρτί

Πρωτοχρονιά κάρτα με λουλούδι

Πρωτοχρονιά κάρτα με διακόσμηση

Αλλά πώς θέλετε να ακούσετε και να πείτε ειλικρινή συγχαρητήρια απευθυνόμενη σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Εάν καταγράψετε τις εφέσεις στις κάρτες του νέου έτους, τότε αυτές οι επιθυμίες δεν θα χαθούν στην εορταστική φασαρία και μπορούν να ξαναδιατηρήσουν ξανά και ξανά.

DIY Χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι πολύ εύκολο να κάνουμε. Πολλές ιδέες για κάρτες διακοπών προσφέρονται στο Διαδίκτυο και σε περιοδικά.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με ψαροκόκαλο

Κάρτες όγκου Πρωτοχρονιάς

Η χρήση τεχνολογίας εφαρμογών έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία. Χάρη σε τέτοιες τεχνικές, οι εικόνες αποκτούν επιπλέον βάθος ή όγκο. Οι κάρτες της Πρωτοχρονιάς του 2019 θα γίνουν πρωτότυπες και πολύχρωμες και για να τις δημιουργήσετε δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες ή ασυνήθιστα υλικά. Μπορείτε να εργαστείτε με την τελική εικόνα ή απλά να απεικονίσετε μια ενδιαφέρουσα σύνθεση από τα χαρακτηριστικά της Πρωτοχρονιάς.

Πώς να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα "Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια φούστα"

Αναπόσπαστο μέρος των χειμερινών διακοπών είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Υπάρχουν τόσες πολλές δημιουργικές ιδέες για τη μετάφραση της εικόνας του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε καρτ ποστάλ που απλά δεν μπορεί να σταματήσει να εκπλαγείτε από τις φαντασιώσεις των γυναικών που κατασκευάζουν DIY κάρτες για το νέο έτος.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με γεωμετρική ψαροκόκαλο

Πρωτοχρονιά κάρτα με βουνά

Πρωτοχρονιά κάρτα από σελίδες βιβλίων

Για να φτιάξετε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από κυματοειδές χαρτί, θα χρειαστείτε:

 • ένα φύλλο χαρτονιού πυκνού χρώματος μεγέθους Α4. Αυτό το χαρτί χρησιμοποιείται ως βάση, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια φωτεινή αντίθεση, θα πρέπει να πάρετε κόκκινο ή μπλε / μπλε χαρτόνι?
 • βαθύ πράσινο κυματοειδές χαρτί.
 • ψαλίδι;
 • για να διορθώσετε τα μέρη, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ταινία διπλής όψης, έτσι ώστε η εργασία να φαίνεται πιο καθαρή και είναι ευκολότερο να δημιουργηθεί μια όμορφη καρτ ποστάλ. Εάν δεν υπάρχει κολλητική ταινία, τότε η κόλλα PVA είναι αρκετά κατάλληλη.
 • απλό μολύβι.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα από χειροποίητο χαρτί

Χριστουγεννιάτικη κάρτα από φέτες

Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά κάρτα με κορδέλες

Στάδια παραγωγής καρτ ποστάλ:

 1. Η βάση είναι έτοιμη - για αυτό, ένα φύλλο χαρτονιού είναι λυγισμένο στο μισό και λαμβάνεται ένα τυποποιημένο κενό για μια κάρτα.
 2. Στη συνέχεια, σε ένα από τα μισά (από την πλευρά του στρώματος χρώματος), σχεδιάζεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα μολύβι. Αρκεί να τραβήξουμε λίγες γραμμές με τη μορφή επιμήκους τριγώνου με ίσες πλευρές.
 3. Συγκομιδή στοιχείων για το μελλοντικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην κάρτα, η ψαροκόκαλα θα έχει μια κλιμακωτή εμφάνιση, που σχηματίζεται από τις συλλεγμένες λωρίδες πράσινου χαρτιού. Πέντε ταινίες κυματοειδούς χαρτιού πλάτους 3 cm διαφορετικών μηκών κόβονται (το μήκος καθορίζεται από το επιθυμητό μεγαλείο του χριστουγεννιάτικου δέντρου).
 4. Λωρίδες ταινίας πλάτους περίπου 1 cm κολλούνται πάνω στο τεμάχιο εργασίας.
 5. Τώρα, στην πραγματικότητα, αρχίζουμε να φτιάχνουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκινώντας από την κατώτερη βαθμίδα. Οι κυματοειδείς λωρίδες συλλέγονται ελαφρώς (είναι καλύτερο να σχηματίζονται αβαθείς πτυχώσεις) και κολλούνται στην ταινία. Έτσι, οι πέντε σειρές είναι επικολλημένες και σχηματίζεται το τριγωνικό σχήμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Για να φανεί η εικόνα του χειμώνα πλήρης, μπορείτε να διακοσμήσετε την κορυφή του δέντρου με ένα αστραφτερό αστέρι και να κολλήσετε βροχή, τόξα ή κάτι γυαλιστερό στα κυματοειδή επίπεδα.

Πρωτοχρονιά κάρτα μινιμαλισμό

Πρωτοχρονιά κάρτα από νήματα

Πρωτοχρονιά κάρτα από νήματα

Πρωτοχρονιά κάρτα με κάλτσα

Ο όγκος της κάρτας του νέου έτους

Ευχετήρια κάρτα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα και νιφάδες χιονιού.

Για να εκπλήξει ευχάριστα τους επισκέπτες και τους συγγενείς, αξίζει να φανταστούμε και να εφαρμόζουμε διαφορετικά υλικά για να δημιουργήσουμε ένα σπιτικό χαιρετισμό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να φτιάξετε μια τρισδιάστατη καρτ ποστάλ χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης ή κομμάτια αφρού πολυστυρενίου.

Υλικά: πολύχρωμο τσόχα, λευκό χαρτόνι, φύλλο μπλε χαρτόνι μεγέθους A4, κομμάτια αφρού πολυστερίνης, κόλλα, διακοσμητικά στοιχεία.

Ως βάση, χρησιμοποιείται μπλε χαρτόνι, το οποίο διπλώνεται στο μισό. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κομμένο από πράσινο τσόχα και κολλημένο στη βάση. Η επίδραση του όγκου θα δημιουργηθεί από σχέδια με νιφάδες χιονιού κομμένα από λευκό χαρτόνι. Είναι κολλημένα σε μικρά κομμάτια αφρού πολυστερίνης.

Τέτοιες πρωτότυπες κάρτες είναι πολύ απλές και γρήγορες. Και για να δώσετε στους επισκέπτες μια ποικιλία από χαιρετισμούς διακοπών, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε και άλλα χαρακτηριστικά του νέου έτους: Χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπότες για δώρα, γιρλάντες.

Πρωτοχρονιά κάρτα με ένα ελάφι

Πρωτοχρονιά κάρτα Origami

Kirigami Πρωτοχρονιά Κάρτα

Κάρτα νέου έτους από χαρτί που έχει απομείνει

Καρτ ποστάλ στο στυλ του μινιμαλισμού.

Μερικές φορές υπάρχει λίγος χρόνος για την προετοιμασία δώρων ή σημείων προσοχής της Πρωτοχρονιάς, γι 'αυτό και οι επιλογές σχεδιασμού κάρτας είναι πολύ σχετικές, οι οποίες χρειάζονται λίγο χρόνο για να δημιουργηθούν.

Πώς να σχεδιάσετε μια κάρτα νέου έτους;

Δεν υπάρχουν χειροποίητα υλικά στο χέρι; Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να σχεδιάσετε μια κάρτα διακοπών. Μην ανησυχείτε για την έλλειψη τέχνης. Για να δημιουργήσετε δημιουργικούς χαιρετισμούς της Πρωτοχρονιάς, μερικές φορές μια μαύρη στυλό, λαμπερά φωτεινά κουμπιά και μια ασυνήθιστη απλή εικόνα στο στυλ του μινιμαλισμού αρκούν.

Δώρο δώρο

Κάνοντας μια κάρτα Χριστουγέννων με τα χέρια σας μπορεί να πάρει λίγο χρόνο και να φέρει πολλή δημιουργική ευχαρίστηση.

Ορθογώνια διαφόρων μεγεθών κόβονται από παχύ χαρτί με διάφορες αποχρώσεις. Κάθε στοιχείο είναι τυλιγμένο με μια σατέν κορδέλα με τη μορφή ενός ντυσίματος δώρου και ένα τόξο σχηματίζεται στην κορυφή. Στην λάθος πλευρά των ορθογωνίων κολλήστε κομμάτια κολλητικής ταινίας ή αφρού. Στη συνέχεια, τα ορθογώνια είναι κολλημένα στην εμπρόσθια πλευρά του τεμαχίου εργασίας έτσι ώστε να δημιουργηθεί η επίδραση των κουτιών δώρου που στέκονται πάνω ή το ένα δίπλα στο άλλο.

Διάτρητη κάρτα Χριστουγέννων

Πρωτοχρονιά κάρτα με πλαστελίνη

Πρωτοχρονιά κάρτα απλή

Πρωτοχρονιά κάρτα με απλό σχεδιασμό.

Πρωτοχρονιά κάρτα με ένα πουλί

Χαρτοφυλάκια με σχισμές

Για να εφαρμόσετε αυτήν την τεχνική για την κατασκευή καρτ-ποστάλ, χρειάζεστε χοντρό λευκό χαρτί, τυπωμένο ή λαμπερό χρωματισμένο χαρτί, ψαλίδι, στυλό, κόλλα.

Με τη βοήθεια ενός μαρκαδόρου, στην μπροστινή πλευρά του τυφλού, γράψτε ένα συγχαρητήριο για τις διακοπές και τραβήξτε τις μπάλες της Πρωτοχρονιάς διαφορετικών μεγεθών. Προσεκτικά κόψτε το εσωτερικό του κύκλου. Χρωματισμένο χαρτί με μοτίβο είναι κολλημένο μέσα στην κάρτα έτσι ώστε να είναι ορατό στην υποδοχή.

Καρτ ποστάλ με αυθεντική διακόσμηση

Πριν κάνετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με τα δικά σας χέρια, θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά τα "αποθέματα" στο σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό και διακόσμηση ως διακόσμηση: παλιές χάντρες, πολύχρωμες πλεξίδες, όμορφο χαρτί σχεδιαστή, αποκόμματα περιοδικών, παλιές φωτογραφίες και ακόμη και μπαχαρικά.

Διακοσμήστε την κάρτα με μπάλες Χριστουγέννων

Ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι μπάλα με τη μορφή μιας μπάλας είναι ένα από τα παραδοσιακά σύμβολα των διακοπών. Λαμπερά και ματ, μεγάλα και μικρά, είναι πάντα παρόντα στο δέντρο.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε κομψά με μπάλες και χειροποίητες κάρτες Πρωτοχρονιάς.

Κάρτα νέου έτους με κουμπιά

Πρωτοχρονιά κάρτα με μοτίβο

Πρωτοχρονιά κάρτα με σκύλο

Πρωτοχρονιά κάρτα από χαρτοπετσέτες

Υλικά:

 • λευκό κενό για καρτ ποστάλ (χαρτόνι ή βαρύ χαρτί με υφή).
 • κομμάτια μπλε και λευκών κορδέλλων οργάντσας.
 • μικρές λαμπερές μπάλες και λευκές μπάλες.
 • χαρτί με ασημένια επιφάνεια.
 • σγουρό ψαλίδι?
 • συνηθισμένο ψαλίδι και κόλλα.

Δημιουργία κάρτας:

 1. Μια μικρή πλατεία κόβεται από ένα φύλλο αργυρού χαρτιού. Η άκρη του τετραγώνου κόβεται με σγουρό ψαλίδι. Εάν δεν υπάρχουν ψαλίδια, τότε απλά με ελαφριά τράνταγμα δημιουργείται ένα τεμαχισμένο άκρο στην πλατεία. Η λεπτομέρεια είναι κολλημένη στο κέντρο του κεντήματος μιας ωραίας κάρτας Happy New Year.
 2. Στην επάνω δεξιά και κάτω αριστερή γωνία, είναι κολλημένα σγουρά ασημένια χαρτιά.
 3. Μια περίτεχνη επιγραφή "Happy New Year" γίνεται πάνω από την πλατεία με ένα μπλε στυλό.
 4. Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι δεμένες με μια κορδέλα, σχηματίζεται ένα κομψό τόξο. Οι μπάλες είναι κολλημένες στο κέντρο της ασημένιας πλατείας.

Για μια ευχετήρια κάρτα Happy New Year, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς: κόκκινο-πράσινο, χρυσό με μπλε, ασημί με κόκκινο, ασημί με πράσινο.

Πρωτοχρονιά κάρτα με μπάλες

Πρωτοχρονιά κάρτα μπλε

Πρωτοχρονιά κάρτα από διακοσμητική ταινία

Πρωτοχρονιά κάρτα με έναν χιονάνθρωπο

Πρωτοχρονιά κάρτα με νιφάδες χιονιού

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χάντρες

Χρησιμοποιώντας απλά και κάπως τεχνικά υλικά, αποδεικνύεται ότι δημιουργήσαμε λίγο αυστηρές αλλά ωραίες κάρτες Πρωτοχρονιάς.

Υλικά: λευκά λευκά και κυματοειδές χαρτόνι, λευκά πυκνά σπειρώματα, ψαλίδια, 5 μικρές χρυσές χάντρες και μεγάλο ασήμι το καθένα, ένα χάρακα, κόλλα κόλλας.

Στάδια εργασίας

 1. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κομμένο από ένα κυματοειδές χαρτόνι με τη μορφή ενός συνηθισμένου τριγώνου και ενός μικρού ορθογωνίου για τη διακόσμηση της επιγραφής.
 2. Ένα ορθογώνιο είναι κομμένο από λευκό χαρτόνι, το ίδιο σχήμα με κυματοειδές, λίγο μικρότερο. Η επιγραφή "Happy New Year!" Εφαρμόζεται στο χαρτί.
 3. Οι χάντρες είναι αρμαθιές στο νήμα (πρώτα μικρό και στη συνέχεια μεγάλο) και το άκρο του είναι κολλημένο στην κάτω πλευρά του δέντρου.
 4. Το νήμα είναι τυλιγμένο γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και, με κάθε στροφή, μια χάντρα έχει μείνει στην μπροστινή πλευρά. Επιπλέον, το νήμα δεν βρίσκεται σε ένα μέρος, αλλά διαγώνια σε όλο το σχήμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
 5. Όταν τελειώνουν οι χάντρες, το νήμα κόβεται και στερεώνεται με κόλλα στην λάθος πλευρά του δέντρου.
 6. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κολλημένο πάνω στη λευκή βάση της καρτ ποστάλ, ενώ κάτω από αυτό είναι τοποθετημένο ένα ορθογώνιο - πρώτα κυματοειδές και πάνω του - λευκό με την επιγραφή.

Κατά τη διάρκεια της ροής εργασίας, μπορεί να εμφανιστούν άλλες ιδέες για τη διακόσμηση της κάρτας ή να μην υπάρχουν κατάλληλα υλικά. Τότε φαντασία και πείραμα είναι ευπρόσδεκτοι

Δημιουργικές χριστουγεννιάτικες κάρτες

Κατά τη δημιουργία καρτών δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε παραδοσιακά σύμβολα: Santa Claus, διακοσμήσεις Χριστουγεννιάτικων δέντρων, νιφάδες χιονιού. Πρωτότυπες ιδέες για τις κάρτες του DIY New Year - την εικόνα των ζώων προστάτη του νέου έτους και την ασυνήθιστη διακόσμηση τους.

Πρωτοχρονιά κάρτα με σκύλο

Κάρτα νέου έτους με υφάσματα

Ανατυπωμένη κάρτα Χριστουγέννων

Κάρτα νέου έτους με ύφασμα

Ευχετήριες κάρτες Happy New 2019 Έτος του σκύλου

Για τη δημιουργία εικόνων με ζώα, χρησιμοποιείται οποιαδήποτε τεχνική (ογκομετρική, εφαρμογή, κοπή).

Υλικά: Κουμπιά καφέ-κίτρινου χρώματος διαφόρων μεγεθών, χαρτόνι, κενό, κόλλα, κλωστή με βελόνες, ψαλίδι.

Ένα ειδώλιο σκυλιών κόβεται από χαρτόνι. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία από το Internet. Δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζονται προσεκτικά τα χαρακτηριστικά της φυλής ή του σχήματος. Μόνο το σχήμα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο. Τα κουμπιά είναι ραμμένα πάνω στο χαρτόνι (πρώτα μεγαλύτερο και στη συνέχεια μικρότερο). Για να φτιάξουν τη φιγούρα, μαύρα κουμπιά ραμμένα στη θέση των ματιών. Μια χαιρετιστική επιγραφή της Πρωτοχρονιάς γίνεται στην κάρτα και ένα ειδώλιο σκυλιών είναι επικολλημένο. Τέτοιες όμορφες κάρτες για το νέο έτος του σκύλου μπορούν επίσης να παρουσιαστούν σε συναδέλφους ή υπαλλήλους.

Πρωτοχρονιά κάρτα με μοτίβο

Πρωτοχρονιά κάρτα με στεφάνι

Πρωτοχρονιά κάρτα με κλαδί ελάτης

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με πλεκτό χιονάνθρωπο

Πρωτοχρονιά κάρτα με κεντήματα

Πώς να φτιάξετε μια κάρτα για τη μαμά για το νέο έτος

Μια κάρτα με αυτό το σχέδιο δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα είναι πάντα ευχάριστο να το παραλάβετε, επειδή φέρνει ζεστασιά και ευχάριστες αναμνήσεις.

Για να το δημιουργήσετε, θα χρειαστείτε: ένα κενό χοντρό χαρτί, φωτεινές φωτογραφίες στο σπίτι, κόλλα, έγχρωμους δείκτες, διακοσμητικά στοιχεία.

Ο σχεδιασμός των καρτών του νέου έτους με τις φωτογραφίες μπορεί να είναι το πιο διαφορετικό. Είναι καλύτερο να παραλάβετε φωτογραφίες σχετικά με τα θέματα της Πρωτοχρονιάς. Εάν δεν υπάρχουν πολλά από αυτά, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε μοντάζ φωτογραφιών σε έναν υπολογιστή. Οι ήρωες στις φωτογραφίες μπορούν να ολοκληρώσουν το μουστάκι, τα κόκκινα καπάκια της Πρωτοχρονιάς.

Πρωτοχρονιά κάρτα φωτεινό

Πρωτοχρονιά κάρτα πράσινο

Χειμώνας της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιά κάρτα με αστέρι

Εάν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, τότε αξίζει να κάνετε ένα κολάζ φωτογραφιών. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το σχεδιασμό του: η ελεύθερη σύνδεση των φωτογραφιών, η επικάλυψη των φωτογραφιών μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποκτηθεί ένα ενδιαφέρον ογκομετρικό αποτέλεσμα.

Το Νέο Έτος είναι μια γιορτή όταν είναι εύκολο να πειραματιστεί και κάθε εκδήλωση πρωτοτυπίας μοιάζει υπέροχη. Με τη βοήθεια καρτ-ποστάλ μπορείτε να κάνετε ένα άτομο ένα δώρο Πρωτοχρονιάς και να πείτε πολλά - να του εκφράσετε την ειλικρινή συμπάθεια και τη θερμή στάση σας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)