Πρωτότυπα δώρα DIY για το νέο έτος: πιασάρικα μικρά πράγματα για φίλους και συγγενείς (54 φωτογραφίες)

Σε μια εποχή κατά την οποία τα σπασμένα πράγματα δεν επισκευάζονται αλλά απλώς αντικαθίστανται από νέα, οι εκδηλώσεις προσοχής που εκτελούνται με το χέρι του αποκτούν ιδιαίτερη αξία. Τέτοιες εξατομικευμένες παρουσιάσεις μπορεί να μην έχουν υλική αξία, αλλά αντικατοπτρίζουν πλήρως τη σχέση μεταξύ ανθρώπων, φροντίδας και κατανόησης. Αν στις παραμονές των διακοπών για να δείξει μια μικρή φαντασία, μπορείτε να κάνετε πραγματικά αυθεντικά δώρα για το νέο έτος με τα χέρια σας από γνωστά αντικείμενα.

Γλυκά σε τράπεζες για το νέο έτος

Πρωτότυπη συσκευασία αλκοόλ για το νέο έτος

Κρεβάτι της Πρωτοχρονιάς

Στεφάνι από χάντρες ως δώρο για το νέο έτος

Μπουκέτο Πρωτοχρονιάς ως δώρο

Τι τάσεις συνοδεύουν την έναρξη του 2019;

Αν θέλετε να κάνετε δώρα για το νέο έτος 2019 με τα δικά σας χέρια, αξίζει να θυμάστε ότι η μετατροπή των τοπικών αντικειμένων και εργαλείων σε λαμπερές και πιασάρικες συνθέσεις με τη δυνατότητα χρήσης τους για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους θεωρείται ιδιαίτερη κομψότητα. Για παράδειγμα, τα γλυκά και άλλα "καλούδια" μπορούν να παρουσιαστούν με τη μορφή ενός ασυνήθιστου γλυκού δώρου για το Νέο Έτος: γι 'αυτό θα πρέπει να τα επανασυσκευάσετε, να δημιουργήσετε θεματικές επιγραφές και ευχές.

Candy ως δώρο για το νέο έτος

Χριστούγεννα μπουκάλι

Πρωτοχρονιάτικο ντεκόρ

Τα σετ δώρων είναι επίσης σε ζήτηση - καλλυντικά, βρώσιμα, αποτελούμενα από αξεσουάρ. Για να τα καταρτίσει, είτε επαναπροσδιορίζουν υπάρχοντα πράγματα είτε αποκτούν τα αρχικά εξαρτήματα και τα συμπληρώνουν με αξεσουάρ διακοπών. Gizmos με μια συστροφή παρουσιάζονται στους φίλους και την οικογένεια, τα δώρα για το νέο έτος για τους άνδρες πρέπει να έχουν ένα νόημα.

Αρχικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από σακούλες τσαγιού

Τα δώρα στους συναδέλφους για το Νέο Έτος δεν χρειάζεται να είναι εξατομικευμένα: εάν διαθέτετε μια κατάλληλη θέση για ένα σνακ στην εργασία, μπορείτε να διακοσμήσετε αυτό το χώρο εορταστικά - να το διακοσμήσετε και να το αναστήσετε.

Μια εξαιρετική επιλογή για συγχαρητήρια μπορεί να ονομαστεί τσάι δέντρα - κομψές συνθέσεις από τσάντες. Πρέπει να επιλέξετε εκ των προτέρων:

  • χαρτόνι ή πλαστικό κώνο.
  • ένα στρογγυλό κιβώτιο που θα χρησιμεύσει ως βάση.
  • Συσκευασία του συσκευασμένου τσαγιού της αγαπημένης σας μάρκας (ιδανικό εάν υπάρχει μια επιλογή με κέλυφος σε πράσινες αποχρώσεις).
  • κοσμήματα - χάντρες, τόξα, κ.λπ.
  • κόλλα όπλο.

Ο κώνος είναι διακοσμημένος με τσάντες τσαγιού, ξεκινώντας από το κάτω μέρος και κινώντας με σκαλοπάτι. Η κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στην κορυφή, έτσι ώστε τα σακουλάκια να μπορούν να αποκολληθούν εύκολα. Οι τελευταίες πινελιές είναι μικρές διακοσμήσεις που κάνουν το δέντρο να δείχνει εορταστικό.

Το καπάκι του κιβωτίου βάσης πρέπει να συνδεθεί με κόλλα στον πυθμένα του κώνου, τότε αυτό το δοχείο είναι γεμάτο με ρύζι, έτσι ώστε η δομή να είναι σταθερή.

Τσάι φόντο τσάντα

Πρωτοχρονιάτικος σχεδιασμός δώρων

Τα παιχνίδια του νέου έτους ως δώρο

Βραχιόλι για άνδρες, έτοιμο για οποιαδήποτε κατάσταση

Ένα μεγάλο δώρο στον αδερφό σας για το Νέο Έτος με τα χέρια σας είναι ένα βραχιόλι από ένα νάιλον κορδόνι ενός paracord. Στη συνήθη ζωή, το προϊόν έχει τη μορφή ενός κομψού αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί στον καρπό, που χρησιμοποιείται ως μπρελόκ, αλλά σε ακραίες καταστάσεις είναι εύκολο να διαλυθεί - δημιουργείται ένα εύκολο και πολύ ισχυρό σχοινί.

Για την κατασκευή ενός βραχιολιού θα χρειαστείτε 3-4 μέτρα καλωδίου, η τεχνική ύφανσης μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Για να μην ανοίγουν τα άκρα του καλωδίου, δένονται σε κόμπο, καίγονται ή ενισχύονται με κόλλα.Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά εξαρτήματα εδώ: βρόχους που αφήνουν τα άκρα του περάσματος σχοινιού να χρησιμεύσουν ως συνδετήρας για ένα κομψό βραχιόλι.

Ανδρικό βραχιόλι ως δώρο για το νέο έτος

Κούπα για μηνύματα

Αν θέλετε να κάνετε ένα έθιμο δώρο για τον σύζυγό σας στα χέρια του νέου έτους, δοκιμάστε να μετατρέψετε μια εντελώς ασήμαντη επιλογή - μια προσωπική κούπα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο συμβούλιο στο οποίο θα εμφανίζονται νέες επιγραφές κάθε πρωί - μια επιθυμία για μια καλή μέρα, μια ομολογία συναισθημάτων, μια ενθαρρυντική λέξη χωρισμού, γραμμένη σε έγχρωμη κιμωλία.

Κούπα δώρου Πρωτοχρονιάς

Νέο ημερολόγιο ως δώρο

Candy ως δώρο για το νέο έτος

Θα χρειαστείτε:

  • ανοιχτή κούπα πορσελάνης με λεπτές επιφάνειες.
  • βερνικιού χρώματος και βούρτσας?
  • ταινία κάλυψης.

Απαιτείται μελανοδοχείο μελάνης έτσι ώστε να βρίσκεται πάνω στο κεραμικό (πληροφορίες σχετικά με αυτό υπάρχουν συνήθως στη σήμανση). Το επάνω μέρος των πιάτων που έρχονται σε επαφή με τα χείλη κατά τη χρήση πρέπει να σφραγίζεται με ταινία κάλυψης, ενώ οι υπόλοιπες επιφάνειες, οι οποίες αργότερα θα γίνουν ένα αυτοκόλλητο χαρτόνι, πρέπει να απολιπανθούν πλήρως και να καλυφθούν με βαφή. Αφού αφαιρέσετε την ταινία, το προϊόν θα πρέπει να στεγνώσει για μία ημέρα σε περιοχή αερισμού.

Αφού το χρώμα στεγνώσει, το διακοσμητικό στρώμα ενισχύεται. Για να το κάνετε αυτό, προθερμάνετε το φούρνο σε 150 μοίρες και στείλετε μια κούπα σε αυτό για μισή ώρα, στη συνέχεια σβήστε τον φούρνο, αλλά το προϊόν πρέπει να αφαιρεθεί μόνο μετά από πλήρη ψύξη του εξοπλισμού. Τέτοια πιάτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.

Πλεκτό κάλυμμα για κούπα

Για όμορφες κυρίες

Εκτελώντας ένα δώρο DIY για την αδελφή μας μόνοι μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι πρακτικό και μοναδικό, έτσι ώστε το παρόν να θυμόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα στερεά αρώματα με ατομικό άρωμα μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Συχνά έχουν σχεδιαστεί ως δώρο για τη μαμά για το Νέο Έτος, επειδή οι εθισμοί της στην αρωματοποιία είναι πάντα γνωστοί στα μέλη της οικογένειας.

Νέο Έτος άρωμα

Τα αρώματα είναι κατασκευασμένα από μείγμα αιθέριων ελαίων, κηρού μελισσών και υγρής βιταμίνης Ε. Κατ 'αρχάς θερμαίνουμε το κερί σε υδατόλουτρο, στη συνέχεια προσθέτουμε λάδι και βιταμίνη, το ρίχνουμε σε καλούπια και μετά από πλήρη σκλήρυνση είναι όμορφα συσκευασμένα.

Νέο δώρο για τις γυναίκες

Νέο δώρο σε ένα κουτί

Το δώρο της Πρωτοχρονιάς για την κουζίνα

Άνετα πλεκτά αξεσουάρ

Για τους φίλους, τους δασκάλους ή τους συγγενείς ως δώρα για το νέο έτος μπορείτε να παρουσιάσετε χαριτωμένα σουβέρ για κούπες do-it-yourself. Τα επίπεδη στρογγυλά μοντέλα με χειροποίητα στολίδια φαίνονται τέλεια οργανικά, στα οποία μπορείτε να βάλετε ένα ποτήρι με ζεστό ρόφημα και "καλύμματα" που φοριούνται στο κάτω μέρος της κούπα. Η πρωτοχρονιάτικη στολίσθηση τονίζει την εορταστική διάθεση, φέρνει μια ιδιαίτερη ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να κάνετε τέτοια όμορφα δώρα με τα χέρια σας τόσο με τη βοήθεια βελόνων πλεξίματος και με βελονάκι.

Πλεκτά ειδώλια ως δώρο για το νέο έτος.

Πλεκτά κοσμήματα ως δώρο για το νέο έτος

Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα ως δώρο για το νέο έτος

Σετ για παραδοσιακά χειμωνιάτικα ποτά

Εάν θέλετε να κάνετε τα βρώσιμα δώρα για το Νέο Έτος με τα δικά σας χέρια, οπλίστε τον εαυτό σας με όμορφα γυάλινα βάζα: θα αποτελέσουν τη βάση για μια εντύπωση παρουσίασης. Συγκεκριμένα, μπορείτε να συλλέξετε κιτ για να κάνετε κακάο ή ζεστή σοκολάτα σε αυτά - αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να απολαύσουμε ένα υπέροχο ποτό!

Δώρο Πρωτοχρονιάς με καραμέλα

Χριστούγεννα τσάντα

Ένα μικρό δώρο για το νέο έτος

Το γυάλινο δοχείο θα πρέπει να γεμίσει με σκόνη κακάου ή ζεστή σοκολάτα με ένα τρίτο και αρκετές φέτες σοκολάτας ή γλυκά ενδιαφέροντος σχήματος θα πρέπει να τοποθετηθούν στην κορυφή. Το Marshmallow θα καταλάβει τον ελεύθερο χώρο μέχρι το καπάκι. Η ετικέτα στο βάζο θα χρησιμεύσει ως ευχετήρια κάρτα, τα γλειφιτζούρια μπορούν να κολληθούν πάνω στο καπάκι ως αρμονική διακόσμηση, ένα φωτεινό πτερύγιο από ύφασμα θα πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από αυτό - θα συσφιχθεί όταν το δοχείο είναι κλειστό.

Εορτασμένο κρασί της Πρωτοχρονιάς

Ρυθμίστε για ζεστό κρασί ως δώρο για το νέο έτος

Με παρόμοια αρχή, μπορείτε να κάνετε τα χέρια σας ένα ασυνήθιστο δώρο για το αγαπημένο σας Νέο Έτος. Θα πρέπει να βάζετε πολλά ραβδιά κανέλας, γαρίφαλα, μερικά μικρά μήλα και ένα πορτοκάλι σε ένα δοχείο από γυάλινο δοχείο - αυτό το σύνολο για ζεστό κρασί παρουσιάζεται μαζί με ένα μπουκάλι ποιοτικού κόκκινου κρασιού.

Νέο χρόνο

Παραμύθι γλυκά

Όσοι επιθυμούν να παρακαλούν συγγενείς και φίλους με εξαιρετικά δώρα Πρωτοχρονιάς μπορούν να συμβουλεύονται να συλλέξουν κάθε ένα από τα γλυκά. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τη συσκευασία τους - οι ίδιοι θα χρησιμεύσουν ως ένα ολοκληρωμένο περιτύλιγμα για την παρουσίαση.Έτσι, οι σοκολατάκια και τα μπαρ έχουν κερδίσει μια εορταστική εμφάνιση, μπορούν να συναρμολογηθούν με τη μορφή ενός έλκηθρου: οι καραμέλες από ζαχαροκάλαμο θα αποτελέσουν τη βάση, τοποθετούνται σε μια εκτεταμένη κορδέλα με μια καμπύλη. Πλακάκια και ράβδοι με τη μορφή πυραμίδας τοποθετούνται τακτοποιημένα πάνω τους και τα άκρα της κορδέλας είναι στενά συνδεδεμένα, δίνοντάς τους το σχήμα ενός μαγευτικού τόξου.

Ένα τέτοιο ενδιαφέρον δώρο για τους γονείς για το νέο έτος θα πρέπει να συμπληρωθεί με καλές ευχές γραμμένες στις ετικέτες των γλυκών.

Το μελόψωμο σπίτι ως δώρο για το νέο έτος

Δώρα δώρων για το νέο έτος

Σετ γλυκών για το νέο έτος.

Αλκοόλ και ελάφια

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο δώρο για τον πατέρα σας στα χέρια της Πρωτοχρονιάς: παρουσιάστε την αγαπημένη του μπύρα με τη μορφή έξι αγελάδων Santa Claus. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε 6 φιάλες του ποτού από τις ετικέτες και να στερεώσετε το πάνω μέρος του λαιμού πίσω από διακλαδισμένα κέρατα από διακοσμητικό σύρμα (θα χρειαστούν πένσες εδώ).

Στο μπροστινό μέρος του λαιμού πρέπει να στερεωθούν τα μάτια κομμένα από χαρτί και μύτη (για παράδειγμα, ένα μικρό κόκκινο pompom από πούλιες). Κάτω από τη μύτη πρέπει να συνδέσετε μια ριγωτή κόκκινη-λευκή ταινία (εάν ολισθαίνει, μπορεί να σταθεροποιηθεί με μια σταγόνα κόλλας). Και τα 6 διακοσμημένα μπουκάλια τοποθετούνται σε ένα διακοσμημένο με βροχή κουτί των 3 στη σειρά.

Σαμπάνια νέου έτους

Οίνος ως δώρο για το νέο έτος

Διακόσμηση Μπουκαλιών Πρωτοχρονιάς

Κούπα με ελάφια ως δώρο για το νέο έτος

Δαχτυλίδι από τσόχα ως δώρο για το νέο έτος

Γυάλινα σουβενίρ χιονιού από σκεύη κουζίνας

Οι χιονοστιβάδες θεωρούνται παραδοσιακά δώρα του νέου έτους, στα οποία μπορείτε να δείτε μια μικροσκοπική φιγούρα του Santa, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα διάσημο κτίριο. Μπορείτε να φτιάξετε το ίδιο σουβενίρ από μια ποικιλία ποτηριών από γυαλί. Πρέπει να βρείτε ένα συμπαγές παιδικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι σημαντικά μικρότερο από τον όγκο του γυαλιού, το τεχνητό χιόνι ή τη μίμηση, το χαρτόνι και το ντεκόρ.

Χριστούγεννα πιάτα

Πιάτα ως δώρο για το νέο έτος

Κάρτα νέου έτους

Τα cookies ως δώρο για το νέο έτος

Το πώμα φιαλών ως δώρο

Ένας κύκλος πρέπει να αποκοπεί από χοντρό χαρτόνι, η διάμετρος του οποίου ταιριάζει ακριβώς με τις παραμέτρους του δοχείου, και ένα σχήμα και διακόσμηση θα πρέπει να κολληθούν σε αυτό (ιδανικά θα πρέπει να ληφθεί μια στυλιζαρισμένη σύνθεση). Τεχνητό χιόνι τοποθετείται στο κάτω μέρος του γυαλιού, αν δεν υπάρχει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεμαχισμένο πολυστυρένιο ή ψιλοκομμένο χαρτί. Το τυφλό χαρτόνι κολλάει ανάποδα στην άκρη του γυαλιού, έτσι ώστε το δοχείο να γυρίζει ανάποδα και να μοιάζει με γυάλινη σφαίρα με χιόνι. Ο στέλεχος του ποτηριού μπορεί να διακοσμηθεί με κορδέλα τόξο με χάντρες στα άκρα.

Πετσέτες κουζίνας νέο έτος δώρο

Σετ δώρου για το νέο έτος

Σύμβολο του επόμενου έτους

Εν αναμονή της έναρξης του έτους, τα σκυλιά μπορούν να κάνουν ένα δροσερό δώρο με ριγέ κάλτσες. Για την κατασκευή των αυτιών του σκύλου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η φτέρνα, πριν από την κατασκευή του σώματος, τα πόδια αποκόπτονται από τα αποκόμματα στην περιοχή των ούλων. Ένα τέτοιο δώρο μπορεί να τεθεί κάτω από το δέντρο για να δελεάσει την τύχη για το επόμενο έτος.

Οι μάλλινες κάλτσες μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τα όμορφα θηλυκά γάντια, τα οποία θα φαίνονται υπέροχα με ένα σακάκι κάτω και ένα καπέλο διασκέδασης. Ένας αντίχειρας θα ματιά έξω από την υποδοχή στη φτέρνα, το ήμισυ της παλάμης θα καλυφθεί από ζεστό ιστό που απομένει μετά το κόψιμο του μπροστινού ποδιού. Σιλουέτες των σκύλων κομμένες από τσόχα ή κεντημένες απευθείας σε μάλλινα πλεκτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ντεκόρ.

Ειδώλιο σκύλου ως δώρο για το νέο έτος

Σύμβολο του νέου έτους

Σαμπάνια Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γλυκό χριστουγεννιάτικο δώρο

Αλάτι μπάνιου Πρωτοχρονιάς

Για να θυμάστε χαρούμενες στιγμές

Οι φίλοι οικογενειακών βιοτεχνιών θα λατρεύουν τα κεριά που αποθηκεύουν φωτεινές στιγμές ζωής. Για να τα φτιάξετε με τα χέρια σας αρκεί να εκτυπώνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να μαζεύετε μερικά βάζα και δοχεία από διαφανές γυαλί - θα πρέπει να είναι επιμήκεις και στρογγυλεμένες, κατά προτίμηση με διαφορετικά ύψη και διαμέτρους. Οι εικόνες περικοπή σύμφωνα με τις παραμέτρους των πιάτων, τοποθετημένες στην μπροστινή πλευρά της βάσης με ταινία διπλής όψεως, καλύπτουν προσεκτικά την άρθρωση (για παράδειγμα, με πλεξούδα ή διακόσμηση).

Πρέπει να τοποθετήσετε μικρά κεριά-ταμπλέτες στο δοχείο: οι φωτογραφίες θα φωτιστούν αποτελεσματικά από μέσα, το δωμάτιο θα γεμίσει με ζεστασιά, οι εικόνες που είναι τόσο γλυκιά στην καρδιά σίγουρα θα σας ξεκουράσουν.

Καλύμματα δώρων για το νέο έτος

Δώρο νέου έτους για τον άνθρωπο

Κεριά ως δώρο για το Νέο Έτος

Δώρο της Πρωτοχρονιάς από το ύφασμα

Χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου

Οι ιδέες δώρων για το Νέο Έτος 2019 περιλαμβάνουν μια εκτεταμένη λίστα με χρήσιμα αντικείμενα που μπορείτε να φτιάξετε: ποδιές ραμμένες από ύφασμα με εορταστικό στολίδι, τεράστια χαλιά πλεκτά από παχιά νήματα, καλλυντικά σακούλες από φερμουάρ. Όλοι τους είναι ενωμένοι με την επιθυμία όχι μόνο να ευχαριστήσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους, αλλά και την επιθυμία να διακοσμήσουν τη ζωή και να αφήσουν ένα κομμάτι της διάθεσης του νέου έτους στο σπίτι τους.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)