DIY δώρα για τις 8 Μαρτίου: ιδέες σχετικές με την Ημέρα της Γυναίκας (54 φωτογραφίες)

Όλοι γνωρίζουν ότι η άνοιξη αρχίζει τον Μάρτιο. Και ας μην ξεχνάμε αυτό το μήνα, είναι απίθανο, αλλά υπάρχει και κάτι καλό σε αυτό. Για παράδειγμα, ο εορτασμός όλων των γυναικών. Στα καταστήματα την εποχή εκείνη, τα πάντα γεμίζουν με λουλούδια και σοκολάτα, και στα ράφια κατασκευάζονται ολόκληρες πυραμίδες σαμπάνιας και γλυκά.

Ωστόσο, πρέπει να συμφωνείτε ότι πάντα θέλετε να δημιουργήσετε μια έκπληξη με το χέρι και να δώσετε κάτι ασυνήθιστο, προετοιμασμένο με όλη σας την καρδιά, έτσι ώστε τα δώρα της 8ης Μαρτίου με τα δικά σας χέρια να μην χάσουν ποτέ τη συνάφεια τους και ποτέ δεν θα αντικαταστήσουν τα πολλά κιβώτια γλυκών που πωλούνται αυτήν την ημέρα στα καταστήματα. Έτσι, σας προσφέρουμε κάποιες ασυνήθιστες, και μερικές φορές πρακτικές, ιδέες δώρων που δημιουργούνται από τα χέρια σας.

Δώρο για τις 8 Μαρτίου κεριά

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου από ύφασμα

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου Topiary

Δώρο για τουρνουά 8 Μαρτίου

Δώρο για συσκευασία DIY 8 Μαρτίου

Δώρο για δώρα για τις 8 Μαρτίου

DIY photo project

Θέλετε κάτι εξαιρετικό; Μια από τις ιδέες για ένα δημιουργικό δώρο είναι ένα κολάζ φωτογραφίας. Οι συνάδελφοι για ένα δώρο στις 8 Μαρτίου με τα χέρια τους μπορούν να κάνουν, για παράδειγμα, ιστορίες από φωτογραφίες. Όλοι θα χαρούν να δουν τις κοινές φωτογραφίες που ελήφθησαν στην εργασία. Η γιαγιά στις 8 Μαρτίου ως δώρο θα ήθελε το οικογενειακό δέντρο που χτίσατε. Για τον αδελφό σου, αγαπημένο κορίτσι, στις 8 Μαρτίου, σαν δώρο με τα χέρια σου, είναι δυνατόν να φτιάξεις μια καρδιά από τις κοινές κάρτες σου.

Τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν, για παράδειγμα, ένα κορνίζα μόνοι τους και μόνοι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναδημιουργήσετε όχι ένα ασήμαντο πλαίσιο, αλλά τα αυθεντικά σουβέρ για φωτογραφίες και κατόχους.

Ένα εξαιρετικό δώρο θα είναι ένα μαξιλάρι, στο οποίο, και πάλι, θα είναι οι συνήθεις κάρτες σας φωτογραφίας. Αυτή η έκδοση του προϊόντος είναι κατάλληλη, για παράδειγμα, αγαπημένη σύζυγος. Ειδικά εάν εκτυπώνετε σε μια μαλακή μικρή φωτογραφία σκέψης από το γάμο.

Δώρα για τις 8 Μαρτίου μαξιλάρι do-it-yourself με φωτογραφία

DIY δώρα για την 8η Μαρτίου φωτογραφία

DIY δώρα για το κολλέγιο φωτογραφιών 8 Μαρτίου

Δώρο για το 8ο DIY photo frame

Κάνετε δώρα για τις 8 Μαρτίου από ένα δέντρο

Βιβλίο λουλούδια και γλυκές ανθοδέσμες

Εάν αυτή η όμορφη κυρία που θα δώσετε ένα δώρο αγαπά τα λουλούδια, μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές πρωτότυπες επιλογές. Για παράδειγμα, δίνουμε δώρα για τις 8 Μαρτίου με τα χέρια μας με τη μορφή ενός εξαιρετικού μπουκέτου. Μπορείτε να βάλετε χαρτί περιτυλίγματος, για παράδειγμα, γλυκά ή ακόμα και μαλακά παιχνίδια.

Πολλοί δωρητές είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξουν φυτά σε γλάστρες. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα πολύ πρωτότυπο δώρο, αλλά αν το διακοσμήσετε με χειροποίητο χαρτί ή ένα κομμάτι υφάσματος, το εργοστάσιο θα πάρει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Προσθέστε μια ετικέτα με μια ευχή εδώ, και το δώρο σας είναι έτοιμο!

Με την ευκαιρία, πρόσφατα εσωτερικά λουλούδια σε κούπες έχουν κερδίσει ιδιαίτερη δημοτικότητα. Μεταμοσχεύστε το πρωτόγαλα σε ζευγάρι τσαγιού και τώρα το όμορφο δώρο σας για τις 8 Μαρτίου είναι έτοιμο!

Χρειάστηκε ένα δώρο για τη φίλη σου στις 8 Μαρτίου; Είναι μια εραστή όλων των "σοκολάτας και μαρμελάδας"; Το πορτοφόλι της σε μια μυστική τσέπη έχει πάντα μερικά γλυκά; Στη συνέχεια, μπορείτε να προετοιμάσετε ένα μπουκέτο γλυκά! Όχι; Στη συνέχεια, θεωρούμε περαιτέρω τις ιδέες των πραγματικών δώρων.

DIY δώρα για 8 Μαρτίου λουλούδια

Γλυκό δώρο καραμελών για τις 8 Μαρτίου

Δώρο για το καραμέλα do-it-yourself της 8ης Μαρτίου

Δώρο για το καλάθι με καραμέλες το 8 Μάρτιος

DIY δώρο για τα cookies της 8ης Μαρτίου

Βρώσιμο δώρο για τις 8 Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το do-it-yourself καραμέλα σχήμα οκτώ

Δώρο καραμελών για τις 8 Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου μπουκέτο για γλυκά

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου

Περιπλανηθείτε με ζεστασιά και φροντίδα

Αν αγαπάτε και ξέρετε πώς να ράψετε και να πλέξετε, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση με τη βοήθεια ενδιαφέρουσας και λειτουργικής οικιακής χρήσης. Έτσι, για παράδειγμα, εάν γνωρίζετε πραγματικά πώς να κρατήσετε τη βελόνα στα χέρια σας, τότε δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να ράψετε κάτι που είναι ταυτόχρονα ζεστό και χρήσιμο για το σπίτι - για παράδειγμα, κατόχους με ελαστικό μοτίβο ή ποδιές στο αγαπημένο χρώμα της κυρίας.

Αν θέλετε να δείξετε τη φαντασία σας και να κάνετε ένα δώρο, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν τις δεξιότητες ραπτικής και πλέξιμο θα είναι σε θέση να. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα βασικό μοντέλο και να το τυλίξετε με ύφασμα, χαρτί, χάντρες ή ακόμα και δαντέλες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα όμορφο αγγείο και, για να το συμπληρώσετε, να δέσετε μια όμορφη πετσέτα δαντέλας.

DIY δώρα για χάντρες στις 8 Μαρτίου

DIY δώρα για την 8η Μαρτίου για κοσμήματα

Δώρα για τις 8 Μαρτίου δέντρο ανθοφορίας do-it-yourself

Οικολογικά δώρα για τις 8 Μαρτίου

Δώρο για 8 Μαρτίου DIY παιχνίδι

Δώρο για το μπισκότο με το μεσογειακό μπισκότο.

Αγαπημένα και χαριτωμένα καρτ ποστάλ

Φυσικά, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ούτε και μόνο γυναικείες διακοπές χωρίς μια τόσο σημαντική στιγμή όπως οι κάρτες για τις 8 Μαρτίου. Μπορείτε πάντα να προσελκύσετε παιδιά σε αυτή τη διαδικασία, επειδή θέλουν να δημιουργήσουν ασυνήθιστα πράγματα από χαρτί!

Προαιρετικά, μπορείτε να φτιάξετε καρτ ποστάλ με τα χέρια σας με λουλούδια χαρτιού. Τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή ενός δώρου αυτού του τύπου είναι πάντα κοντά. Οι χαιρετισμοί όπως οι καρδιές που πέφτουν κάτω, τα κέικ και τα λουλούδια του χαρτιού ονομάζονται ταχυδρομικές κάρτες pop art. Εάν όλα γίνονται σωστά, τότε η παραγωγή θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 10-15 λεπτά.

Κάνετε δώρα για τις 8 Μαρτίου από χαρτί

Δώρο για το ημερολόγιο των 8 Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το κάνετε μόνοι σας ογκομετρική καρτ ποστάλ βήμα προς βήμα

Δώρο για τις 8 Μαρτίου με τα χέρια σας

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το κάνετε μόνοι σας ευχετήρια κάρτα.

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το κάνετε μόνοι σας χαρτί καρτ-ποστάλ

Δώρο για την 8η Μαρτίου του do-it-yourself qualing postcard

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το κάνετε μόνοι σας ευχετήρια κάρτα.

DIY δώρο για φίλη στις 8 Μαρτίου

Ευχάριστες εκπλήξεις για τους πλησιέστερους

Ποια δώρα για νεαρά και ενήλικα κορίτσια στις 8 Μαρτίου μπορούν να ετοιμαστούν με τα χέρια σας; Είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να εκσυγχρονιστεί ένα μεγάλο γραφείο, το οποίο τα μαθήματα δεν είναι ποτέ περιττά. Διάφορα ημερολόγια και σημειωματάρια με την εικόνα διαφορετικών χωρών και φωτογραφίες στο σπίτι είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τα μαθήτριες όσο και για τις γυναίκες εργαζόμενες. Μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο δώρο για τον δάσκαλο στις 8 Μαρτίου με τα χέρια σας. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ακρυλικά χρώματα, μια ωραία κούπα και να εφαρμόσετε ένα ασυνήθιστο στολίδι ή μια δροσερή επιγραφή σε αυτό. Και μπορείτε να πλέκει ένα υπέροχο "φόρεμα" για μια κούπα, η οποία θα ζεσταθεί όχι μόνο την κούπα, αλλά και ο ιδιοκτήτης της. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν βραχιόλια, υφασμένα με τα χέρια τους. Μπορεί να είναι, για παράδειγμα, κοσμήματα από μεγάλες χάντρες, από διαφορετικές σατέν κορδέλες ή από χάντρες και κορδέλες την ίδια στιγμή.

Δώρο για το κρεμαστό κόσμημα της 8ης Μαρτίου

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου χρησιμοποιώντας τεχνική quilling

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου από θέματα

Δώρο για τις 8 Μαρτίου του do-it-yourself κάλτσες

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου

Τι άλλο μπορείς να δώσεις υπέροχες κυρίες;

Έχουμε ήδη εξετάσει τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές δώρων, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές ακόμα ιδέες. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι οι χειροποίητες τσάντες. Τα χειροποίητα από τσόχα θα είναι επίσης πάντα συναφή, γιατί για την κατασκευή βελονών αυτό το υλικό είναι μια πραγματική πολυτέλεια, έτσι είναι εύπλαστο και άνετο. Για παράδειγμα, με τη βοήθεια αυτού του υλικού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια στάση για μια τσαγιέρα ή κύπελλο, θήκες για γυαλιά, δισκία και ακόμη και μολύβια. Το τελευταίο θα είναι ένα ιδιαίτερα καλό δώρο για τους μαθητές. Επίσης, η αισθητική θα κάνει μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για πρακτικά πράγματα, αλλά και για διακοσμητικά - για παράδειγμα, ένα μπουκέτο λουλουδιών, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για αυτές τις διακοπές.

Δώρο για την 8η Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου τοιχοποιία

Άρωμα DIY για 8 Μαρτίου

Δώρο για τις 8 Μαρτίου κάνει-yourself-κρέμονται λουλούδια

DIY δώρο για 8 Μαρτίου κρεμαστό

Δώρο για το κουτί DIY 8 Μαρτίου

Δώρο για το αλατοσακτύλιο της 8ης Μαρτίου

Ευχάριστα γλυκά και πολλά άλλα

Δεν είναι μυστικό ότι σχεδόν όλες οι κυρίες χαίρονται με γλυκά και γι 'αυτό είναι γλυκά που μπορούν να ετοιμαστούν για τις 8 Μαρτίου. Φυσικά, είναι εύκολο για εκείνους που ήδη ασχολούνται επαγγελματικά με είδη ζαχαροπλαστικής και μπορούν εύκολα να ψήσουν ένα υπέροχο κέικ ή ένα σύνολο κέικ στις 8 Μαρτίου. Αλλά τι γίνεται με εκείνους που έχουν μόνο βασικές γνώσεις;

Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε κάτι από μια κλασική κουζίνα - για παράδειγμα, κέικ μήλου ή κέικ καρότων. Μην ξεχάσετε να το πασπαλίζετε με σκόνη ζαχαροπλαστικής και να το διακοσμήσετε με χειροποίητο χαρτί και σατέν κορδέλα.

Έτσι, τώρα πρέπει να έχετε αποφασίσει για τον εαυτό σας τι να επιλέξετε ως δώρο. Συμφωνείτε ότι μια τέτοια έκπληξη είναι πολύ πιο οικονομική από ό, τι θα αγοραστεί στο κατάστημα, και υπάρχει πολύ περισσότερη θερμότητα σε αυτό.

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου

DIY δώρο για τις 8 Μαρτίου με κεντήματα

Δώρο για τις 8 Μαρτίου μικρά ζώα

Δώρο για τις 8 Μαρτίου το κάνετε μόνοι σας εικόνα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)