Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου: με ειλικρινή αγάπη για όμορφες γυναίκες (57 φωτογραφίες)

Οι βιοτεχνίες στις 8 Μαρτίου διαπερνούν τρυφερά συναισθήματα για αγαπημένες μητέρες και γιαγιάδες, συχνά είναι φυτικές διατάξεις από διάφορα θεμέλια. Το φεστιβάλ της Άνοιξης συνδέεται με λεπτές μιμόζες, χιονιές, τουλίπες. Παρακαλώ αγαπημένες γυναίκες με αυθεντικές βιοτεχνίες-ανθοδέσμες, που δημιουργούνται με τα χέρια σας από αυτοσχέδια υλικά!

Crafts για την 8η Μαρτίου

Crafts για τις 8 Μαρτίου πεταλούδες Crafts για τις 8 Μαρτίου πεταλούδες

Crafts στις 8 Μαρτίου γιαγιά

Ιδέες πρωτότυπων τεχνών για τις διακοπές των γυναικών

Η αρχική τέχνη για τη μαμά στις 8 Μαρτίου είναι εύκολο να γίνει με βάση όλα τα είδη των υλικών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ακόλουθες συνθέσεις:

 • Χειροτεχνία από χαρτί έως τις 8 Μαρτίου. Στοιχειώδη λουλούδια μιμόζας κατασκευασμένα από έγχρωμο χαρτί ή θεαματικές συνθέσεις χρησιμοποιώντας την τεχνική quilling θα είναι μια εξαιρετική προσφορά για τις διακοπές της άνοιξης. Κάθε παιδί θα χαρεί να δημιουργήσει με τα χέρια του ένα όμορφο χαρτί για την αγαπημένη του μητέρα.
 • Χειροτεχνία από γλυκά στις 8 Μαρτίου. Ένα τέτοιο δώρο δεν θα αφήσει αδιάφορο κανένα γλυκό δόντι, ενώ η δημιουργική διαδικασία απαιτεί μόνο μισή ώρα. Τις περισσότερες φορές, ένα μπουκέτο γλυκά δίνεται σε μια φίλη ή νύφη, αφεντικό ή διευθυντής του σχολείου.
 • Χειροποίητα από χαρτοπετσέτες. Η εργασία είναι πολύ εύκολη, ακόμα και μικρά παιδιά μπορούν να το κάνουν. Τα τριαντάφυλλα Chic είναι φτιαγμένα από χρωματιστές χαρτοπετσέτες, οι συνθέσεις θα ευχαριστούν τους άλλους όχι για δύο εβδομάδες, αλλά για ένα ολόκληρο έτος.
 • Χειροτεχνία από ύφασμα στις 8 Μαρτίου. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια τρισδιάστατη φυτική σύνθεση από τσόχα ή να φτιάξετε ένα πάνελ με μια πολυτελή εφαρμογή.
 • Χειροτεχνία από ζυμαρικά. Με βάση ένα χαρτόνι φύλλο και χρωματιστά ζυμαρικά, μπορείτε να κάνετε μια εξαιρετική ευχετήρια κάρτα για τις 8 Μαρτίου. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα ζυμαρικά με ένα κουτί δώρου, βάζα με λουλούδια ή ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου στο εορταστικό τραπέζι.
 • Χειροτεχνίες από χάντρες για τις εορτές των 8 Μαρτίου. Εάν έχετε τις δεξιότητες για να εργαστείτε με χάντρες, μπορείτε να κάνετε ένα ογκομετρικό λουλούδι για τη μαμά για τις διακοπές των γυναικών. Το υλικό αυτό έχει σημασία στην κατασκευή πλαισίων αποκλειστικής σχεδίασης, διακόσμησης πιάτων αναμνηστικών, κηροπήγια.
 • Προϊόντα από πολυμερή πηλό. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες αγαπούν να εργάζονται με αυτό το υλικό. Από τον πολυμερή πηλό δημιουργούν μοναδικές λουλουδένιες ρυθμίσεις για τις 8 Μαρτίου, ζωικά στοιχεία και ενδιαφέροντα σχέδια.

Εάν δεν ξέρετε πώς να κάνετε ένα ασυνήθιστο χειροποίητο δώρο για τις γυναίκες στις 8 Μαρτίου με τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε ενδιαφέρουσες ιδέες από "τρελά χέρια".

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου λουλουδιών από χάντρες

Crafts για τις 8 Μαρτίου, οκτώ από τις χάντρες

Crafts για τις 8 Μαρτίου από χάντρες

Crafts για τη 8η μπουκέτα

Crafts για τις 8 Μαρτίου από έγχρωμο χαρτί

Χαριτωμένο βάζο οδοντογλυφίδων και νήμα

Τα απαραίτητα υλικά για τις αρχικές βιοτεχνίες στις 8 Μαρτίου:

 • κυματοειδές χαρτόνι φύλλο?
 • Οδοντογλυφίδες
 • μάλλινα νήματα;
 • στοιχεία διακόσμησης: χάντρες, κουμπιά, στρας,
 • βελόνα πείρου ή πλέξης.
 • PVA κόλλα, ψαλίδι.

Crafts στις 8 Μαρτίου

Crafts για το λευκό καλάθι της 8ης Μαρτίου

Crafts στις 8 Μαρτίου καρδιά καλάθι

Στάδια εκτέλεσης:

 1. Προετοιμάστε τη βάση με τη μορφή κυματοειδούς χαρτονιού. Κατά μήκος της περίμετρος του υποστρώματος, κάντε τρύπες στην ίδια απόσταση με μια βελόνα πείρου ή πλεξίματος, στάξτε με κόλλα και κολλήστε σε οδοντογλυφίδες.
 2. Στη συνέχεια, πάρτε το νήμα και ακολουθήστε τις γραμμές ζιγκ-ζαγκ, περνώντας τις μέσα από μια σειρά από οδοντογλυφίδες με την αρχή της ύφανσης καλαθιών. Μεταξύ των σειρών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία που έχουν βυθιστεί σε ένα νήμα.
 3. Η τελευταία σειρά της ύφανσης είναι κατασκευασμένη από νήμα με χάντρες. Διακοσμητικά στοιχεία μπορούν επίσης να διακοσμήσουν τη χαμηλότερη περίμετρο.

Ένα βάζο από οδοντογλυφίδες και μάλλινα νήματα μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός κύκλου ή τετραγώνου, μιας πεταλούδας ή ενός λουλουδιού, ή ακόμα και με τη μορφή του αριθμού 8.

Χειροτεχνία στις 8 Μαρτίου λουλούδι

Χειροτεχνία για 8 Μαρτίου λουλούδια

Χειροτεχνία στις 8 Μαρτίου ανθοφόρο δέντρο

Crafts για τις 8 Μαρτίου από βαμβακερά μαξιλάρια και πέτρες

Όμορφες τέχνες στις 8 Μαρτίου από βαμβακερά μαξιλάρια

Απαραίτητα υλικά για την αρχική τέχνη για τις διακοπές της μαμάς:

 • βαμβακερά μαξιλάρια + βαμβάκι.
 • σουβλάκια ή ραβδιά.
 • κυματοειδές χαρτί ·
 • νήματα
 • ψαλίδι, κόλλα, γκουάς, βούρτσα.

Στάδια να κάνουν τη χειροτεχνία για τη μαμά στις 8 Μαρτίου:

 1. Εφαρμόστε κόλλα στην άκρη του ραβδιού και στερεώστε το στρώμα του βαμβακιού, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να βαφτεί κίτρινο.
 2. Τυλίξτε ένα βαμβάκι γύρω από το κίτρινο μέσον του μελλοντικού λουλουδιού, καθορίστε το νήμα.
 3. Διακοσμήστε το ραβδί με μια λωρίδα από πράσινο κυματοειδές χαρτί. Κόψτε το φύλλο, συνδέστε το με το μίσχο, χρησιμοποιώντας επίσης κυματοειδές χαρτί.

Η δημιουργία μιας τέτοιας αρχικής σύνθεσης δεν είναι καθόλου δύσκολη ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας, και οι μητέρες θα είναι πάντα ευχαριστημένοι με χαριτωμένα δώρα που γίνονται από μόνα τους.

Crafts για τις 8 Μαρτίου από βαμβακερά μαξιλάρια

Crafts για τις 8 Μαρτίου από τα περιτυλίγματα καραμελών

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από τσόχα

Χειροτεχνία στις 8 Μαρτίου λουλούδια από κυματοειδές χαρτί

Crafts στις 8 Μαρτίου από κυματοειδές χαρτί

Crafts για τις 8 Μαρτίου από χαρτοπετσέτες

Αν θέλετε να ευχαριστήσετε όμορφες γυναίκες με πρωτότυπες προσφορές για τις εορταστικές διακοπές, κάντε ένα όμορφο μπουκέτο με τα χέρια σας από χαρτοπετσέτες.

Απαιτούμενα υλικά:

 • χαρτοπετσέτες - κόκκινο και λευκό
 • κυματοειδές χαρτί ·
 • έγχρωμο χαρτόνι?
 • ψαλίδι, συρραπτικό, κόλλα.

Στάδια εκτέλεσης:

 1. Διπλώστε τη χαρτοπετσέτα στο μισό δύο φορές, στερεώστε το τετράγωνο στο κέντρο με συρραπτικό.
 2. Κόψτε το σχήμα του κύκλου από το τεμάχιο εργασίας, κάντε μικρές περικοπές σε διάμετρο και, στη συνέχεια, χνουδάρετε το προϊόν - θα προκύψει θαυμάσιο ταξιανθία.
 3. Προετοιμάστε πολλά παρόμοια άνθη από λευκές και κόκκινες χαρτοπετσέτες + φυλλάδια από πράσινο κυματοειδές χαρτί.
 4. Από το έγχρωμο χαρτόνι, κόψτε το υπόστρωμα για το μπουκέτο, διακοσμήστε το με κυματοειδές χαρτί περιτυλίγματος, κάντε ένα όμορφο τόξο.

Κόψτε τα λουλούδια και τα φύλλα στο υπόστρωμα, το αποτέλεσμα είναι μια απομίμηση ενός μπουκέτου με τη μορφή μιας πολυτελείας σύνθεση τριαντάφυλλα.

Crafts στις 8 Μαρτίου μπάλες από χαρτοπετσέτες

Crafts για τις 8 Μαρτίου από χαρτοπετσέτες και εφημερίδες

Crafts για τις 8 Μαρτίου από χαρτοπετσέτες

Χειροτεχνία στις 8 Μαρτίου origami από χαρτί

Crafts στις 8 Μαρτίου Origami

Χιονισμένα κομμάτια από πλαστικά κουτάλια για διακοπές αργίας

Απαιτούμενα υλικά:

 • κουτάλια μίας χρήσης
 • κοκτέιλ σωλήνες?
 • πλαστελίνη.
 • κυματοειδές χαρτί ·
 • ψαλίδι;
 • διακόσμηση.

Στάδια εκτέλεσης:

 1. Κόψτε τα στυλό από τα κουτάλια και προετοιμάστε τα πέταλα. Για κάθε λουλούδι, πρέπει να ετοιμάσετε 5 τεμάχια κουταλιού πετάλων, από τα οποία με τη βοήθεια της πλαστινίνης συλλέγουμε τον μπουμπούκι.
 2. Κάνουμε ένα στέλεχος από ένα κοκτέιλ σωλήνα, ελαφρώς συντομεύοντας το γωνιακό άκρο του ραβδιού, και συνδέστε το με ένα λουλούδι σε πλαστελίνη.
 3. Τυλίγουμε το μίσχο με το πράσινο κυματοειδές χαρτί, συμπεριλαμβανομένης της πλαστέστινης βάσης του λουλουδιού, συνδέουμε τα μακριά φύλλα στενής μορφής.

Ανοιξιάτικη σύνθεση χιονιού μπορεί να συλλεχθεί με βάση ένα ψάθινο καλάθι και ένα μικροσκοπικό βάζο.

Crafts για τις 8 Μαρτίου από τα κουτάλια

Crafts για τις 8 Μαρτίου snowdrops από πλαστικά κουτάλια

Crafts στις 8 Μαρτίου snowdrops

Ογκομετρική κάρτα DIY για τις 8 Μαρτίου

Απαραίτητα υλικά για 3D καρτ-ποστάλ:

 • ένα φύλλο από λευκό χαρτόνι?
 • ένα σύνολο χρωματισμένου χαρτιού.
 • ψαλίδι, κόλλα PVA.
 • σχεδιασμός γροθιά?
 • scrapbooking kit?
 • διακοσμητικά στοιχεία.

Τα χειροτεχνήματα για τις 8 Μαρτίου είναι όμορφα

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από δημητριακά

Crafts για τις 8 Μαρτίου ασυνήθιστο στην τεχνική quilling

Crafts για τις 8 Μαρτίου ασυνήθιστο quilling

Crafts για 8 Μαρτίου ογκώδη

Crafts για τις 8 Μαρτίου από την ταπετσαρία

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από πικραλίδες

Crafts στις 8 Μαρτίου μιμόζα

Χειροτεχνία για 8 Μαρτίου καρτ ποστάλ

Στάδια εκτέλεσης 3D χειροτεχνίας από έγχρωμο χαρτί στις 8 Μαρτίου:

 1. Διπλώστε το χαρτόνι στο μισό, στο κέντρο της κλειστής περίμετρος, κάντε 2 κομμάτια με ψαλίδι 5 εκ. Βαθύ. Η απόσταση μεταξύ των τεμαχίων είναι επίσης 5 εκατοστά.
 2. Απλώστε το χαρτόνι, λυγίστε το επιλεγμένο κομμάτι - παίρνετε ένα είδος σκάλας. Αυτό το στοιχείο θα αποτελέσει τη βάση της σύνθεσης.
 3. Στο έγχρωμο χαρτί, περιγράψτε τα περιγράμματα του καλαθιού και κόψτε προσεκτικά το σχήμα. Χρησιμοποιώντας κόλλα, στερεώστε το καλάθι στη σκάλα βημάτων.
 4. Τώρα πρέπει να προετοιμάσετε λουλούδια και πεταλούδες από χρωματιστό χαρτί. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, δημιουργήστε ένα πρότυπο από χαρτόνι, με το οποίο μπορείτε να κόψετε πολλές ίδιες φιγούρες διαφορετικών χρωμάτων.
 5. Χρησιμοποιώντας μια διακοσμητική διάτρηση τρύπα, κάντε μια διακόσμηση σε μια λωρίδα χαρτιού 2-3 εκατοστά πλάτος που πρέπει να κολληθεί στην ανοικτή κορυφή περιμέτρου της ευχετήριας κάρτας. Μια παρόμοια διακόσμηση εκτελείται στην εσωτερική επιφάνεια της κάρτας.
 6. Διακοσμήστε το καλάθι με χρωματιστές πεταλούδες και λουλούδια και κολλήστε τα γύρω από τη σύνθεση.

Στην εξωτερική επιφάνεια των τρισδιάστατων καρτ-ποστάλ από χαρτόνι και έγχρωμο χαρτί, κάντε την εφαρμογή αριθ. 8 και στερεώστε τα στρας, τις πούλιες και τις λάμπες επάνω σε αυτό με κόλλα.

Crafts στις 8 Μαρτίου

Crafts στις 8 Μαρτίου

Crafts για τις 8 Μαρτίου, εικόνες νήμα

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από χαρτόνι

Γλυκά σκάφη για τις εορταστικές διακοπές

Για να δημιουργήσετε μια παρουσίαση που θα παρουσιαστεί για τις 8 Μαρτίου, θα χρειαστούν γλυκά από γλυκά, τα περιτυλίγματα των οποίων συναρμολογούνται με μία ουρά.

Απαιτούμενα υλικά:

 • γλυκά σε φωτεινή συσκευασία από αλουμίνιο ·
 • ισχυρό σύρμα?
 • χαρτί συσκευασίας;
 • κυματοειδές χαρτί, χαρτοταινία,
 • συρραπτικό, ψαλίδι, ταινία Scotch.

Στάδια εκτέλεσης:

 1. Προσθέτουμε ένα κομμάτι σύρμα στην ουρά του περιτυλίγματος κάθε καραμέλας.
 2. Από το χαρτί περιτυλίγματος θα φτιάξουμε λωρίδες 10x15 cm, θα τυλίξουμε κάθε λουλούδι καραμελών, θα στερεώσουμε το συρραπτικό κοντά στο σύρμα.
 3. Συνδέουμε μια λεπτή λωρίδα από κορδέλα πράσινου χαρτιού σε κάθε γλυκό λουλούδι. Κάνετε μπούκλες περιστρέφοντας την ταινία με ψαλίδι.

Τώρα συλλέγουμε τα λουλούδια καραμελών στη σύνθεση έτσι ώστε οι πράσινες κορδέλες να είναι όμορφα κυρτωμένες στην κορυφή. Σε αυτή την περίπτωση, το σύρμα πρέπει να τραβηχτεί με ένα σπείρωμα για καλύτερη στερέωση του σκάφους. Διακοσμούμε τη βάση του σύρματος με μια λωρίδα κυματοειδούς χαρτιού, αφήνοντας στο φως μόνο τα συσκευασμένα γλυκά λουλούδια. Το κυματοειδές χαρτί είναι δεμένο με μια όμορφη κορδέλα και στερεώνεται σε ταινία διπλής όψεως.

Στην κορυφή θα πρέπει να διακοσμήσετε με ένα κομψό τόξο ή λουλούδι από μια κορδέλα, στερεώνοντας το με ταινία. Ένα τέτοιο πολυτελές χειροποίητο άρθρο για τις 8 Μαρτίου είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί από τους θαυμάσιους γλυκούς δονητές.

Crafts στις 8 Μαρτίου

Crafts για τις 8 Μαρτίου από γλυκά

Τα χειροτεχνήματα στις 8 Μαρτίου είναι γλυκά

Crafts για τις 8 Μαρτίου από τη δοκιμή

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από κορδέλες

Μοντέρνα χειροτεχνία: 8η Μαρτίου

Η μοντέρνα εκδοχή της παρουσίασης του σκάφους για το γυναικείο πάρτι - τολισμό - είναι κατασκευασμένο από οποιοδήποτε υλικό. Η νεαρή κοπέλα του γλυκού δοντιού θα είναι ευχαριστημένη με το μελιτζάνα, η έκθεση του καφέ θα είναι στη γεύση της γυναίκας καφέ, και ο εραστής του λουλουδιού μπορεί να λάβει μια διάταξη λουλουδιών.

Crafts για τις 8 Μαρτίου, τρισδιάστατη καρτ-ποστάλ

Crafts για την 8η Μαρτίου

Crafts για μαξιλάρι 8 Μαρτίου

Crafts για τις 8 Μαρτίου απλή

Crafts στις 8 Μαρτίου

Crafts στις 8 Μαρτίου ζωγραφική

Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου από τον άτλαντα

Crafts στις 8 Μαρτίου από ύφασμα

Χειροτεχνία στις τουρκικές τουλίπες στις 8 Μαρτίου

Crafts για 8 τουλίπες

Crafts για το βάζο της 8ης Μαρτίου

Η βασική αρχή της topiary είναι ότι το κλασικό σχήμα του προϊόντος είναι πάντα στρογγυλό και στηρίζεται σε ένα μακρύ πόδι. Χρησιμοποιείται μια σφαίρα αφρού ως βάση επί της οποίας προσαρτάται η διακόσμηση ή ανεξάρτητα το σχηματίζουν από τσαλακωμένο χαρτί και συγκολλητική ταινία. Στο έργο των προχωρημένων δασκάλων υπάρχουν συνθέσεις οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους. Το βαρέλι αποτελείται από σουβλάκια, κινέζικα μπαστούνια, σωλήνες κοκτέιλ, κλαδί δέντρου, μεταλλική ράβδο ή πυκνό σύρμα. Η σύνθεση τοποθετείται σε βάζο, κύπελλο ή άλλο περίπτερο, στερεωμένο με γύψο.

Οι βιοτεχνίες στις 8 Μαρτίου εντυπωσιάζουν με μια ποικιλία μορφών και εννοιών, αλλά τα ειλικρινή συναισθήματα ευγνωμοσύνης και αγάπης για το δίκαιο μισό της ανθρωπότητας αντικατοπτρίζονται σε όλες τις συνθέσεις.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)