Stretch οροφή
Σατέν τέντωμα οροφή: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του υφάσματος (21 φωτογραφίες) Σατέν τέντωμα οροφή: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του υφάσματος (21 φωτογραφίες)
Το ανώτατο όριο σατινέ είναι μια άλλη καινοτομία στην αγορά κατασκευών, η οποία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα μας. Και πρέπει να πω, μια τέτοια δημοφιλής αγάπη δεν είναι τυχαία. Μαλακή λάμψη, εξελιγμένη διασύνδεση των νημάτων, διακριτική αντανάκλαση - όλα αυτά επιτρέπουν στο ύφασμα να συνδυάζεται αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
Είδη οροφών: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τουςΕίδη οροφών: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους
Υπάρχουν πολλοί τύποι ανώτατων ορίων, και για να επιλέξετε ένα από αυτά, πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για τα υπέρ και τα κατά κάθε τύπου.
Ματ οροφή σε μοντέρνο σχέδιο (26 φωτογραφίες)Ματ οροφή σε μοντέρνο σχέδιο (26 φωτογραφίες)
Μεταξύ των οπαδών των τέντωμα οροφής, υπάρχουν πάντα εκείνοι που επιλέγουν ένα ματ ανώτατο όριο για το διαμέρισμά τους. Έχει μια τραχιά υφή που αντανακλά λίγο φως και δεν αναβοσβήνει. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για ...
Τι ανώτατο όριο για να επιλέξετε για ένα μοντέρνο διαμέρισμα;Τι ανώτατο όριο για να επιλέξετε για ένα μοντέρνο διαμέρισμα;
Κάθε φορά κατά τη διάρκεια της επισκευής, τίθεται το ερώτημα ποιο ανώτατο όριο πρέπει να επιλέξετε. Μερικές φορές ξεκινάμε από τις δικές μας προτιμήσεις, μερικές φορές αποτίουμε φόρο τιμής στη μόδα. Ποιες επιλογές κάλυψης οροφής υπάρχουν σήμερα;
Οροφή στο Χρουστσόφ: επιλογές σχεδίασης (24 φωτογραφίες)Οροφή στο Χρουστσόφ: επιλογές σχεδίασης (24 φωτογραφίες)
Για να μην χάσετε τα χρήσιμα εκατοστά της αίθουσας, είναι σημαντικό να κάνετε σωστά το ανώτατο όριο στο Χρουστσόφ. Για την επίλυση του προβλήματος θα βοηθηθούν οι επιλογές του προϋπολογισμού για τις δομές σχεδιασμού και έντασης.
Πώς να αποστραγγίζετε το νερό από μια οροφή τέντωμα;Πώς να αποστραγγίζετε το νερό από μια οροφή τέντωμα;
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ιδιοκτήτες ψευδοροφών είναι να εισέλθουν στον εσωτερικό χώρο υπο-οροφής του νερού. Ο λόγος μπορεί να είναι τόσο οι γείτονες όσο και τα φαινόμενα της ατμόσφαιρας με την παρουσία διαρροής οροφής. Μπορείτε να ...
Όμορφη οροφή στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι: χαρακτηριστικά σχεδιασμού (25 φωτογραφίες)Όμορφη οροφή στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι: χαρακτηριστικά σχεδιασμού (25 φωτογραφίες)
Το ανώτατο όριο στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι μπορεί να διακοσμηθεί ως θόλους του κάστρου ή με τη μορφή φυλλώματος ενός μαγικού δάσους. Το κύριο πράγμα δεν είναι να φοβάστε τη φαντασία σας και να συμβουλευτείτε το παιδί σας.
Τεντωμένες οροφές με εκτύπωση φωτογραφιών: προσιτές, όμορφες, μοντέρνες (24 φωτογραφίες)Τεντωμένες οροφές με εκτύπωση φωτογραφιών: προσιτές, όμορφες, μοντέρνες (24 φωτογραφίες)
Όλο και περισσότερο, μπορείτε να βρείτε στο σχεδιασμό των διαμερισμάτων, των εστιατορίων, των μπαρ και των καφέ τέντες τέντωμα διαφόρων υφές, διακοσμημένα με σχέδια, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής. Οι τεντωμένες οροφές με εκτύπωση φωτογραφιών είναι κατάλληλες, με τη σωστή εικόνα, για ...
Οροφή στο διάδρομο: φτιάχνουμε το χώρο πάνω από το κεφάλι (26 φωτογραφίες)Οροφή στο διάδρομο: φτιάχνουμε το χώρο πάνω από το κεφάλι (26 φωτογραφίες)
Το ανώτατο όριο στο διάδρομο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο, να το κάνετε εκπληκτικό και αξιοσέβαστο. Μοντέρνα και κλασικά υλικά χρησιμοποιούνται στην οροφή στο διάδρομο. Το σωστά επιλεγμένο συνδυασμό χρωμάτων θα δημιουργήσει σε αυτό το δωμάτιο ένα μοναδικό ...
Οροφές χωρίς οροφή: τύποι, χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα χρήσης στο εσωτερικό (24 φωτογραφίες)Οροφές χωρίς οροφή: τύποι, χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα χρήσης στο εσωτερικό (24 φωτογραφίες)
Οι σύγχρονες τεχνολογίες επέτρεψαν την απόκτηση υλικών με εξαιρετικές αισθητικές και πρακτικές ιδιότητες. Μιλάμε για ομαλές οροφές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου.
Τοιχογραφημένες οροφές: χαρακτηριστικά εφαρμογής, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (20 φωτογραφίες)Τοιχογραφημένες οροφές: χαρακτηριστικά εφαρμογής, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (20 φωτογραφίες)
Μια νέα λέξη στη μεταμόρφωση των δωματίων - σκαλιστό ταβάνια τέντωμα. Χάρη στον αρχικό σχεδιασμό, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα 3D εφέ και να δοθεί το βάθος του δωματίου. Φανταστικά σχέδια και συνδυασμός διαφορετικών υφών καθιστούν το εσωτερικό μοναδικό και αξέχαστο.
Φορτώστε περισσότερο

Stretch οροφές: κύριοι τύποι

Stretch οροφές είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της αφθονίας των πλεονεκτημάτων: είναι όμορφο, ανθεκτικό στην υγρασία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους στο σχεδιασμό, ανθεκτικό και αξιόπιστο.Μήτρου δεν μπορεί να τα φάει, και τα ποντίκια δεν μπορούν να πάρουν κάτω από αυτά. Μόνο τους μείον είναι πιθανές δυσκολίες με την εγκατάσταση, αλλά αν προσλάβετε επαγγελματίες, μπορείτε να το ξεπεράσετε. Προκειμένου η τεντωμένη οροφή να πάρει πραγματικά τη θέση της στο σπίτι και να ταιριάζει στο εσωτερικό, θα πρέπει να επιλέξετε ακριβώς την επιλογή που έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Και δεδομένου ότι οι ποικιλίες των ψευδοροφών είναι πολυάριθμες, το ζήτημα απαιτεί κάποια μελέτη.

Σύμφωνα με το υλικό

Το υλικό είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της οροφής. Ορίζει τις ιδιότητες και σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση. Αυτό συμβαίνει:
  • Υφάσματα (συνήθως είναι σατέν). Πυκνό, ανθεκτικό, με όμορφη υφή, φιλικό προς το περιβάλλον και αναπνεύσιμο. Ανθεκτικό στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για τάνυση. Συχνά χρησιμοποιείται σε μη οικιστικές εγκαταστάσεις, καθώς συσσωρεύει σκόνη και απορροφά οσμές. Είναι δύσκολο να την φροντίζεις, είναι αδύνατο να αφαιρέσεις το επίμονο άρωμα. Και αν στην κρεβατοκάμαρα ένα ύφασμα stretch ύφασμα είναι τουλάχιστον κατά κάποιο τρόπο κατάλληλο, στην κουζίνα θα είναι μια καταστροφή.
  • Ταινία. Ξεπερνά το ύφασμα σε γενικές ιδιότητες επειδή είναι ανθεκτικό, όμορφο, ανθεκτικό στη φωτιά και το νερό. Δεν συλλέγει σκόνη, δεν απορροφά την οσμή, δεν μπορεί να μούχλα και να σταματάει τον θόρυβο. Ωστόσο, για να εγκαταστήσετε μια οροφή μεμβράνης, απαιτείται πυροβόλο όπλο και μπορεί επίσης να σπάσει και στη συνέχεια θα πρέπει να σύρετε ολόκληρο το ανώτατο όριο.
Πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη τα χαρακτηριστικά του χώρου. Εάν έχει χαμηλό ανώτατο όριο, τότε είναι καλύτερο να τοποθετήσετε μια ποικιλία υφάσματος - είναι λιγότερο πιθανό να το βλάψει τυχαία.

Σύμφωνα με το τιμολόγιο

Εάν το υλικό καθορίζει τον τρόπο και το μέγεθος της οροφής, τότε η υφή, οι επιλογές των οποίων δεν είναι πάρα πολλές, καθορίζει την εμφάνιση σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα μπορούσε να είναι:
  • Γκλος. Έχει μια όμορφη κατοπτρική γυαλάδα, πολύ ομαλή και φωτεινή. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, η καλύτερη επιλογή για μπάνιο ή κουζίνα είναι οπουδήποτε υπάρχει ακαθαρσία στο ανώτατο όριο. Επίσης, μια μεγάλη λύση για μικρά δωμάτια - η επίστρωση καθρέφτη της οροφής βοηθά στην επέκταση του χώρου.
  • Ματ ανώτατο όριο. Η πιο κοινή και οικεία επιλογή που μιμείται το πιο συνηθισμένο χρώμα. Ιδανικό για ένα παραδοσιακό εσωτερικό, όπου απολαύσεις όπως οροφές με καθρέφτες δεν είναι καθόλου.
  • Σατέν Κάτι ανάμεσα σε μια ματ και γυαλιστερή οροφή. Μια τραχιά επιφάνεια με ελαφριά μαργαριταρένια λάμψη. Παρέχει άνεση, φαίνεται καλό στα σαλόνια. Ωστόσο, πιο ακριβά από άλλες επιλογές.
  • Συνδυασμένη οροφή. Η πιο ακριβή επιλογή είναι ένας συνδυασμός σχεδιαστών από ματ οροφές, σατινέ και γυαλιστερό, που σας επιτρέπει να επιτύχετε τα πιο περίεργα σχέδια, την πιο μαγευτική ζώνη. Μπορεί να συνδυαστεί με κατασκευές γυψοσανίδας που θα κάνουν τη οροφή ογκώδη.
Ποια υφή ταιριάζει καλύτερα εξαρτάται αποκλειστικά από το ίδιο το δωμάτιο και το σχεδιασμό του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να εξετάσετε τις αναθεωρήσεις των σχεδίων και να υπολογίσετε τι θα φανεί καλό σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.

Με χρώμα

Ο χρωματισμός των τεντωμένων οροφών είναι πολύ πιο πλούσιος από το τυπικό "μονόχρωμο", αν και όλα ξεκινούν με αυτό.

Στερεά οροφή

Αν επιλέξετε το σωστό χρώμα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση. Σκούρα χρώματα - για μεγάλα δωμάτια που πρέπει να γίνουν μικρότερα και πιο άνετα. Φως - σε μικρά που πρέπει να επεκταθούν. Πράσινο, κίτρινο, απαλές αποχρώσεις του μπλε - στα δωμάτια στα οποία πρέπει να εργαστείτε. Ζεστό καφέ, ηρεμούν παστέλ, βιολετί - στην κρεβατοκάμαρα, για καλύτερο ύπνο.

Δύο χρωματιστές οροφές

Κατάλληλο για το διαχωρισμό και τη διαίρεση του διαμερίσματος. Όταν υπάρχει κόκκινο υπάρχει η κουζίνα, όπου υπάρχει λευκό, υπάρχει το σαλόνι - με το σωστό σχέδιο, μια μεγάλη επιλογή.

Μοτέρ ανώτατο όριο

Η πιο αμφιλεγόμενη απόφαση, για την υλοποίηση της οποίας πρέπει να έχετε ένα ξεκάθαρο γούστο. Μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη στο εσωτερικό, καθώς και μια δυσάρεστη τρεμοπαίζει λουλούδια.

Σχεδιασμένο ανώτατο όριο

Η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή, επειδή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εντελώς μοναδικό ανώτατο όριο, με οποιοδήποτε μοτίβο, με οποιαδήποτε εικόνα. Στην κουζίνα - μια νόστιμη νεκρή φύση, στο δωμάτιο του παιδιού - αγαπημένοι ήρωες. Μπορεί να είναι σε δύο εκδόσεις:
  • εργασία με αεροζόλ του κυρίου, η οποία εφαρμόζεται χειροκίνητα με τη χρήση ειδικών ψεκαστήρων.
  • εκτύπωση φωτογραφιών - παρόμοια με οποιαδήποτε εκτύπωση σε μια κούπα ή σε ένα μπλουζάκι, χρησιμοποιείται μόνο ο εκτυπωτής.

Δωμάτιο με αστεροειδές ουρανό

Η πιο ελκυστική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα, διότι σας επιτρέπει να προσομοιώσετε πραγματικά αστεράκια. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με δύο τρόπους:
  • οπτικών ινών - το νήμα συγκρατείται στις μικρότερες οπές στην οροφή και παρέχει μια "λάμψη αστέρι".
  • εκτύπωση φωτογραφιών - οι μικρές λάμπες που παίζουν τον ρόλο των αστεριών φτάνουν στη φωτογραφία του ωκεάνιου ουρανού.
Οποιοσδήποτε κατάλογος ψευδοροφών είναι απλώς μια σύσταση προς εξέταση. Με τη βοήθεια του σχεδιαστή και των τεχνιτών, μπορείτε να κάνετε κάτι εντελώς νέο, πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Το κύριο πράγμα είναι να συνδυάσετε τα στοιχεία σωστά.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)