Προειδοποίηση: htmlentities (): charset `\ 'δεν υποστηρίζεται, υποθέτοντας utf-8 in /home/web/my.designexpts.com/www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php σε απευθείας σύνδεση 6

Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση των πληροφοριών κεφαλίδας - επικεφαλίδες που έχουν ήδη αποσταλεί (η έξοδος ξεκίνησε στο /home/web/my.designexpts.com/www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php:6) στο /home/web/my.designexpts.com/www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php σε απευθείας σύνδεση 1338
Επεκτάσιμο μετασχηματιστής κρεβατιού για δύο παιδιά Ξύλινη κουκέτα με καταστρώματα στο δωμάτιο μωρών, εφηβική οθωμανική και διπλό καναπέ για ενήλικες με μηχανισμό ανελκυστήρα

Ένα κρεβάτι pull-out είναι ένας πλήρης χώρος ανάπαυσης για ενήλικες και παιδιά (21 φωτογραφίες)

Φυσικά, το κρεβάτι είναι η κύρια θέση στην κρεβατοκάμαρα. Τις περισσότερες φορές, το προϊόν καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Δεδομένου του μικρού μεγέθους της κρεβατοκάμαρας, αυτό γίνεται το κύριο πρόβλημα στη δημιουργία ενός κομψού και άνετου εσωτερικού χώρου.

Η ορθολογική επίλυση του θέματος της εργονομίας βοηθά στη χρήση μετασχηματιστών επίπλων - ένα κρεβάτι για την απομάκρυνση.

Λευκό κρεβατιού

Επεκτάσιμο κρεβάτι κάτω από λευκασμένη δρυς

Αυτά τα μοντέλα φαίνονται σαν την τέλεια εναλλακτική λύση σε ένα παραδοσιακό κρεβάτι. Σε σύγκριση με την κλασική έκδοση της οργάνωσης μιας προβλήτας, τα μετασχηματισμένα προϊόντα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα:

 • ο χώρος της κρεβατοκάμαρας φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρος.
 • ευκολία στη χρήση, δεδομένου ότι οι αναδιπλούμενες / αποσύρσιμες τεχνολογίες λειτουργούν πολύ πιο εύκολα από το δίπλωμα.
 • λογικές τιμές για άλλα έπιπλα.
 • δημιουργώντας ένα αρμονικό σχέδιο και μια καθαρή εμφάνιση. Ένα σωστά επιλεγμένο και κρυμμένο κρεβάτι μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού.

Τα αναδιπλούμενα μοντέλα είναι ιδανικά για μικρά υπνοδωμάτια, καθώς και για τη δημιουργία ενός επιπλέον κρεβατιού σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Φυσικά, τα προϊόντα αυτά είναι πιο απαιτητικά σε διαμερίσματα ενός δωματίου.

Επεκτάσιμο ξύλινο κρεβάτι

Ποικιλίες ανασυρόμενων μοντέλων

Ο Οθωμανός μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως πλήρης αγκυροβόλιος. Η διαφορά μεταξύ του μοντέλου και του καναπέ είναι η απουσία μαλακών και μόνιμων πλάτη και υποβραχιόνια. Στη συναρμολογημένη μορφή, ο ρόλος της στήριξης για την πλάτη γίνεται με μαξιλάρια που στηρίζονται σε μικρές άκαμπτες πλευρές.

Σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό αναδίπλωσης, ο οποίος επιτρέπει την αύξηση της επιφάνειας μιας προβλήτας. Ορισμένα μοντέλα των οθωμανών είναι επίσης εξοπλισμένα με συρτάρια για λινό.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του οθωμανικού:

 • επίπεδη επιφάνεια του κρεβατιού (χωρίς αρμούς ή ραφές).
 • απλός και εύκολος μηχανισμός αναδίπλωσης.
 • Φαίνεται μεγάλη σε οποιοδήποτε δωμάτιο, κατάλληλο για χρήση σε παιδικό δωμάτιο ή ενήλικα υπνοδωμάτιο.
 • δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά δημιουργεί μια πλήρη θέση.

Κάποιο είδος οθωμανικού είναι ένας καναπές, ο οποίος έχει μια πλάτη και μπράτσα του ίδιου ύψους. Ο πιο δημοφιλής μηχανισμός μετασχηματισμού για έναν καναπέ είναι μια εξέλιξη όταν η κουκέτα τραβιέται έξω από το κάθισμα. Στη συνέχεια, η πλάτη πέφτει στον διαμορφωμένο χώρο και σχηματίζεται ένας χώρος για μια καλή ανάπαυση. Τα πιο κοινά μοντέλα είναι διπλά και τριπλά (που μοιάζουν με κλασικό καναπέ).

Τραβήξτε το παχνί

Επεκτάσιμο κρεβάτι για το κορίτσι

Τύποι πτυσσόμενων κλινών

Ο σχεδιασμός του προϊόντος περιλαμβάνει δύο σημαντικά στοιχεία: τη βάση και ένα επιπλέον κάθισμα που επεκτείνεται εάν είναι απαραίτητο. Οι παρακάτω τύποι μοντέλων διακρίνονται:

 • συνήθης - ένα στάσιμο κρεβάτι με μια κουκέτα. Ο σχεδιασμός αυτός δικαιολογείται στην περίπτωση των συχνών επισκεπτών που μένουν εν μία νυκτί.
 • ενσωματωμένο - ο χώρος ύπνου είναι καλυμμένος με έπιπλα.

Οι κατασκευαστές και οι σχεδιαστές προσφέρουν διάφορες επιλογές για τη διευθέτηση μετασχηματιστών επίπλων:

 • σε ένα ντουλάπι - μια τέτοια κατασκευή εξοικονομεί πολύ χώρο. Το αρνητικό σημείο είναι ότι το υπουργικό συμβούλιο καθίσταται λιγότερο λειτουργικό, δεδομένου ότι το κύριο μέρος του καταλαμβάνεται από μια κουκέτα. Ένα κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης είναι μονό και διπλό.
 • στο βάθρο - η πρακτικότητα αυτής της επιλογής δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την επιλογή.Δεδομένου ότι μπορείτε να εξοπλίσετε προαιρετικά το χώρο πάνω από το κρεβάτι: γωνία εργασίας, μέρος της περιοχής φιλοξενουμένων, η κύρια θέση. Ο σκοπός του βάθρου επιλέγεται ξεχωριστά και εξαρτάται από τον αριθμό των κατοίκων και των δωματίων στο διαμέρισμα. Για να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη και βολική ζώνη στο βάθρο, είναι επιθυμητό το ύψος της οροφής να μην είναι μικρότερο από 2,8 μ.
 • σε μια ειδικά εξοπλισμένη διακοσμητική θέση. Αυτή είναι μια κομψή επιλογή για κομψούς εσωτερικούς χώρους, αλλά χάνει από την άποψη της εξοικονόμησης χώρου.

Τα μεγέθη των συρόμενων μοντέλων διαφέρουν από κάθε άποψη. Τα πλάτη έχουν καθοριστεί για μονά κρεβάτια (από 80 έως 100 cm), ενάμισι (από 100 έως 150 cm), διπλά (από 160 έως 220 cm). Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η μόνη επιλογή είναι πιο κατάλληλη για εφήβους.

Διεύρυνση καναπέ-κρεβάτι

Κρεβάτι για δύο παιδιά

Με βάση την ανθρώπινη ανάπτυξη, οι κατασκευαστές προσφέρουν προϊόντα με τα ακόλουθα μήκη: για εφήβους και ένα κρεβάτι για ενήλικες μικρών ατόμων - 190 cm, για αγοραστές μεσαίου ύψους - 195 cm, για ψηλούς αγοραστές - 200-220 cm.

Μεγάλη σημασία για την τοποθέτηση μιας προβλήτας είναι το ύψος του επιπλέον κρεβατιού. Όσο χαμηλότερο είναι το στρώμα, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγούμε από το κρεβάτι, επομένως, δεν συνιστώνται χαμηλά μοντέλα για την εγκατάσταση σε υπνοδωμάτια για τους ηλικιωμένους.

Ένα αποδεκτό ύψος κλίνης θεωρείται ότι είναι το επίπεδο των γόνατων, αλλά λόγω των αποχρώσεων του σχεδιασμού μιας πτυσσόμενης κλίνης για δύο, δεν θα είναι πάντοτε λογικό να εγκαθίσταται το προϊόν λαμβάνοντας υπόψη ένα τέτοιο ύψος.

Τραβήξτε το διπλό κρεβάτι

Ανασυρόμενο γυαλιστερό κρεβάτι

Χαρακτηριστικά των συσπειρωμένων μηχανισμών της συσκευής

Μια κλασική επιλογή είναι να εξοπλίσει τα αποσπώμενα μοντέλα με ένα μηχανισμό κυλίνδρων. Αρχή λειτουργίας: οι τροχοί βιδώνονται στο κάτω μέρος της βάσης του κρεβατιού, το οποίο, όταν τραβιέται το κρεβάτι, κινείται κατά μήκος των οδηγών. Μερικές φορές τα συστήματα δεν είναι εξοπλισμένα με οδηγούς και οι κύλινδροι κυλούν απευθείας στο πάτωμα. Για να πάρετε το κρεβάτι του μετασχηματιστή, απλά τραβήξτε τον ιμάντα που στερεώνεται στο κεντρικό τμήμα του κρεβατιού. Ο σχεδιασμός θα πρέπει να ξεδιπλώνεται εύκολα, χωρίς προσπάθεια.

Κατά τη συναρμολόγηση κλινών με μηχανισμούς ανύψωσης χρησιμοποιούνται δύο τύποι συσκευών:

 • σε ελικοειδή ελατήρια - που χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα για περίπου 70 χρόνια καθημερινής χρήσης.
 • σε ελατήρια αερίου - έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης που δεν είναι κατώτερα από τα ελικοειδή ελατήρια, ένα χαρακτηριστικό είναι η σιωπηρή χρήση του σχεδίου.

Επεκτάσιμο κρεβάτι για το αγόρι

MDF πτυσσόμενο κρεβάτι

Επεκτάσιμο μεταλλικό κρεβάτι

Παιδικό κρεβατάκι

Η χρήση ανασυρόμενων μοντέλων είναι πολύ δημοφιλής στο φυτώριο. Για έναν ήσυχο ύπνο, το παιδί χρειάζεται ένα πλήρες μέρος ανάπαυσης, αλλά η διαθεσιμότητα ελεύθερου χώρου για παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους (ειδικά για αγόρια) δεν είναι λιγότερο πολύτιμη. Όλες αυτές οι απαιτήσεις καλύπτονται πλήρως από τα κρεβάτια (μετασχηματιστές). Όπως κάθε έπιπλο, αυτά τα σχέδια έχουν θετικές και αρνητικές πλευρές. Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων περιλαμβάνουν:

 • πρακτικότητα. Λόγω των μεγάλων συστημάτων αποθήκευσης (συρτάρια, ράφια), λύνεται το θέμα των γραφείων και η προσιτή τοποθέτηση των πραγμάτων.
 • οικονομική χρήση του χώρου δωματίου.
 • η κινητικότητα των συμβάσεων παρέχει ευκολία στη λειτουργία.
 • την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια του προϊόντος.
 • ευρεία γκάμα;
 • η έλλειψη ηλικιακών περιορισμών - τα ανασυρόμενα συστήματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πλήρως ανεπτυγμένα κρεβάτια για παιδιά από 1,5 ετών.

Τα μειονεκτήματα του σχεδιασμού δύο επιπέδων περιλαμβάνουν: κάποια δυσφορία του παιδιού που κοιμάται στο χαμηλότερο επίπεδο (ειδικά όταν το παιδί κατέρχεται, κοιμάται στο δεύτερο επίπεδο), με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σχηματιστούν ίχνη κυλίνδρων στο πάτωμα (ειδικά σε ένα μαλακό δάπεδο).

Τραβήξτε ένα μονό κρεβάτι

Τραπέζι για έφηβους

Τύποι κλινών

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού ορισμένων μοντέλων καθορίζονται από τον αριθμό των ανοιγμάτων που έχουν δημιουργηθεί. Οι ακόλουθοι τύποι μπορούν να αποδοθούν σε δημοφιλή μοντέλα:

 • με κολλημένα επίπεδα. Αυτό το μοντέλο προϋπολογισμού έρχεται σε μια κουκέτα (κρεβάτι για δύο παιδιά) και ένα τριώροφο (κρεβάτι για τρία παιδιά).Οι κατώτερες αποβάθρες κατασκευάζονται σε όλο το μήκος της δομής, η κίνηση τους περιορίζεται από τους μηχανισμούς που μπορούν να αφαιρεθούν. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πλάγια σκαλοπάτια, ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι όταν ένα παιδί κατεβαίνει από το πάνω κρεβάτι, πρέπει να αναρριχηθεί πάνω από τον ύπνο στην κατώτερη βαθμίδα. Παρά τις ελλείψεις, αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές για τη διευθέτηση των κλινών για τις μεγάλες οικογένειες.
 • ανασυρόμενο σύστημα με δυνατότητα ελεύθερης κίνησης των κρεβατιών. Πλεονέκτημα - το αποσπώμενο στοιχείο μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο, έτσι δεν υπάρχουν σημαντικά μειονεκτήματα.
 • με έναν ολισθαίνοντα μηχανισμό, με πλευρικά σκαλοπάτια και με ένα συρόμενο τμήμα (κιβώτιο). Ένα πολύ πλήρες και λειτουργικό μοντέλο. Είναι βολικό να βάζετε κρεβάτι σε συρτάρια. Η παρουσία βημάτων επιτρέπει στο παιδί να κατέβει από το πάνω κρεβάτι έτσι ώστε να μην ενοχλεί τον γείτονα.
 • roll-out κρεβάτι-βάθρο. Σε ένα τέτοιο σύστημα, παράλληλες κλίνες είναι δυνατές στο ίδιο επίπεδο. Ο αριθμός των κλινών καθορίζεται ξεχωριστά, όπως και οι επιλογές για την τοποθέτηση της επιφάνειας πάνω από το βάθρο.

Διεύρυνση καναπέ-κρεβάτι

Κρεβάτι με πτυσσόμενο κρεβάτι

Μέγεθος κλινών

Οι διαστάσεις των ανοιγμάτων επιλέγονται ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά των παιδιών. Συνιστάται να επιλέξετε κρεβάτια πλήρους μεγέθους με πλάτος έως 1 m και μήκος μέχρι 2 m.
Το ύψος της κατώτερης βαθμίδας καθορίζεται από το σχεδιασμό του συστήματος. Σε μοντέλα τριών επιπέδων, το χαμηλότερο κρεβάτι είναι 10-15 cm από το πάτωμα. Το κρεβάτι κουκέτα με συρτάρια μπορεί να έχει διαφορετικά ύψη της κατώτερης βαθμίδας. Αν το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πολλές σειρές κόγχων / συρταριών, τότε το ύψος των κλινών θα είναι ατομικό σε κάθε περίπτωση.

Εάν τα κρεβάτια είναι εξοπλισμένα με προφυλακτήρες, τα κενά μεταξύ τους πρέπει να είναι εντός 2-6 cm. Το κανονικό βάθος για τη θέση του στρώματος είναι 7 cm και το ύψος των πλευρικών τοιχωμάτων είναι 10 cm.

Εάν οι απαιτούμενες διαστάσεις διατηρήθηκαν κατά τη συναρμολόγηση των δομών, τότε η χρήση των κλινών θα είναι εύκολη και βολική.

Μετασχηματιστής με δυνατότητα επέκτασης κρεβάτι

Βγάλτε το κρεβάτι

Βασικές απαιτήσεις για βρεφικές κούνιες:

 • η ασφάλεια των υλικών εξασφαλίζεται με πιστοποιητικά ποιότητας και περιβαλλοντικά πρότυπα (για προϊόντα ξύλου) ·
 • ευκολία μετασχηματισμού.
 • ορισμένες διαστάσεις των κλινών ·
 • ποιότητα επικάλυψης ζωγραφιών και άκρων.
 • η παρουσία μηχανισμών ασφάλισης (ένα συρόμενο σύστημα με συρτάρια και μεμονωμένα στοιχεία πρέπει να διατηρεί αξιόπιστα μια προκαθορισμένη θέση) και τις πλευρές.

Κλινοσκεπάσματα

Τραβήξτε το κρεβάτι με το συρτάρι

Απαιτήσεις υλικού

Στην κατασκευή συρόμενων συστημάτων, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν συνήθως περισσότερα από δύο υλικά. Το πλαίσιο συναρμολογείται από μέταλλο ή ξύλο και ως βάση χρησιμοποιείται μια φυσική ράβδος ή σανίδα.

Για την κατασκευή των βασικών στοιχείων που χρησιμοποιούνται MDF, μοριοσανίδες. Τα προϊόντα με πολυστρωματικές επιφάνειες είναι ελαφρώς πιο ακριβά, αλλά τα κρεβάτια είναι πιο ανθεκτικά, ανθεκτικά στην υγρασία και σε μηχανικές βλάβες.

Επεκτάσιμο κίτρινο κρεβάτι

Κατά την κατασκευή επίπλων, είναι σημαντικό να αποφύγετε την εμφάνιση τσιπς και κομματιών στην επιφάνεια και την άκρη. Η συμμόρφωση των προϊόντων με τα πρότυπα και τα πρότυπα για το περιβάλλον και την ασφάλεια πρέπει να επιβεβαιώνεται με κατάλληλα πιστοποιητικά.

Ένα σωστά επιλεγμένο μοντέλο ενός συστήματος συρόμενης κλίνης είναι αρκετά ικανό να γίνει το κύριο στοιχείο του εσωτερικού χώρου, αλλά και να σχεδιάσει ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε. Σημαντική εξοικονόμηση χώρου ταυτόχρονα σας επιτρέπει να εξοπλίσει διαμερίσματα λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των κατοίκων και δεν εξαρτάται από τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)