Τείχη στην κρεβατοκάμαρα: φαντασιώσεις στον υπνοδωμάτιο (26 φωτογραφίες)

Στην κρεβατοκάμαρα ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας, γι 'αυτό πρέπει να δώσουμε τη μέγιστη προσοχή στο εσωτερικό της. Ο σχεδιασμός των τειχών στην κρεβατοκάμαρα παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν βγαίνουμε από το κρεβάτι. Η διακόσμηση τοίχου πρέπει να λαμβάνει υπόψη όχι μόνο την προτιμώμενη χρωματική παλέτα, αλλά και τον τύπο των χρησιμοποιούμενων υλικών. Επηρεάζουν το μικροκλίμα της κρεβατοκάμαρας ακόμα και όταν κοιμόμαστε. Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διακόσμηση των τοίχων στο υπνοδωμάτιο με τα χέρια σας. Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή του σχεδιασμού των τοίχων στην κρεβατοκάμαρα και γιατί πρέπει να αρνηθείτε;

3D τοίχους στην κρεβατοκάμαρα

Λευκοί τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

Εσωτερικά υλικά για τοίχους υπνοδωματίου

Όταν αναρωτιούνται πώς να διακοσμήσουν τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, πολλοί αρχικά σκέφτονται τα χρησιμοποιημένα υλικά φινιρίσματος. Ταπετσαρία χρησιμοποιείται παραδοσιακά ενεργά, χρησιμοποιείται διακοσμητικός γύψος τοίχου. Αυτές δεν είναι μόνο πρακτικές αλλά και προσιτές επιλογές επισκευής. Για να γίνει ένα δωμάτιο πιο πρωτότυπο, όχι τυπικό - αυτό είναι ένα αξιόλογο έργο για κάθε σχεδιαστή, έτσι το θέμα του πώς να διακοσμήσει τους τοίχους στην κρεβατοκάμαρα προκύπτει πιο συχνά μεταξύ των νέων εποίκων. Τι προσφέρει η αγορά;

Τυρκουάζ τοίχους στο υπνοδωμάτιο

Κλασική διακόσμηση τοίχου κρεβατιού

Σε εξειδικευμένα καταστήματα για την κρεβατοκάμαρα πολλά υλικά τελειώματος για τις πιο πρωτότυπες ιδέες. Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

 • εσωτερικά χρώματα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
 • τοιχογραφίες και τρισδιάστατες ταπετσαρίες τοίχων.
 • ταπετσαρίες και άλλα υφάσματα ταπετσαριών.
 • laminate δάπεδο?
 • μαρκάρισμα ή μίμηση ενός μπαρ.

Εσωτερικά χρώματα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε οποιοδήποτε χρώμα των τοίχων στο υπνοδωμάτιο, διαφορετικοί τοίχοι μπορούν να βαφτούν με διαφορετικά χρώματα. Παρόμοιες λύσεις είναι σχετικές με τα μοντέρνα στυλ στο εσωτερικό.

Πάνελ στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Η εκτύπωση στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Σχεδιάζοντας στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Οι τοιχογραφίες δεν αποτελούν λιγότερο σύγχρονη λύση και η απεριόριστη ποικιλία αντικειμένων επιτρέπει τη χρήση αυτού του υλικού διακόσμησης από οπαδούς διαφορετικών μορφών. Ένα καλό αντικείμενο για τη χρήση 3d ταπετσαρία είναι ένας τοίχος προφορά στην κρεβατοκάμαρα, η θεματική απόφαση θα είναι αποφασιστική στην ιδέα του σχεδιασμού αυτού του δωματίου. Εάν το θεαματικό τοπίο δεν ανταποκρίνεται στις έννοιες της ειρήνης και του υγιούς ύπνου, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα κλασικά υλικά.

Γκρίζοι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

Τοίχοι από διακοσμητικά πέτρα στο υπνοδωμάτιο

Παραδοσιακά, η τοιχογραφία στην κρεβατοκάμαρα υπογράμμισε την παρουσία μιας αίσθησης γεύσης στους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Σήμερα, αυτή η κλασική λύση είναι αποκλειστική, λόγω της έλλειψης ειδικών. Η ταπετσαρία είναι αρκετά ικανή να αντικαταστήσει τη ζωγραφική, επειδή τα υφάσματα δεν είναι κατώτερα από τις τοιχογραφίες στην αισθητική τελειότητα τους.

Το υπνοδωμάτιο, τα τείχη του οποίου είναι διακοσμημένο με ύφασμα, θα είναι απίστευτα ελκυστικό και άνετο. Ενίσχυση του αποτελέσματος θα επιτρέψει καλούπια στους τοίχους, που δημιουργούνται από αφρό πολυουρεθάνης.

Μια μη θιγόμενη απόφαση θα ήταν για τους κατοίκους των πόλεων να επιλέξουν ένα υλικό όπως το φυσικό ξύλο για την κρεβατοκάμαρα. Το Eurolining, η απομίμηση ενός κορμού ή μιας δοκού φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά επιτρέπουν την επίλυση πολλών σημαντικών καθηκόντων. Μεταξύ αυτών - υποστήριξη για τη βέλτιστη υγρασία του αέρα, δημιουργώντας ένα ειδικό μικροκλίμα. Τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο και σε μια μεγάλη περιοχή. Η διακόσμηση του τείχους με επένδυση ή μανδύα είναι μια απόφαση για 15-20 χρόνια, η υφή του ξύλου δεν κουράζεται και η πρακτικότητα του δέντρου καθιστά εύκολη τη φροντίδα αυτού του υλικού.

Τείχη στο υπνοδωμάτιο των παιδιών

Τοίχος τοιχογραφία στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Προτιμήστε νέες τεχνολογίες, αλλά αγαπούν το φυσικό ξύλο. Ένας εξαιρετικός συμβιβασμός θα είναι το έλασμα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας, αυτή η επίστρωση ιδανικά μιμείται το φυσικό δέντρο των πιο σπάνιων ειδών.Η χρήση του laminate στον τοίχο στο εσωτερικό του διαμερίσματος είναι μια μοντέρνα λύση που προσελκύει με την πρακτικότητα.

Διαμάντια στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Τούβλο τοίχο στην κρεβατοκάμαρα

Επιλέξτε ένα χρώμα για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας

Οι λευκοί τοίχοι στην κρεβατοκάμαρα δεν προκαλούν έκπληξη · τα μοντέρνα εσωτερικά χρώματα είναι εκατοντάδες αποχρώσεις. Επιλέγοντας το χρώμα για να βάψετε τους τοίχους στην κρεβατοκάμαρα, πρέπει να θυμάστε τα χαρακτηριστικά της παλέτας. Κάθε σκιά μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση, να τονώσει το νευρικό σύστημα ή να τον εμποδίσει. Αν χρειαστεί να χρωματίσετε τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο - επιλέξτε τις παρακάτω επιλογές:

 • πορτοκαλί - αυτό το χρώμα βελτιώνει τη διάθεση και ενεργοποιεί όλη την ημέρα.
 • μπλε τοίχους στην κρεβατοκάμαρα - η καλύτερη επιλογή για όσους ασχολούνται με τον τομέα της πνευματικής εργασίας?
 • ένα καφέ υπνοδωμάτιο είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται με μεγάλο αριθμό περιττών πληροφοριών, οι καφέδες βοηθούν να ξεχάσουν τα προβλήματα.
 • σκούρες μοβ αποχρώσεις για όσους έχουν ηρεμήσει τα πάθη στην οικογενειακή ζωή.
 • οι πράσινοι τοίχοι στην κρεβατοκάμαρα συμβάλλουν σε μια καλή ξεκούραση, αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για όσους ασχολούνται με τη σωματική εργασία.
 • μπεζ τοίχους - μια παγκόσμια επιλογή, αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις προτιμήσεις - επιλέξτε αυτή τη σκιά?
 • γκρι τοίχους στην κρεβατοκάμαρα - η επιλογή ενός bachelor ή ενός μοναχικού κοριτσιού, αυτή η σκιά μπορεί να είναι κορεσμένη, μέχρι το μαύρο ή σκούρο γραφίτη, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είναι απαραίτητο να κρεμάσει πρόσθετα φωτιστικά.

Ποιο χρώμα των τοίχων είναι καλύτερο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: τον τρόπο ζωής, τον φωτισμό χώρου, τα χρησιμοποιημένα έπιπλα και τα είδη διακόσμησης. Δώστε προτίμηση σε αυτό το σχέδιο χρωμάτων που ταιριάζει απόλυτα και στους δύο εταίρους. Οι νεόνυμφοι συνιστώνται να χρησιμοποιούν διάφορες αποχρώσεις στο εσωτερικό, κατά προτίμηση ένα πράσινο-μπλε φάσμα. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή διαφορών και διαφωνιών!

Τοίχος από τη συνδυασμένη ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα

Βαμμένο τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρα

Δεν αρκεί να αποφασίσετε για το πώς να χρωματίσετε τους τοίχους στην κρεβατοκάμαρα, πρέπει να σκεφτείτε για τη διακόσμηση του δωματίου. Δεν αρκεί να κρεμάσει μια αναπαραγωγή ενός διάσημου πίνακα από έναν δημοφιλή καλλιτέχνη πάνω από το κρεβάτι. Στο σχεδιασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράφια, ράφια, καθρέφτες. Τι ακριβώς θα επιλέξετε θα βοηθήσει το Feng Shui και τις συμβουλές των σχεδιαστών, καθώς και τη δική τους εμπειρία και προτιμήσεις. Σε μικρά υπνοδωμάτια δεν πρέπει να ανησυχείτε για αποκλειστικές λύσεις, είναι προτιμότερο να προτιμάτε το χρηστικό. Για παράδειγμα, κρεμάστε όμορφα ράφια που μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν τα πρακτικά καθήκοντα και να εξασφαλίσουν την πρωτοτυπία του δωματίου.

Γκρίζοι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

Ζωγραφική στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Σχέδια στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

Εάν η διακόσμηση του τοίχου στο υπνοδωμάτιο έχει τελειώσει και δεν έχετε αρκετό φαγητό - επιλέξτε ένα κρεβάτι με ένα ασυνήθιστο κεφαλάρι. Μια τέτοια λύση θα φανεί ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε απλό υπόβαθρο. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η περιοχή του κεφαλιού είναι μικρή, τότε είναι απαραίτητο να το ισορροπήσετε με μια εικόνα στον τοίχο ή σε άλλη διακόσμηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαλακά πάνελ ή απομιμήσεις τοιχοποιίας σε έναν από τους τοίχους. Σε μικρούς χώρους, οι καθρέφτες στους τοίχους θα είναι μια πρωτότυπη λύση.

Κόκκινο τείχος στο υπνοδωμάτιο

Λουτρό τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Τα κλασικά υπνοδωμάτια με λευκούς τοίχους έχουν βυθιστεί στη λήθη. Τι θα πρέπει να είναι οι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο; Φως, σκοτάδι ή μαλακή ουδέτερη απόχρωση - εξαρτάται από τον βαθμό φωτισμού. Είναι απαραίτητο να βάψετε την επιφάνεια σε μια σκιά που δεν ερεθίζει, δεν κάνει επιθετική και συμβάλλει στην ταχεία κατάκτηση. Δεν σας αρέσουν τα χρώματα - χρησιμοποιήστε σύγχρονα ή κλασικά υλικά φινιρίσματος. Η βασική απαίτηση για αυτά είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και το φυσικό ξύλο είναι εκτός ανταγωνισμού εδώ, το οποίο μπορεί να βαφτεί με βερνίκια με βάση το νερό για λεπτομερέστερη σχεδίαση της υφής και προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις της σκόνης και της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τοίχος στο υπνοδωμάτιο

Κορνίζες στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Ταπετσαρία στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Τι θα πρέπει να είναι η διακόσμηση των τειχών στην κρεβατοκάμαρα; Προϋπόθεση είναι η συμμόρφωση με το γενικό στυλ του εσωτερικού. Δεν μπορείτε να κρεμάσετε μια φωτογραφία σε ένα ακριβό επιχρυσωμένο πλαίσιο της εποχής του Μπαρόκ σε ένα δωμάτιο υψηλής τεχνολογίας. Μην ξεχάσετε την ιστορία των έργων ζωγραφικής, των σχεδίων, των τοιχογραφιών - θα πρέπει να έχουν μια ηρεμιστική επίδραση στο νευρικό σύστημα.Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα των αντικειμένων διακόσμησης αντιστοιχεί στη γενική σκιά στο εσωτερικό. Η συμμόρφωση με όλες αυτές τις αρχές θα συμβάλει σε έναν ήρεμο και υγιή ύπνο, καλή ξεκούραση και ευεξία στην οικογενειακή ζωή.

Πράσινο στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Καθρέφτης στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Κίτρινοι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)