Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα: ένα εργαλείο αναψυχής και μέρος του εσωτερικού (29 φωτογραφίες)

Σήμερα, σχεδόν κάθε κάτοικος της χώρας μας μπορεί να αντέξει να αγοράσει μία ή περισσότερες τηλεοράσεις. Οι άνθρωποι εγκαθιστούν οθόνες πλάσματος στο σαλόνι, στην κουζίνα, ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Στη δεύτερη επιλογή θα επικεντρωθούμε στην προσοχή μας.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο τόπος όπου ξεκινάμε να ξεκουράζουμε και να επανακτάμε τη δύναμή μας μετά από μια δύσκολη μέρα. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν η διαθεσιμότητα μιας τηλεόρασης θα συμβάλει στη χαλάρωση. Οι απόψεις διαφέρουν. Ωστόσο, οι περισσότεροι το έχουν. Μετά από όλα, ο καθένας θέλει να βρίσκεται μπροστά από την οθόνη το βράδυ και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη του ταινία ή πρόγραμμα.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Και όσοι δεν έχουν μια τέτοια τεχνική, σκέφτονται ποιο σχέδιο ενός υπνοδωματίου με τηλεόραση είναι κατάλληλο γι 'αυτόν, επειδή ένα μόνιτορ υγρών κρυστάλλων δεν εξυπηρετεί μόνο ως μέσο αναψυχής αλλά και ως μέρος του εσωτερικού. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια τηλεόραση θα επιλέξετε και πώς να το εγκαταστήσετε καλύτερα, ώστε η κρεβατοκάμαρά σας να μην είναι μόνο ένα μέρος για ύπνο, αλλά και για ένα ευχάριστο χόμπι.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Για να ωφεληθείτε από την τηλεόραση, μην κάνετε κακό

Είτε χρειάζεστε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, βάλτε το στο δωμάτιο όπου χαλαρώνετε είτε όχι - μόνο η προσωπική σας απόφαση. Δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να μην γίνει αυτό, αλλά εμπειρογνώμονες στον τομέα της ψυχολογίας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η παρουσία της τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα θα επηρεάσει την κανονική ζωή. Λόγοι:

 • Είναι επιβλαβές να βλέπετε τηλεόραση ενώ βρίσκεστε ξαπλωμένος. Η γωνία θέασης μετατοπίζεται, τα μάτια γίνονται πιο κουρασμένα γρηγορότερα. Η όραση μπορεί να χαλάσει.
 • Εμφανίζεται μια εξάρτηση. Η τακτική θολό ύπνου, ενώ η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη, δεν θα είναι πλέον σε θέση να κοιμάται κανονικά χωρίς αυτόν.
 • Η τρεμοπαίζει και η θορυβώδης οθόνη παρεμβαίνει με μια καλή ανάπαυση. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για τους ανθρώπους με αϋπνία.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Παρ 'όλα αυτά, αγαπάμε την τηλεόραση και θέλουμε να την παρακολουθήσουμε πριν πάτε για ύπνο. Το κύριο πράγμα δεν είναι να κάνεις μια λατρεία έξω από την οθόνη:

 • Μην κοιτάτε πολύ.
 • Μην κάνετε τον ήχο δυνατό και είναι προτιμότερο να μην ρυθμίσετε τα ηχεία καθόλου.
 • φροντίστε να το απενεργοποιήσετε μόλις γίνει νυσταγμένο.
 • Εγκαταστήστε το πλάσμα σε ένα περισσότερο ή λιγότερο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Ποια θα πρέπει να είναι η τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθοδηγηθείτε κατά την επιλογή μιας τηλεόρασης στο σαλόνι είναι το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας. Όσο μεγαλύτερη είναι η επικράτειά της, τόσο μεγαλύτερη είναι η διαγώνιος της οθόνης που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη την απόσταση από την τοποθεσία προβολής στη θέση της τηλεόρασης.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη την τεχνική πλευρά του θέματος: τη δυνατότητα να συνδέσετε καλώδια, κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα. Εάν αποφασίσετε να κρεμάσετε στον τοίχο, θα πρέπει να υπολογίσετε τον ελεύθερο χώρο σε αυτό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα, να εγκαταστήσετε μια τηλεόραση σε μια θέση.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Κατά την επιλογή μιας τηλεόρασης, βασίζουμε σε αναλογία 1: 3. Η απόσταση μεταξύ σας και της οθόνης χωρίζεται σε τρεις. Ο αριθμός που προκύπτει είναι το επιτρεπόμενο μέγεθος της διαγωνίου τηλεόρασης. Ρυθμίστε την οθόνη μεγαλύτερη, η καθαρότητα της εικόνας θα μειωθεί, η εικόνα θα εμφανιστεί κοκκώδη και αν είναι πολύ μικρή, θα υποφέρετε, τραβώντας τα μάτια σας και προσπαθώντας να δείτε τι συμβαίνει στην οθόνη.

Για ένα μέσο υπνοδωμάτιο, είναι κατάλληλη μια διαγώνια 30-35 ίντσες. Συνήθως λαμβάνονται με οθόνες υγρών κρυστάλλων, πλάσματος ή LED.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Ύψος εγκατάστασης τηλεόρασης

Έτσι, έχουμε επιλέξει, τώρα το πιο δύσκολο είναι να τοποθετήσετε. Ποιο είναι το ύψος της τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα; Αυτό είναι ένα βασικό σημείο αυτής της κατάστασης. Η ευκολία προβολής εξαρτάται από αυτό.Πρέπει να βασιστείτε στο πώς το βλέπετε:

 1. Τοποθέτηση - Η τοποθέτηση της τηλεόρασης είναι χαμηλότερη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα βάθρο ή σε μια θέση που είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα. Υπάρχει ένας απλός κανόνας: το ένα τρίτο της κορυφής της οθόνης της τηλεόρασης πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στο επίπεδο του ανθρώπινου ματιού.
 2. Ξαπλώνετε - κρεμάστε την τηλεόραση ψηλότερα. Καλύτερη κλίση πάνω από το κρεβάτι. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι προτιμούν ακόμη να τοποθετήσουν μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης στην οροφή. Για τέλεια άνεση.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Για να επιλέξετε το καλύτερο μέρος κατάλληλο για ύψος, καθίστε σε ένα κρεβάτι ή καρέκλα, κλείστε τα μάτια σας. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ανοίξτε και δείτε πού σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό. Σε ποιο σημείο το μάτι σας θα πέσει αμέσως, θα πρέπει να υπάρχει το μέσο της οθόνης.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργία της επιθυμητής γωνίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές αγκύλες. Συνήθως είναι συνδεδεμένα με μια τηλεόραση ή πωλούνται σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα στηρίγματα είναι άκαμπτα και κινητά.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Τοποθέτηση τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα

Εξετάστε τις επιλογές για την τοποθέτηση της τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Σε βάθρο ή σε συρταριέρα

Μια από τις ευκολότερες επιλογές, επειδή δεν χρειάζεται να χαλάσετε τον τοίχο, να τρυπήσετε, να βάλετε και να αποκρύψετε τις υποδοχές και τα καλώδια, αλλά το ύψος εγκατάστασης θα εξαρτάται ήδη από το βάθρο.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Στον τοίχο

Μπορεί δικαίως να θεωρηθεί κλασικό. Εάν αναστείλετε την τηλεόραση, θα πάρει λίγο χώρο στο δωμάτιο, το οποίο είναι αναμφίβολα ένα πλεονέκτημα. Αφού ελευθερώσατε τη φαντασία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διακόσμηση για να μετατρέψετε τον τοίχο πέρα ​​από την αναγνώριση. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τη βάση που θα κρατήσει την τηλεόραση. Επιπλέον, σκεφτείτε εκ των προτέρων πού να κρύψετε τα καλώδια. Συνήθως χρησιμοποιείτε κρυφά κανάλια ή κλείνετε με εξωτερικά κουτιά.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Σε μια θέση

Εάν έχετε μια ντουλάπα ή έναν τοίχο στο υπνοδωμάτιο, μπορείτε να βάλετε την τηλεόραση σε μια ειδική θέση για αυτό. Έχοντας ένα γωνιακό ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα, θα είναι δυνατό να κρύψετε την τηλεόραση με μια ακτινική πρόσοψη. Είναι πολύ βολικό να το κάνετε αυτό όταν δεν το παρακολουθείτε.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο εξοπλισμός πρέπει να βρίσκεται σε μια θέση ελεύθερα. Τα κενά στην κορυφή, στον πυθμένα και στις πλευρές πρέπει να είναι περίπου 15 εκ. Αυτό είναι απαραίτητο για επαρκή εξαερισμό, διαφορετικά ο εξοπλισμός θα αποτύχει.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Στο διαμέρισμα

Αυτή η επιλογή ισχύει σε περιπτώσεις όπου η κρεβατοκάμαρα διαιρείται με χαμηλό διαμέρισμα με άλλο δωμάτιο.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης

Με σωστή επιλογή και θέση, η τηλεόραση θα συμπληρώσει το εσωτερικό του δωματίου και θα το κάνει μοναδικό. Μια νέα αγορά δεν πρέπει να χαλάσει το σχέδιο της κρεβατοκάμαρας, αλλά να είναι σε αρμονία με αυτό. Αν προσεγγίσετε το σχεδιασμό του τοίχου της τηλεόρασης με κάθε ευθύνη και γούστο, τότε το όμορφο σχέδιο που δημιουργήσατε θα ευχαριστήσει και θα ζηλέψει τους επισκέπτες.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Πώς να διακοσμήσετε έναν τοίχο της τηλεόρασης:

 • Κόψτε τον τοίχο με μια ταπετσαρία διαφορετικού χρώματος. Οι τοιχογραφίες είναι μεγάλες.
 • Κάνετε διαμορφωτικά καλούπια γύρω από την τηλεόραση.
 • Καλύψτε τον τοίχο με διακοσμητική πέτρα, που θα δώσει σταθερότητα στην κρεβατοκάμαρα.
 • Χρησιμοποιήστε βενετσιάνικο γύψο για διακόσμηση.
 • Σχεδιάστε μια τηλεόραση σε ένα πανέμορφο ξύλινο πλαίσιο.
 • Χρησιμοποιήστε πάνελ τοίχου για διακόσμηση. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τόσο από ξύλο όσο και από πλαστικό.
 • Εφαρμόστε τον αρχικό φωτισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το προσκήνιο, καθώς και λωρίδα LED.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Αυτά απέχουν πολύ από τις μοναδικές ιδέες για τη μετατροπή της κρεβατοκάμαράς σας χρησιμοποιώντας τηλεόραση. Περνώντας σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, μην ξεχνάτε τη διακόσμηση επίπλων. Διάφορα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιο. Ρυθμίστε όμορφα αγγεία, κεριά, βιβλία, πλαίσια με φωτογραφίες. Κάνετε τα πάντα χωρίς να ξεφεύγετε από το βασικό στυλ, είτε είναι κλασικό είτε υψηλής τεχνολογίας.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Θυμηθείτε, ανεξάρτητα από το ποια τηλεόραση ή τον τόπο της εγκατάστασής της σταματάτε, ενεργοποιήστε τη φαντασία και τη φαντασία. Ζητήστε βοήθεια με βιβλία σχετικά με το σχεδιασμό, ζητήστε συμβουλές από έμπειρους σχεδιαστές.

Τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Όντας έξυπνοι, θα κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας όχι μόνο ένα άνετο μέρος για ύπνο, αλλά και ένα εξαιρετικό χώρο για έναν ευχάριστο ελεύθερο χρόνο!

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)