Οικιακές συσκευές
Πλυντήριο υψηλής πίεσης: υπηρεσία ποιότητας σε συμπαγή συσκευασία Πλυντήριο υψηλής πίεσης: υπηρεσία ποιότητας σε συμπαγή συσκευασία
Ένα πλυντήριο υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται σήμερα σε διαμερίσματα και κήπους. Ο πρακτικός συμπαγής σχεδιασμός σας επιτρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα από ακαθαρσίες ακόμα και σε δύσκολα σημεία.
Καταστροφέας κήπων: πώς να επιλέξετε μια μονάδα ποιότηταςΚαταστροφέας κήπων: πώς να επιλέξετε μια μονάδα ποιότητας
Το πρόβλημα της διάθεσης αποβλήτων σε εξοχικό ή οικογενειακό οικόπεδο εμφανίζεται ετησίως σε κάθε περίοδο εργασιών κήπου. Σε μια τέτοια κατάσταση, μια τεχνική μονάδα που ονομάζεται θρυμματιστής σκουπιδιών κήπου έρχεται στη διάσωση. Γραμμή ...
Οικιακός προβολέας: Οικιακός προβολέας: "μεγάλη" ταινία σε ένα "μικρό" σπίτι
Μια τέτοια απόλαυση ως οικιακό θέατρο έχει πάψει να αποτελεί περιέργεια. Εάν υπάρχει μια ευκαιρία σε ένα διαμέρισμα ή ένα ιδιωτικό σπίτι να εξοπλίσει μια θέση για ένα home cinema, αυτό αξίζει σίγουρα να κάνει. Ένα από τα πιο σημαντικά ...
Κριτήρια για την επιλογή ενός μικρού φούρνου: συσκευές για το σπίτι και τον κήποΚριτήρια για την επιλογή ενός μικρού φούρνου: συσκευές για το σπίτι και τον κήπο
Οι μίνι φούρνοι είναι βολικές συσκευές για την προετοιμασία ενός ευρέος φάσματος πιάτων. Παρέχονται επιπλέον επιλογές: απόψυξη, λειτουργία σχάρας, τοστιέρα.
Ανεμιστήρες δαπέδου: χαρακτηριστικά και οφέληΑνεμιστήρες δαπέδου: χαρακτηριστικά και οφέλη
Τα μοντέρνα μοντέλα ανεμιστήρων δαπέδου δημιουργούνται όσο το δυνατόν πιο άνετα με οπίσθιο φωτισμό, πίνακες ελέγχου, με υγραντήρα, σιωπηλή και σε πολύ προσιτή τιμή.
Καθολικές κατακόρυφες ηλεκτρικές σκούπες: οι λεπτότητες της επιλογής, η σύγκριση των καλύτερων επιλογώνΚαθολικές κατακόρυφες ηλεκτρικές σκούπες: οι λεπτότητες της επιλογής, η σύγκριση των καλύτερων επιλογών
Οι κινητές ηλεκτρικές οικιακές ηλεκτρικές σκούπες έχουν κερδίσει πρωτοφανή δημοτικότητα: είναι κομψές, άνετες, πολυλειτουργικές. Η επιλογή και η αγορά εξοπλισμού είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται ενεργά για την καθαριότητα στο σπίτι.
Ατμοκαθαριστής ως ο καλύτερος βοηθός καθαρισμούΑτμοκαθαριστής ως ο καλύτερος βοηθός καθαρισμού
Ο καθαριστής ατμού είναι μια επαναστατική εφεύρεση που προσελκύει την προσοχή με προοδευτική λειτουργικότητα. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες της συσκευής, απελευθερώστε τον εαυτό σας από τον κουραστικό καθαρισμό των επίμονων λεκέδων στο χαλί και το αλάτι στους υδραυλικούς!
Ψυγείο κάτω από το παράθυρο: νέα χαρακτηριστικά των ξεχασμένων κλασικών (57 φωτογραφίες)Ψυγείο κάτω από το παράθυρο: νέα χαρακτηριστικά των ξεχασμένων κλασικών (57 φωτογραφίες)
Ένα ψυγείο κάτω από το παράθυρο είναι ένα γνωστό στοιχείο των απλών διαμερισμάτων του Χρουστσόφ. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές τον έχουν βρει πολλές νέες χρήσεις: από το γραφείο μέχρι το πλήρες μπαρ. Τα γνωστά κλασικά γεμίζουν με νέο νόημα.
Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα: οι επαγγελματίες συμβουλεύουνΠώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν
Οι επαγγελματίες συμβουλεύουν την έρευνα της αγοράς τεχνολογίας πριν επιλέξουν μια ηλεκτρική σκούπα. Η ποικιλία των μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τεχνική κατάλληλη για διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και ευκαιρίες.
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο: συμβουλές από επαγγελματίεςΠώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο: συμβουλές από επαγγελματίες
Υπάρχουν ορισμένες παράμετροι που πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων. Εάν πλησιάζετε την επιλογή όσο το δυνατόν πιο πρακτική, τότε μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό που θα σας κρατήσει αρκετά χρόνια.
Έξυπνο σπίτι Έξυπνο σπίτι "κατοικίδιο ζώο" - μια ρομπότ ηλεκτρική σκούπα
Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ έχει πολλές εκπληκτικές λειτουργίες, όχι μόνο καθαρίζει, καθαρίζει και απολυμαίνει. Η ποικιλία μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο για διαφορετικά δωμάτια και ανάγκες.
Φορτώστε περισσότερο

Οικιακές συσκευές: εκατοντάδες απαραίτητοι ηλεκτρικοί βοηθοί

Είμαστε τόσο συνηθισμένοι στους ηλεκτρικούς βοηθούς στην καθημερινή ζωή, που δεν παρατηρούμε καν πόση δουλειά κάνουν με την ελάχιστη συμμετοχή μας. Η τεχνική είναι το πλύσιμο των πιάτων, το πλύσιμο των ρούχων, η προετοιμασία του αέρα και η ενημέρωσή μας για το πώς οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας ήταν έκπληκτοι να δουν ένα θαύμα - το βολβό του Ilyich, το οποίο έκαψε φωτεινότερα από δεκάδες φανούς. Η ζωή έχει αλλάξει από τότε μη αναγνωρίσιμη και αυτή η επισκόπηση των οικιακών συσκευών αποτελεί απόδειξη αυτού.

Συσκευές κουζίνας

Αντιπροσωπεύει το πιο εκτεταμένο τμήμα οικιακών συσκευών. Με ραντεβού, διαφέρει σε διάφορους τύπους:
 • Για θερμική επεξεργασία. Αυτή η ποικιλία περιλαμβάνει ηλεκτρικές κουζίνες αερίου, ηλεκτρικές και επαγωγικές, φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων, ψηστιέρες, ψησταριές, ψηστιέρες, μηχανές ψωμιού, διπλό λέβητα, φριτέζες, σίδερα, κρέπες και άλλα.
 • Για να αποθηκεύσετε προϊόντα. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ψυγεία, καταψύκτες.
 • Για ποτό. Αυτές περιλαμβάνουν καφετιέρες, καφετιέρες, μηχανές παρασκευής χυμών, αποχυμωτές, ηλεκτρικά βραστήρα.
 • Για μηχανική κατεργασία. Ξεφορτώνουν τις πιο δύσκολες και μονότονες εργασίες - κοπή, τεμαχισμό, τεμαχισμό. Αυτά περιλαμβάνουν τους αλέσεως κρέατος, τους επεξεργαστές τροφίμων, τους αναμίκτες και τους αναμικτήρες.
Σημαντικό ρόλο παίζει ο βοηθητικός εξοπλισμός - αυτά είναι πλυντήρια πιάτων, κουκούλες, θερμοσίφωνες.

Φροντίδα ρούχων

Μια ποικιλία τεχνικών φροντίδας ένδυσης μπορεί επίσης να χωριστεί σε κατηγορίες:
 • Για πλυντήρια, πλυντήρια και στεγνωτήρια.
 • Για σιδέρωμα - σίδερα, ατμόλουτρα.
 • Για την κατασκευή - ραπτομηχανές και τις ποικιλίες τους - ραπτική, overlocks, κεντήματα, πλέξιμο, κλώση και λανάρισμα για μαλλί.
Από το μικρό εξοπλισμό μπορούν να ονομάζονται κλιπ, ηλεκτρικά στεγνωτήρια για παπούτσια.

Καθαρισμός σπιτιού

Για να διατηρηθεί η καθαριότητα στο σπίτι, κάθε νοικοκυρά επιδιώκει να έχει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που βοηθά να αντιμετωπίσει τη σκόνη και διάφορα είδη ρύπανσης. Η σκόνη στο σπίτι οδηγεί σε πολλές ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, επομένως, είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή μιας ηλεκτρικής σκούπας σε αυτό το θέμα. Ανάλογα με τον τύπο καθαρισμού, χωρίζονται σε δύο τύπους: για στεγνό και υγρό καθαρισμό. Οι ηλεκτρικές σκούπες μπορούν επίσης να χωριστούν σύμφωνα με την αρχή της συλλογής σκόνης:
 • Με σακούλες για τη συλλογή σκουπιδιών και σκόνης. Οι σακούλες επαναχρησιμοποιούνται από ύφασμα και χαρτί μιας χρήσης. Η χρήση χάρτινων σακουλών είναι πιο υγιεινή αλλά πιο δαπανηρή για τη λειτουργία τους.
 • Με φίλτρο νερού. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο ρόλος του φίλτρου εδώ παίζεται με νερό σε μια ειδική δεξαμενή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού, ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης παραμένουν στο νερό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ο αέρας στην αίθουσα υγραίνεται. Οι μονάδες αυτές είναι μάλλον ογκώδεις και δαπανηρές. Μετά τον καθαρισμό, η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού πρέπει να καθαριστεί και να στεγνώσει.
 • Με φίλτρο κυκλώνα. Στις ηλεκτρικές σκούπες αυτού του είδους, η σκόνη συλλέγεται σε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, συνήθως διαφανές, έτσι ώστε ο βαθμός πλήρωσης να είναι ορατός. Τέτοιες συσκευές είναι αρκετά θορυβώδεις σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.
Μια ενδιαφέρουσα τεχνολογική καινοτομία είναι μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με μπαταρία. Αυτή η προγραμματιζόμενη συσκευή έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή σκόνης μετακινώντας σε τροχούς σε όλο το δωμάτιο. Για την αποτελεσματική εργασία, το δωμάτιο δεν πρέπει να έχει υψηλά όρια.

Κλιματικός εξοπλισμός

Για να καθαρίσετε, να ενυδατώσετε και επίσης να ζεστάνετε ή να ψύχετε ο αέρας βοηθά την τεχνική που δημιουργεί ένα κανονικό μικροκλίμα στο διαμέρισμα. Για τη θέρμανση χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι ηλεκτρικών θερμαντήρων:
 • πετρέλαιο ·
 • υπερύθρων.
 • convector.
Τα κλιματιστικά ψύχουν τον αέρα. Τα συστήματα διαχωρισμού λειτουργούν σε δύο τρόπους - για θέρμανση και ψύξη. Οι υγραντήρες συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του ξηρού αέρα σε ένα διαμέρισμα με κεντρική θέρμανση. Ιονιστές, λαμπτήρες υπεριώδους και χαλαζίας απολυμάνουν τον αέρα.

Πολυμέσα

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας πολυμέσων, η ακρόαση μουσικής και η παρακολούθηση βίντεο έχουν γίνει πολύ πιο προσιτές. Περιλαμβάνει:
 • κέντρα μουσικής ·
 • παίκτες
 • βίντεο αναπαραγωγής
 • Τηλεοράσεις
 • κονσόλες παιχνιδιών?
 • ραδιόφωνα.
Δεν αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας σύγχρονος υπολογιστής συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο αντικαθιστά εύκολα όλες τις παραπάνω συσκευές, ανοίγοντας πρόσβαση σε τεράστιες ποσότητες πληροφοριών και επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)