Υπνοδωμάτιο πάτωμα: ένα σημαντικό στοιχείο της άνεσης και της άνεσης (24 φωτογραφίες)

Τα δάπεδα στο υπνοδωμάτιο είναι κάτι ιδιαίτερα οικείο, σημαντικό για κάθε άτομο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην άνεση. Το δάπεδο είναι σημαντικό τόσο στην αισθητική, όσο και στην πρακτική, ακόμα και με απτική άποψη. Επιλέγοντας αυτή ή εκείνη την επιλογή, ένας άνθρωπος πιστεύει ακούσια ότι είναι το πάτωμα που θα καθορίσει το επίπεδο άνεσης σε ολόκληρο το υπνοδωμάτιο.

Τέλεια κάλυψη υπνοδωματίου: κριτήρια ποιότητας

Το ζήτημα του τι είναι καλύτερο να επιλέξει ως κάλυψη δαπέδου για ένα υπνοδωμάτιο ανησυχεί πολλούς. Για τα δάπεδα στο μπουτόν, όχι μόνο το επίπεδο άνεσης και αισθητικής είναι σημαντικό, αλλά και πολλοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες.

Λευκό χαλί στο πάτωμα του υπνοδωματίου

Λευκό δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Οι κύριες παράμετροι που δείχνουν ότι ο τύπος επίστρωσης επιλέγεται πραγματικά με επιτυχία:

 • Αισθητική και στιλιστική συνάφεια.
 • Ηχομονωτικές ιδιότητες.
 • Περιβαλλοντική καθαριότητα όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στη διαδικασία εργασίας με το δάπεδο.
 • Συνολική άνεση. Είναι καλό αν ο πάτος που επιλέγεται για την κρεβατοκάμαρα φαίνεται βιολογικά, άνετος, αποπνέει ζεστή ζεστασιά.
 • Αντιστατικές ιδιότητες.
 • Αντιολισθητική επίστρωση.
 • Αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες (αντοχή στη φωτιά).
 • Το δάπεδο στην κρεβατοκάμαρα δεν πρέπει να είναι κρύο. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια της επαφής επαφής η επίστρωση δεν προκαλεί ενόχληση.

Φαίνεται ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συμμορφωθούμε με τόσες πολλές απαιτήσεις ταυτόχρονα. Ωστόσο, αν συνδυάσετε σωστά όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν τον χώρο ύπνου και δίνετε προτίμηση μόνο σε υλικά υψηλής ποιότητας, τότε η βελτίωση της κρεβατοκάμαρας δεν θα επιβαρυνθεί από προβλήματα.

Σκυρόδεμα στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο

Απεριόριστη δημιουργικότητα

Τι να βάλει στο πάτωμα στους σχεδιαστές υπνοδωματίων μπορεί να συμβουλεύει. Το δάπεδο Boudoir είναι ένα αγαπημένο στοιχείο που οι ειδικοί σχεδιασμού αγαπούν να δουλεύουν. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι τα δάπεδα στο υπνοδωμάτιο, ως αντικείμενο δημιουργικότητας και πειραματισμού, είναι βολικά από κάθε άποψη.

Το τριβή και άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης που σχετίζονται με την ανθεκτικότητα είναι μακριά από την πρώτη θέση. Το επίπεδο φορτίου είναι συνήθως κοντά στο ελάχιστο, οπότε μπορεί να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αισθητικό δυναμικό, παραμένοντας στα χαρακτηριστικά αντοχής. Επιλέγοντας το υλικό για αυτό το δωμάτιο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ιδιότητες που είναι ανθεκτικές στην υγρασία ή ότι η επιλεγμένη επιλογή μπορεί γρήγορα να λερωθεί με βρωμιά στο δρόμο ή με διάφορα προϊόντα από την κουζίνα.

Τα παιδιά δεν παίζονται τόσο συχνά εδώ. Κανείς δεν τρέχει με αιχμηρά τακούνια. Μην ρίχνετε βαριά αντικείμενα. Δεν αποθηκεύονται συγκεκριμένα στοιχεία που δημιουργούν ρύπους στο δωμάτιο. Στην πραγματικότητα, είναι το σχέδιο της κρεβατοκάμαρας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό πάτωμα, χνουδωτά χαλιά, εύκολα λερωμένα δάπεδα, άλλες "επικίνδυνες" επιλογές, χωρίς να ανησυχείτε ότι μετά από μερικούς μήνες όλα θα πρέπει να πεταχτούν ή να αναδιαμορφωθούν.

Ξύλινο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο

Ξύλινο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο ενός εξοχικού σπιτιού

Cork - μια πρωτότυπη λύση για τους λάτρεις της ευαίσθητης άνεσης

Το μοντέρνο πάτωμα (το υπνοδωμάτιο και το παιδικό δωμάτιο είναι οι κύριες θέσεις) χρησιμοποιώντας φελλό μπορεί να βρεθεί αρκετά συχνά.Οι σχεδιαστές είναι πολύ ανθεκτικοί στο να προσφέρουν στους πελάτες τους να εξοικειωθούν με αυτό το θαυμάσιο υλικό.

Ο φελλός χαρακτηρίζεται από αρχικές μαλακές εκτυπώσεις, εξαιρετικές ποιότητες ηχομόνωσης, καθώς και πλήρη συμμόρφωση με τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Το υλικό είναι ανθεκτικό και ελαστικό. Είναι απολύτως πυρίμαχο. Επιλέγοντας ένα τέτοιο ευχάριστο υλικό για την κρεβατοκάμαρα, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για το μικροκλίμα στο δωμάτιο.

Ο φυσικός φελλός μπορεί να τοποθετηθεί ως ένας καμβάς, που χαρακτηρίζεται από μονοτονία. Από τις λεπτομέρειες, τα σχέδια σχηματίζονται μερικές φορές με τη μορφή μιας ψαροκόκαλιας ή μιας χτένας. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται συχνά σε ένα μικρό δωμάτιο για να δώσει στο εσωτερικό κάποια δυναμική.

Λευκό δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Σχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο

Πέτρινα πλακάκια στον πάτο του υπνοδωματίου

Γνήσιο δέρμα: αποκλειστική και ειδική παρουσίαση

Εάν αλλάξετε το πάτωμα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, τότε θα πρέπει να το κάνετε αυτό με μια ιδιαίτερη κομψότητα και εμβέλεια, δίνοντας προτίμηση σε πραγματικά ασυνήθιστα, προοδευτικά, κομψά υλικά. Η δερμάτινη επίστρωση είναι μια ιδιαίτερη φινέτσα στην εσωτερική τέχνη, ένα αληθινό αριστούργημα ενός ταλαντούχου σχεδιαστή, το οποίο είναι αδύνατο να μην θαυμάσετε.

Η ίδια η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ περίπλοκη, επομένως μπορείτε να εμπιστευτείτε την εγκατάσταση του καμβά μόνο σε πραγματικούς επαγγελματίες. Το δέρμα είναι ένα κομψό, φυσικό, ακτινοβόλο φυσικό και ποιοτικό υλικό. Υψηλής ποιότητας δερμάτινα κλινοσκεπάσματα με εξαιρετικά υψηλή αντοχή στη φθορά επιλέγονται από ανθρώπους που θέλουν να δώσουν στα διαμερίσματα μια ιδιαίτερα συμπαγή, αξιοσέβαστη εμφάνιση.

Για όσους βρίσκουν το δερμάτινο εξάρτημα υπερβολικά υπερβολικό, οι σχεδιαστές έρχονται με έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. Τα δάπεδα από φελλό στην κρεβατοκάμαρα συμπληρώνονται από δερμάτινα φύλλα, σχηματίζοντας ένα πρωτότυπο στολίδι. Για παράδειγμα, ένα ελαφρύ δάπεδο "φελλού" συμπληρώνεται από ένα μαύρο ή καφέ κορμό ανθεκτικό δέρμα. Αποδεικνύεται μια ασυνήθιστα πρωτότυπη οικολογική επικάλυψη.

Κεραμίδι πορσελάνης στο πάτωμα του υπνοδωματίου

Καφέ δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Χαλί στο πάτωμα του υπνοδωματίου

Χαλί: η προσωποποίηση της άνεσης

Οι υποστηρικτές των "κλασικών" στο εσωτερικό, οι οποίοι δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιο πάτωμα γίνεται καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα, οι ειδικοί συνιστούν να προτιμούν το χαλί. Η κάλυψη εμφανίστηκε μόλις πριν από μισό αιώνα, αλλά ήδη κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο κοινό οπαδών.

Οι σχεδιαστές αγαπούν το χαλί για τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τυχόν σχέδια στον καμβά. Η επικάλυψη αποτελείται από ένα στρώμα συγκόλλησης και ένα σωρό, το οποίο έχει επίσης μια υφή για πειράματα.

Για το υπνοδωμάτιο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα υλικό με φυσικό σωρό, αν και υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για πώληση με τεχνητά υλικά σε αξιοπρεπή ποιότητα. Η βάση μπορεί επίσης να είναι απολύτως φυσική. Δυστυχώς, οι σύγχρονοι κατασκευαστές αντικαθιστούν ολοένα και περισσότερο τη φιλική προς το περιβάλλον γιούτα με πολυπροπυλένιο ή μη υφασμένα, υποστηρίζοντας ότι η προέλευση της βάσης παίζει δευτερεύοντα ρόλο.

Το πάτωμα στο μικρό υπνοδωμάτιο είναι καλύτερο να κάνει το φως. Φαίνεται καλό γκρίζο δάπεδο με υπερχειλίσεις τέφρας από μαλλί. Το μπεζ χρώμα στη βάση του μπαμπού είναι αρκετά οικουμενικό. Ένα χαλί με ζωφόρο φαίνεται πλούσιο, ασυνήθιστο, κομψό - είναι ένας μακρύς καμπύλος σωρός. Η πιο ακριβή επιλογή σχεδιασμού για ένα υπνοδωμάτιο στην κατηγορία αυτή είναι η Σαξονία. Ο σωρός δεν είναι μόνο εντυπωσιακά μακρύς. Είναι στριμωγμένος μέσα από μια ειδική ρύθμιση θερμότητας και φαίνεται απλά καταπληκτικό.

Δάπεδο μαόνι στο υπνοδωμάτιο

Laminate στο πάτωμα του υπνοδωματίου

Τα δάπεδα από πλαστικοποιημένο υλικό στο υπνοδωμάτιο

Μεγάλο πάτωμα - εξαιρετικά ευρείες δυνατότητες δημιουργικών πειραμάτων

Ο μαζικός όροφος στην κρεβατοκάμαρα είναι η επιλογή δημιουργικών και θαρραλέων προσωπικοτήτων που στρέφουν προς τα πάντα πρωτότυπα, μοντέρνα, προοδευτικά με κάθε τρόπο. Μια τέτοια επίστρωση θεωρείται ότι είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον, αν και όλα τα υλικά για την κατασκευή της είναι πολύ φυσικά.

Τέτοια δάπεδα στο υπνοδωμάτιο θα ευχαριστηθούν με την αντοχή τους. Δεν εκπέμπουν βλαβερές ουσίες, χρησιμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαφέρουν με ιδιαίτερα έντονο αντιολισθητικό αποτέλεσμα, αρκετά ζεστό με επαφή επαφής.

Το χρώμα και η υφή μπορούν να επιλεγούν κατά την κρίση σας. Υπάρχουν και γυαλιστερες επιλογές και ματ τελειώματα. Οποιαδήποτε σκιά μπορεί να "εμπλουτιστεί", χρησιμοποιώντας επιπλέον διακοσμητικά τσιπς, λάμπες και άλλα σχεδιαστικά στοιχεία.

Ξύλινο δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Καρυδιά στο υπνοδωμάτιο

Παρκέ δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Είναι η χονδρική βάση που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις πιο τολμηρές εσωτερικές φαντασιώσεις.Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια οπτική ψευδαίσθηση με ένα εφέ 3D. Για πρώτη φορά, τέτοιες δημιουργικές καινοτομίες άρχισαν να χρησιμοποιούνται στο μπάνιο. Δημοφιλή μοτίβα: δάπεδο ωκεανού, εξωτικά ενυδρεία, καταρράκτες, άβυσσο με θαλάσσια ζώα ή φυτά.

Για την κρεβατοκάμαρα, μην επιλέγετε πολύ "συνωμοτικές" συνθέσεις. Το όριο της δημιουργικότητας μπορεί να αναπαρασταθεί με απομίμηση του κοσμικού ουρανού ή με πειράματα με θέμα τα φυσικά κίνητρα. Διάφορα τοπία και φυσικές υφές σε "τρισδιάστατη" μορφή είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Πλακάκια στο πάτωμα του υπνοδωματίου

Χαλί Zebra στο υπνοδωμάτιο

Δάπεδα από φελλό στο υπνοδωμάτιο

Ξύλο υλικά στο πάτωμα - ένα αφιέρωμα στη φύση

Ξύλινα δάπεδα - μια επιλογή win-win ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε διαμέρισμα. Αυτή είναι η ενσάρκωση της φιλικότητας προς το περιβάλλον και του σχεδιασμού αρώματος. Η σκούρα παλέτα των ξύλινων υφασμάτων δίνει στον μπουδοειδή μια ιδιαίτερη αισθησιασμό, οικειότητα και πολυτέλεια. Εάν όχι οι καλύτεροι σύλλογοι σχετίζονται με το σκοτεινό πάτωμα, το δέντρο μπορεί να επιλεγεί και μάλλον ελαφρές αποχρώσεις. Το χρώμα που επιλέγεται ως βάση θα καθορίσει την κεντρική γραμμή του σχεδίου.

Γκρίζο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο

Ηλικιωμένη κρεβατοκάμαρα

Οι παρακάτω τύποι ξύλου φαίνονται καλύτερα σε ένα boudoir:

 • Βιρμανικό τικ. Χρώμα κιτρινωπό-κανέλα με χρυσές αποχρώσεις.
 • Βιρμανίας καρύδι. Μπορεί να είναι είτε ελαφριά καραμέλα ή πολύ σκοτεινό, κοντά στον τόνο της "μαύρης σοκολάτας".
 • Σίδερο δέντρο. Σκληρό βράχο, χαρακτηριζόμενο από ένα ομοιόμορφο κόκκινο-καφέ ύφασμα με σκοτεινές φλέβες, που υποδηλώνει τη διαδικασία γήρανσης.
 • Ινδονησιακό τικ - μια θεαματική φυλή φωτός, μερικές φορές ξυλώδη απόχρωση?
 • Cherry Έχει μια ομαλή, εντυπωσιακή υφή. Χρώμα - από ουδέτερο κόκκινο έως κοκκινωπό καφέ. Συνήθως γίνεται σκοτεινό στο φως.

Η σύγχρονη αγορά υλικών δόμησης και φινιρίσματος διακρίνεται από έναν τόσο μεγάλο αριθμό εσωτερικών λύσεων, ώστε ο κατάλογος πιθανών επενδύσεων δαπέδων να μπορεί να συνεχιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα κλασικό πλακάκι και μια πιο σύγχρονη έκδοση - πορσελάνη. Πρόκειται για μια εντελώς μοναδική λύση για την κρεβατοκάμαρα - marmoleum ή κομψά μαρμάρινα τσιπς. Παρκέ, βινύλιο και laminate δεν χάνουν τη σημασία τους.

Φωτεινό πάτωμα στο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)