Υπνοδωμάτιο Wenge: πολυτέλεια σκούρου ξύλου (25 φωτογραφίες)

Τα έπιπλα Wenge προτιμούνται από πλούσιους και με κίνητρα άτομα με γούστο. Το σκούρο χρώμα των επίπλων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Το χρώμα του wenge μοιάζει με τη σκοτεινή σοκολάτα και τονίζει τη σταθερότητα και τη σταθερότητα. Η δρυς Wenge είναι ένα πολύ ακριβό είδος δέντρου που δεν χρησιμοποιούν όλοι οι κατασκευαστές. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία καθιστά δυνατή τη σωστή σκίαση σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό. Το Wenge στο εσωτερικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει οποιοδήποτε δωμάτιο.

Μαύρο υπνοδωμάτιο wenge

Δωμάτιο Wenge

Χαρακτηριστικά του εσωτερικού των υπνοδωματίων σε χρώμα wenge

Ένα χαρακτηριστικό του ξύλου wenge είναι ένας ελαφρύτερος πυρήνας από τον κύριο πίνακα. Η διαφορά στο χρώμα και η ασυνήθιστη υφή καθιστά αυτή τη φυλή πολύ όμορφη. Το κόστος των επίπλων από μια φυσική συστοιχία είναι υψηλό, έτσι πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν έγχρωμες κρεβατοκάμαρες από άλλα υλικά.

Το Wenge στο εσωτερικό δίνει τη ζεστασιότητα, την πολυτέλεια και τη ζεστασιά του δωματίου, ώστε τα έπιπλα αυτά να είναι δημοφιλή ανάμεσα στους γνώστες της αυστηρής ομορφιάς και της κλασικής επίπλωσης. Η κρεβατοκάμαρα με έπιπλα σε χρώμα wenge συνδυάζεται τέλεια με μαλακά χαλιά με ψηλούς πασσάλους, φωτεινούς τοίχους και φωτεινά διακοσμητικά στοιχεία του εσωτερικού χώρου.

Όταν χρησιμοποιείτε τέτοια έπιπλα, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό φωτισμό. Αυτό θα βοηθήσει να τονίσει ορισμένα στοιχεία του εσωτερικού, καθώς και να δώσει τα έπιπλα ένα κομψό και μαγευτικό βλέμμα.

Παιδική wenge

Wenge υπνοδωμάτιο στο εσωτερικό του σπιτιού

Η κρεβατοκάμαρα wenge είναι δημοφιλής στους μεσαίους ανθρώπους που θέλουν να έχουν μοντέρνα αλλά εξελιγμένα έπιπλα, οπότε οι κατασκευαστές προσφέρουν έπιπλα που μιμούνται όχι μόνο την υφή και το χρώμα, αλλά και τα υψηλής ποιότητας έπιπλα από τροπικό ξύλο. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται μοριοσανίδα, η οποία καλύπτεται με καπλαμά από λευκασμένη δρυς, οξιά, καρυδιά ή άλλο φυσικό ξύλο. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε την απαραίτητη δομή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται βαφές υψηλής ποιότητας για να δώσουν το κατάλληλο χρώμα.

Υπνοδωμάτιο Wenge και λευκασμένη βελανιδιά

Wenge κρεβάτι κουκέτα

Υπνοδωμάτιο σύνολο wenge

Όχι μόνο τα έπιπλα υπνοδωματίου είναι κατασκευασμένα από υλικά χρώματος wenge. Μια πρωτότυπη λύση θα είναι ο συνδυασμός αυτών των επίπλων, μιας πόρτας wenge, ενός γείσου, ενός πάγκου για ένα φωτιστικό δαπέδου και ενός πλαισίου παραθύρου του ίδιου χρώματος. Τα υπόλοιπα στοιχεία του δωματίου είναι καλύτερα φτιαγμένα για να δημιουργήσουν μια φωτεινή αντίθεση. Για παράδειγμα, ένα ντουλάπι ή ένα ντουλάπι με ένθετα δρυός γάλακτος θα κάνουν το εσωτερικό πιο φωτεινό και ευάερο.

Στήθος χρωμάτων βέγγας στην κρεβατοκάμαρα

Κρεβάτι Wenge

Γιατί αξίζει να χρησιμοποιήσετε το wenge για να διακοσμήσετε μια κρεβατοκάμαρα

Ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου κρεβατιού είναι μια πρωτότυπη λύση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Τις περισσότερες φορές, ο σχεδιασμός στην κρεβατοκάμαρα γίνεται σε ελαφρώς ουδέτερες αποχρώσεις για να δημιουργηθεί μια ελαφριά και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, το εσωτερικό του υπνοδωματίου σε χρώμα wenge είναι μια καλή λύση για ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ελαφριά επιφανειακά τελειώματα για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο και να δώσετε στο υπνοδωμάτιο μια κομψή και τελειωμένη εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά μαξιλάρια, καλύμματα κρεβατιών, μπουκάλια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Wenge υπνοδωμάτιο στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Υπνοδωμάτιο Wenge βερνικωμένο

Εκείνοι που προτιμούν ένα ουδέτερο περιβάλλον μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρεβατοκάμαρες wenge με κρέμα. Μην ξεχάσετε τον σωστό φωτισμό, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε σκοτεινά έπιπλα. Δεν πρέπει να είναι μόνο κεντρική, αλλά και ζώνη.Φωτιστικά δαπέδου και απλίκες κοντά στο κρεβάτι φαίνονται υπέροχα στο ίδιο χρώμα με τα κύρια έπιπλα στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, δεν συνιστάται η χρήση σκοτεινών μαζικών κουρτίνων, οι οποίες επιπλέον καθιστούν το χώρο πιο βαρύ.

Wenge υπνοδωμάτιο σε απλό σχεδιασμό

Υπνοδωμάτιο βελανιδιάς

Τα σκούρα έπιπλα κάνουν την κρεβατοκάμαρα ζεστή και ρομαντική όταν συνδυάζετε το wenge με λευκές και άλλες αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της διακόσμησης. Τα σκοτεινά χρώματα μπορούν να διορθώσουν πολλές από τις εσωτερικές ατέλειες και να τους δώσουν μια κομψή κλασική εμφάνιση.

Έπιπλα Wenge για ένα υπνοδωμάτιο

Μεγάλη κρεβατοκάμαρα wenge

Πλεονεκτήματα των επίπλων wenge για ένα υπνοδωμάτιο

Η καμπίνα και τα διαμορφωμένα έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε χρώμα wenge έχουν σχεδιαστεί για όσους ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αγαπούν τις αντίθεση στιλάτες λύσεις. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των επίπλων περιλαμβάνουν:

  • Παρουσιάσιμη εμφάνιση. Τα κομψά διαμορφωμένα έπιπλα ή τα έπιπλα γραφείου σε χρώμα wenge έχουν μια εμφανή εμφάνιση και τονίζουν τέλεια τις εσωτερικές λύσεις.
  • Πρακτικότητα. Σε σκούρα έπιπλα, τα στίγματα, οι λεκέδες και τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν είναι ορατά, επομένως δεν θα χρειαστεί να σκουπίζετε καθημερινά το ντουλάπι ή το ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα και μπορείτε να βάλετε με ασφάλεια ένα φλιτζάνι ή πλάκα στα κομοδίνα.
  • Αρμονία. Ένα κρεβάτι, ένα περίγραμμα και μια συρόμενη ντουλάπα wenge συνδυάζονται τέλεια σχεδόν με οποιεσδήποτε αποχρώσεις.
  • Η χρήση αντιθέσεων. Μπορείτε να παραγγείλετε έπιπλα με ένθετα χρώματος βελανιδιάς βελανιδιάς, λευκασμένης βελανιδιάς ή φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων, έτσι ώστε η χρήση τέτοιων επίπλων να κάνει εύκολη τη σχεδίαση τόσο των αντιθέσεων όσο και των μονόχρωμων εσωτερικών χώρων.

Για να κάνετε το εσωτερικό του υπνοδωματίου πιο άνετο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε επιπλέον φωτεινά υφάσματα, μπουκέτα ασυνήθιστου σχήματος και χρώματος, καθώς και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Μινιμαλιστικό στυλ wenge υπνοδωμάτιο

Συνδυασμοί χρωμάτων και ασυνήθιστες ιδέες

Τα σύνολα Wenge εφαρμόζονται όλο και περισσότερο στα υπνοδωμάτια σε κλασικό και μοντέρνο στυλ. Η παλέτα χρώματος wenge αρχίζει με σκούρο καφέ και τελειώνει με το χρώμα του μαύρου καφέ.

Μοντέρνο στυλ wenge υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο Wenge με λευκό χρώμα

Όταν αγοράζετε κρεβάτια και μια ντουλάπα, δεν συνιστάται να συνδυάζετε την ξυλεία με άλλα είδη ξύλου. Διαφορετικά, χάνονται μια πολυτελής και αξιοσέβαστη εμφάνιση. Οι εξαιρέσεις είναι το γάλα από δρύινο χρώμα, η λευκασμένη βελανιδιά και άλλα ελαφρά είδη ξύλου. Αυτά τα ακουστικά φαίνονται κομψά και κομψά, ειδικά σε συνδυασμό με ελαφρούς τοίχους.

Shade wenge υπνοδωμάτιο

Wenge ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο

Τα διαμορφωμένα έπιπλα πάνε καλά με γυάλινα στοιχεία, ράφια και τεράστια μεταλλικά εξαρτήματα. Τα πλαίσια, τα κρεβάτια και η ντουλάπα πρέπει να είναι τεράστια και, για να μην υπερφορτωθεί το εσωτερικό, πρέπει να υπάρχουν λευκά στοιχεία.

Σοκολάτα wenge υπνοδωμάτιο

Επικαλυμμένα έπιπλα wenge στην κρεβατοκάμαρα

Εκείνοι που αγαπούν πλούσια χρώματα ταπετσαρία ή στόκος θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι το εσωτερικό δεν αποδειχθεί πολύ σκοτεινή και ζοφερή. Μπορείτε να προσθέσετε ελαφριά αξεσουάρ, ήρεμες έγχρωμες κουρτίνες, καθώς και αξεσουάρ στο ύφος του δωματίου.

Τραπέζι περιποίησης Wenge

Ωστόσο, το ντουλάπι ή τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας δεν πρέπει να καταλαμβάνουν ολόκληρο το χώρο του δωματίου. Σε ένα μικρό δωμάτιο είναι καλύτερο να μην βάζετε τεράστια ντουλάπια και ντουλάπια, αλλά να πάρετε μαζί με μια ντουλάπα, ένα κρεβάτι και μικρά κομοδίνα. Η υπερφόρτιση του δωματίου με διακοσμητικά στοιχεία δεν πρέπει επίσης να είναι. Τέτοια έπιπλα είναι πιο κατάλληλα για τους λάτρεις του πρακτικού μινιμαλισμού.

Δωμάτιο Wenge με γωνιακή ντουλάπα

Wenge και δρυς γάλα - ο τέλειος συνδυασμός των χρωμάτων για έπιπλα στο υπνοδωμάτιο. Τα ανοιχτόχρωμα ένθετα σάς επιτρέπουν να αραίωση του σκοτεινού εσωτερικού χώρου και να του δώσετε ελαφρότητα. Για ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα χωρίς ένθετα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα σκούρα στοιχεία στο εσωτερικό, παρέχοντας την κρεβατοκάμαρα με ζεστασιά και ζεστασιά.

Δωμάτιο Wenge με ένθετα

Το υπνοδωμάτιο με έπιπλα wenge δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς, άνεσης και άνεσης. Η χρήση φθηνών υποκατάστατων φυσικού ξύλου παρέχει ένα προσιτό κόστος τελικών κατασκευών και ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και συνδυασμών χρωμάτων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το καλύτερο σύνολο υπνοδωματίων για ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)