Σχεδιασμός καφέ κρεβατοκάμαρας: άνετοι συνδυασμοί (29 φωτογραφίες)

Στον καταστροφικό και πολυάσχολο αιώνα μας, όταν ένας άνθρωπος αντιλαμβάνεται ένα απίστευτο ποσό πληροφοριών κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, όταν ο εγκέφαλος συχνά εργάζεται στο όριο, όταν πολλοί από εμάς πηγαίνουμε σπίτι το βράδυ σε πόδια λυγισμένα από σωματική κόπωση και ένα μεγάλο φορτίο συναισθημάτων που βιώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, πολλαπλασιάζεται τη σημασία της οικειότητας, της άνεσης, της επιθυμίας να έχουν νησιά ασφάλειας πάνω στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε, να αποκαταστήσετε την ενέργεια που ξοδεύετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκοντας ειρήνη στο μυαλό. Σε οποιοδήποτε σύγχρονο διαμέρισμα, ένα από αυτά τα αποκλειστικά μέρη είναι η κρεβατοκάμαρα.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, στο υποσυνείδητο των ανθρώπων που ζουν σε θορυβώδεις και μεγάλες πόλεις, το καφέ συνδέεται με τη φύση, με τη γη. Αυτό εξηγεί την ηρεμιστική επίδρασή της στην ανθρώπινη ψυχή και επομένως αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για ύπνο.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Γιατί να επιλέξετε ένα υπνοδωμάτιο σε καφέ τόνους;

Η καφέ κρεβατοκάμαρα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Χάρη στην καθολική, εξαιρετικά ζεστή και πλούσια γκάμα, το καφέ είναι κατάλληλο για ανθρώπους σχεδόν όλων των ηλικιών, ακόμα και για τα παιδιά. Αυτό το χρώμα είναι φυσικό σε συνδυασμό με άλλα χρώματα - ο καθένας από αυτούς τους συνδυασμούς δίνει στο υπνοδωμάτιο τη δική του μοναδικότητα. Επιπλέον, το καφέ υπνοδωμάτιο με το κατάλληλο σχέδιο φαίνεται πολύ κομψό και μιλάει για την υπέροχη γεύση του ιδιοκτήτη του. Αρκεί να μην συγχέεται με την επιλογή του εσωτερικού.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του καφέ είναι η κοινωνικότητα του. Οι διάφορες αποχρώσεις του συνδυάζονται τέλεια με άλλα χρώματα. Έτσι, μπεζ, λευκό, ζεστό κίτρινο και γκριζωπό μπλε αποχρώσεις είναι πιο κατάλληλοι για σοκολάτα, πράσινο, λευκό, τυρκουάζ για καφέ ίδια. Πορτοκάλι, μουστάρδα, ανοιχτό πράσινο χρώμα είναι πιο κατάλληλες για καφέ-κόκκινες αποχρώσεις, και πορτοκαλί, κοράλλι, πράσινο είναι πιο κατάλληλες για καφέ, καθιστώντας γκρι.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Επιπλέον, κατά την επιλογή των σωστών αποχρώσεων, οι ιδιαίτερες ψυχολογικές προτιμήσεις του κυρίου της κρεβατοκάμαρας είναι σημαντικές. Για παράδειγμα, αν έχει αυξημένη διέγερση και πάσχει από αϋπνία, οι άσπρες ή μπεζ αποχρώσεις με φωτεινά στοιχεία που είναι διασκορπισμένα σε αυτά είναι τα πιο κατάλληλα: ένα καθαρό καφέ χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και οι κιτρινωποί ημίφωνα είναι κατάλληλοι για όσους δεν πρόκειται να απενεργοποιήσουν εντελώς τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, .

Καφέ υπνοδωμάτιο

Όσο για το ύφος, υπάρχει επίσης πεδίο δράσης. Για παράδειγμα, αν είστε περισσότερο προσελκύσει το κλασικό, τότε για μια τέτοια κρεβατοκάμαρα, ελαφρύ τοίχο καλύμματα και καφέ έπιπλα είναι κατάλληλα. Η αντίθετη εικόνα παρατηρείται αν προτιμάτε ένα αριστοκρατικό στυλ: οι μαύρες ταπετσαρίες και τα ανοιχτόχρωμα έπιπλα είναι πιο αποδεκτά εδώ.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, που επιλέγονται σε καφέ τόνους, ένας σημαντικός ρόλος παίζει ο φωτισμός. Δεδομένων των χαρακτηριστικών αυτού του χρώματος, είναι απαραίτητο να φωτιστεί καλά η οροφή και οι τοίχοι της κρεβατοκάμαρας, διαφορετικά θα δημιουργήσει μια κάπως ζοφερή εντύπωση. Κομψή λάμπες τοίχου ή λάμπες σε ντουλάπια θα λύσουν τέλεια αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τους καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ κρεβατοκάμαρα

Οι μεγάλες κουρτίνες είναι κατάλληλες για ένα καφέ υπνοδωμάτιο. Οι σχεδιαστές προσφέρουν να μην μειώσουν τον αριθμό των διακοσμητικών μαξιλαριών, υφασμάτων, χαλιών και χαλιών.Η εικόνα θα συμπληρωθεί με πίνακες ή φωτογραφίες που κρέμονται στους τοίχους μέσα στο πλαίσιο.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Τα φωτιστικά στο κεφάλι των κρεβατιών, στις νυχτερινές σκάλες δίπλα τους και μια τηλεόραση που βρίσκεται στο βραχίονα θα δείξει την υπέροχη γεύση του ιδιοκτήτη.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Ακόμη και ο πολυέλαιος στην οροφή θα πρέπει να αντιστοιχεί στη γενική ατμόσφαιρα του εσωτερικού και θα πρέπει να ταιριάζει με το επιλεγμένο στυλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Επιλέγοντας τους σωστούς συνδυασμούς

Οι καλύτερες επιλογές είναι συνδυασμοί με μπεζ και σμαράγδι χρώματα. Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει ένα αποτέλεσμα οπτικής επέκτασης σε συνδυασμό με μια μεγάλη γεύση, και αν φέρετε λίγο κόκκινο, το υπνοδωμάτιο φαίνεται να ζεσταίνει. Μια πράσινο-πράσινη παλέτα που δημιουργείται από τα ζωντανά φυτά και τα μικρά αξεσουάρ θα κάνει το εσωτερικό πιο φυσικό.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Τυρκουάζ και όλες οι ελαφριές αποχρώσεις του πράσινου φέρνουν στοιχεία καθαρότητας και φρεσκάδας, χαρίζοντας στο καφέ υπνοδωμάτιο ένα οικολογικό χρώμα. Η συνολική εικόνα θα γίνει πιο φυσική εάν οι ταπετσαρίες, τα έπιπλα, τα αντικείμενα διακόσμησης είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Εάν προσθέσετε λίγο λευκό και μπλε σε αυτόν τον συνδυασμό, η κρεβατοκάμαρά σας θα μυρίσει σαν τη θάλασσα. Ο Brown θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός πλοίου που κινείται ομαλά σε αποχρώσεις του γαλαζοπράσινου. Για να συμπληρώσετε την εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες με τη μορφή κοχυλιών, βότσαλων και άλλων αντικειμένων. Ιδανικό για όσους θέλουν να κοιμηθούν κάτω από τα όνειρα των θαλάσσιων ταξιδιών.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Ένας καλός συνδυασμός είναι ένας συνδυασμός καφέ με πορτοκαλί, κίτρινο ή γκριζωπό, και διάσπαρτος με ροζ αποχρώσεις θα δημιουργήσει μια κομψή ατμόσφαιρα.

Ένας άλλος ενδιαφέροντος συνδυασμός είναι ένα διαγωνιστικό καφέ με μπλε, κουρτίνες ή ταπετσαρίες επίπλων αυτού του χρώματος. Οι μπλε-χρωματισμένες ταπετσαρίες που συνδυάζονται με έπιπλα από κακάο θα φαίνονται επίσης καλά.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Σημειώστε μια ακόμα πιο σημαντική απόχρωση. Προκειμένου η κρεβατοκάμαρα σε κυρίαρχους καφέ τόνους να μην μειώνεται οπτικά, οι ειδικοί συμβουλεύουν να καταφεύγουν στη χρήση ελαφρύτερων αποχρώσεων.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Το καφέ χρώμα στο υπνοδωμάτιο συνδυάζεται με σχεδόν όλους τους αδελφούς στην παλέτα.

Υπάρχει μόνο ένα χρώμα, ο συνδυασμός με το οποίο θα είναι αφύσικο για ένα καφέ υπνοδωμάτιο. Είναι μαύρο και σκούρες αποχρώσεις μοβ και μπλε. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν περιθωριοποιητές που θέλουν να είναι πρωτοπόροι.

Καφέ υπνοδωμάτιο

Καφέ υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)