Dresser στο διάδρομο: ένα βολικό αξεσουάρ (27 φωτογραφίες)

Κάθε διαμέρισμα αρχίζει με ένα διάδρομο, στο οποίο, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, εγκαθίστανται έπιπλα που πληρούν ένα συγκεκριμένο σκοπό. Βολικό, ευρύχωρο και πολυλειτουργικό είναι ένα κομμάτι στο διάδρομο. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι ένα ντουλάπι διαφόρων σχημάτων και μερικά συρτάρια, όπου κάθε στοιχείο (κλειδιά, ομπρέλα, βούρτσα, γάντια, καπέλο, τσάντα, πορτοφόλι κ.λπ.) έχει ένα συγκεκριμένο μέρος, έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε πολύτιμα πράγματα για να βρείτε το σωστό πράγμα ώρα.

Λευκή τουαλέτα στο διάδρομο

Τυρκουάζ συρταριέρα στο διάδρομο

Χαρακτηριστικά των αποδυτηρίων για το διάδρομο

Η σύνθεση των συρταριών είναι αρκετά διαφορετική. Τα μοντέλα διαφέρουν σε μορφή και σχεδίαση και οι παράμετροι εξαρτώνται εντελώς από τον σκοπό και τον τύπο των αντικειμένων (αντικειμένων) που προγραμματίζονται να αποθηκευτούν σε αυτά.

Dresser στο διάδρομο σε κλασικό στυλ

Ξύλινο συρτάρι στο διάδρομο

Τα μοντέρνα κομμάτια είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων, υπάρχουν:

 • ορθογώνιο;
 • ημι-οβάλ?
 • γωνιακό.
 • δάπεδο και τοποθετημένο?
 • με σγουρά και τα πλευρικά τοιχώματα.
 • μόνο με συρτάρια ή σε συνδυασμό με συρτάρια και ράφια.
 • στενό και ευρύ?
 • υψηλή και χαμηλή.

Λόγω του συμπαγούς μεγέθους του, το χαρακτηριστικό καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο σε μικρούς διαδρόμους. Το υπερμεγέθη μοντέλο θα φανεί εξαιρετικό σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο και θα δημιουργήσει μέγιστη άνεση κατά την τοποθέτηση και αποθήκευση των αντικειμένων για οποιοδήποτε σκοπό.

Μόνο το χαρακτηριστικό που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις για την ικανότητα και τις παραμέτρους θα εκτελέσει τις λειτουργίες του. Δεν πρέπει να αγοράσετε ένα ογκώδες συρταριέρα αν αρχικά σχεδιάζεται να τοποθετήσει μικροσκοπικά αντικείμενα σε αυτό, αντί για μεγάλα αντικείμενα.

Ξύλινο συρτάρι εισόδου

Εσωτερική θήκη για συρτάρια οικολογικού στυλ

Κριτήρια επιλογής

Στην αγορά των προϊόντων επίπλων παρουσιάζεται μια τεράστια ποικιλία από κομμωτήρια στο διάδρομο, που κατασκευάζονται σε αρχικές σχεδιαστικές λύσεις. Κάθε μοντέλο είναι σε θέση να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σε κάθε περίπτωση, το χαρακτηριστικό πρέπει να επιλεγεί μεμονωμένα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Χώρος και διάταξη διάδρομου.
 • Σχέδια στυλ και χρώματος του εσωτερικού.
 • Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των επίπλων.

Τα χαρακτηριστικά θα εναρμονίζονται αρμονικά στο εσωτερικό μόνο εάν οι παράμετροι και το σχήμα τους αντιστοιχούν στην περιοχή του δωματίου. Έτσι, σε ένα μικρό διάδρομο ένα αντικείμενο μεγάλου μεγέθους απλά δεν θα χωρέσει ή θα καταλάβει όλο τον ελεύθερο χώρο, γεγονός που θα δημιουργήσει ορισμένες δυσκολίες και δυσκολίες κατά την εγκατάσταση. Ένα στενό ψηλό συρτάρι δεν δημιουργεί προβλήματα, χάρη στο επιμηκυμένο σχήμα, ο ελεύθερος χώρος διατηρείται όσο το δυνατόν περισσότερο και εμπλέκονται όλα τα συρτάρια. Τα χαρακτηριστικά των συμπαγών μεγεθών σε ένα μεγάλο δωμάτιο φαίνονται ανεπαίσθητα και ακόμη και με αποκλειστικό σχεδιασμό, τα έπιπλα θα περάσουν απαρατήρητα και δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Dresser στο διάδρομο σε εθνοτικό ύφος

Μωβ ντυμένο στο διάδρομο

Γαλλικά στυλ συρταριέρα

Για την κατασκευή σύγχρονων κομμωτηρίων χρησιμοποιείται ένα ευρύ φάσμα υλικών:

 • φυσικό ξύλο, δίνοντας αντικείμενα ογκομετρικά σχήματα και εκλέπτυνση.
 • πολυστρωματική μοριοσανίδα που ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο στυλ του εσωτερικού χώρου.
 • καπλαμά.

Καθώς εφαρμόζεται διακόσμηση:

 • πλαστικό.
 • γνήσιο δέρμα.
 • μέταλλο

Για την κομψότητα των επίπλων, χρησιμοποιούνται διακοσμητικά κομψή διακόσμηση και στοιχεία με σκαλισμένα σχήματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε δωμάτια που γίνονται στο art deco και το μοντέρνο στυλ.Για το εσωτερικό της Αφρικής, επιλέγονται έπιπλα από φυσικό ξύλο με ελάχιστη επεξεργασία και δερμάτινη επένδυση. Τα κλασσικά διακρίνονται πάντα από την αυστηρότητα και την κομψότητα, χωρίς οποιεσδήποτε φτέρνες. Πλαστική επένδυση που χρησιμοποιείται για υψηλής τεχνολογίας στυλ.

Θάλαμο συρταριών με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο

Κόκκινο κομμάτι στο διάδρομο

Το χρώμα έχει επίσης μεγάλη σημασία. Τα σκούρα έπιπλα μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε χώρους με επαρκή φωτισμό. Ένα κομψό άσπρο χαρακτηριστικό θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση του διαδρόμου.

Ο σχεδιασμός των συρταριών συρταριών περιλαμβάνει τη χρήση διαφορετικών στυλ και χρωμάτων, έτσι ώστε τα έπιπλα επιλέγονται για το συγκεκριμένο εσωτερικό του δωματίου.

Dresser στο διάδρομο από MDF

Μίνι στολίδι στο διάδρομο

Ποικιλίες μοντέλων και μεθόδων εφαρμογής στο εσωτερικό

Εκτός από το γεγονός ότι η επιλογή ενός χαρακτηριστικού επίπλου στο διάδρομο γίνεται σύμφωνα με τις μορφές, τις παραμέτρους, τις αποφάσεις σχεδιασμού και το στυλ, πρέπει ακόμα να εκπληρώσει τις λειτουργίες που του έχουν ανατεθεί. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα στην αγορά που είναι κατάλληλα για διαφορετικές αίθουσες.

Ένα κομμάτι με καθρέφτη στο διάδρομο λύνει το πρόβλημα των μικρών δωματίων. Πρόκειται για χαμηλά μοντέλα με απλό σχεδιασμό, στα οποία υπάρχει ένας πρόσθετος καθρέφτης με ή χωρίς πλαίσιο. Χάρη στην ανακλαστική επιφάνεια, ο χώρος επεκτείνεται οπτικά, οπότε το δωμάτιο δεν φαίνεται τόσο μικρό.

Ο απλός σχεδιασμός και η απουσία διακοσμητικών στοιχείων δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον. Σε μεγάλα δωμάτια, μπορείτε να εγκαταστήσετε μεγάλα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των περιμετρικά αποδυτηρίων, τα οποία ταυτόχρονα θα χρησιμεύσουν ως τραπεζάκι. Αυτό το μοντέλο είναι πολύ βολικό, καθώς σας επιτρέπει να κοιτάξετε στον καθρέφτη πριν φύγετε από το σπίτι, κάτι που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την εμφάνισή σας.

Συρταριέρα στο στυλ Art Nouveau

Θωρακισμένο στήθος από βελανιδιές

Το dresser για παπούτσια στο διάδρομο είναι ένα καθολικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει παπούτσια για οποιαδήποτε εποχή, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού. Τα έπιπλα είναι εξοπλισμένα με ειδικά ράφια στα οποία τοποθετούνται άνετα μπότες, σανδάλια, παπούτσια, αθλητικά παπούτσια. Χάρη στον καθολικό σχεδιασμό, οι συσκευές και τα εργαλεία φροντίδας των παπουτσιών (βούρτσες, σφουγγάρια, κρέμες, κλπ.), Καθώς και διάφορα αξεσουάρ που είναι βολικά τοποθετημένα σε συρτάρια, βρίσκονται πάντα κοντά σας.

Θάλαμο συρταριών με μαρμάρινα πάγκους

Κρεμαστά συρτάρια στο διάδρομο

Dresser στο διάδρομο στο στυλ της Προβηγκίας

Οι επιλογές σχεδιασμού επίπλων περιλαμβάνουν πόρτες:

 • ταλάντευση;
 • με μηχανισμό κλίσης.

Η δεύτερη επιλογή είναι μια εναλλακτική λύση στα χαρακτηριστικά swing τύπου, καθώς εξοικονομεί χώρο και είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε μικρούς χώρους. Αυτά τα έπιπλα είναι απαραίτητα σε περιπτώσεις όπου είναι αδύνατο να εγκαταστήσετε μια επιλογή ταλάντευσης. Βασικά, το ράφι παπουτσιών είναι ευρύχωρο και έχει διαφορετικά ύψη. Τα μικρά αποδυτήρια είναι κατάλληλα για την αποθήκευση καθημερινών παπουτσιών, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ένα κάθισμα που δημιουργεί αυξημένη άνεση για τα παπούτσια.

Συρταριέρα συρταριών ρετρό

Ξυλόγλυπτο δωμάτιο στο διάδρομο

Η στενή τουαλέτα στο διάδρομο είναι συμπαγής σε μέγεθος, πράγμα που δεν μειώνει καθόλου την ευρυχωρία. Αυτό είναι ένα είδος παπουτσιών. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι εξοπλισμένος με πόρτες κεκλιμένες σε γωνία 45 °. Το πλάτος δεν είναι μεγαλύτερο από 30 cm.

Dresser στο διάδρομο με μια φωτογραφία

Γκρι συρτάρι στο διάδρομο

Το γωνιακό συρτάρι στο διάδρομο καταλαμβάνει το μέρος του χώρου που χρησιμοποιείται λιγότερο, και επομένως η εξοικονόμηση χώρου αισθάνεται αισθητά. Τέτοια μοντέλα, εκτός από τα συρτάρια, έχουν πλευρικά ράφια στα οποία τοποθετούνται βολικά διάφορα μικρά αντικείμενα. Τις περισσότερες φορές, ένα βάζο με λουλούδια ή άλλο διακοσμητικό στοιχείο τοποθετείται στον πάγκο, το οποίο δίνει στο δωμάτιο πρόσθετη διακόσμηση και ομορφιά.

Συρταριέρα στην είσοδο

Dresser στο διάδρομο με κάθισμα

Ένας αρθρωτός συρταριέρα εκτελεί διάφορες σημαντικές λειτουργίες: χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πραγμάτων, καθημερινών υποδημάτων και αντικειμένων, και λειτουργεί ως ράφι για κλειδιά, τηλέφωνο ή ντουλάπα.

Για την τοποθέτηση σε τοίχο ενός αναρτημένου μοντέλου χρησιμοποιούνται ειδικοί σύνδεσμοι για την παροχή αντοχής στο στρες.

Στεγνωτήριο στο διάδρομο

Vintage τουαλέτα στο διάδρομο

Τα οφέλη

Οι λουτήρες λειτουργιών έχουν πολλά πλεονεκτήματα, επομένως, αυτός ο τύπος επίπλων χρησιμοποιείται αρκετά συχνά στο εσωτερικό του διαδρόμου.Αυτά είναι όμορφα και πρωτότυπα χαρακτηριστικά που συνδυάζονται αρμονικά σε μικρά και μεγάλα δωμάτια και δημιουργούν αυξημένη άνεση και άνεση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα κομψά έπιπλα είναι ιδιαίτερα πρακτικά και εναλλακτικά σε άλλα αντικείμενα.

Συρταριέρα στο διάδρομο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)