Ντουλάπες και τραπέζια
Τραπέζι κρεβάτι: χαρακτηριστικά, ποικιλίες (20 φωτογραφίες) Τραπέζι κρεβάτι: χαρακτηριστικά, ποικιλίες (20 φωτογραφίες)
Τα κρεβάτια και τα τραπέζια προσελκύουν ολοένα και περισσότερο τη βοήθεια μικρών ιδιοκτητών κατοικιών. Τα λειτουργικά μοντέλα δημιουργούν ένα επιπλέον κρεβάτι και ταυτόχρονα εξοικονομούν χώρο. Τα έπιπλα είναι εύχρηστα, οικονομικά, εύχρηστα.
Dresser στο διάδρομο: ένα βολικό αξεσουάρ (27 φωτογραφίες)Dresser στο διάδρομο: ένα βολικό αξεσουάρ (27 φωτογραφίες)
Ανάμεσα στην ποικιλία των χαρακτηριστικών επίπλων, ένα ειδικό μέρος καταλαμβάνεται από ένα συρταριέρα στο διάδρομο. Πρόκειται για ένα καθολικό προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό και συγχρόνως χρησιμεύει ως ντουλάπι, ντουλάπι και κομοδίνα.
Κομμωτήρια στο σαλόνι: πώς να επιλέξετε το σωστό (30 φωτογραφίες)Κομμωτήρια στο σαλόνι: πώς να επιλέξετε το σωστό (30 φωτογραφίες)
Οι σύγχρονοι σχεδιαστές προσφέρουν στο σαλόνι κασέλες διαφορετικών σχημάτων, χρωμάτων και μεγεθών. Αυτό το αξεσουάρ θα συμπληρώσει τη συνολική εμφάνιση του δωματίου και θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε ευχάριστα μικρά πράγματα.
Διάδρομος στο διάδρομο: πλεονεκτήματα, προσιτά σχέδια και υλικά (23 φωτογραφίες)Διάδρομος στο διάδρομο: πλεονεκτήματα, προσιτά σχέδια και υλικά (23 φωτογραφίες)
Δεν είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα περίγραμμα στο διάδρομο - μόλις εξοικειωθείτε με τις κύριες επιλογές.
Dresser στο μπάνιο: συμπαγή έπιπλα μεγάλης σημασίας (24 φωτογραφίες)Dresser στο μπάνιο: συμπαγή έπιπλα μεγάλης σημασίας (24 φωτογραφίες)
Μια νέα εφευρετική σχεδίαση - ένα συρταριέρα στο μπάνιο - σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα μικρά πράγματα που χρειάζεστε, να απολαμβάνετε τις διαδικασίες κολύμβησης, να κρύβετε τις άσχημες υδραυλικές εγκαταστάσεις και να μεταμορφώνετε το χώρο του μπάνιου.
Συμπαγή και λειτουργικά ντουλάπια από μασίφ ξύλο: χαρακτηριστικά επιλογής (26 φωτογραφίες)Συμπαγή και λειτουργικά ντουλάπια από μασίφ ξύλο: χαρακτηριστικά επιλογής (26 φωτογραφίες)
Τα ντουλάπια τηλεόρασης από μασίφ ξύλο, ντουλάπια για νεροχύτες, παπούτσια και κομοδίνα σε μεγάλη ποικιλία παρουσιάζονται στη σύγχρονη αγορά επίπλων. Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια βάσει των οποίων μπορείτε να επιλέξετε τα περισσότερα ...
Ντουλάπες από τη συστοιχία: τα φυσικά υλικά είναι πίσω στη μόδα (24 φωτογραφίες)Ντουλάπες από τη συστοιχία: τα φυσικά υλικά είναι πίσω στη μόδα (24 φωτογραφίες)
Τα έπιπλα από φυσικό ξύλο γεμίζουν το δωμάτιο με φρεσκάδα και άνεση. Οι αποδυτήρια από τη συστοιχία πάνε καλά με τους κλασικούς εσωτερικούς χώρους και εξυπηρετούν τους ιδιοκτήτες τους για πολλά χρόνια.
Αλλαγή πίνακα: επιλέξτε ένα άνετο (17 φωτογραφίες)Αλλαγή πίνακα: επιλέξτε ένα άνετο (17 φωτογραφίες)
Κάθε γονέας πρέπει να προσεγγίσει προσεκτικά την αγορά ενός μεταβαλλόμενου πίνακα. Μια ευρεία γκάμα φίλτρων σας επιτρέπει να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μοντέλο από την άποψη του μεγέθους και των τεχνικών χαρακτηριστικών. Τόσο κινητές όσο και ακίνητες εκδόσεις μεταβαλλόμενων τραπεζιών ...
Ντουλάπι μπάνιου: προβολές και σχεδιασμός (52 φωτογραφίες)Ντουλάπι μπάνιου: προβολές και σχεδιασμός (52 φωτογραφίες)
Αποδυτήρια για το μπάνιο. Τύποι σχεδίων για έπιπλα μπάνιου, υλικά για την κατασκευή τους. Αισθητική ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και ασφάλεια των ντουλαπιών μπάνιου.
Επιλέξτε ένα ράφι παπουτσιών στο διάδρομο (20 φωτογραφίες)Επιλέξτε ένα ράφι παπουτσιών στο διάδρομο (20 φωτογραφίες)
Καμπίνα παπουτσιών στο διάδρομο, χαρακτηριστικά. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κουτιών υποδημάτων, ποιοι είναι οι τύποι τους. Πραγματικά μοντέλα. Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για ένα ράφι παπουτσιών. Πώς να επιλέξετε ένα rack παπουτσιών.
Στήριγμα τηλεόρασης στο εσωτερικό του καθιστικού (18 φωτογραφίες)Στήριγμα τηλεόρασης στο εσωτερικό του καθιστικού (18 φωτογραφίες)
Πώς να επιλέξετε μια βάση τηλεόρασης. Ποια είδη τηλεοπτικών κερκίδων μπορούν να βρεθούν στην πώληση, ποιες αποχρώσεις θα πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή μιας λειτουργικής στάσης TV.
Φορτώστε περισσότερο

Η ποικιλία των ειδών των συρταριών και των συρταριών, η δυνατότητα εφαρμογής τους στο εσωτερικό

Αυτά τα απαιτούμενα εσωτερικά αντικείμενα, όπως οι κάγκελα και τα συρταριέρες, προσελκύουν με την ευελιξία και την εργονομία τους: είναι συμπαγή, ευρύχωρα και είναι κατασκευασμένα σε ποικίλες λύσεις στυλ. Κατά την επιλογή τους, καθοδηγούνται από τις απαιτούμενες διαστάσεις του επίπλου, τα χαρακτηριστικά της εξοπλισμένης λειτουργικής ζώνης.

Επισκόπηση του βασικού υλικού

Ένας από τους κύριους λόγους για την ταξινόμηση των ντουλαπιών και των συρταριών είναι το υλικό. Στους καταλόγους των κατασκευαστών μπορείτε να βρείτε τους παρακάτω τύπους προϊόντων:
 • η ξύλινη είναι η κυρίαρχη θέση των εμπορευμάτων, η οποία είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ξύλο, μοριοσανίδες, MDF, καπλαμά και άλλες παρόμοιες πηγές. Οι δαπανηρές αποκλειστικές παραλλαγές βασίζονται σε πολύτιμα είδη ξύλου.
 • τα μεταλλικά και συνδυασμένα - πλαστά μοντέλα φαίνονται όμορφα, χρήσιμα κομμάτια κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μεταλλικά φύλλα, καθώς και ποικιλίες με μεταλλικό φινίρισμα.
 • γυαλί - έχουν κυρίως διακοσμητικό φορτίο, τοποθετούνται σε σαλόνια και αίθουσες, λιγότερο συχνά - σε υπνοδωμάτια. Μια ξεχωριστή κατηγορία αποτελείται από διαφανή ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη, τα οποία κοσμούν τα μπάνια.
 • οι πλαστικές γραμμές προσελκύουν χαμηλό κόστος και πλούσια ποικιλία, είναι κατάλληλες για χρήση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Συνήθως χρησιμεύουν ως διοργανωτές διαστάσεων για την αποθήκευση εργαλείων και υλικών για δημιουργικότητα στο σπίτι.
Το στυλ καθορίζει την αποδεκτή σειρά χρωμάτων των προϊόντων, αλλά οι σχεδιαστές υπογραμμίζουν: οι ίδιοι κανόνες συνδυασμού στο εσωτερικό ισχύουν και για τα πλαίσια και τα συρταριέρια καθώς και για τα μεγάλα έπιπλα.

Συμμετοχή των κομμωτηρίων σε λειτουργικές περιοχές

Η βασική διαφορά μεταξύ αυτού του στοιχείου και άλλων συστημάτων αποθήκευσης είναι η παρουσία συρταρωτών συρταριών (συνήθως δεν υπάρχουν πόρτες). Με το ραντεβού, οι κομμωτές χωρίζονται σε τύπους:
 • για την τραπεζαρία - συμπαγές και στενό, που χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση τραπεζομάντιλα, πιάτα, βοηθητικά υφάσματα, χαρτοπετσέτες, μαχαιροπίρουνα?
 • για το σαλόνι - τα κλασικά κομμάτια είναι διακοσμημένα με πολυτελή διακόσμηση και γλυπτά, τα έπιπλα υψηλής τεχνολογίας είναι συχνά εξοπλισμένα με αυτοματοποίηση (εξαρτήματα ελέγχου και ηλεκτρονικά κλεισίματα). Μπορείτε να βρείτε στιγμιότυπα με ενσωματωμένο προβολέα ή πίνακα τηλεόρασης.
 • για μπάνιο και κουζίνα - μοντέρνα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια συνεχή κλειστή πρόσοψη. Εάν το τραβάτε από τη λαβή, ο σχεδιασμός θα επεκταθεί έτσι ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στα συρτάρια. Moydodyr συρταριέρες εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται, στο άνω και το μεσαίο τμήμα των οποίων υπάρχουν εσοχές για το υδραυλικό γόνατο?
 • για το υπνοδωμάτιο. Εδώ παρέχονται και βαθύτερα συρτάρια, τα ανώτερα είναι μικρά (για να διευκολύνεται η αναδίπλωση των εσώρουχων), τα υπόλοιπα είναι πιο ευρύχωρα - για μαξιλάρια, χαλιά.
Ένα ξεχωριστό τμήμα του προϊόντος είναι τα έπιπλα για το dressing room - ένα μικροσκοπικό μοντέλο, όπως ένα γραφείο, μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή σε ένα ντουλάπι, ωθούμενο κάτω από ένα ράφι, που χρησιμοποιείται ως σκαμνί.

Ταξινόμηση των συρταριών ανά θέση

Ανάλογα με τον βαθμό κινητικότητας, τα συρτάρια είναι:
 • Σταθερό - ακίνητο ακίνητο.
 • κινητά - μπορούν να μετακινηθούν χάρη στους κυλίνδρους με πώμα.
Η τελευταία παραλλαγή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη σε γραφεία και μπάνια. Ανά θέση σε σχέση με τον τοίχο, τα έπιπλα είναι:
 • τοίχος;
 • συνημμένο - αποτελεί μέρος των αρθρωτών σετ.
 • επιτοίχια - σχετική με τις αίθουσες περιποίησης.
 • νησί - χρησιμοποιείται για τον χωρισμό του χώρου.
Τα ντουλάπια νησιού μπορούν να αναγνωριστούν από τον όμορφα σχεδιασμένο οπίσθιο τοίχο, σε ορισμένες περιπτώσεις τα συρτάρια μπορούν να ανοίξουν πλευρικά ή και τις δύο πλευρές.

Μοντέλο ποικιλία από κομοδίνα

Σε σύγκριση με τα κιβώτια των συρταριών, τα ντουλάπια φαίνονται απλούστερα - είναι εξοπλισμένα με πόρτες ταλάντευσης, μέσα από τα οποία υπάρχουν αρκετά ράφια. Τα βελτιωμένα αντίγραφα είναι εξοπλισμένα με βολικές συρόμενες κατασκευές, είναι σχετικές σε δύσκολες συνθήκες. Κύριες κατηγορίες περιπτέρων:
 • για το διάδρομο. Τα μαζικά χαμηλά μοντέλα με αρθρωτές πόρτες είναι δημοφιλή εδώ, είναι συνηθισμένο να αποθηκεύονται τα παπούτσια σε αυτά. Σε τέτοιες επιλογές κατά τη διάρκεια του παπουτσιού, μπορείτε να καθίσετε άνετα. Για να αποθηκεύσετε μεγάλο αριθμό ζευγαριών, μπορείτε να δείτε ένα υψηλό σχέδιο με μικρό βάθος.
 • για το γραφείο. Γραμματογραφικά και χαρτικά χαρτοφυλάκια αποθηκεύονται σε τέτοια γραφεία, η παρουσία κυλίνδρων σάς επιτρέπει να μετακινείτε έπιπλα χωρίς περιττή προσπάθεια.
 • στο καθιστικό, τα ντουλάπια χρησιμοποιούνται συνήθως ως βάση τηλεόρασης.
 • στο μπάνιο, τέτοια έπιπλα είναι χρήσιμα ως βάση για έναν νεροχύτη ή έναν χώρο όπου μπορείτε να οργανώσετε προϊόντα υγιεινής και πετσέτες.
Προκειμένου να μην συγχέεται με την επιλογή μιας λύσης στυλ, οι σχεδιαστές προτείνουν να παραγγείλουν κιβώτια συρταριών και ντουλαπιών σε συνδυασμό με μεγάλα έπιπλα. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα αρμονικό σύνολο 2-3 ειδών, που συνδυάζουν χρώμα, υλικό ή έχουν τα ίδια διακοσμητικά στοιχεία.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)