Στήριγμα τηλεόρασης στο εσωτερικό του καθιστικού (18 φωτογραφίες)

Η συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών προτιμούν να περάσουν βράδια μπροστά από την τηλεόραση. Αυτό το είδος των οικιακών συσκευών έχει γίνει ένας αληθινός φίλος για πολλούς. Ως εκ τούτου, στο σαλόνι το καλύτερο μέρος δίνεται στην τηλεόραση. Πολλοί το έχουν σε μια ειδική αναστολή, αλλά δεν προτιμούν όλοι αυτή την επιλογή. Μερικοί πιστεύουν ότι λόγω της εξασθένισης των mounts, το ακριβό πλάσμα LCD μπορεί να πέσει στο πάτωμα μετά από λίγο.

Σύγχρονη λευκή βάση τηλεόρασης

Μια στατική βάση τηλεόρασης αλλάζει τη συνολική σχεδίαση του δωματίου σε μια θετική κατεύθυνση και την προσφέρει άνεση. Δεν ξεχωρίζει από το φόντο της τηλεόρασης, αλλά δίνει έμφαση στην εμφανή εμφάνιση της. Η σειρά μοντέλων γραφείων, τραπεζιών και συρταριών για οθόνες LCD είναι πολύ μεγάλη, μπορείτε να επιλέξετε αποκλειστικά μοντέλα τόσο για την Provence, όσο για το κλασικό και το μοντέρνο στυλ. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε και να εφαρμόσετε τολμηρές λύσεις!

Πώς να επιλέξετε μια βάση τηλεόρασης

Η καλύτερη επιλογή για μια τηλεόραση LCD στο σαλόνι είναι ένα ντουλάπι ή ένα μακρύ μικρό ντουλάπι με συρτάρια, ενδυναμώνουν τη γενική αντίληψη αυτής της ογκώδους τεχνικής, δεν παραβιάζουν τον ελεύθερο χώρο του δωματίου και ο σχεδιασμός του δωματίου μετά την αγορά ενός ντουλαπιού μπορεί να αλλάξει δραματικά. Η βιομηχανία παράγει διάφορους τύπους κερκίδων τηλεόρασης. Εξετάστε ποια κριτήρια επιλέξτε ένα ντουλάπι, τραπέζι ή συρταριέρα για την τηλεόραση, ώστε να μην απογοητευτείτε από την επιλογή.

Καφέ τηλεόραση stand από μασίφ ξύλο

Μαύρη και γκρι τηλεόραση στο καθιστικό

Αλληλογραφία ενός τύπου πεζοδρομίου και στυλ ενός δωματίου

Ένα τραπέζι, ένα ντουλάπι, ένα συρταριέρα ή μια βάση τηλεόρασης πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στο στυλ του δωματίου. Για το Art Nouveau ή το κλασικό στυλ, ένα παλιό λευκό γυαλιστερό γυαλιστερό περίβλημα στιλ της Προβηγκίας δεν είναι κατάλληλο. Κάτι αποκλειστικό απαιτείται εδώ.

Προσανατολισμένη λευκή τηλεόραση

Είναι επιθυμητό ο τοίχος του επίπλου και το περίβλημα να έχουν το ίδιο χρώμα. Μην αγοράζετε πολύ περίτεχνα ένα ευρύ ράφι ή συρταριέρα, πάνω τους η τηλεόραση LCD θα μοιάζει με ένα "ξένο σώμα". Αν αγοράσατε ένα ασημένιο μοντέλο, τότε ένας πίνακας σε γυάλινο σχέδιο σε μια σκοτεινή βάση ματ είναι κατάλληλος για αυτό. Για μια τηλεόραση σε μαύρη θήκη, είναι πιο κατάλληλο ένα διαφανές γυάλινο τραπέζι.

Μπεζ και καφέ πρόσοψη TV stand

Χρώμα γραφείου

Το χρώμα του ντουλαπιού ή του ντουλαπιού μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αλλά είναι επιθυμητό η σκιά του να υπάρχει στο δωμάτιο. Για το στυλ Provence, ένα μικρό λευκό συρτάρι ή ένα κομψό τραπέζι είναι κατάλληλο. Αν δεν έχετε βρει τραπέζι, συρταριέρα ή ράφι κατάλληλου χρώματος, μπορείτε να τα χτυπήσετε με μια πολυθρόνα ή χαλί με τον ίδιο τόνο, ο σχεδιασμός του δωματίου θα βελτιωθεί μόνο. Αλλά το σχήμα χρωμάτων δεν πρέπει να ανταποκρίνεται σε μια γενική άποψη. Είναι καλύτερα εάν το ντουλάπι και ο τοίχος επίπλων ή το ντουλάπι με συρτάρια έχουν το ίδιο χρώμα. Σήμερα, οι κατασκευαστές κατασκευάζουν δομοστοιχειωτές τηλεοπτικές βάσεις σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό μαύρο ή λευκό, καθώς και το χρώμα του ξύλου: καρυδιά, wenge. Το ξύλο Wenge συνδυάζεται με λουλούδια άλλων δέντρων: καρυδιά, λευκασμένη βελανιδιά, ελιά. Τα μαύρα βάθρα φαίνονται όμορφα στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, μοιάζουν να συγχωνεύονται με ένα τηλεοπτικό πάνελ, καθιστώντας το χώρο ακόμη μεγαλύτερο.

Λευκή κλασική τηλεόραση στο καθιστικό

Μπεζ / Μπράουν Χώρο Τηλεόραση

Αντιστοιχία μεγέθους εξοπλισμού βίντεο και βάθρων

Συνιστάται να επιλέξετε όχι λιγότερο από μια τηλεόραση, ή αρκετά μακρά, για να επιλέξετε μια βάση ή ένα τραπέζι για μια τηλεόραση LCD Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να βάλετε διάφορα χρήσιμα μικρά πράγματα στα ράφια τους. Σε ένα μικρό στενό ράφι, το DVD player μπορεί να υπερβαίνει το ράφι, δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση.Λάβετε υπόψη τη διαγώνιο της τηλεόρασης, η βάση πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το μήκος της, έτσι ώστε οι γωνίες της τηλεόρασης να μην κολλάνε. Προσέξτε επίσης το ύψος: η βάση της τηλεόρασης δεν πρέπει να έχει ύψος κάτω από 70 cm.

Ασπρόμαυρη τηλεόραση με οπίσθιο φωτισμό

Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα στενό αρθρωτό ράφι με συρτάρια που αντιστοιχούν στο μέγεθος του καθιστικού. Δεν φαίνεται ογκώδες και σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη μοναδική χάρη. Μπορείτε να τον εισάγετε στον τοίχο του επίπλου. Για ένα μικρό δωμάτιο, ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό γωνιακών κρεμαστών είναι ιδανικό. Κατά την επιλογή ενός καταψύκτη, να έχετε κατά νου ότι σε ένα ευρύχωρο έπιπλα πατώματος συναλλαγών φαίνεται πολύ μικρότερο.

Μαύρη αρθρωτή βάση τηλεόρασης στο σαλόνι

Κομψή λευκή τηλεόραση στο καθιστικό

Ποιο φορτίο αντέχει το περίπτερο;

Επιλέξτε δυνατά και αξιόπιστα σχέδια, αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο, αφού τα μοντέρνα τηλεοπτικά μοντέλα και ο πρόσθετος εξοπλισμός βίντεο είναι αρκετά βαρύ. Ειδικά αν προτιμάτε να συμπληρώσετε την τηλεόρασή σας με δορυφορικό εξοπλισμό, συσκευή αναπαραγωγής DVD και άλλο εξοπλισμό βίντεο. Ένα ντουλάπι που στέκεται σε έναν τοίχο ή σε ένα εξειδικευμένο ντουλάπι μπορεί να αντέξει ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Λοιπόν, αν έχει μεγάλα ράφια ή συρτάρια, ενισχύουν τη δομή.

Καφέ-μαύρη βάση τηλεόρασης

Μοντέρνο περίπτερο λευκής τηλεόρασης

Επιλογή μεγέθους δωματίου

Οι ιδιοκτήτες μικρών διαμερισμάτων δεν θέλουν να χάσουν ένα τετραγωνικό εκατοστό του χρησιμοποιήσιμου χώρου. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να επιλέξετε ένα στενό ερμάριο ντουλαπιών σε στυλ Art Nouveau με διάφορα ράφια, πόρτες και συρτάρια στα οποία μπορείτε να βάλετε πρόσθετο εξοπλισμό, διπλώστε τους δίσκους. Λοιπόν, αν πάει στον τοίχο επίπλων. Λειτουργικά γωνιακά μοντέλα με μεγάλο αριθμό συρταριών είναι επίσης κατάλληλα. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα γυαλιστερό λευκό χρώμα πόρτας. Κρεμαστά τραπέζια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ευρύχωρη ατμόσφαιρα, μοιάζουν με ένα ευρύχωρο ράφι που κοσμεί ολόκληρο το τείχος.

Λευκή τηλεόραση σε ένα μεγάλο σαλόνι

Ασπρόμαυρη τηλεόραση στο καθιστικό

Βέλτιστο σχήμα

Ερμάρια για τηλεοράσεις LCD αφήνονται τώρα σε όλα τα είδη των σχημάτων: ορθογώνια, πολυγωνικά, στρογγυλά, μακρά, υψηλά και χαμηλά, αφηρημένα σχήματα. Η επιλογή σας πρέπει να εξαρτάται από τον εσωτερικό σχεδιασμό και τη διάταξη του διαμερίσματός σας. Εάν τα έπιπλα σας σε στιλ της Προβηγκίας με ομαλές στροφές, είναι καλύτερα να επιλέξετε μια λευκή οβάλ βάση. Για μοντέρνα δωμάτια αρ νουβό στιλ, είναι κατάλληλη μια γωνιακή βάση από καρυδιά. Για τους λάτρεις της άνετης παρακολούθησης της τηλεόρασης, περιστρεφόμενα μοντέλα με μια επιφάνεια εργασίας που περιστρέφεται σε ρουλεμάν θα είναι ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Καφέ τηλεόραση στο καθιστικό

Υλικό του υπουργικού συμβουλίου

Μια ποικιλία υλικών σας επιτρέπει να εισέρχεστε στο εσωτερικό του γραφείου με τη μέγιστη φυσικότητα. Οι κατασκευαστές επίπλων παράγουν:

  • ξύλινα?
  • μέταλλο?
  • γυαλί?
  • από μοριοσανίδες.
  • από MDF.

Λευκή τηλεόραση με μεταλλικά πόδια

Τα ντουλάπια από μασίφ ξύλο φαίνονται στερεά. Φαίνεται ουσιαστικά στο εσωτερικό με το στυλ του υπουργικού συμβουλίου της Προβηγκίας από μια σειρά από wenge ή καρυδιά. Αυτές οι φυλές είναι γνωστές για αντοχή στην κρούση, αντοχή στην κάμψη, wenge είναι ανθεκτική στους μύκητες και διάφορα έντομα. Η υψηλή υγρασία δεν είναι τρομακτική για τον ορεινό όγκο. Λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό κόστος των επίπλων από στερεό wenge και καρυδιά, δεν θα σας επιτρέψει όλοι να αγοράσετε ένα πλήρες σετ. Αλλά η αγορά ενός μικρού καταψύκτη από μασίφ ξύλο μπορεί να ξεπεραστεί από πολλές οικογένειες.

Λευκή γυαλιστερή βάση τηλεόρασης με μεταλλικά πόδια

Τα ξύλινα ερμάρια είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους, είναι κατάλληλα για κλασικά σχέδια, μοντέρνα διαμερίσματα ή αντίκες στυλ Provence ή shabby chic σε γυαλιστερό λευκό και οποιοδήποτε παστέλ χρώμα. Για τα μοντέρνα στυλ, η καρυδιά είναι πιο απαιτητική - με ένα γραφικό σχέδιο και όμορφη υφή. Δεδομένου ότι το φυσικό ξύλο είναι πολύ ακριβό, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αρθρωτά τηλεοπτικά ντουλάπια από καπλαμά μοριοσανίδες ή MDF με ράφια από γυαλί.

Καφέ τηλεόραση για Art Nouveau

Τα μεταλλικά ράφια σχεδίασης φαίνονται πολύ εντυπωσιακά, αλλά είναι βαριά και ακριβά, επειδή αγοράζονται μόνο από λάτρεις υψηλής τεχνολογίας ή από σοφίτες.

Τα γυάλινα μοντέλα διατίθενται σε γυαλί με γυαλισμένο άκρο. Για τους λάτρεις του αρχικού εσωτερικού χώρου, κατάλληλα γωνιακά τραπέζια ή τραπέζι με ράφια από διαφανές πλεξιγκλάς ή καθρέφτη.

Και η τελευταία, σημαντική συμβουλή: αγοράστε πιστοποιημένα προϊόντα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)