Πάγκος: ομορφιά και άνεση στο διάδρομο (23 φωτογραφίες)

Το θέατρο ξεκινά με ένα παλτό και το σπίτι με ένα διάδρομο. Πόσο θα είναι όμορφο και βολικό για τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες, εξαρτήματα καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό. Ένα από αυτά τα χαριτωμένα μικρά πράγματα (ένα συμπόσιο για το διάδρομο) δεν βρίσκεται σε κάθε σπίτι, αλλά όπου είναι, είναι απαραίτητο.

Τι είναι ένας πάγκος;

Δομικά, πρόκειται για ένα μικρό πάγκο με σκληρό ή μαλακό κάθισμα. Στα γαλλικά, η λέξη σημαίνει "μικρό πάγκο". Προηγουμένως, και ακόμη και τώρα, τέτοια έπιπλα ήταν τοποθετημένα σε γεύματα για τους επισκέπτες που ήθελαν να ξεκουραστούν μεταξύ περιηγήσεων βαλς.

Λευκός επικαλυμμένος πάγκος

Μαύρο ταπετσαρισμένο πάγκο

Ο εκσυγχρονισμένος πάγκος βρήκε ευρύτερη εφαρμογή στους διαδρόμους. Οι παράνομες διαστάσεις δεν ακυρώνουν τη συμμόρφωσή του με το γενικό στυλ του δωματίου. Η στεγανότητα των περισσότερων μικρών διαμερισμάτων την καθιστούσε πιο λειτουργική. Τώρα οι δεξιώσεις στο διάδρομο φαίνονται εντυπωσιακά και εκτελούν διάφορα καθήκοντα.

Κλασικό ταπετσαρισμένο πάγκο στυλ

Ποια είναι τα γεύματα;

Τα σύγχρονα δείπνα είναι διαφορετικά. Αυτό καθορίζεται από τις διαστάσεις και το στυλ του διαδρόμου, τον σκοπό για τον οποίο αγοράστηκαν τα έπιπλα.

Κλασικό

Ένα κλασσικό συμπόσιο στο διάδρομο σχεδιάζεται με τη μορφή πάγκου με μαλακό κάθισμα, συνήθως στα πόδια. Δεν πληροί κανένα άλλο πρακτικό όφελος, εκτός από ένα μέρος για συνεδρίαση. Αλλά τέτοια πολυτέλεια μπορεί να προσφερθεί μόνο από τους ιδιοκτήτες των ευρύχωρων διαμερισμάτων και των αυστηρών οπαδών των παραδόσεων. Οι πρακτικοί άνθρωποι δεν θα εκτιμήσουν τέτοια σπατάλη. Για αυτούς, υπάρχουν και άλλες πολυλειτουργικές επιλογές επίπλων.

Αίθουσα δεξιώσεων με floral ταπετσαρία στο διάδρομο

Ξύλινο πάγκο στο διάδρομο

Με πλάτη

Τα γεύματα με πλάτη στο διάδρομο πρέπει να αγοράζονται για διάφορους λόγους. Είναι βολικό να στηρίζεται στην πλάτη κατά τη διάρκεια αλλαγών παπουτσιών, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για οικογένειες με παιδιά, άτομα με αναπηρίες ή ηλικιωμένους.

Το πρακτικό πλεονέκτημα είναι ότι η πλάτη προστατεύει την ταπετσαρία από την τριβή και μια πιο ανθεκτική επένδυση τοίχου με έναν τέτοιο πάγκο είναι λιγότερο βρώμικη.

Τραπέζι στυλ χώρας

Πάγκος από στερεό ξύλο στο διάδρομο

Ο καναπές

Ένα παγκάκι με τη μορφή καναπέ, δηλαδή με πλάτη και πτυσσόμενο κάθισμα, λύνει διάφορα προβλήματα ταυτόχρονα:

  • άνετο κάθισμα.
  • αποθήκη πολλών πραγμάτων.
  • αισθητική διακόσμηση.

Όσον αφορά τον όγκο των πραγμάτων που είναι συσκευασμένα κάτω από το κάθισμα, αντικαθιστά εντελώς ολόκληρο το στήθος, το οποίο δεν θα παρατηρήσετε καν σε αυτή τη μορφή. Ωστόσο, ακόμη και οι μικρές καναπέδες στο διάδρομο μπορούν να βάλουν τους ιδιοκτήτες ενός ευρύχωρου δωματίου.

Με ράφι

Εκείνοι που δεν θέλουν να γεμίσουν το διαμέρισμα με τεράστια πράγματα θα ήθελαν ένα συμπόσιο στο διάδρομο με ένα ράφι. Φαίνεται μινιμαλιστική και έχει λίγες λειτουργίες: ως χώρο προσωρινής αποθήκευσης, για παράδειγμα, γάντια ή τσάντες των επισκεπτών. Οι πλασμένες δεξιώσεις έχουν συχνά αυτό το σχέδιο.

MDF πάγκο στο διάδρομο

Μεταλλικό πάγκο στο διάδρομο

Με βάθρο

Μια σταθερή επιλογή που χρησιμοποιείται για μεσαίο ή μεγάλο διάδρομο. Σε αυτά, ένας πάγκος με ένα βάθρο μπορεί να γίνει ένα στοιχείο του χωροταξικού χώρου. Ένα σημαντικό ποσό σας επιτρέπει να οργανώσετε την εσωτερική ρύθμιση των τμημάτων ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη: από μικρά τμήματα έως το διαμέρισμα με ένα μεγάλο κουτί παπουτσιών.

Με βάση τηλέφωνα

Ένα κλασικό τηλέφωνο σήμερα μοιάζει με αναχρονισμό: οι κινητές συσκευές έχουν σχεδόν αντικατασταθεί. Ωστόσο, σε δεξιώσεις με ράφι για το τηλέφωνο, αυτό δεν αντανακλάται πάρα πολύ. Πρώτον, μοντέλα κλασικού στυλ είναι σε ζήτηση από εκείνους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν σταθερά τηλέφωνα.Δεύτερον, ο γωνιακός σχεδιασμός γνωστός και ασφαλής για το τηλέφωνο είναι χαρακτηριστικό ορισμένων μορφών, για παράδειγμα, ρετρό. Τρίτον, ένα κινητό τηλέφωνο μαζί με φορτιστές, ακουστικά και άλλα αξεσουάρ θα ταιριάζει ήσυχα σε ένα τέτοιο ράφι. Είναι στο διάδρομο ότι η υποδοχή πιο συχνά αποδεικνύεται ότι είναι απασχολημένος και μπορείτε να επαναφορτίσετε το τηλέφωνο από αυτό.

Μοντέρνο πάγκο στυλ στο διάδρομο

Ταπετσαρισμένο πάγκο στο διάδρομο

Με ράφι παπουτσιών

Εάν τα παπούτσια που έχουν διπλωθεί με κάποιο τρόπο στο πάτωμα είναι ενοχλητικά, χρειάζεται ένα ράφι παπουτσιών στο διάδρομο. Ωστόσο, η διατήρησή του καθαρή, ειδικά το χειμώνα και τη βροχή, δεν είναι εύκολη. Αυτό το μείον εξουδετερώνει τον πάγκο παπουτσιών στο διάδρομο με τις πόρτες: είναι εύκολο να κρύψετε τα περιεχόμενα πίσω από αυτά. Η κλειστή αποθήκευση των παπουτσιών είναι επίσης ωφέλιμη επειδή προστατεύεται από τον ήλιο, τη σκόνη και τις ζημιές.

Ένα συμπόσιο στο διάδρομο με ράφια για παπούτσια είναι απαραίτητο για τους οπαδούς αυτού του αντικειμένου ντουλάπας που θέλουν να καυχηθούν για τη συλλογή.

Με κουτί

Ο πάγκος στο διάδρομο με το συρτάρι έχει ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες:

  • Χρησιμοποιήστε ορθολογικά σημαντικό χώρο κάτω από το κάθισμα. Το στερεό βάθος καθιστά δυνατή την τοποθέτηση κρεμάστρας πάνω από αυτό.
  • Εργονομία: μικρά αντικείμενα είναι πάντα στη θέση τους. όλα είναι καθαρά ορατά, οπότε δεν χρειάζεται να χάσετε χρόνο για να τα ψάξετε.
  • Αισθητική: στα κλειστά τμήματα στοιβάζονται τα απαραίτητα, αλλά όχι πολύ όμορφα πράγματα.
  • Μπορείτε να αγοράσετε ένα μακρύ μοντέλο και να αποθηκεύσετε υπερμεγέθη πράγματα σε αυτό, τα οποία είναι δύσκολο να βρεθεί μια άλλη θέση.

Στα ανοιχτά ράφια ενός τέτοιου συμποσίου στο εσωτερικό του διαδρόμου παρουσιάζουν διακοσμητικά πράγματα.

Bench-shoe στο διάδρομο

Πάγκος πάγκου στο διάδρομο

Στενό

Για επιμήκεις μικρούς χώρους, ένας στενός πάγκος στο διάδρομο είναι κατάλληλος. Δεν θα γίνει ένα πλήρες ντουλάπι, ωστόσο είναι πραγματικό να τοποθετούμε μικρά αντικείμενα και παπούτσια σε αυτό. Δεν είναι πάντοτε δυνατό να δημιουργήσετε μια πλάτη καθισμάτων, αφού η μάζα του φορτίζει, αλλά τα υποβραχιόνια θα κάνουν πολύ πιο άνετα τη χρήση αυτών των επίπλων.

Υλικό

Bench - έπιπλα για καθημερινή εντατική χρήση, επομένως είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά, πρακτικά, εύχρηστα υλικά.

Πλαίσιο

Τα μοντέρνα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, ακόμη και μπαστούνι, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα έργο σχεδιαστικού επιπέδου ή ένα απλούστερο μοντέλο, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες και προτιμήσεις.

Πάγκος με ράφι για παπούτσια στο διάδρομο

Πάγκος με ράφι

Δέντρο

Η πιο κοινή και προσιτή επιλογή από μοριοσανίδες ή παρόμοια υλικά. Είναι ανθεκτικά, όμορφα, φιλικά προς το περιβάλλον. Ακόμη και στο διάδρομο του wenge καπλαμά μοντέλο θα ταιριάζει. Αυτό το υλικό επιλέγεται για παραδοσιακούς, συντηρητικούς χώρους. Ένα συμπόσιο στο στυλ της Προβηγκίας φαίνεται πάντα ασυνήθιστο στο διάδρομο μιας εξοχικής κατοικίας ή ενός διαμερίσματος παρόμοιας μορφής. Πιο συχνά αυτό είναι το πλεονέκτημα της αρχικής ταπετσαρίας, η οποία επιλέγεται στο πλαίσιο του γενικού εσωτερικού χώρου και των αξεσουάρ.

Τα προϊόντα Rattan απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, επομένως δεν χρησιμοποιούνται για αποθήκευση, για παράδειγμα, παπούτσια ή ομπρέλες. Ωστόσο, για άλλα πράγματα, ένας τέτοιος πάγκος στο διάδρομο με ράφια ταιριάζει τέλεια ως φιλικός προς το περιβάλλον και απλά όμορφος.

Πάγκος στο διάδρομο

Μέταλλο

Ένας πάγκος συνδέεται με την απαλότητα, την άνεση, έτσι ένα μεταλλικό μοντέλο δεν είναι κοινό. Αυτή είναι μια ερασιτεχνική επιλογή. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να φροντίσετε αν τα παπούτσια αποθηκεύονται εδώ. Συνήθως ένας σφυρηλατημένος πάγκος στο διάδρομο παραγγέλλεται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα παρόμοιας σχεδίασης, για παράδειγμα, ένα πλαίσιο για έναν καθρέφτη ή ένα κηροπήγιο.

Καναπές στο διάδρομο

Πάγκος με πλάτη

Πλαστικά

Ένα λευκό ή φωτεινό μοντέλο τοποθετείται σε φωτεινούς, ευάεστους διάδρομους. Ή έχει σχεδιαστεί ως hi-tech, techno, μινιμαλισμός. Συχνά φτιαγμένο με ράφι για παπούτσια.

Πάγκο στυλ Provence

Γκρι ταπετσαρία

Συμπληρωματικό

Ο μαλακός ταπετσαρισμένος πάγκος στο διάδρομο έχει πλάτη και κάθισμα με διαφορετική γέμιση. Η πιο ανθεκτική, ανθεκτική και ταυτόχρονα άνετη επιλογή είναι μια κατασκευή ελατηρίων. Το πιο δημοφιλές και προσιτό καουτσούκ αφρού. Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι κοινός, χρησιμοποιείται λατέξ για το premium τμήμα.

Ταπετσαρία

Ένας πάγκος στο διάδρομο με κάθισμα εκδίδεται σε δύο κύριες εκδόσεις:

  • Υφάσματα επίπλων - κλασικά από βελούδο, βελούδο, ταπισερί, ζακάρ και πιο σύγχρονο κοπάδι ή σενίλλη.Επιλέγονται για το φόντο του εσωτερικού και η πυκνότητα καθορίζεται από τα φορτία. Τα ταπετσαρία είναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας.
  • Δέρμα - φυσικό ή τεχνητό. Ο πρώτος τύπος πηγαίνει σε ακριβά μοντέλα, ο δεύτερος είναι περισσότερο προϋπολογισμός, αλλά θα διαρκέσει λιγότερο. Η δερμάτινη ταπετσαρία δεν είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε στυλ (για παράδειγμα, στον μινιμαλισμό, στην υψηλή τεχνολογία ή στην αυτοκρατορία η χρήση της αποκλείεται). Ωστόσο, οι πλαστές δεξιώσεις με δερμάτινο κάθισμα φαίνονται κομψές, εντυπωσιακές, ακόμη και βάναυσες.

Πάγκος με κάθισμα

Είσοδος Bench

Τι πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε ή παραγγείλετε, πρέπει οπωσδήποτε να καθορίσετε τις διαστάσεις, τη μελλοντική λειτουργικότητα και το υλικό ταπετσαρίας. Για παράδειγμα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ένα λευκό επίσημο ή άλλο λαμπερό τόνο μοιάζει καταπληκτικό, αλλά θα απαιτήσει αυξημένη φροντίδα λόγω της αυξημένης ρύπανσης. Ο μαλακότερος ημικυκλικός σχεδιασμός είναι ο λιγότερο τραυματικός, επομένως οικογένειες με μικρά παιδιά το επιλέγουν.

Γωνιακό ταπετσαρισμένο πάγκο

Ενσωματωμένος πάγκος

Πάγκος με συρτάρια

Αν χρειάζεστε ένα κομψό συμπόσιο στο διάδρομο, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία έτσι ώστε το ακριβό έθιμο μοντέλο να μην αποδειχθεί άγευστο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)