Πλεονεκτήματα και περιοχές εφαρμογής των πράσινων πινακίδων (21 φωτογραφίες)

Μεταξύ των διαφόρων υλικών για την κατασκευή των χαμηλών ανυψωμένων κατοικιών, η πράσινη σανίδα ινοσανίδων ορθώς αξίζει προσοχής και έπαινο από τις κατασκευαστικές εταιρείες. Η παραγωγή τους βασίζεται στη χρήση συμπιεσμένου και σκληρυμένου μείγματος που αποτελείται από τσιμέντο Portland, υαλοβάμβακα και ξύλο, το οποίο είναι ίνα φυλλοβόλων και κωνοφόρων δέντρων μήκους έως 25 εκ. Τα πράσινα πάνελ είναι φιλικά προς το περιβάλλον καινοτόμα υλικά και εμπιστεύονται με σιγουριά τη θέση τους περιοχές της βιομηχανικής χαμηλής ανόδου κατασκευή κατοικιών. Όσον αφορά την κάμψη και την αντοχή στην συμπίεση είναι ασύγκριτες.

Ακουστικά πάνελ Greenboard

Πάνελ από πράσινο για κηπουρική

Οροφή πίνακα πάνελ

Τα οφέλη

Το καινοτόμο δομικό υλικό συνδυάζει εξαιρετική απόδοση και χαμηλό κόστος. Τα πάνελ Greenboard έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Ο κατάλογός τους περιλαμβάνει:

 • τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, την περιβαλλοντική και την πυρασφάλεια, τους υγειονομικούς κανόνες και τους κανόνες ·
 • την αντοχή, την ελαστικότητα της δομής και την ταυτότητα του ξύλου.
 • την ικανότητα παραγωγής φύλλων γείωσης που βασίζονται σε ινοσανίδες.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής του υλικού, που υπερβαίνει τον αιώνα.
 • η ευκολία εγκατάστασης κατά την κατασκευή των εξωτερικών τοίχων ενός κτιρίου χαμηλού ύψους και η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας της στερέωσης.
 • ευκολία επεξεργασίας ·
 • χαμηλό βάρος των πάνελ, πρακτικότητα, αξιοπιστία;
 • υψηλή αντοχή του υλικού, επιτρέποντάς του να αντέξει βαριά φορτία.
 • αντοχή στη διάβρωση, ανοικτή φλόγα, επιθετικά χημικά περιβάλλοντα, σπόρια παθογόνων μικροοργανισμών του μύκητα, μούχλα,
 • απουσία κινδύνου παραμόρφωσης του τοίχου κατά την κατασκευή ενός σπιτιού σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία.
 • εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
 • λογική τιμή των πάνελ από ινοσανίδες.

Το καινοτόμο οικοδομικό υλικό δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά και φορμαλδεΰδη, η συγκέντρωση των οποίων στις σανίδες OSB κυμαίνεται μεταξύ 6-10 mg ανά 100 g υλικού. Η χρήση πινάκων από ινοσανίδες από πράσινη σανίδα επιτρέπει την αύξηση του βαθμού αντοχής των κτιρίων από σεισμούς.

Πίνακες πράσινης βάσης για το σπίτι

Πάνελ Σάντουιτς Πάνελ Πράσινο

Σπίτι των πάνελ των όρνιθων

Πεδία εφαρμογής

Τα καθολικά λειτουργικά χαρακτηριστικά ενός δομικού υλικού με βάση το ξύλινο μαλλί έχουν προκαθορίσει την ικανότητα να κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας, άνετα, άνετα σπίτια και άλλα κατασκευαστικά έργα σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη της χώρας και πέραν αυτής. Πεδία εφαρμογής για την ινοσανίδα από πράσινη σανίδα είναι:

 • την κατασκευή φέροντων κατασκευών σε κατασκευή πλαισίου κατοικιών,
 • Επένδυση εξωτερικών επιφανειών τοίχων, χωρισμάτων, οροφών, οροφών, σοφίτες, υπόγειων χώρων προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο ηχοαπορρόφησης, θορύβου και θερμομόνωσης.
 • τοποθέτηση σταθερού ξυλότυπου με βαρέα σκυρόδεμα.
 • δημιουργία προστατευτικών ασπίδων απαραίτητων για τη μείωση του θορύβου κοντά σε σιδηροδρόμους και αυτοκινητόδρομους ·
 • εγκατάσταση ψευδοροφών, συνδυάζοντας ένα υψηλό επίπεδο ηχοαπορρόφησης και ιδεών σχεδίασης για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου εσωτερικού χώρου.
 • παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον πλακών φύλαξης ·
 • τη διασφάλιση της πυρασφάλειας βιομηχανικών κτιρίων, βιομηχανικών κατασκευών.
 • μόνωση ισόγειου δαπέδου.

Για το φινίρισμα των ινοσανίδων που χρησιμοποιούνται για τη μόνωση εξωτερικών επιφανειών τοίχου, επιτρέπεται η εκτέλεση πλίνθου από τούβλα και πέτρα, τοίχωμα, σοβάτισμα και επακόλουθη βαφή. Για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σκληρής επισκευής σε εσωτερικούς χώρους, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σοβάτισμα των τοίχων με διαλύματα με βάση άργιλο.

Η χρήση ινοσανίδων για την τοποθέτηση χωρισμάτων παρέχει την ευκαιρία να ανεγερθούν δομές ύψους μέχρι 3 m και μήκους 3-4 m χωρίς τη χρήση πύργων πλαισίου. Τα κονιάματα αλάβαστρο (γύψου), τα οποία περιέχουν 20-30% ασβέστη, συνιστώνται για την ένωση πλακών πράσινης σανίδας. Τοποθέτηση οικοδομικού υλικού από ξύλο στη βάση της οροφής του σπιτιού παρέχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί η επιφάνεια για την εγκατάσταση των υλικών στεγών, συμπεριλαμβανομένων των τυλιγμένων ποικιλιών τους.

Ξύλινα πάνελ από πράσινο

Μπροστινά πλαίσια greenboard

Συμπιεσμένα ξύλινα πλαίσια

Κριτήρια επιλογής ινοσανίδων

Στην αγορά δομικών υλικών, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικές μάρκες από ινοσανίδες: GB1, GB2, GB3, GB450, GB600, GB1050, οι οποίες διαφέρουν σε ορισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Τα κριτήρια για την επιλογή τους περιλαμβάνουν:

 • πεδίο εφαρμογής: εξωτερικά ή εσωτερικά έργα ·
 • πάχος, δείκτες πυκνότητας, υγρασίας, οίδημα, απορρόφηση νερού,
 • αντοχή σε κάμψη και συμπίεση.
 • μέτρο ελαστικότητας, συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας και διαπερατότητα ατμού,
 • σκληρότητα και ειδική θερμότητα.
 • τιμή προϊόντος.

Πίνακες ινοσανίδων από πράσινο

Πάνελ από μοριοσανίδες

Τείχη Greenboard

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του υλικού, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο πράσινου συμβουλίου για εξωτερική διακόσμηση, εσωτερική διακόσμηση, μόνωση τοίχων, στέγες και εγκαταστάσεις.

Τοποθέτηση Πινάκων Greenboard

Εγκατάσταση πάνελ πινάκων

Πάνελ Thaumalite

Στάδια παραγωγής

Η κατασκευή μιας κατοικίας χαμηλών προδιαγραφών κατασκευασμένων από πάνελ με βάση το πράσινο συμβούλιο είναι μια λογική και οικονομικά αποδοτική λύση που συνδυάζει την περιβαλλοντική καθαριότητα, την πυρασφάλεια, την εξαιρετική απόδοση. Ο κατασκευαστής οικοδομικών ινών με υψηλό βαθμό περιβαλλοντικής καθαρότητας είναι η εταιρεία "Building Innovation". Η παραγωγή ξεκίνησε το 2007 σε εργοστάσιο χτισμένο σε έκταση 35 εκταρίων στην περιοχή Βλαντιμίρ. Τα στάδια της παραγωγής πράσινης σανίδας από σκληρό ξύλο και κωνοφόρο ξύλο περιλαμβάνουν:

 1. η παράδοση ξυλείας και η εκφόρτωσή της στο χώρο με σκληρή επίστρωση πυρός ·
 2. ταξινόμηση των πρώτων υλών κατά μήκος, πάχος, είδος και σκοπό σε ειδική γραμμή για την ενιαία έκδοση κορμών με αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ·
 3. την τροφοδοσία της ταξινομημένης πρώτης ύλης από τον φορτωτή στον δέκτη του αποφλοιωτή ή στη μονάδα αποθήκευσης.
 4. την απομάκρυνση της καμπυλότητας, των κόμβων, άλλων ελαττωμάτων στα απορριφθέντα κορμούς ·
 5. την απομάκρυνση του φλοιού και την κοπή σε τεμάχια 2 μέτρων με την μετέπειτα διαλογή και αποθήκευση για να εξισορροπηθεί η περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου για την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι.
 6. κομμένα σε ακατέργαστα τεμάχια, μήκους 0,5 μέτρων και μετέπειτα τοποθέτησή τους σε μεταλλικά δοχεία.
 7. το ξύρισμα σε ίνες μήκους 25 cm, πάχους 1-3 mm.
 8. διαβροχή και ανοργανοποίηση του ξύλινου μαλλιού, μεταγενέστερη αποστολή στη γραμμή λευκού και γκρίζου τσιμέντου.
 9. ανάμιξη των συστατικών του μίγματος ινωδιούχου στον ανάμικτη, που ελέγχεται από ένα ηλεκτρονικό σύστημα δοσολογίας.
 10. ομοιόμορφη κατανομή του μείγματος σε παλέτες, σφράγιση των άκρων, πλάκες κοπής και πίεσης στο καθορισμένο πάχος σε υδραυλικά πρέσες, στερέωση και αρχική ενυδάτωση σε ειδικές μορφές.
 11. αυτόματη αποσυναρμολόγηση παλετών και δευτερεύουσα ενυδάτωση.
 12. ξήρανση, λείανση, κοπή των άκρων, κοπή και ζωγραφική των πλακών.

Εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας για τη βαφή καινοτόμου υλικού με ψεκασμό σας επιτρέπει να έχετε υψηλής ποιότητας επίστρωση πλακών για τελικές οροφές και τοίχους στα δωμάτια. Τα βαμμένα προϊόντα μετά την ξήρανση σε θαλάμους συλλέγονται σε στοίβες και αποστέλλονται στο εργαστήριο συσκευασίας.

Πάνελ Greenboard

Πίνακες πράσινου πίνακα

Πλάκες πράσινης πλάκας

Η χρήση του πράσινου συμβουλίου καθιστά οικονομικά προσιτές, φιλικές προς το περιβάλλον, άνετες, ασφαλείς, ενεργειακά αποδοτικές κατοικίες προσιτές για τον πληθυσμό.Αγοράστε υψηλής ποιότητας δομικό υλικό και κάνετε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα!

Μόνωση για τοίχους

Πίνακας εξοχικών σπιτιών Greenboard

Ηχομονωτικά πάνελ πρασίνου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)