Τέντα κήπου: χαρακτηριστικά σχεδίασης και βασικοί κανόνες για μια καλή επιλογή (25 φωτογραφίες)

Ένας άπειρος άνθρωπος μπορεί εύκολα να χαθεί ενάντια στο σύνολο της ποικιλίας των σκηνών. Οι κατασκευαστές με κάθε δυνατό τρόπο διαφημίζουν τα προϊόντα τους, όχι πάντα παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δυνητικοί αγοραστές οι ίδιοι θα πρέπει να είναι καλά-versed σε τέτοια θέματα, επιλέγουν ανεξάρτητα την ιδανική σκηνή για ανάπαυση σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.

Σκηνή και τέντες: αποκρυπτογράφηση των όρων

Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να γίνει διάκριση μεταξύ των ίδιων των εννοιών, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κατά την επιλογή ενός προϊόντος. Το τέννις είναι ένα ελαφρύ τέντωμα που προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή, τον άνεμο, από ανθεκτικά υφάσματα υψηλής ποιότητας. Η σκηνή κήπου είναι προκατασκευασμένη δομή αποτελούμενη από ένα πλαίσιο και το ίδιο το προστατευτικό φύλλο. Η κατασκευή θεωρείται προσωρινή, ανεγερθεί γρήγορα και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εξίσου γρήγορα, εάν είναι απαραίτητο.

Μπεζ σκηνή κήπου

Λευκή σκηνή κήπου

Στην πραγματικότητα, μια σκηνή είναι η ίδια τέντα, αλλά συμπληρώνεται από ένα αξιόπιστο πλαίσιο. Πρόκειται για ένα αναπόσπαστο τμήμα της δομής, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, μεταλλικά προφίλ ή ισχυρούς σωλήνες. Το πλαίσιο είναι ήδη τυποποιημένο από όλους τους κατασκευαστές με υδατοαπωθητικά.

Η κύρια αποστολή της σκηνής είναι να παρέχει μέγιστη άνεση στο δρόμο. Κήπος σκηνές για να δώσει σε λίγα λεπτά θα μετατρέψει οποιαδήποτε τοποθεσία στον κήπο ή την αυλή σε μια κινητή κουζίνα, τραπεζαρία, κιόσκι ή άλλο σημείο όπου θα εργαστούν ή να χαλαρώσουν.

Οι λειτουργικές ιδιότητες αυτών των καταφυγίων οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα και τον τύπο του υλικού από το οποίο κατασκευάζονται. Για παράδειγμα, οι ελαφρείς ιστοί μπορούν να προστατευθούν μόνο από τον καυτό ήλιο και τις φωτεινές ριπές του ανέμου. Αδιάβροχο ανθεκτικό πανί για προστασία από τις ατμοσφαιρικές βροχοπτώσεις και άλλα προβλήματα του καιρού.

Κήπος σκηνή κιόσκι

Τέντα κήπου με μαύρο χρώμα

Τύποι σκηνών με σκοπό

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει σκηνές, σκηνές και σκηνές για πολύ καιρό. Τέτοιες συσκευές φέρνουν άνεση, επιτρέποντάς σας να αισθανθείτε την ύπαιθρο προστατευμένη από οποιεσδήποτε κακοήθειες ". Η δημοτικότητα των σκηνών επέτρεψε στις δομές να βελτιώσουν την πάροδο του χρόνου και να μεταμορφώσουν με επιτυχία. Σύμφωνα με το σκοπό, μπορούν να διακριθούν διάφορα μοντέλα.

Πτυσσόμενη σκηνή

Η αναδιπλούμενη σκηνή κήπου είναι η πιο απλή έκδοση προστατευτικής δομής για υπαίθρια αναψυχή. Ο συμπαγής σχεδιασμός αντιπροσωπεύεται από μια τέντα σε πλαίσιο με τέσσερις γωνίες χωρίς τοίχους.

Τα κύρια πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη συναρμολόγηση.
 • Ζυγίζει πολύ λίγο.
 • Το χαμηλότερο κόστος ολόκληρης της γραμμής.
 • Συσκευασμένα σε μια συμπαγή σακούλα και καταλλήλως αποθηκευμένα.

Πολλοί κάτοικοι του καλοκαιριού προτιμούν να τοποθετούν μια σκηνή κήπου στον κήπο, όπου οι κάτοικοι του σπιτιού ξοδεύουν συνήθως τον ελεύθερο χρόνο τους. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε παιδικές χαρές ή sandboxes, έτσι ώστε ακόμη και την πιο ζεστή μέρα να προστατεύσει τα παιδιά από το ηλιακό φως.

Ιδανική σκηνή κήπου

Τέντα κήπου σε μεταλλικό σκελετό

Τέντα κήπου για καλοκαιρινή κατοικία

Το σκηνικό-κήπο κήπου για μια θερινή κατοικία είναι μια βελτιωμένη έκδοση της προηγούμενης προβολής. Η κύρια διαφορά: η εμφάνιση πολλών προσθηκών:

 • Κουνουπιέρες.
 • Τοίχους?
 • Πιθανά παράθυρα.
 • Η παρουσία θυρών.
 • Χωρίσματα.

Ο ιδιοκτήτης της σκηνής, κατά την κρίση του, θέτει το ύψος της σκηνής, τον αριθμό των παραθύρων, τις διαστάσεις της πόρτας και εγκαθιστά χωρίσματα εάν είναι απαραίτητο. Η παρουσία ενός τέτοιου αριθμού βοηθητικών χαρακτηριστικών είναι εξαιρετικά χρήσιμη και ενισχύει σημαντικά τις εργονομικές ιδιότητες της κατασκευής.

Για παράδειγμα, σε ζεστό καιρό, μπορείτε να ανοίξετε όλα τα παράθυρα, στη βροχή, να κλείσετε όλα τα κενά με ένα νερό-απωθητικό πανί. Το βράδυ, αρκεί να εγκαταστήσετε μόνο ένα seca κουνούπι, το οποίο θα προστατεύει από ενοχλητικά έντομα.

Μια σκηνή-κιόσκι θα είναι μια εξαιρετική λύση για όσους περνούν πολύ χρόνο το καλοκαίρι στη χώρα, αλλά δεν έχουν το χρόνο ή την ικανότητα να χτίσουν ένα πλήρες στάβλο κιόσκι κοντά στο σπίτι. Τα περισσότερα σχέδια είναι παρόμοια μεταξύ τους. Μόνο οι διαστάσεις, ο αριθμός των παραθύρων, καθώς και ο τύπος των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της δομής αλλάζουν.

Καφέ κήπο

Σκηνή Pavilion

Το σκηνικό-περίπτερο έχει σχεδιαστεί για να οργανώσει υπαίθριο χώρο σε διάφορους εορτασμούς. Μπορεί να είναι γάμοι, γενέθλια, επετείους, μόνο καλές συναντήσεις στη φύση.

Αυτός ο τύπος δομής θεωρείται η πιο συνολική δομή, καθώς και πολύπλοκη στη διαδικασία εγκατάστασης. Εγκαθιστώντας μια σκηνή με τα χέρια σας είναι μακριά από κάθε αρχάριο μπορεί να κάνει. Τα πιο συμπαγή μοντέλα συμπληρώνονται από μια στατική μεταλλική βάση, η οποία, αν είναι απαραίτητο, μεταφέρεται από τόπο σε τόπο.

Υπάρχουν πολύπλοκες δομές που δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν από τόπο σε τόπο, αλλά είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ένα ισχυρό πλαίσιο μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε τοποθεσίες που έχουν προετοιμαστεί προσεκτικά πριν.

Η σκηνή είναι τουριστική

Η σκηνή σκηνών χρησιμοποιείται από τους τουρίστες σε συνθήκες κατασκήνωσης. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των συσκευών είναι η καλή μεταφορά, καθώς και εξαιρετικά προστατευτικά χαρακτηριστικά.

Μια τέτοια σκηνή είναι σε θέση να στεγάσει από τον άνεμο και τη βροχή. Αν είναι απαραίτητο, ένας ανθεκτικός καμβάς μπορεί πάντα να αντικατασταθεί με ελαφρύ κουνουπιέρες. Αυτό ισχύει στις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες, όταν μόνο τα έντομα μπορούν να ενοχλήσουν τους τουρίστες.

Σκηνή κήπου από σφυρήλατο σίδερο

Κήπος με τρούλο

Ταξινόμηση των σκηνών κατά σχήμα και άλλα χαρακτηριστικά

Εργονομική, υψηλής ποιότητας και ανθεκτική σκηνή - το κλειδί για μια άνετη διαμονή. Αξίζει να το επιλέξετε προσεκτικά, χωρίς να παραμελείται κάποια από τις παραμέτρους.

Σκηνή Σκηνής

Όλες οι μορφές σκηνών διαφέρουν το ένα από το άλλο, στην πραγματικότητα, μόνο από τον αριθμό των γωνιών. Η απλούστερη και πιο δημοφιλής επιλογή είναι ένα σχέδιο τεσσάρων γωνιών. Ένας τέτοιος χώρος είναι πιο εύκολος να οργανωθεί μέσα, καθώς και να βρεθεί το καλύτερο μέρος για την εγκατάσταση του στο site.

Ένας σημαντικός ρόλος στην επιλογή μιας κατάλληλης φόρμας παίζει ο τρόπος με τον οποίο ο ιδιοκτήτης της σκηνής σχεδιάζει να εξοπλίσει ένα νέο χώρο. Οι ίσιοι τοίχοι πάντα επεκτείνουν το χώρο. Παρόλο που οι κεκλιμένοι καμβάι "αποκόπτουν" τον ελεύθερο χώρο, δίνουν την όλη δομή πρόσθετη ανθεκτικότητα.

Λειτουργία στέγης

Η οροφή οποιασδήποτε τέτοιας κατασκευής είναι πάντα κεκλιμένη. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κανονικές συνθήκες για αποστράγγιση νερού σε βροχερό καιρό. Μερικά σχέδια είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένα με διάφορες προσθήκες:

 • Αερόφωτο.
 • Διόδους εξαερισμού για την αφαίρεση της θερμότητας και του καπνού από το μπάρμπεκιου.
 • Τα παράθυρα που αφαιρούν γρήγορα τον καπνό τσιγάρων.

Φυσικά, τέτοιες συσκευές δεν είναι πάντα σχετικές. Γι 'αυτό, επιλέγοντας μια τέτοια πολυλειτουργική σκηνή, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε αν θα χρησιμοποιηθούν όλες οι δομικές προσθήκες στη διαδικασία της ενεργού λειτουργίας της δομής.

Τέντα κήπου μικρό

Γκαρνταρόμπα με παράθυρα

Επιλογή βάσης

Σήμερα, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν υλικά συνθετικής προέλευσης για την παραγωγή σκηνών, σκηνών και σκηνών. Η πιο προσιτή επιλογή είναι υφασμένος πολυεστέρας.

Πιο ακριβό και επομένως πιο ανθεκτικό σε διάφορους επιθετικούς παράγοντες, βασίζεται σε ίνες πολυουρεθάνης. Συχνά μπορείτε να βρείτε μοντέλα από ενισχυμένες ίνες πολυεστέρα.

Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει ο υδατοαπωθητικός εμποτισμός της τέντας.Αν αυτό δεν συμβαίνει (το οποίο συμβαίνει με μοντέλα εύκολης συναρμολόγησης και σχετικά χαμηλής ποιότητας), απαγορεύεται αυστηρά ο σχεδιασμός σε βροχερό καιρό.

Τέντα κήπου

Φορητή σκηνή κήπου

Σχετικά με τα υλικά

Οι σύμβουλοι πωλήσεων συνήθως παρέχουν ολοκληρωμένες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά είναι καλύτερο να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες που περιέχονται στη συσκευασία. Οι κατασκευαστές αναφέρουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα σχετικά με τη σωστή λειτουργία του προϊόντος και υποδεικνύουν επίσης τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε συγκεκριμένου μοντέλου.

Για διαφανείς τροποποιήσεις χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πλέγμα, το οποίο προστατεύει από τον ήλιο και τα έντομα. Αυτή είναι μια φθηνή επιλογή που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ξηρούς και ζεστούς καιρούς.

Στα συνδυασμένα μοντέλα, το ύφασμα συμπληρώνεται με ένθετα πλέγματος. Ο σχεδιασμός σε αυτή την περίπτωση προστατεύει επίσης από την υγρασία.

Τέντα κήπου ημικυκλική

Κήπος σκηνή διαφανή

Απεριόριστα πλεονεκτήματα των σκηνών κήπου σε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι

Οι σκηνές κήπου έχουν πολλά πλεονεκτήματα και, κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης λειτουργίας, οι κάτοικοι του σπιτιού μπορούν να βρουν πολλές πολύτιμες προσθήκες. Τα πλεονεκτήματα των σχεδίων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά εξοπλισμένο είναι ένα κινητό κιόσκι.

Τέντα κήπου

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τέτοιων συσκευών καλούν αυτά τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα των κινητών εξοχικών κατοικιών:

 • Η δυνατότητα μεταφοράς κινητού κιόσκι, τόσο στο εξοχικό όσο και σε άλλες κατευθύνσεις.
 • Η εγκατάσταση είναι απλή, η εγκατάσταση είναι ακόμα και για άπειρους αρχάριους.
 • Το σχετικά χαμηλό κόστος των εμπορευμάτων, επιτρέποντας άνετη και υψηλής ποιότητας για να εξοπλίσει ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι?
 • Μια ευκαιρία να δημιουργηθούν κινητά κληματαριά, τραπεζαρίες και κουζίνες όχι μόνο σε κήπο ή στην αυλή της εποχικής ντάκας, αλλά και στη φύση, μακριά από το σπίτι.
 • Δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόστος περίθαλψης κατά την εντατική χρήση.
 • Προστατεύει όχι μόνο από τον άνεμο, τον ήλιο ή τις βροχοπτώσεις, αλλά και από τα έντομα.
 • Όταν η αποθήκευση δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, δεν απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες.

Σήμερα, σκηνές, σκηνές και σκηνές παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε σχέδιο. Οι τουρίστες μπορούν να βρουν καθολική "καμουφλάζ". Για τον κήπο και την υπαίθρια αναψυχή, τα μονοφωνικά μοντέλα των φυσικών λουλουδιών είναι κατάλληλα. Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις: πράσινο, σμαράγδι, ελιά.

Για το σχεδιασμό παιδικών χαρών ή sandboxes, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα συμπαγές μοντέλο φωτεινών χρωμάτων. Αν η σκηνή ή η σκηνή θα εγκατασταθεί κοντά στην πισίνα του σπιτιού ή θα επιλέξετε μια δομή για χαλάρωση στην παραλία, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τα μοντέλα μπλε και μπλε ανθεκτικά στην υγρασία.

Τέντα κήπου με δίχτυ

Τέντα κήπου με κουρτίνες

Σκηνή κήπου με πυλώνες

Τα μυστικά μιας επιτυχημένης αγοράς

Πριν αγοράσετε μια σκηνή για ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι, είναι απαραίτητο να καθορίσετε σαφώς τι ακριβώς θα τοποθετηθεί σε αυτό το κτίριο. Για παράδειγμα, για να τοποθετήσετε ένα τραπέζι και καρέκλες για τέσσερα άτομα σε μια σκηνή, θα είναι αποδεκτή μια μορφή 2,5x2,5 μέτρων.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να μελετήσετε προσεκτικά τον ιστότοπο και να επιλέξετε τον τόπο όπου θα εντοπιστεί η δομή. Το σχήμα και το μέγεθος του κινητού κιόσκι θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία που επιλέχτηκε. Επιπλέον, η αποκτηθείσα σκηνή πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το περιβάλλον, φέρνοντας άνεση.

Τέντα κήπου

Υπόστρωμα σκηνή κήπου

Εγκατάσταση σκηνής κήπου

Ο σχεδιασμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του καταφυγίου καθορίζουν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να καθορίσετε ακριβώς ποιοι στόχοι πρέπει να επιλύσει ένα κινητό κιόσκι: να προστατεύεται από τον ήλιο ή τη βροχή, να προστατεύεται από τα έντομα, να προστατεύεται από τα ρεύματα ή από το κρύο.

Τέντα κήπου για πάρτι

Τέντα κήπου στη βεράντα

Υδροαπωθητικό σκηνικό κήπου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)