Robust Mixer φίλτρου: Οδηγός επιλογής

Ο αναμικτήρας για το φίλτρο είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό του νερού από διάφορες ακαθαρσίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους εκτιμούν την υγεία τους. Με τη βοήθεια του, το υγρό καθαρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά από ενδεχόμενες ακαθαρσίες και ξένες ουσίες. Το νερό που διέρχεται από το φίλτρο μπορεί να καταναλωθεί αμέσως.

Μαύρο φίλτρο φίλτρου

Διπλό φίλτρο φίλτρου

Η συσκευή είναι τοποθετημένη κάτω από το νεροχύτη και επικοινωνεί με μια βρύση που βασίζεται στη χρήση ενός εύκαμπτου, ενσωματωμένου σωλήνα παροχής. Η πιο απλή έκδοση του μίκτη φίλτρου είναι μια πολυλειτουργική βαλβίδα που έχει σχεδιαστεί για την παροχή νερού. Σε αυτή την περίπτωση, το υγρό δεν αναμειγνύεται, αλλά εισέρχεται σε μία θερμοκρασία, καθαρισμένη από μολυντές. Τα πιο σύνθετα σχέδια είναι εξοπλισμένα με βαλβίδα με φίλτρο και λέβητα, το οποίο παρέχει ζεστό νερό. Επιπλέον, απομονώνεται μια συνδυασμένη επιλογή φίλτρου.

Μίξερ φίλτρου

Ευέλικτη βρύση μίκτη

Τα φίλτρα που σχεδιάζονται για πόσιμο νερό έχουν δύο εσωτερικά κανάλια που βρίσκονται στο περίβλημα και στο στόμιο. Ένας τέτοιος αναμικτήρας με ένα φίλτρο νερού έχει δύο μοχλούς για τον έλεγχο της ροής του υγρού. Αυτή η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση στην καθημερινή ζωή. Για παράδειγμα, για να πλύνετε τα πιάτα, γυρίστε απλά το μοχλό για να αναμίξετε το νερό.

Χαρακτηριστικά της παροχής νερού από το συνδυασμό μίξερ είναι διαφορετικά. Η παροχή ρευστού ελέγχεται από τη λαβή, είναι κατασκευασμένη από έναν αεριστήρα - την πρώτη επιλογή. Μια άλλη ποικιλία μίκτη είναι η παρουσία δύο αεριστών. Ο έλεγχος ροής εκτελείται με την ίδια αρχή. Η τρίτη επιλογή είναι να έχουμε δύο διαχωριστικά στόμια για ξεχωριστή τροφοδοσία ρευστού - καθαρισμένα και μη φιλτραρισμένα.

Chrome Mixer φίλτρου

Αναμικτήρας πέτρας φίλτρου

Με τη βοήθεια σύγχρονων συνδυασμένων μίκτη, ο χρήστης έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όχι μόνο καθαρισμένο νερό, αλλά και ψύξη ή βρασμό. Αυτή η εφεύρεση είναι χρήσιμη στην καθημερινή ζωή. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας έναν αναμίκτη κρύου νερού, ο χρήστης μπορεί να παρασκευάσει ένα φλιτζάνι τσάι σε οποιαδήποτε βολική στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, το βραστό νερό μπορεί να χυθεί απευθείας από τη βρύση. Τα πιο προηγμένα στο σχεδιασμό είναι τα μοντέλα που έχουν την επιλογή να τροφοδοτούν νερό με θερμοκρασία ίση με 100 μοίρες.

Η χρήση μιας τέτοιας εφεύρεσης ως βρύση κουζίνας με ένα φίλτρο δίνει στον χρήστη ένα μεγάλο αριθμό αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων. Θα έχετε πάντα στο χέρι καθαρό νερό της απαιτούμενης θερμοκρασίας. Η αγορά αυτής της συσκευής δικαιολογεί τα χρήματα που δαπανώνται.

Συνδυασμός φίλτρου φίλτρου

Πατήστε το φίλτρο

Η επιλογή του υλικού για τη βρύση κουζίνας

Πολύ συχνά, ένας μίκτης δεν είναι απλώς μια βαλβίδα που έχει σχεδιαστεί για να κλείνει τη ροή του υγρού, μερικές φορές είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα. Επιλέγοντας αυτό το εξάρτημα, είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε όλες τις αρνητικές και θετικές πλευρές αυτού του ζητήματος.

Η βρύση κουζίνας μπορεί να κατασκευαστεί με μεγάλη ποικιλία υλικών. Κατά κανόνα χρησιμοποιούνται πλαστικά, μέταλλα και κεραμικά. Στην κατασκευή ακριβά μοντέλα που χρησιμοποιούνται πέτρα και ξύλο.

Μίκτη κενού κουζίνας

Φίλτρο φίλτρου ορείχαλκου

Ανάλογα με τις αποφάσεις σχεδιασμού, το σχήμα του μίκτη μπορεί να είναι στρογγυλό και με αιχμηρές ορθές γωνίες. Ο μηχανισμός λαβής μπορεί να είναι μοχλός ή βαλβίδα.

Οι λειτουργικές παράμετροι του μίκτη, σε συνδυασμό με τη λειτουργία καθαρισμού, εξαρτώνται από το χρησιμοποιούμενο υλικό. Κατά κανόνα χρησιμοποιούνται κράματα ορείχαλκου και χαλκού. Οι μίξερ που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι ανθεκτικοί. Σε αυτές τις επιφάνειες, οι ορυκτές αποθέσεις συσσωρεύονται σε μικρότερες ποσότητες.

Ο χάλυβας χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή μίκτη, αλλά πολύ λιγότερο συχνά, καθώς έχει αυξημένο επίπεδο δυσκαμψίας. Ένα κράμα πυριτίου και αλουμινίου είναι η πιο οικονομική επιλογή. Ωστόσο, δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς είναι πολύ επιρρεπής σε διάφορους μολυντές.

Τα μεμονωμένα στοιχεία του μίκτη με ενσωματωμένο φίλτρο μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικό. Είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό υλικό που έχει μικρή θερμική αγωγιμότητα. Επιπλέον, δεν αντιδρά με το νερό. Τα κεραμικά έχουν τις ίδιες ιδιότητες, αλλά έχουν μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Η επίστρωση ανάμιξης μπορεί να είναι εμαγιέ ή χρώμιο. Η επιλογή της επίστρωσης εξαρτάται από τις μεμονωμένες προτιμήσεις.

Μίξερ φίλτρου με ακροφύσιο

Μίξερ φίλτρου νικελίου

Η βασική αρχή λειτουργίας των μίκτη με φίλτρα για πόσιμο νερό και σύνδεση

Σε συνδυασμένους αναμίκτες για πόσιμο νερό, μπορούν να εγκατασταθούν φίλτρα ροής και συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Οι επιλογές ροής τοποθετούνται κάτω από το νεροχύτη και επιτρέπουν τον συνδυασμό με ένα ξεχωριστό εύκαμπτο σωλήνα. Δεν χρησιμοποιούν δεξαμενή για την αποθήκευση νερού. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αφαιρέσετε περίσσεια αλάτων, σιδήρου, χλωρίου, μικροοργανισμών στο νερό. Μια πιο δαπανηρή λύση είναι τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Βοηθούν την παγίδευση των μικρότερων ακαθαρσιών στο υγρό. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του νερού.

Βρύση για πόσιμο νερό

Ο αναμικτήρας για το φίλτρο με θέρμανση του νερού

Είναι δυνατή η χρήση του μίκτη χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου εξοπλισμού λόγω της παρουσίας δύο διαύλων νερού - φιλτραρισμένα και αδιάλυτα. Δεν είναι δύσκολο να συνδέσετε το φίλτρο στο σύστημα παροχής νερού. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εκτελέσετε ορισμένες συγκεκριμένες ενέργειες:

  • Ο αναμικτήρας εισάγεται προσεκτικά στην οπή που γίνεται στο νεροχύτη και σφραγίζεται με ελαστικά παρεμβύσματα.
  • Ο γερανός στερεώνεται με παξιμάδι.
  • Οι εύκαμπτοι σωλήνες συνδέονται για ζεστό και κρύο νερό.
  • Σύνδεση τρίτου σωλήνα σχεδιασμένου για επεξεργασία νερού.

Οι εύκαμπτοι σωλήνες πρέπει να εγκατασταθούν προσεκτικά · είναι επιτακτική ανάγκη να μην καταστραφούν κατά την εγκατάσταση. Οι εύκαμπτοι σωλήνες δεν πρέπει να στρεβλώνονται ή να κάμπτονται. Κατά την εγκατάσταση, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε παρεμβύσματα από καουτσούκ και σιλικόνη. Όλες οι κινήσεις εγκατάστασης πρέπει να είναι ομαλές, καθώς είναι σημαντικό να μην αποκόπτονται τα σπειρώματα.

Μίξερ φίλτρου με εύκαμπτο σωλήνα

Βρύση για πόσιμο νερό

Χρήσιμες πληροφορίες όταν αγοράζετε βρύσες για σπίτι ή διαμέρισμα

Όταν αγοράζετε έναν μίκτη με σύνδεση φίλτρου, πρέπει να υιοθετήσετε ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών σημείων. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να διευκρινίσετε τις πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση της συσκευής. Ο μίξερ που αγοράζεται για πλύσιμο πρέπει να είναι εφοδιασμένος με σωλήνες, εξαρτήματα και προσαρμογείς. Το ίδιο το φίλτρο πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί. Η κατανομή της παροχής ύδατος στο φίλτρο και στη βρύση πραγματοποιείται με τη χρήση ενός ΤΕ. Επομένως, πρέπει να συμπεριληφθεί. Εάν οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι σύντομοι, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον.

Μίξερ φίλτρου με αισθητήρα θερμοκρασίας

Οι συνδέσεις μπορούν να είναι εύκαμπτες ή άκαμπτες. Επιλέγοντας για γρήγορη εγκατάσταση, ένα μίξερ με φίλτρο για πόσιμο νερό, πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε ένα εύκαμπτο eyeliner, αφού εγκαθίσταται πολύ πιο εύκολα. Το άκαμπτο eyeliner, παρά τις δυσκολίες εγκατάστασης, είναι πιο αξιόπιστο. Επιπλέον, δεν συσσωρεύεται ρύπανση.

Ο μίξερ για το φίλτρο με ρυθμιστή θερμοκρασίας

Σήμερα, τα καταστήματα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία βαλβίδων για την κουζίνα και το μπάνιο, τα οποία συνδυάζουν τη λειτουργία καθαρισμού. Προσπαθήστε να επιλέξετε αξιόπιστους κατασκευαστές που έχουν μεγάλο αριθμό θετικών κριτικών.

Λεπτό φίλτρο φίλτρων

Επιλέγοντας ένα βολικό μίξερ για καθημερινή χρήση

Μια βρύση κουζίνας με φίλτρο νερού θα είναι μια εξαιρετική λύση για το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας. Συνδυάζει πλεονεκτήματα όπως άνεση, άνεση και ασφάλεια.

Όταν επιλέγετε μια βρύση για το σπίτι, δώστε προσοχή στην κατασκευή ποιότητας. Είναι επιτακτική ανάγκη να έλκονται όλα τα στοιχεία μαζί. Βεβαιωθείτε ότι η ακεραιότητά τους. Οι μοχλοί και οι βαλβίδες θα πρέπει να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο άνετα για τον χρήστη. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο ύψος του στομίου. Σε αυτό το θέμα, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το βάθος του μπολ του νεροχύτη. Κατά συνέπεια, όσο μεγαλύτερο είναι το βάθος του μπολ, τόσο μεγαλύτερο θα πρέπει να είναι το ύψος του στομίου.

Ο μίξερ για το φίλτρο σε μοντέρνο σχεδιασμό

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)