Αποκατάσταση και επισκευή επίπλων κουζίνας: επαγγελματική βοήθεια και αξιοπρεπές αποτέλεσμα

Οι ειδικές συνθήκες λειτουργίας της κουζίνας προκαλούν πρόωρη «γήρανση» αυτού του χώρου: οι επιφάνειες φθείρονται γρήγορα, καλύπτονται με συνεχείς βρωμιές, χάνουν το σχήμα, την ακεραιότητα, την ελκυστικότητά τους. Σε σύγκριση με τα εσωτερικά αντικείμενα σε άλλους χώρους, η αποκατάσταση και η επισκευή των επίπλων κουζίνας είναι πιο απαιτητική: μηχανικές επιδράσεις, καθημερινή χρήση και επαφή με επιθετικά περιβάλλοντα, επηρεάζουν τα λειαντικά.

Επισκευή ξύλινων προσόψεων κουζίνας

Πότε μπορεί να χρειαστεί αποκατάσταση κουζίνας;

Δεν είναι πάντα ο μόνος τρόπος για την εξάλειψη των ελαττωμάτων είναι να αγοράσετε ένα νέο σετ κουζίνας: συχνά η τοπική αποκατάσταση των επίπλων στην κουζίνα σας επιτρέπει να επιτύχετε το αποτέλεσμα της ενημέρωσης ολόκληρου του δωματίου. Επίσης, ένα κοινό πρόβλημα είναι η αποτυχία μεμονωμένων εξαρτημάτων, ιδίως αξεσουάρ, συρταριών. Συχνά ο πάγκος ή οι πόρτες παραμορφώνονται λόγω της άφθονης έκθεσης στην υγρασία - οι επιφάνειες στημονιού στην περιοχή πλύσης. Οι περιοχές προβλημάτων είναι οι τοίχοι που βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με την εστία: τα σταγονίδια λίπους τα εγκαθιστούν, συχνά εμφανίζονται "κύματα" και παραβιάζεται η ακεραιότητα του φινιρίσματος.

Ποδιά κουζίνας

Αποκατάσταση της πρόσοψης κουζίνας κόκκινο

Παράγοντες που επηρεάζουν δυσμενώς την εμφάνιση των επίπλων, επηρεάζουν συνεχώς την επιφάνεια για πολλά χρόνια. Η αποκατάσταση της πρόσοψης της συσκευής κουζίνας σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις επιπτώσεις από τις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας, το λίπος και τους υδρατμούς, τα υγρά, τις χημικές ουσίες, τη στάθμη των ζημιών από την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα.

Μια ξεχωριστή κατηγορία προβλημάτων είναι φθαρμένα συνδετήρες. Σε αυτή την περίπτωση, οι προσόψεις υφίστανται μόνο τοπική επισκευή.

Με την πάροδο των ετών, η πρόσοψη είναι κατάφυτη με ρωγμές, τσιπ, scuffs, η παλέτα χάνει κορεσμό λόγω της θερμότητας και των ακτίνων UV, ελαφριές αποχρώσεις μπορεί να γίνει κίτρινο. Η επιτραπέζια επιφάνεια χρησιμοποιείται πιο έντονα - υπάρχουν πολλές μηχανικές βλάβες. Προσφέρουμε την αποκατάσταση των countertops από συνθετικά, ξύλινα, πέτρινα υλικά.

Μια κοινή πρακτική μεταξύ των πελατών μας είναι η αποκατάσταση παλαιών επίπλων κουζίνας, ένα σετ με σκοπό την αλλαγή του σχεδιασμού. Εάν η λειτουργικότητα των αντικειμένων διατηρηθεί πλήρως, αξίζει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ειδικών για την ενημέρωση του ακουστικού μεταβάλλοντας την υφή, το χρώμα διακόσμησης, τη χρήση διακοσμητικών στοιχείων, την εισαγωγή νέων γυαλιών, καθρεφτών. Σε σύγκριση με το κόστος εγκατάστασης ενός νέου κιτ, η παραγγελία ενός επανασχεδιασμού στην εταιρεία μας θα κοστίσει πολύ λιγότερο.

Το κλειδί για την επιτυχία των δραστηριοτήτων μας είναι η στενή επικοινωνία με τον πελάτη. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες σχετικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά και τεχνολογίες, σκεφτόμαστε προσεκτικά τις λύσεις χρώματος και τις δυνατότητες επέκτασης της λειτουργικότητας κάθε αντικειμένου.

Αποκατάσταση της πρόσοψης κουζίνας MDF

Αντικατάσταση του νεροχύτη

Επισκευή πάγκου

Αποκατάσταση επίπλων κουζίνας: κατάλογος υπηρεσιών

Οι ειδικοί μας αντιμετωπίζουν με έξοχο τρόπο τις εξής εργασίες:

 • πλήρης αντικατάσταση και αποκατάσταση προσόψεων κουζίνας. Πραγματική, αν η περίπτωση είναι αρκετά ανθεκτική, αλλά η εμφάνιση του κιτ αφήνει πολύ επιθυμητό. Για το σκοπό αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά υλικά όπως το συμπαγές ξύλο, το σμάλτο MDF, το πλαστικό, το έλασμα, το καπλαμά και το φιλμ. Εκατοντάδες είδη διακόσμησης και διακόσμησης μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
 • την αποκατάσταση ή την εγκατάσταση ενός νέου πάγκου.Εάν αυτό απαιτείται από το σχεδιασμό του ακουστικού, ο κύριος μπορεί να εγκαταστήσει ταυτόχρονα τέτοια εξαρτήματα όπως μια εστία, νεροχύτη, βρύση, κουκούλα.
 • εργασία με εξαρτήματα - αντικαθίστανται τα αντικείμενα που υπόκεινται σε κανονικό φορτίο, ταχύτερα αποτυγχάνουν, είναι ευάλωτα στη διάβρωση. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μεντεσέδες, χειρολαβές, μηχανισμούς εκτόξευσης, συνδετήρες.
 • η αποκατάσταση των προσόψεων των επίπλων κουζίνας από συμπαγές ξύλο έρχεται συχνά στον καθαρισμό και την αποκατάσταση του χρώματος.
 • εγκατάσταση πρόσθετων φώτων, διακοσμητικός φωτισμός.

Μεταξύ των εργασιών που σχετίζονται με τη ζωγραφική και την αποκατάσταση του κιτ, τα πιο δημοφιλή μέτρα είναι η αφαίρεση της παλιάς επίστρωσης, η εφαρμογή ενός αστάρι, χρησιμοποιώντας σμάλτο, βερνίκι, λεκέ, πατίνα. Οι πλαστικές βάσεις έχουν αποδειχθεί καλά - εφαρμόζονται στην πιστή σειρά και παρουσιάζουν βέλτιστες ιδιότητες απόδοσης.

Η αντικατάσταση υλικού καλύπτει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • μεντεσέδες που ανοίγουν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι εξοπλισμένοι με ένα πλησιέστερο.
 • συρόμενοι μηχανισμοί για συρτάρια και καλάθια (συν κλεισίματα).
 • οι εμφιαλωτές έχουν επίσης κλεισίματα ·
 • μαγικές γωνίες.
 • ρυθμιζόμενο πόδι
 • μεταλλικό στυλό?
 • αερίου ανελκυστήρα?
 • ανελκυστήρα;
 • περιστροφικό καλάθι γωνίας.
 • συνδετήρες ·
 • αλογόνου.

Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει μια τέτοια δημοφιλή υπηρεσία, όπως η αποκατάσταση της γεωμετρίας των κτιρίων. Κατά τη διαδικασία αποκατάστασης προσόψεων επίπλων κουζίνας, εξαλείφονται οι συνέπειες της διόγκωσης και της στρέβλωσης των υλικών λόγω της καταστροφικής επίδρασης της υγρασίας.

Αποκατάσταση της επιφάνειας εργασίας της κουζίνας

Εγκατάσταση ενός στεγνωτηρίου πιάτων

Σκούρο πρόσοψη κουζίνας

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί της παραγωγικής συνεργασίας!

Εάν δεν ξέρετε πώς να διατάξετε την αποκατάσταση των επίπλων κουζίνας στο σπίτι, σας προσφέρουμε αρχικά να καθορίσετε το μέτωπο της προγραμματισμένης εργασίας. Με δική σας ή με τη βοήθεια ειδικού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με προβληματικές περιοχές - φθαρμένο υλικό, θορυβώδεις πόρτες ή παραμορφωμένα άκρα. Εάν η προτεραιότητα είναι να βελτιωθούν οι αισθητικοί δείκτες, θα βοηθήσουμε να καταρτίσουμε ένα σκίτσο των αλλαγών, θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες ενός μετρητή.

Στο προκαταρκτικό στάδιο, παρέχουμε ολοκληρωμένη επαγγελματική βοήθεια: μιλάμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών, προσφέρουμε αξιόπιστα εξαρτήματα και μοντέρνα διακόσμηση. Τυχόν αμφιβολίες; Καλέστε μας και θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε!

Σετ με βιτρό

Σετ Zebrano

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • πιστή τιμολογιακή πολιτική (επιλέγουμε μεμονωμένα λύσεις που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στον συγκεκριμένο προϋπολογισμό).
 • σχολαστική τήρηση των δηλωμένων όρων ·
 • προσωπική λύση σε κάθε πρόβλημα.
 • ευθύνη για το αποτέλεσμα.
 • εγγυήσεις ποιότητας και ανθεκτικότητας του έργου που έχει πραγματοποιηθεί ·
 • τη χρήση αποδεδειγμένων υλικών, τα τελευταία εργαλεία, τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων,
 • προσωπικό του εξειδικευμένου πλοιάρχου.

Τα χρόνια εμπειρίας και η ευαίσθητη προσέγγιση των πελατών μας επέτρεψαν να καταρτίσουμε μια πολύπλευρη βάση των πιο κοινών προβλημάτων και ορθολογικών λύσεων σε αυτούς με ελάχιστη απώλεια χρόνου και χρήματος. Ταυτόχρονα, εμπνέονται από μη τυποποιημένες παραγγελίες που επεκτείνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες των τεχνιτών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την υλοποίηση ενδιαφερόντων έργων για την ανακαίνιση παλαιών επίπλων.

Για να αφήσετε ένα αίτημα ή να λάβετε συμβουλές, απλά επικοινωνήστε με τον ειδικό μας με οποιοδήποτε τρόπο για εσάς. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι για μεγάλα έξοδα, καλέστε μας - ο οδηγός θα σας βοηθήσει να καταρτίσετε ένα έργο εργασίας λαμβάνοντας υπόψη το δημοσιονομικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας - θα βοηθήσουμε να μεταμορφώσουμε την κουζίνα σας!

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)