Σχεδιασμός δωματίου με μπαρ (115 φωτογραφίες): επιλογές εσωτερικού σχεδιασμού

Για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπως ένα καφέ ή ένα εστιατόριο, στο σπίτι στα σαλόνια, οι ιδιοκτήτες συχνά εξοπλίζουν ένα μετρητή μπαρ. Ένα τέτοιο στοιχείο του εσωτερικού θα συμβάλει στη δημιουργία μιας μοναδικής και ευχάριστης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια θορυβώδων πάρτι, συναντήσεων με φίλους ή συγγενείς. Οι ιδέες ενός στούντιο κουζίνας με ένα μπαρ πρωινό μπορεί να είναι εντελώς μη τυποποιημένες, εξαρτάται από τη γεύση των ιδιοκτητών.

Ελαφρύς ξύλινος πάγκος

American Bar Design Κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας με μπεζ επιφάνεια εργασίας

Σχεδιασμός κουζίνας με λευκό μετρητή

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή σκυροδέματος

Σχεδιασμός κουζίνας με μεγάλο μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με πάγκο μπαρ και μαύρο πάγκο

Σχεδιασμός κουζίνας με γκρι μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή με επένδυση μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μπλε μετρητή

Σχεδιασμός κουζίνας με μοντέρνο μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή χάλυβα

Σχεδιασμός κουζίνας με γυάλινη μπάρα

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπάρας

Σχεδιασμός τραπεζαρίας με κουζίνα με μπαρ για πρωινό

Ο μετρητής μπαρ στο εσωτερικό συμβάλλει στην άνεση και την ευεξία

Στη φωτογραφία στο Διαδίκτυο, σκεφτείτε το σχεδιασμό της κουζίνας με έναν μετρητή μπαρ με ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο, τύπο και ύψος. Ένα τέτοιο στοιχείο επίπλων ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό ενός διαμερίσματος στούντιο. Δεν είναι μόνο ένα σημάδι της μόδας, αλλά και ένα αξιόλογο στοιχείο του δωματίου. Εάν έχετε ένα μικρό σπίτι και ένα μικρό στούντιο κουζίνας, τότε ο μετρητής μπαρ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Θα αντικαταστήσει το μεγάλο τραπέζι στο διαμέρισμα, δημιουργώντας μια ελαφριά και χαλαρή ατμόσφαιρα, η οποία επιτρέπει στους φίλους ή στην οικογένεια να συνομιλήσουν με ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ, ένα ποτήρι κρασί. Η παρουσία ενός τέτοιου έπιπλα απαιτεί επικοινωνία. Μια μεγάλη ιδέα θα έρθει μαζί με φίλους ή συγγενείς, ανεξάρτητα από την περίσταση!

Σχεδιασμός κουζίνας με μαύρο μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μαύρο και άσπρο μετρητή μπαρ

Κλασικό σχεδιασμό κουζίνας με μετρητή μπαρ

Art Deco Σχεδιασμός Κουζίνας

Σχεδιασμός κουζίνας από ξύλινα μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπάρας κάτω από δέντρο

Σχεδιασμένη κουζίνα με ένα μετρητή μπαρ από τα διοικητικά συμβούλια

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του σχεδιασμού ενός μπαρ στο εσωτερικό της κουζίνας είναι:

 • Ο σχεδιασμός ενός δωματίου με γωνιακή μπάρα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός. Ένα τέτοιο στοιχείο είναι κατάλληλο για μια μικρή τραπεζαρία, αντικαθιστά εντελώς ένα κανονικό τραπέζι και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.
 • αυτό το έπιπλο θα αλλάξει το βλέμμα του δωματίου ή θα φέρει μια ορισμένη όρεξη σε αυτό, επειδή ένα τέτοιο στοιχείο είναι διαθέσιμο προς πώληση σε διάφορα χρώματα και τύπους, ύψη?
 • ο μετρητής μπαρ φαίνεται σύγχρονο στο σπίτι, είναι ένα πρακτικό και βολικό κομμάτι των επίπλων σε χρήση?
 • θα βοηθήσει να χωρίσετε το χώρο του δωματίου σε δύο μέρη - την κουζίνα όπου θα μαγειρέψετε και το σαλόνι για την υποδοχή των επισκεπτών.

Όμορφο μπαρ από ξύλο και πέτρα

Ευρύ μπαρ στην κουζίνα

Λευκό μετρητή μπαρ στο εσωτερικό

Λευκή πάγκο στην κουζίνα

Μαύρο πάγκο στην κουζίνα

Μπαρ μετρητή σε συνδυασμό με πάγκο στην κουζίνα

Όμορφο μπαρ στην κουζίνα με γυαλιστερό άκρο

Σχεδιασμός κουζίνας με μπαρ για πρωινό

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μακριών μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με ένα μπαρ στο σπίτι

Σχεδιασμός κουζίνας με βελανιδιά

Σχεδιασμένη κουζίνα με ένα μπαρ για δύο

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπαρ σε δύο επίπεδα

Εσωτερικές ιδέες με μπαρ

Αν έχετε ιδέα να εγκαταστήσετε ένα τέτοιο στοιχείο επίπλων στην αίθουσα διαμερισμάτων, μην παραλείψετε τις παραμέτρους και τις διαστάσεις του, τη θέση της ίδιας της ράβδου. Για να δημιουργήσετε μια ολιστική και αρμονική σύνθεση, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό και άνετα σκαμπό μπαρ και ορισμένα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σαλόνι.

Δημιουργώντας το εσωτερικό του δωματίου, πρέπει να καταλάβετε τι ρόλο θα διαδραματίσει ο σύγχρονος μετρητής μπαρ - σε γωνία ή στάνταρ. Μπορεί να γίνει ανεξάρτητος σχεδιασμός σε ένα μικρό σαλόνι ή ένα από τα στοιχεία ενός σετ κουζίνας. Μπορεί να αγοραστεί έτοιμο ή να παραγγείλει ένα μεμονωμένο σχέδιο - ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας, διαφορετικά ύψη. Σε αυτή την περίπτωση, έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του πελάτη, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του δωματίου. Ο σχεδιασμός μιας γωνιακής βάσης ή ενός τυποποιημένου stand για ένα σπίτι είναι πραγματικό σε οποιοδήποτε στυλ: κλασικό, υψηλής τεχνολογίας, avant-garde, retro, κλπ. Βοήθησε να ολοκληρώσει τη συνολική σχεδίαση του σπιτιού προσεγμένη εξαρτήματα.

Μπαρ μετρητής με ενσωματωμένο φωτισμό

Ο μετρητής μπαρ διαχωρίζει τον χώρο της κουζίνας και του καθιστικού

Μαύρο και καφέ μπαρ σε ένα σκούρο εσωτερικό

Πέτρινο πάγκο σε μια μικρή κουζίνα

Ελαφρύς μετρητής στενών μπαρ

Συνδυασμένο πάγκο και μπαρ πρωινό στην κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας με εκλεκτικό στυλ με μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με ιταλικό μπαρ

Γαλλικός σχεδιασμός κουζίνας στυλ

Σχεδιασμός κουζίνας με μπλε μετρητή

Σχεδιασμός κουζίνας βιομηχανικού στυλ με μετρητή μπαρ

Χαρακτηριστικά των μετρητών μπαρ για οικιακή χρήση

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μπαρ μετρητές για το σπίτι, είναι πολυεπίπεδη και μονής-επίπεδο, γωνιακό, τυποποιημένο, νησί. Υπάρχει μια ελαφριά έκδοση των επίπλων, που έχουν τη μορφή ενός ψηλού πάγκου εγκατεστημένο στις κονσόλες μπαρ. Είναι κατάλληλο για ένα μικρό στούντιο διαμέρισμα με μια συμπαγή κουζίνα.

Μπορείτε να επιλέξετε μια τεράστια γωνιακή κατασκευή, η οποία είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένα ντουλάπια και ράφια ανοικτά και κλειστά, με πολυτελή παράθυρα βιτρό και αυτόνομο φωτισμό του μπαρ. Υπάρχουν μοντέλα σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο με μίνι ψυγείο, μενταγιόν για ποτήρια κρασιού και γυαλιά και πολλές άλλες πρόσθετες συσκευές.

Οι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα ιδέα: ένα πολύχρωμο μπαρ με ένα χρωματισμένο λειτουργικό δέντρο, με γραφικά κρεμασμένα γυαλιά και γυαλιά - μοντέρνα έπιπλα πολυτελείας.

Μπλε γυαλιστερό μετρητή μπαρ

Εύκολος μετρητής ξύλινων μπαρ

Μικρό λευκό μπαρ στην κουζίνα

Κλασικό μετρητή μπαρ για μια ευρύχωρη κουζίνα

Πέτρινη επιφάνεια εργασίας με γυάλινη μπάρα στην κουζίνα

Πέτρινο πάγκο με μετρητή μπαρ

Μπαρ μετρητής για μια μικρή κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπαρ στο εσωτερικό

Σχεδιασμός κουζίνας με πάγκο από πέτρες

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή πέτρας

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπαρ και στήλες

Σχεδιασμός κουζίνας με μπαρ πρωινού σε διαμέρισμα στούντιο

Σχεδιασμός κουζίνας με φωτεινή μπάρα

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή σκούρου μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με γωνιακή μπάρα

Σχεδιασμός στενής κουζίνας με μπαρ πρωινού

Σχεδιασμός κουζίνας με στενό πάγκο

Ρύθμιση παραμέτρων μπαρ

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες μετρητών bar για το σπίτι και το σαλόνι. Διαφέρουν σε ύψος, σχεδιασμό, θέση στο δωμάτιο. Με διαμόρφωση, είναι:

 1. Οι μετρητές μπαρ είναι στάνταρ. Χαρακτηρίζονται από ένα μεσαίο ή στενό επίπλωμα, το οποίο στηρίζεται σε λεπτά χρωματικά πόδια. Το ύψος αυτού του προϊόντος φτάνει τα 1-1,5 μέτρα. Υψηλές καρέκλες με μια εγκάρσια δοκοί χρησιμοποιούνται για να ταιριάζουν με ένα τέτοιο μετρητή ράβδων. Συνήθως δεν έχουν πίσω.
 2. Ο μετρητής ράβδων που αντικαθιστά τον πίνακα - είναι ήδη ευρύτερος από τον συνηθισμένο πίνακα, αλλά είναι ευρύτερος από τον κανονικό μετρητή ράβδων. Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, τότε ένα τέτοιο στοιχείο επίπλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για τραπεζαρία.
 3. Ο μετρητής μπαρ σε δύο επίπεδα είναι μια ιδέα για ένα μικρό διαμέρισμα στούντιο. Αποτελείται από δύο είδη επίπλων σε ένα: από την πλευρά της κουζίνας είναι ένα κανονικό τραπέζι, από την πλευρά του καθιστικού - ένας μετρητής μπαρ.
 4. Η κατασκευή του νησιού είναι κατάλληλη για ευρύχωρο μεγάλο σαλόνι. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πρόσθετες λειτουργίες, έχει ράφια, συρτάρια, μερικές φορές - ένα νεροχύτη και μια εστία μαγειρέματος. Εφαρμόστε για σνακ και για μαγείρεμα. Χάρη στον ευρύ πάγκο, μπορείτε να μαγειρέψετε μια ποικιλία από πιάτα, ακόμη και πολύπλοκα.
 5. Οι μετρητές μπαρ εστιατορίων είναι ψηλά μοντέλα. Είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα κατακόρυφα και οριζόντια πλαίσια. Τα ράφια και τα ερμάρια είναι κρυμμένα στο κατακόρυφο μέρος, όπου μπορείτε να βάζετε αλκοόλ και σνακ. Το ράφι έχει επίσης ένα κουβούκλιο - είναι παράλληλο με τον πάγκο, συχνά οι κατασκευαστές τοποθετούν αγκύλες για γυαλιά και μικρούς λαμπτήρες σε αυτό

Πολυλειτουργικός μετρητής μπαρ

Μεταλλικός μετρητής μπαρ

Σκούρο πάγκο bar bar

Ημικυκλικό μοντέρνο μπαρ για την κουζίνα

Μινιμαλιστικός μετρητής μπαρ από ξύλο και πέτρα

Στενός μετρητής μπαρ δίπλα στο παράθυρο στην κουζίνα

Μεγάλο μπαρ-νησί για την κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας μπάρμπεκιου

Σχεδιασμός κουζίνας με κόκκινο μετρητή

Ο σχεδιασμός της κουζίνας με ένα συνοπτικό μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή με ελασματοποιημένη μπάρα

Σχεδιασμός Κουζίνας με Bar Loft

Σχεδιασμός κουζίνας με ράβδο wenge

Σχεδιασμός κουζίνας με ένα μπαρ σε εξοχική κατοικία

Σχεδιασμός κουζίνας Zebrano bar counter

Σχεδιασμός κουζίνας με πράσινο

Τύποι τοποθέτησης στην αίθουσα μετρητών

Η πιο κοινή επιλογή - ο σχεδιασμός είναι ενσωματωμένο στην κουζίνα. Μεταξύ των πιο αποδεκτών τύπων της τοποθεσίας του, υπάρχουν:

 • αυτόνομη τοποθέτηση - ο σχεδιασμός είναι στο διαμέρισμα στούντιο, ανεξάρτητα από άλλα αντικείμενα, από μόνη της. Πρέπει να σχεδιάζεται για το εσωτερικό άλλων επίπλων και για το ίδιο το δωμάτιο. Ιδανικό για ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους.
 • ένα μετρητή μπαρ από ένα περβάζι παραθύρου - διαιρεί την κουζίνα στούντιο σε δύο ζώνες. Το ύψος αυτού του σχεδίου είναι στο επίπεδο του παραθύρου. Για κάθε διαμέρισμα, το ύψος του προϊόντος θα είναι ατομικό.
 • συνδέεται με μια επιφάνεια εργασίας - είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα μετρητή ράβδων σε κάθε συγκεκριμένο δωμάτιο ξεχωριστά. Η βάση είναι κατασκευασμένη κατά παραγγελία ή έχει επιλεγεί αυστηρά σε ύψος ώστε να συμπίπτει με την επιφάνεια εργασίας.
 • γωνιακή σχεδίαση - μπορεί να χωρέσει σε κάθε τοίχο, η γωνιακή βάση είναι πολύ βολική για χρήση και είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε δωμάτιο μεγέθους.

Ασυνήθιστος μετρητής μπαρ στο διαμέρισμα

Μπαρ μετρητής από ξύλο και γυαλί

Μπαρ μετρητής με γυάλινη κορυφή

Γκρι μπαρ νησιού μπαρ στην κουζίνα

Bar counter σε μια ευρύχωρη κλασική κουζίνα

Άνετη μπάρα κάτω από το παράθυρο

Bar counter σε μια μικρή κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας με ένα μικρό μπαρ για το πρωινό

Σχεδιασμός κουζίνας με συμπαγές μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή bar MDF

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μεταλλικών μπαρ

Μπαρ μετρητή στυλ

Έχετε ήδη αποφασίσει ποιο είναι το μέγεθος, το ύψος και το σχέδιο που χρειάζεστε για έναν πάγκο μπαρ για το εσωτερικό της αίθουσας. Όλα εξαρτώνται από το αν το αγοράζετε για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου ή για μια ευρύχωρη αίθουσα ενός κομψού σπιτιού. Πρέπει να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές για τέτοια έπιπλα. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες για να επιλέξετε ένα κατάλληλο στυλ επίπλων αυτού του είδους.

Σχεδιασμός κουζίνας με μινιμαλισμό και μπαρ με πρωινό

Σχεδιασμός κουζίνας με μοντέρνο μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή σπονδυλικής στήλης

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή μπαρ μονόχρωμη

Σχεδιασμός κουζίνας με μαρμάρινο μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με ένα μικρό μπαρ για το πρωινό

Σχεδιασμός κουζίνας με μετρητή καρυδιών

Σχεδιασμός κουζίνας με μπαρ και νησί

Σχεδιασμός κουζίνας με πάγκο μπαρ και πατίνα

Ο τυπικός γωνιακός στύλος σε μπεζ-γκρι-μαύρο είναι ένα ευέλικτο έπιπλο. Εκτελέστε το κυρίως από τεχνητή πέτρα, που μιμείται γρανίτη. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο για ένα μικρό σαλόνι ή κουζίνα στούντιο. Μπορείτε να βρείτε πολλούς μετρητές μπαρ για να σχεδιάσετε ένα καθιστικό υψηλής τεχνολογίας, το οποίο επιλέγεται από ενεργούς νέους.Οι μετρητές μπαρ είναι επίσης δημοφιλείς σε στυλ εσωτερικού χώρου όπως ανατολίτικα, χωριά, σκανδιναβικά και ρετρό.

Ο μετρητής μπαρ μπορεί να συμπληρωθεί όχι μόνο με ειδικές καρέκλες. Θα πρέπει να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έπιπλα κουζίνας-στούντιο: καναπέδες, ντουλάπια, ράφια, καθώς και με το σχέδιο του ίδιου του δωματίου.

Αν ανησυχείτε ότι ο μετρητής μπαρ δε χωράει στο εσωτερικό του δωματίου ή της αίθουσας, επιλέξτε το μαζί με το σετ κουζίνας. Στη συνέχεια τα κομμάτια των επίπλων θα ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους σχεδιαστές για το πώς να δημιουργήσετε ένα στούντιο κουζίνας με ένα μπαρ πρωινού. Η ιδέα τους δεν θα είναι περιττή.

Κομψό πάγκο μπαρ με ξύλινο πάγκο εργασίας

Ξύλινο πάγκο με πέτρινο πάγκο

Καλή κουζίνα με μπαρ για πρωινό

Ημικυκλικός μετρητής λίθων

Πάγκος και ξύλινα μπαρ

Ξύλινο μπαρ σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Όμορφο πάγκο bar με πέτρινο πάγκο εργασίας

Σχεδιασμός κουζίνας με κατάτμηση του μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με κεραμιδάκι

Σχεδιασμός κουζίνας με φωτισμό

Σχεδιασμός κουζίνας με πάγκο μπαρ και ράφια

Σχεδιασμός κουζίνας με ημικυκλικό μετρητή μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με μπαρ Provence

Σχεδιασμός κουζίνας με ρετρό μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με ρετρό στυλ με μπαρ

Σχεδιασμός κουζίνας με γκρι μπαρ

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)