Μαύρη τουαλέτα στο εσωτερικό - μια νέα ματιά στα υδραυλικά (20 φωτογραφίες)

Η αγορά ειδών υγιεινής προσφέρει πολλές επιλογές για μη τετριμμένες αποφάσεις σχετικά με το σχεδιασμό του μπάνιου. Ένας από αυτούς είναι μια μαύρη τουαλέτα στο εσωτερικό, η οποία μπορεί να καταπλήξει τους επισκέπτες στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι αυτό είναι ένα κλασικό χρώμα για μια μεγάλη ποικιλία έργων σχεδιασμού, χρησιμοποιείται σπάνια στο μπάνιο και την τουαλέτα. Υπάρχουν εξηγήσεις γι 'αυτό, αλλά το γεγονός παραμένει: μια μαύρη τουαλέτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα αποκλειστικό εσωτερικό. Εξοπλισμένο με ένα μικρό ανάγλυφο του ίδιου χρώματος, θα δημιουργήσει μια αίσθηση πολυτέλειας και σε συνδυασμό με σωστά επιλεγμένα κεραμικά θα είναι σε θέση να εντυπωσιάσει όλα τα νοικοκυριά καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής.

Μαύρη τουαλέτα με μπιντέ

Μαύρη τουαλέτα με πλάγια έκπλυση

Τα οφέλη της μαύρης τουαλέτας

Αυτή η υδραυλικά δεν μπορεί να ονομαστεί καθολική, σε αντίθεση με λευκές τουαλέτες δαπέδου, μαύρο δεν μπορεί να τεθεί σε κάθε μπάνιο. Παρ 'όλα αυτά, αυτή η λύση έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • πολύχρωμα σχέδια χρωμάτων για το εσωτερικό?
  • ταιριάζει απόλυτα σε ένα δωμάτιο του οποίου ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί με το στυλ του art deco ή high-tech?
  • μαύρο χρώμα θα προσθέσει εκλέπτυνση και το δράμα στο εσωτερικό?
  • οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αυτού του χρώματος δεν παράγονται σε μεγάλες ποσότητες και στην αγορά δεν υπάρχουν πρακτικά παραποιημένα προϊόντα.
  • οικονομικό κόστος με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα κατάλληλα επιλεγμένα πλακάκια τοίχου και δαπέδου μπορούν να ενισχύσουν την αισθητική επίδραση της μαύρης τουαλέτας σε άλλους.

Ασπρόμαυρη τουαλέτα

Μαύρη τουαλέτα με διακόσμηση

Μειονεκτήματα μιας μαύρης τουαλέτας

Όταν σχεδιάζετε την τουαλέτα, μην ξεχνάτε ότι η τουαλέτα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το νερό. Στα συστήματα ύδρευσης, η ποιότητά του δεν είναι ιδανική και μόνο το αποσταγμένο νερό μπορεί να είναι απολύτως καθαρό. Ακόμη και το πόσιμο νερό υψηλότερης ποιότητας, το οποίο παρέχεται σε γυάλινες φιάλες από τις ιταλικές Άλπεις, περιέχει ακαθαρσίες. Ξήρανση, εμφανίζονται με έντονο χρώμα σε μαύρο φόντο με τη μορφή λευκών και γκρίζων κηλίδων. Τι μπορούμε να πούμε για την απλή παροχή νερού στην πόλη;

Για το λόγο αυτό, αξίζει να θυμηθούμε ότι μια τουαλέτα με μαύρη τουαλέτα θα πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά χρησιμοποιώντας οικιακές χημικές ουσίες. Αφού αφαιρέσετε την επιδρομή, θα πρέπει να προσέξετε να μην υπάρχουν λεκέδες στην υγιεινή φαρακευτική. Μετά τον κύριο καθαρισμό, θα πρέπει πάλι να παραλάβετε προϊόντα με βάση την αμμωνία και ειδικά κουρέλια για να επαναφέρετε την τελική παραγγελία. Επιπλέον, η σκόνη, ακόμη και η μικρότερη και η δυσδιάκριτη, είναι ορατή σε μαύρο φόντο. Θα πρέπει να καταπολεμηθεί τόσο προσεκτικά όσο με μια επιδρομή - και αυτό απαιτεί πολλή επιμέλεια και χρόνο.

Μαύρη κεραμική τουαλέτα

Μαύρη σκούπα τουαλέτας

Ποιες είναι οι μαύρες τουαλέτες;

Οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να αγοράσουν ένα μαύρο λεκάνη τουαλέτας monoblock, το οποίο προσελκύει με την πρακτικότητα, την ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από πολλές ιταλικές, ισπανικές, πορτογαλικές εταιρείες κατασκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μοντέλο με μαύρο ανελκυστήρα, το οποίο θα ισχύει τόσο σε οικογένειες με μικρά παιδιά, όσο και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που φροντίζουν τα υδραυλικά.

Οι ανεμιστήρες της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούν να παραγγείλουν μια κρεμαστή μαύρη τουαλέτα με σύστημα εγκατάστασης και εξαρτήματα, που εξασφαλίζει οικονομική κατανάλωση νερού. Θα κάνει το σχεδιασμό της τουαλέτας ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και πολυτελές.

Μαύρη τουαλέτα με καπάκι

Πλατεία μαύρη τουαλέτα

Εσωτερικά χαρακτηριστικά δωματίων με μαύρες τουαλέτες

Αναπτύσσοντας το σχεδιασμό της τουαλέτας, στην οποία σχεδιάζεται η εγκατάσταση μιας μαύρης τουαλέτας, είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε προσεκτικά την επιλογή των χρωμάτων για τοίχους, δάπεδα και οροφές. Είναι δύσκολο να καλέσετε τουλάχιστον μία από τις επιλογές που θα κερδίσουν. Οι μαύροι τοίχοι, η οροφή και το πάτωμα δημιουργούν με καλό φωτισμό όχι το πιο σκοτεινό συναίσθημα. Μια τέτοια λύση μπορεί να χαρακτηριστεί αποκλειστική και πρέπει να προετοιμαστεί γι 'αυτήν. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα πλακάκι για μαύρο δέρμα ή μια οροφή με τη μορφή ενός νυχτερινό ουρανό, αλλά ακόμα ένα παρόμοιο σχέδιο είναι για την ελίτ.

Μαύρη σοφίτα σοφίτας

Μαύρη τουαλέτα

Μαύρη τουαλέτα με microlift

Οι μαύρες τουαλέτες ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του δωματίου, οι τοίχοι των οποίων είναι κατασκευασμένοι σε μπεζ, γκρι ή λευκό. Οι λύσεις αντίθεσης προσελκύονται πάντα από την εξαιρετική δυναμική τους, για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε ένα λευκό ή γκρι micro ανελκυστήρα σε μια μαύρη τουαλέτα. Μόνο ένας τοίχος τουαλέτας μπορεί να έχει χρώμα αντίθεση με υδραυλικά. Είναι δυνατό να αφήσετε τα τείχη μαύρα και να φτιάξετε το φως γκρι ή μπεζ. Οι μαύρες υδραυλικές εγκαταστάσεις θα φανούν εντυπωσιακές σε ένα φόντο λευκού κεραμιδιού, είναι μια εξαιρετική λύση για όσους σχεδιάζουν ένα πρωτότυπο σχέδιο στο μπάνιο.

Η μαύρη τουαλέτα φαίνεται υπέροχη σε ένα αμμώδες υπόβαθρο, αυτό σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε μια τουαλέτα ή στο μπάνιο, διακοσμημένο με τραβερτίνη ή μπεζ μάρμαρο. Κεραμικά πλακίδια για ψαμμίτη ή μπεζ πέτρινο κέλυφος είναι πολύ δημοφιλή σήμερα. Θα είναι ένας κομψός συνδυασμός με μαύρα υδραυλικά.

Art Nouveau μαύρη τουαλέτα

Μαύρο δάπεδο τουαλέτας

Κρεμαστή μαύρη τουαλέτα

Η προσθήκη πολυτέλειας σε ένα εσωτερικό με μαύρο χρώμα είναι αρκετά απλή. Επινικελωμένα, επιχρωμιωμένα, επιχρυσωμένα ή ασημένια διακοσμητικά στοιχεία είναι σε απόλυτη αρμονία με το μαύρο. Όλα τα είδη κατόχων πετσετών και χαρτιού τουαλέτας, κιτ καθαρισμού υδραυλικών εγκαταστάσεων, σουβέρ για αποσμητικά χώρου - όλα αυτά θα ζωντανέψουν το εσωτερικό και θα το κάνουν πιο πολυτελές. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στα διακοσμητικά στοιχεία των συλλογών κεραμικών πλακιδίων. Τα ένθετα, τα περιγράμματα, τα διακοσμητικά σε ασημί ή χρυσό θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στα μαύρα πλακάκια.

Μαύρο τοίχο τουαλέτας

Μαύρες υδραυλικές εγκαταστάσεις

Γκρίζα τουαλέτα

Μια μαύρη τουαλέτα είναι μια δύσκολη επιλογή. Απαιτεί μια ισορροπημένη προσέγγιση στο σχεδιασμό ενός μπάνιου ή ενός μπάνιου, μια προσεκτική επιλογή όλων των υλικών φινιρίσματος. Το τελικό αποτέλεσμα με μια κατάλληλη προσέγγιση θα είναι πάντα εντυπωσιακό, ικανό να εντυπωσιάσει τον πιο έμπειρο επισκέπτη στο σπίτι. Όταν επιλέγετε μαύρα υδραυλικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι όσο το δυνατόν πιο απαιτητικό για προσωπική φροντίδα. Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε καθαρισμό καθημερινά στην τουαλέτα, τότε θα πρέπει να προτιμάτε τις πιο καθολικές αποχρώσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Καθιστικό με μαύρο κάθισμα

Μαύρη τουαλέτα στο μπάνιο

Μαύρη τουαλέτα με ενσωματωμένη δεξαμενή

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)