Ντουζιέρα στο εσωτερικό του μπάνιου: μοντέρνα σχέδια (28 φωτογραφίες)

Η έννοια της υγιεινής είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του πολιτισμού. Σήμερα είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς μπορείτε να το κάνετε χωρίς πολλά αξεσουάρ στο μπάνιο. Μια από τις πιο σημαντικές ανέσεις είναι ένα ντους.

Σετ ντους

Σετ ντους

Σετ ντους

Οφέλη από ένα σύνολο ντους

Το πιο δημοφιλές υδραυλικό εξάρτημα στο μπάνιο θεωρείται το ίδιο το μπάνιο, αλλά σταδιακά αντικαθίσταται από άλλες συσκευές, χάρη στις οποίες ένα ογκώδες στοιχείο πηγαίνει από το δρόμο. Ένα από αυτά είναι ένα σύνολο ντους - ένας γρήγορος και βολικός τρόπος για να πάρετε ένα ντους, το οποίο εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Σετ ντους

Σετ ντους

Έτσι, ένα σύνολο ντους είναι μερικές συσκευές που σας βοηθούν να κάνετε ένα ντους γρήγορα και βολικά. Το κύριο τεχνικό στοιχείο είναι ένα δοχείο ποτίσματος. Επιπλέον gadgets που μπορούν να δημιουργήσουν μέγιστη άνεση για τους ιδιοκτήτες τους μπορούν να πάνε σε αυτό στο κιτ.

Σετ ντους

Σετ ντους

Σετ ντους

Ακουστικά Οφέλη:

 • οικονομική κατανάλωση νερού ·
 • καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
 • κινητή συσκευή.
 • μπορεί να εκτελέσει πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα (για παράδειγμα, ένα κανονικό ντους και ένα ντους με μασάζ).
 • βολικό στη χρήση?
 • συμπαγής προϊόν;
 • η ικανότητα να λαμβάνονται γρήγορα οι διαδικασίες λουτρού
 • υγιεινή.

Όλες αυτές οι ιδιότητες μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ότι το σετ ντους είναι το πιο απαραίτητο εξάρτημα υδραυλικών εγκαταστάσεων στο μπάνιο. Είναι ιδανικό για ένα σύγχρονο άτομο, καθώς εξοικονομεί χρόνο.

Σετ ντους

Σετ ντους

Σετ ντους

Πώς να επιλέξετε ένα ακουστικό;

Η αγορά υδραυλικών εγκαταστάσεων προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ντουζιέων. Διαφέρουν στο χρώμα, τη λειτουργικότητα και άλλα κριτήρια. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, θα πρέπει να σκεφτείτε ορισμένες παραμέτρους.

Σετ ντους

Λειτουργικότητα

Όλα είναι ατομικά εδώ. Μπορεί να έχετε ήδη ένα μίκτη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια ντουζιέρα με ντους. Κάποιος θέλει να περπατήσει στη βροχή, έτσι ώστε όλο το σώμα να μασάζ με σταγόνες βροχής, στην περίπτωση αυτή η ιδανική επιλογή είναι ένα σετ με ντους ψιλής βροχής.

Σετ ντους

Εμφάνιση Ακουστικό

Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης. Εάν το κιτ αγοράζεται στο δικό σας μπάνιο, τότε πρέπει να καταλάβετε ότι θα υπάρξει χαλάρωση και καθαρισμός του σώματος.

Πρέπει να επιλέξετε ένα ντους σε προσωπικό επίπεδο. Συνιστάται να ταιριάζει στο γενικό στυλ του μπάνιου. Λευκό, μαύρο, ασημί ή κόκκινο - εξαρτάται μόνο από τη γεύση.

Σετ ντους

Ευκολία χρήσης

Προσωπικές προτιμήσεις παίζουν επίσης ρόλο εδώ.

Σετ ντους

Τιμή

Λειτουργικότητα, ευκολία, ποιότητα και ομορφιά δεν μπορεί να είναι φθηνή, οπότε είναι προφανές ότι όσο πιο απλό είναι το ντους, τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος και αντίστροφα.

Σετ ντους

Για να μην κάνετε λάθος στην τεράστια ποικιλία, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά κάθε στοιχείο παραπάνω. Είναι εύκολο να χάσετε τίποτα εάν δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σύστημα. Για παράδειγμα, αναζητήστε ακουστικά σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών, στα επιλεγμένα μοντέλα βρείτε αξιόπιστους κατασκευαστές, διαβάστε κριτικές. Και στο τέλος, επιλέξτε προσωπικά την εμφάνιση.

Σετ ντους

Σετ ντους

Τι είναι τα ακουστικά ντους;

 • Το ντουζ με ντουζιέρα είναι μια βολική και οικονομική επιλογή. Ένα ακουστικό χωρίς μίξερ είναι κατάλληλο σε εκείνα τα μπάνια όπου υπάρχει ήδη ο απαραίτητος εξοπλισμός. Αν η βρύση είναι ήδη εγκατεστημένη, τότε είναι επωφελές να αγοράσετε ένα ντουζ με ντους. Θα ενταχθεί ήδη εγκατεστημένο υδραυλικά και θα είναι χρήσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Το ντουζ με τη βρύση είναι μια κλασική επιλογή. Το σετ είναι τελείως τελειωμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο ή ντους.
 • Ντουζιέρα με θερμοστάτη - το προϊόν είναι κατάλληλο για οικογένειες με μικρά παιδιά. Ένας θερμοστάτης είναι μια συσκευή που διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία. Διορθώνετε την επιθυμητή ένδειξη νερού και οι θερμοστάτες υποστηρίζουν αυτή την ένδειξη. Με ένα τέτοιο ακουστικό, η θερμοκρασία δεν εξαρτάται από την πίεση, αλλά ρυθμίζεται από ένα ειδικό μοχλό. Η βρύση του ντους έχει μόνο μία βρύση.
 • Ντους με ντους ψιλής βροχής είναι το πιο δημοφιλές σετ. Η τιμή του είναι υψηλότερη από την τιμή άλλων παρόμοιων προϊόντων. Η διαφορά μεταξύ αυτού του συνόλου είναι το ανώτερο δοχείο ποτίσματος, το οποίο ονομάζεται "ντους βροχής".

Σετ ντους

Σετ ντους

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι το ντους της βροχής καθαρίζει το δέρμα από βαθιά ρύπανση, λόγω της επίδρασης των σταγόνων βροχής, μασάζ σε όλο το σώμα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, αναζωογονώντας το δέρμα και βελτιώνοντας το μεταβολισμό.

Σετ ντους

Σετ ντους

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού μπορεί να έχει όχι μόνο ένα υπαίθριο ντους βροχής, αλλά και ένα κλασικό κινητό. Μια τεράστια ποικιλία ντουζιέων σας επιτρέπει να επιλέξετε μια ξεχωριστή συσκευή για πλύσιμο.

Σετ ντους

Σετ ντους

Μία από τις διαφορές μεταξύ των ακουστικών ντους είναι ο τύπος της εγκατάστασης. Υπάρχουν 2 τύποι:

 • Εσοχή. Αυτά τα ακουστικά είναι σχεδόν αόρατα. Μπορούν να είναι με ένα ξεχωριστό ντους και μίξερ, με ή χωρίς τροπικό ποτιστήρι. Η μοναδικότητα είναι ότι το ενσωματωμένο ακουστικό είναι κρυμμένο πίσω από τα κεραμίδια, το διακοσμητικό πάνελ ή το ντους. Στην επιφάνεια υπάρχουν μόνο τα πιο απαραίτητα στοιχεία: μύτη, πότισμα. Η τοποθέτηση αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να οριστεί κατά την κρίση του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, ένα τέτοιο ακουστικό έχει ένα μεγάλο μείον - την έλλειψη ρύθμισης ύψους για ένα μεγάλο ποτιστήρι.
 • Εξωτερικά. Η κλασική και οικεία εμφάνιση του ντους. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Όλα έγιναν τοποθετημένα στο εξωτερικό του πλακιδίου ή του πίνακα.

Αυτοί δεν είναι όλοι οι βασικοί τύποι ντους.

Πολλοί κατασκευαστές κάνουν τα είδη υγιεινής πιο ελκυστικά και μοναδικά. Προσθέτουν διάφορα άγκιστρα, πιάτα σαπουνιού και ράφια στη ράβδο για ευκολία.

Κάνουν ράφια, σωλήνες και δοχεία ποτίσματος διαφόρων χρωμάτων και ασυνήθιστων σχημάτων.

Σετ ντους

Συμβουλές φροντίδας

Για μεγάλη διάρκεια ζωής, τα αντικείμενα πρέπει να φροντίζονται σωστά. Αυτό ισχύει και για τα σετ ντους.

 • Σκουπίστε καλύτερα την επιφάνεια των υδραυλικών ειδών με ένα ειδικό υγρό ελικόπτερο μικροϊνών.
 • Κατά την επιλογή ενός προϊόντος καθαρισμού, προτιμήστε εκείνους που δεν περιέχουν λειαντικά. Αυτές οι ουσίες γρατζουνίζουν και αλλάζουν το χρώμα της επιφάνειας του ακουστικού.
 • Εάν το νερό άρχισε να στάζει από το μίξερ, αξίζει αμέσως να αντικατασταθεί το παρωχημένο μέρος.
 • Όταν επιλέγετε ένα σετ ντους, πρέπει να προτιμάτε τον ανοξείδωτο χάλυβα. Ένα τέτοιο υλικό θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Είναι εύκολο να τον προσέχεις και να κρατάς μια αισθητική εμφάνιση.

Σετ ντους

Σετ ντους

Ντους - ένα απαραίτητο πράγμα στο μπάνιο. Κατά την επιλογή, θα πρέπει να βασίζεστε στην ποιότητα, το κόστος, τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση. Το ακουστικό θα πρέπει να φροντίζεται σωστά. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν θα διαρκέσει πολύ καιρό.

Σετ ντους

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)