Νησί άνεσης: μπάνιο

Οι εσωτερικές τάσεις διαδέχονται ο ένας τον άλλον, φυσικά, όχι τόσο γρήγορα όσο στον κόσμο της βιομηχανίας μόδας, αλλά, παρ 'όλα αυτά, ο εσωτερικός σχεδιασμός υπόκειται σε μοντέρνες τάσεις. Φυσικά, για να κάνετε επισκευές στο διαμέρισμα κάθε χρόνο είναι ανέφικτη, αλλά με την αλλαγή ορισμένων λεπτομερειών, μπορείτε να μετατρέψετε ριζικά το σχέδιο οποιουδήποτε δωματίου, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου. Το μπάνιο δεν είναι το σημαντικότερο και σημαντικότερο δωμάτιο στο διαμέρισμα, αλλά πολλοί άνθρωποι αφιερώνουν σημαντικό χρόνο στις διαδικασίες του νερού και γιατί να μην το κάνετε σε μια άνετη, όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα; Έτσι πώς μπορείτε να κάνετε ένα νησί της άνεσης από αυτό το δωμάτιο χωρίς να ξοδεύετε τεράστια ποσά στις μεγάλες επισκευές;

Καλάθια μπάνιου

Προσδιορίστε το χρώμα

Πρώτα πρέπει να καταλάβετε ότι όσο πιο ουδέτερα είναι τα τείχη του μπάνιου σας (ελαφριά βαφή ή πλακάκια), τόσο πιο εύκολο και απλούστερο είναι να τροποποιήσετε το δωμάτιο. Ως εκ τούτου, αν μια παγκόσμια επισκευή είναι ακριβώς προγραμματισμένη, ψάχνετε για κεραμικά πλακάκια, σας συνιστούμε να δούμε το λευκό χρώμα.

Πράγματι, η δημοτικότητα του Σκανδιναβικού στυλ στο εσωτερικό κερδίζει δυναμική. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι το λευκό χρώμα είναι καθολικό και συνδυάζεται ιδανικά με άλλα χρώματα, επεκτείνοντας οπτικά το χώρο. Επιπλέον, το λευκό αντιπροσωπεύει την καθαρότητα, την ελευθερία και την επιδίωξη του φωτός. Το εσωτερικό σε αυτό το χρώμα είναι πολύ εύκολο να συμπληρωθεί με διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και να νικήσει εύκολα αυτό ή εκείνο το ύφος.

Λευκό μπάνιο

Επιλέγουμε κουρτίνες για μπάνιο

Αλλά αν οι τοίχοι του μπάνιου σας δεν είναι λευκοί, και δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε τέτοιοι, τότε οι κουρτίνες για ντους μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτική λύση για έναν λευκό τοίχο. Οι κουρτίνες είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος και μπορούν να κρύψουν εσωτερικές ατέλειες. Οι ελαφριές αποχρώσεις των κουρτινών θα προσθέσουν ένα μικρό δωμάτιο φωτός και θα διευρύνουν το χώρο. Εάν το απλό λευκό φαίνεται λίγο βαρετό για σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια κουρτίνα με ένα διακριτικό μοτίβο σε ένα λουλούδι ή μοτίβο.

Blinds στο μπάνιο

Επιλέγουμε χαλάκια μπάνιου

Προσθέστε άνεση στο μπάνιο, και κάθε πρωί ξεκινάει με μια μεγάλη διάθεση! Τα πιο συνηθισμένα χαλιά θα ανταπεξέλθουν τέλεια στο έργο αυτό. Όπως και οι κουρτίνες για το ντους, φαίνεται να είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς το αίσθημα του χώρου, προσθέτοντας ζεστασιά, στιλ και έντονη έμφαση σε αυτό. Και όλα αυτά είναι για ένα μικρό προϋπολογισμό. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα μιας παραλίας, μια σειρά από χαλιά με την εικόνα της άμμου, του αστεριού και του γαλάζιου κύματος θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έτσι, για παράδειγμα, συνεχίζοντας το θέμα της παραλίας, για το μπάνιο, ένα κηροπήγιο με τη μορφή ενός μπουκαλιού ή ενός λαμπτήρα τοίχου με τη μορφή μιας άγκυρας είναι ιδανικό.

Βρήκαμε επίσης σετ πετσετών που είναι κατάλληλες για το θέμα - με τέτοια κομψά αξεσουάρ, το μπάνιο σας θα είναι εξοπλισμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού.

Μπουρνούζια

Έπιπλα μπάνιου

Μιλήσαμε για τα υφάσματα για το μπάνιο, τώρα θα δώσουμε προσοχή στα λειτουργικά έπιπλα. Τα συνήθη βαρετά ντουλάπια μπάνιου αντικαθίστανται από κομψά και πρακτικά ράφια. Μπορούν να κατασκευαστούν από φυσικό ξύλο, μπαμπού, μέταλλο ή πλαστικό διαφόρων μεγεθών και με διαφορετικό αριθμό ράφια και crossbars. Ακόμα και για το μικρότερο μπάνιο, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό και ευρύχωρο γωνιακό ράφι. Στα ράφια μπορείτε να αποθηκεύσετε καθαρά λινά ή αξεσουάρ μπάνιου σε καλάθια, ή μπορείτε να κάνετε μόνο θέμα διακόσμησης (κεριά, ειδώλια, εικόνες σε καρέ, κλπ.). Οι πετσέτες μπορούν να τοποθετηθούν στις ράβδους όπου μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα. Τα ράφια και τα ράφια είναι άνετα και λειτουργικά έπιπλα που δίνουν στο μπάνιο μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση.

Ράφια στο μπάνιο

Ράφια για μπάνιο

Η ευεξία δημιουργείται σε μεγάλο βαθμό με παραγγελία, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τα ίδια ειδικά καλαθάκια και κιβώτια για να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ μπάνιου σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το εσωτερικό σε ένα ενιαίο συνδυασμό χρωμάτων και να το συμπληρώσετε με ενδιαφέροντες τόνους, για παράδειγμα τεχνητά λουλούδια σε γλάστρες ή αφίσες σε πλαίσια. Αφήστε το μπάνιο να γίνει ένα άνετο και άνετο νησί του σπιτιού σας, το οποίο θα σας γεμίσει με ενέργεια και θετική.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)