Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (51 φωτογραφίες)

Η αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή η επισκευή απαιτεί συχνά την αγορά νέων επίπλων. Ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν, εσωτερικά αντικείμενα δημιουργήθηκαν ογκώδη και συνήθως δεν υπήρχε αρκετός χώρος σε αυτά. Με μια λέξη, απλή ταλαιπωρία.

Μεγάλη γωνιά ντουλάπα με ενσωματωμένη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου με αλουμινένιες ράγες

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου laminated

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου λευκό

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου μεγάλη

Η ζήτηση για λειτουργικά και ευρύχωρα έπιπλα έχει φέρει καρπούς - έχει ξεκινήσει η ενεργή παραγωγή γωνιακών ντουλαπιών. Μια από τις καλύτερες επιλογές για την οργάνωση του χώρου ήταν η γωνιακή ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί προτιμάτε αυτό το είδος επίπλων;

 • Η ντουλάπα έχει συμπαγές μέγεθος και μεγάλη χωρητικότητα.
 • Κρύβει απόλυτα όλες τις κατασκευαστικές αποτυχίες, όπως ανομοιόμορφες γωνίες ή περιττές εσοχές.
 • Η καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση χώρου, η οποία είναι πολύ σημαντική για μικρά δωμάτια.

Ένα γωνιακό ντουλάπι είναι ένα ευπροσάρμοστο στοιχείο που σας επιτρέπει να το επιλέξετε για σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο. Η γωνιακή ντουλάπα είναι ιδιαίτερα καλή για μικρά υπνοδωμάτια, επειδή είναι εδώ, όπως και πουθενά αλλού, ότι η πιο διάσημη φτερωτή φράση είναι κατάλληλη που το μέγεθος έχει σημασία.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τοποθετήσετε ένα περιστρεφόμενο γωνιακό ντουλάπι, εάν δεν υπάρχει τρόπος να οργανώσετε το ντουλάπι σας. Θα φιλοξενήσει τέλεια έναν τεράστιο αριθμό όλων των ειδών τα είδη, τα ρούχα, τα κλινοσκεπάσματα και τα εσώρουχα, τις οικιακές συσκευές, υπάρχει χώρος για μικρά αντικείμενα με τη μορφή κάλτσες, γραβάτες και ζώνες.

Μικρή γωνιακή ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας κάτω από την οξιά

Γωνιακή ντουλάπα στο κλασικό εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου ξύλινη

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου στο σπίτι

Είδη γωνιακών ντουλαπιών

Υπάρχουν δύο τύποι γωνιακών ντουλαπιών στο υπνοδωμάτιο: ενσωματωμένο ή ντουλάπι.

Οι ενσωματωμένες ντουλάπες είναι οι πιο ευρύχωρες, καθώς δεν έχουν το πίσω και το πάνω τοίχους, γεμίζοντας έτσι ολόκληρο τον χώρο, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Βασικά, τέτοια έπιπλα γίνονται σύμφωνα με τις παραγγελίες, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιθυμίες του πελάτη, είτε πρόκειται για ολόκληρο το μέγεθος, την παρουσία και τον αριθμό συρταριών, ράφια, κρεμάστρες ρούχων, καθώς και ο εξωτερικός σχεδιασμός μπορεί να είναι καθρέφτης ή κατασκευασμένος από άλλο υλικό, οι πόρτες μπορούν να αρθρωθούν ή ένα διαμέρισμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο ντουλάπι, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των ειδικών ή να βρείτε έτοιμες προσφορές. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι τα ενσωματωμένα έπιπλα είναι "φοβισμένα" από την υγρασία, οπότε είναι σημαντικό να αερίζεται συνεχώς το δωμάτιο.

Λευκή ντουλάπα με εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου βελανιδιάς

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου μωβ

Γωνιακό ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γυαλιστερή γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ένα ντουλάπι περίπτωσης γωνιακό περίβλημα, σε αντίθεση με ένα ενσωματωμένο ένα, μπορεί να αγοραστεί έτοιμο, ή μπορεί επίσης να γίνει κατά παραγγελία. Γιατί δεν είναι βολικό; Το γεγονός ότι το πάχος τοίχου συχνά "παίρνει" τα απαιτούμενα εκατοστά, και είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Ωστόσο, εάν τα τετραγωνικά μέτρα επιτρέπουν, τότε είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε μια καλή μεγάλη αρθρωτή γκαρνταρόμπα γκαρνταρόμπα, η οποία θα εναρμονιστεί τέλεια με το συνολικό σχέδιο του δωματίου.

Κατά κανόνα, η τιμή των επίπλων επί παραγγελία είναι υψηλότερη από την τελική. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Όλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή, τα υλικά, την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού.

Ασπρόμαυρη γωνιακή ντουλάπα με καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ και λευκό γραφείο με καθρέφτες

Γωνιακό ντουλάπι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ποια υλικά ταιριάζουν καλύτερα σε ένα γωνιακό ντουλάπι;

Ως υλικά για γωνιακά ντουλάπια με αρθρωτές πόρτες ή διαμερίσματα, χρησιμοποιούνται κατά κανόνα MDF ή μοριοσανίδες, οι οποίες έχουν καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό ως μία από τις πιο αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας πλάκες για την παραγωγή επίπλων. Και το πιο σημαντικό, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ρούχα σε τέτοια γραφεία και μην φοβάστε για την υγεία σας. Αυτά τα γραφεία δεν είναι πολύ ακριβά.

Οι ντουλάπες με κούνιες από μαλακό ξύλο είναι πολύ πιο ακριβές.Τέτοια έπιπλα είναι πρακτικά και θα δώσουν το σχεδιασμό της αποκλειστικότητας δωματίου. Το πιο δημοφιλές είναι το ξύλο δρυός, οξιάς, πεύκου. Γωνιακά ντουλάπια φωτεινών χρωμάτων με κατακόρυφους καθρέφτες θα χάσουν οπτικά τη μαζικότητα τους και θα είναι ιδανικά για ένα κλασικό υπνοδωμάτιο.

Μία από τις νεότερες κατευθύνσεις είναι η δημιουργία επίπλων κατασκευασμένων από πλαστικό που μιμούνται ξύλο ή μέταλλο. Ένα γωνιακό ερμάριο από ένα τέτοιο υλικό θα είναι πρωτότυπο, θα δημιουργήσει ένα φωτεινό, πρωτότυπο εσωτερικό.

Μια άλλη καινοτομία είναι το υαλοπίνακα από ακρυλικό γυαλί. Γυαλί - το υλικό δεν είναι σε καμία περίπτωση ανθεκτικό, οπότε δεν μπορεί ο καθένας να αντέξει οικονομικά να εγκαταστήσει ένα τέτοιο γωνιακό ντουλάπι. Αυτός ο τύπος επίπλων φαίνεται καλύτερα σε μεγάλα υπνοδωμάτια και κατά προτίμηση σε φωτεινά χρώματα.

Γωνιακό δωμάτιο σε ξύλινο και πλαστικό υπνοδωμάτιο

Λευκή ντουλάπα γωνιακής γωνίας στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο και μπεζ συρταριέρα και γωνιακό ντουλάπι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Φωτεινή μπεζ ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα

Γωνία ντουλάπα μικρό στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Μεγάλη γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα MDF στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ποια γωνιακό ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα είναι καλύτερο να επιλέξει;

Η επιλογή μιας ντουλάπας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, κατά κάποιο τρόπο ακόμα και δημιουργική. Όλα θα εξαρτηθούν από την υποκειμενικότητα, τη γεύση, το σχεδιασμό του διαμερίσματος ή του δωματίου. Εάν οι μοντέρνες ντουλάπες δεν ικανοποιούν πάντοτε όλες τις επιθυμίες και ο προϋπολογισμός είναι επίσης περιορισμένος, είναι καλύτερο να αγοράσετε μια μεγάλη αρθρωτή γωνιακή ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα μιας κλασικής διαμόρφωσης. Όπως γνωρίζετε, οι κλασικοί θα είναι πάντα στην μόδα. Συνιστάται να αγοράσετε ένα φωτιστικό γραφείου, με καθρέφτες, διότι επεκτείνει οπτικά τους "ορίζοντες".

Σκούρο γκρι αρθρωτό ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα στο μοντέρνο εσωτερικό υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας σε νεοκλασικό στιλ

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου ανοιχτό

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό πλαστικό του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στην εσωτερική ντουλάπα του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου με ράφια

Γωνιακές ντουλάπες, κατά κανόνα, δεν έχουν σχεδιαστεί για κίνηση, οπότε πριν από την αγορά θα πρέπει να καθορίσετε ακριβώς πού θα βρίσκεται το ντουλάπι. Μόνο αφού καθοριστεί ο τόπος, θα είναι δυνατό να καθοριστεί το μέγεθος και ο σχεδιασμός. θα είναι ελαφρύ ή σκοτεινό και μπορεί να είναι χρωματισμένο. θα έχουν αρθρωτές πόρτες ή διαμερίσματα.

Η γωνιακή ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα καθιστά δυνατή τη σημαντική εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό λόγω της ειδικής σχεδίασης των θυρών. Μια ντουλάπα με περιστρεφόμενα φτερά είναι πιο κατάλληλη για μεγάλα υπνοδωμάτια.

Ξύλινο γωνιακό ντουλάπι σε κλασικό εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα Εσωτερική κρεβατοκάμαρα της Προβηγκίας

Γωνιακή ντουλάπα στην εσωτερική ακτίνα του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση, οι γωνιακοί πίνακες είναι τριγωνικοί, τραπεζοειδείς, διαγώνιες και ακτινικές (οι πόρτες αυτών των μοντέλων είναι καμπύλες).

 • Οι ντουλάπες σε σχήμα τρίγωνου είναι ένα μίνι-dressing room και είναι πολύ ευρύχωρες. Δεν είναι βολικό για το ότι δεν καταλαμβάνουν ολόκληρο τον χώρο του τείχους, αλλά μόνο ένα μέρος του. Έτσι, η χρήσιμη επιφάνεια αυτού του τύπου επίπλων δεν είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά αν οι πόρτες ενός τέτοιου υαλοπινάκου είναι κουπιά.
 • Οι τραπεζοειδείς ντουλάπες διαφέρουν από το τριγωνικό στο ότι δεν έχουν αιχμηρές γωνίες. Κατά κανόνα, χωρίζονται σε τρία μέρη: η μεσαία και η δύο πλευρά. Αυτή η τροποποίηση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στο δωμάτιο.
 • Τα διαγώνια ή L-διαμορφωμένα μοντέλα των γωνιακών ντουλαπιών θεωρούνται η πλέον συμφέρουσα επιλογή, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας. Μια μεγάλη ντουλάπα με καθρέφτες πόρτες θα χωράει αναμφισβήτητα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι φωτεινές πόρτες δίνουν ένα τέτοιο φωτισμό και έλλειψη βαρύτητας.
 • Η πιο ασυνήθιστη μορφή ενός γωνιακού καταψύκτη είναι μια ακτινική. Οι θύρες ενός τέτοιου ντουλαπιού είναι κουρτινών και έχουν κυματιστό σχήμα, μπορεί να είναι είτε κοίλες είτε καμπύλες. Μια μεγάλη λύση για όσους προτιμούν ένα αποκλειστικό σχέδιο και ακολουθούν τη μόδα.

Γωνιακή ντουλάπα και κρεβάτι με το ίδιο ύφος

Λευκή ευρύχωρη γωνιά ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό τμήμα του υπνοδωματίου

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του κρεβατιού γκρι

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας με ένα μοτίβο

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να βάλει ένα γωνιακό ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα;

Η κύρια θέση για γωνιακά γραφεία είναι, φυσικά, κατά μήκος των τοίχων. Το μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε στη μέση του δωματίου, αλλά καλύτερα με τον παλιό τρόπο - υπάρχει περισσότερος χώρος και κάπως πιο οικείο. Φυσικά, αν το διαμέρισμα έχει ένα δωμάτιο, τότε με τη βοήθεια του ντουλάπα μπορείτε να το χωρίσετε σε χώρους ύπνου και φιλοξενίας, αλλά αυτή η επιλογή είναι καλό μόνο για διαμερίσματα με μεμονωμένες διατάξεις. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή τοποθέτηση των επίπλων πρέπει να είναι ορθολογική, με τη μεγαλύτερη κάλυψη της χρήσιμης περιοχής.

Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδιασμού για τα υπνοδωμάτια. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τα πλεονεκτικότερα για τον εαυτό του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αν το δωμάτιο είναι μόνο ένα, αλλά θέλετε να κάνετε δύο, τότε η τοποθέτηση του χώρου θα είναι η καλύτερη λύση. Η περιοχή του υπνοδωματίου μπορεί να επισημάνει το πλευρικό τοίχωμα της γωνιακής θήκης. Για να επεκτείνετε το χώρο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ έπιπλο με καθρέφτες.

Γωνιακή ντουλάπα στο παιδικό δωμάτιο

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου ενσωματωμένο

Γωνιακή ντουλάπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου με καθρέφτη

Όσοι έχουν την τύχη να έχουν ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το φάσμα της φαντασίας τους, να χρησιμοποιήσουν καταλόγους, φωτογραφίες στο Διαδίκτυο ή να επικοινωνήσουν με επαγγελματίες που θα δημιουργήσουν το επιθυμητό εσωτερικό σχέδιο έναντι αμοιβής.

Μια εξαιρετική επιλογή για τον ίδιο καθορισμό ζωνών θα είναι ο διαχωρισμός της κρεβατοκάμαρας απευθείας στο υπνοδωμάτιο και στο ντουλάπι. Μπορείτε να προσθέσετε μια περιοχή dressing σε ένα συρτάρι, ένα τραπέζι με καθρέφτες? στην περιοχή ύπνου θα αρκεί να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι και ένα κομοδίνο.

Λευκό γωνιακό ντουλάπι στη κρεβατοκάμαρα

Μπεζ γραφείο με γυαλιστερές σκοτεινές πόρτες

Χρωματική παλέτα γωνιακών ντουλαπιών

Η σχεδίαση και η παλέτα χρωμάτων είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Πώς να καθορίσετε καλύτερα το χρώμα του γρανίτη;

 • Προκειμένου να αποτυπωθεί αρμονικά στο εσωτερικό του γρανίτη στο εσωτερικό, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξεκινήσετε από τη ζωγραφική άλλων επίπλων.
 • Μια καλή απόφαση σχεδιασμού μπορεί να είναι αντίθεση. Ένα σκοτεινό ντουλάπι με ελαφριά ταπετσαρία, όπως ένα φωτιστικό ντουλάπι με σκοτεινά, θα φανεί κομψό και κομψό.
 • Οι δημιουργικοί άνθρωποι επιλέγουν συχνά φωτεινές, πλούσιες αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τις με μοντέρνα σχέδια.
 • Για τα μικρά δωμάτια είναι καλύτερο να προσέχετε τις αποχρώσεις των επίπλων. Ο Λευκός θα φανεί καλός. Θα δημιουργήσει μια αίσθηση φρεσκάδας, ελαφριάς και ευρυχωρίας.

Γκρι ντουλάπα γωνιά στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο μεγάλο γωνιακό ντουλάπι

Καφέ και μπεζ γωνία ντουλάπα σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)