Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα: να βάλει ή όχι (90 φωτογραφίες)

Το πιο σημαντικό κομμάτι των επίπλων κρεβατοκάμαρας είναι το κρεβάτι, και είναι μαζί του ότι συνδέονται πολλές προκαταλήψεις. Κατά την τοποθέτηση επίπλων στο υπνοδωμάτιο, οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται: είναι δυνατόν να βάλουμε ένα κρεβάτι από το παράθυρο; Ή μήπως αξίζει να ακούτε τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων του Feng Shui και να μην το κάνετε; Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει πώς να οργανώσει τη θέση του.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Αμερικάνικο πρόχειρο παράθυρο στυλ

Κρεβατοκάμαρα κρεβατιού σε παράθυρο με ουρανό

Κεφαλάρι στο παράθυρο με μπαλκόνι

Το κεφαλάρι στο παράθυρο είναι λευκό.

Κρεβάτι στο κέντρο της κρεβατοκάμαρας

Κλασσικό στιλ κρεβάτι

Κεφαλάρι στο παράθυρο με διακόσμηση

Λόγοι να μην κοιμηθείς από το παράθυρο

Φανταστείτε πολλούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι δεν θέλουν να κοιμούνται με τα κεφάλια τους στο παράθυρο.

Φόβος από σχέδια

Τις περισσότερες φορές, είναι η απροθυμία να πάρει ένα κρύο που αποθαρρύνει τους κατοίκους από μια τέτοια ρύθμιση επίπλων. Παρά το γεγονός ότι τα καλά εγκατεστημένα σύγχρονα πακέτα παραθύρων δεν επιτρέπουν το κρύο, ακόμη και αν ζείτε σε μια χώρα με σκληρές κλιματολογικές συνθήκες και το σύστημα εξαερισμού των πλαστικών παραθύρων σας επιτρέπει να αερίζετε το δωμάτιο χωρίς να ανοίγετε τα παράθυρα, πολλοί φοβούνται ακόμα να κρυώσουν στο κρεβάτι παράθυρα.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι κρεβατιού σε ρουστίκ παράθυρο

Κεφαλάρι για το σχεδιασμό των παραθύρων

Κεφαλάρι στο παράθυρο στο σπίτι

Κεφαλάρι στο παράθυρο της πόρτας

Κρεβατάκι κρεβατιού με εκλεκτικό στυλ

Θερμότητα από θερμαντικά σώματα

Κανείς δεν χρειάζεται τακτοποίηση στο υπνοδωμάτιο, γιατί μια άνετη ξεκούραση σε αυτή την περίπτωση δεν θα λειτουργήσει. Ο ύπνος δίπλα σε ένα θερμαντικό σώμα δεν είναι μόνο άβολο, αλλά και επιβλαβές. Ο ξηρός θερμός αέρας επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των μαλλιών και στεγνώνει το δέρμα. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό - μπορείτε να μεταφέρετε τα θερμαντικά σώματα τοποθετώντας τα σε οποιαδήποτε πλευρά του κρεβατιού. Μπορείτε επίσης να βάλετε αυτό το κρεβάτι με ένα ψηλό κεφαλάρι στο παράθυρο για να εμποδίσετε τη διαδρομή των ρευμάτων του θερμού αέρα.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Φωτεινή ηλιοφάνεια

Εκτός από το φως του ήλιου, το φως των φανών και οι περίεργες ματιές περαστικών διεισδύουν στην κρεβατοκάμαρα μέσω του παραθύρου, αν το κατάλυμα βρίσκεται στο ισόγειο. Είναι εύκολο να προστατεύσετε το κρεβάτι απέναντι από το άνοιγμα του παραθύρου από το φως και τυχαίους μάρτυρες, αρκεί να αγοράσετε κουρτίνες συσκότισης. Αυτά μπορεί να είναι παραδοσιακές κουρτίνες υφασμάτων, περσίδες ή επιλογές ρολών. Ανάλογα με την πυκνότητα και το χρώμα του υλικού, το επίπεδο μετάδοσης φωτός μπορεί να ρυθμιστεί.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κέλυφος οικολογικού στυλ

Κεφαλάρι στο παράθυρο με παραθυρόφυλλο

Bay παράθυρο στο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο με έθνικο στυλ

Δύσκολο να πλησιάσεις στο παράθυρο

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα κρεβάτι κοντά σε ένα παράθυρο καθιστά δύσκολη την άντληση λουλουδιών, πλύση γυαλιού, σκουπίστε τη σκόνη σε ένα παράθυρο ή ανοιχτές κουρτίνες. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα τοποθετώντας το κρεβάτι σε απόσταση 15-20 cm από το παράθυρο.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι κεφαλιού στο γκρίζο παράθυρο υπνοδω

Κεφαλάρι σε ευρύ παράθυρο

Κεφαλάρι στο παράθυρο με κουρτίνες

Κρεβάτι κεφαλιού στο παράθυρο σε μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Σκηνικό κρεβάτι σκανδιναβικού στυλ στο παράθυρο υπνοδωματίου

Κεφαλάρι κρεβατιού στο παράθυρο υπνοδωματίου

Ο θόρυβος του δρόμου

Οι φωνές των περαστικών ή οι ήχοι περνώντας από τα αυτοκίνητα δεν είναι οι καλύτεροι ήχοι φόντου για έναν ξεκούραστο ύπνο. Τη νύχτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ωτοασπίδες, οι οποίες είναι εύκολο να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους δεν είχαν χρόνο να αναβαθμίσουν το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο ή για όσους θέλουν να σώσουν πολλά. Οι ιδιοκτήτες των σύγχρονων παραθύρων διαθέτουν καλή ηχομόνωση. Επίσης, κουρτίνες από βαριά ύλη βοηθούν να σχηματίσουν ένα προστατευτικό φράγμα που θα αποτρέψει την είσοδο θορύβου στο δωμάτιο.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κεφαλάρι κρεβατιού στο παράθυρο του φενγκ σούι

Κρεβατοκάμαρα στο παράθυρο σε μπλε κρεβατοκάμαρα

Κεφαλάρι κρεβατιού στο παράθυρο βιομηχανικού στυλ

Κάλυμμα κεφαλιού στο παράθυρο στο εσωτερικό

Κεφαλάρι στο παράθυρο

Κάλυμμα κεφαλιού κρεβατιού σε παράθυρο στυλ χώρας

Ψυχολογική δυσφορία

Λίγοι άνθρωποι επιχειρούν να κοιμούνται με ανοιχτό χώρο πίσω από τις πλάτες τους, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πριν πάει για ύπνο και μετά ξυπνήσει, ένα άτομο χάνει την αίσθηση της ασφάλειας. Για να κάνετε τον ύπνο σας άνετο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω συμβουλές και να αγοράσετε κουρτίνες συσκότισης. Μπορείτε επίσης να κοιμηθείτε πρώτα με τα πόδια σας στο παράθυρο, να συνηθίσετε στο γεγονός ότι δεν είναι γεμάτο με κανένα κίνδυνο. Σε λίγες μέρες, οι φόβοι θα υποχωρήσουν.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι κεκλιμένο παράθυρο κρεβάτι

Κεφαλάρι στο παράθυρο στο διαμέρισμα

Κρεβάτι απέναντι από το παράθυρο σοφίτας

Κρεμάστε το κεφάλι στο παράθυρο πατάρι

Το κεφαλάρι στο παράθυρο είναι μικρό

Κεφαλάρι σε μικρά παράθυρα

Όταν το κεφαλάρι στο παράθυρο είναι ένα κρεβάτι

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τοποθέτηση ενός κρεβατιού από το παράθυρο είναι η πιο πρακτική λύση. Εξετάστε τις επιλογές στις οποίες μια τέτοια διάταξη θα είναι ορθολογική.

Υπνοδωμάτιο στη σοφίτα ή σοφίτα

Πολλοί ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών θεωρούν παραδοσιακά το χώρο του χώρου ένα δωμάτιο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε σπάνια χρησιμοποιούμενα πράγματα που είναι κρίμα να πετάξετε. Όποιος κάνει αυτό κάνει ένα τεράστιο λάθος, επειδή αυτά τα τετραγωνικά μέτρα κάτω από τη στέγη μπορούν να γίνουν ένα απίστευτα άνετο δωμάτιο.

Αν αποφασίσετε να κανονίσετε έναν ύπνο στη σοφίτα, τότε θυμηθείτε ότι συχνά υπάρχει ένα παράθυρο στην κεκλιμένη οροφή. Μη διστάσετε να εγκαταστήσετε ένα κρεβάτι κάτω από αυτό. Αυτή η ρύθμιση θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε τον αστρικό ουρανό πριν πάτε για ύπνο, και μπορείτε να ξυπνήσετε από το ήπιο φως του ήλιου.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Μικρό παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα

Κρεβάτι κάτω από το παράθυρο στη σοφίτα

Κάλυμμα κεφαλιού στο παράθυρο της σοφίτας

Κρεβάτι ανάμεσα στα παράθυρα στο υπνοδωμάτιο

Πάρα πολύ μεγάλο ή μικρό δωμάτιο

Η τοποθέτηση του κεφαλιού στο παράθυρο σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εξοικονόμησης χώρου. Έτσι, η περιοχή του δωματίου θα χρησιμοποιηθεί πιο ορθολογικά, και κοντά στον ελεύθερο τοίχο μπορείτε να βάλετε ένα μικρό ντουλάπι ή καθρέφτη με ένα τραπέζι και θα υπάρχει λίγος χώρος για να κυκλοφορούν ελεύθερα γύρω από το δωμάτιο.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο με το στυλ του μινιμαλισμού

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στο μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα ναυτικού στυλ

Δωμάτιο απέναντι από το παράθυρο της

Κεφαλάρι στο παράθυρο στο μικρό υπνοδωμάτιο

Κάλυμμα του κρεβατιού στο νεοκλασικό παράθυρο

Ο σχεδιασμός ενός ευρύχωρου υπνοδωματίου στο ύφος του μινιμαλισμού φαίνεται εντυπωσιακό. Οι λευκοί τοίχοι και ένα μεγάλο κρεβάτι με ηλιοθεραπεία δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Το κεφαλάρι δεν πρέπει να συνδέεται πλήρως με το παράθυρο, έτσι ώστε οι κουρτίνες αέρα να μπορούν να ρέουν ελεύθερα.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι κρεβατιού στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στο διαμέρισμα στούντιο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στο σκοτεινό υπνοδωμάτιο

Κεφαλάρι στα τρία παράθυρα στο υπνοδωμάτιο

Βολική διάταξη κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο

Κεφαλάρι κρεβατιών για να περιορίσετε το παράθυρο του υπνοδωματίου

Σύνθετη διάταξη

Ορισμένοι δεν λαμβάνουν υπόψη τα χαρακτηριστικά της μη τυποποιημένης διάταξης του δωματίου, γι 'αυτό χάνουν τετραγωνικά μέτρα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, σε ένα δωμάτιο με στρογγυλεμένους τοίχους και αρκετά παράθυρα, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι κοντά στο παράθυρο από το να επιλέξετε ένα κενό τοίχο για αυτό.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι σε μια θέση κάτω από το παράθυρο

Κρεβάτι κοντά στο παράθυρο

Κρεβάτι κοντά στο παράθυρο και το τοίχωμα επένδυσης

Κεφαλάρι στο πανοραμικό παράθυρο

Σε ένα υπνοδωμάτιο με δύο ανοίγματα παραθύρων που βρίσκονται στον ίδιο τοίχο, το κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μικρό χώρο, αλλά αν πρόκειται για παιδικό σταθμό, όπου πρέπει να τοποθετήσετε δύο κλινοσκεπάσματα, τότε το κεφαλάρι στο παράθυρο θα είναι περισσότερο από κατάλληλο.

Η πολυπλοκότητα της αρχικής διάταξης, οι σχεδιαστές περιλαμβάνουν επιμήκη δωμάτια, όπου η πόρτα είναι σε ένα στενό τοίχο, και απέναντι από το παράθυρο. Μπορούν να υπάρχουν αρκετές πόρτες σε αυτά τα δωμάτια. Θα είναι βολικό για τους κατοίκους μόνο εάν τοποθετήσετε μια κουκέτα δίπλα στο παράθυρο, απελευθερώνοντας μέρος του υπνοδωματίου για άλλα έπιπλα.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κάλυμμα του κεφαλιού για να στενεύει το παράθυρο

Ιαπωνικό στυλ κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα στο φωτεινό παράθυρο υπνοδωματίου

Κρεβάτι κρεβατιού στο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο ενός εξοχικού σπιτιού

Κρεβάτι κρεβατιού στο παράθυρο υπνοδωματίου με καθρέφτη

Κρεβάτι κρεβατιού στο κίτρινο παράθυρο υπνοδωματίου

Διακόσμηση παραθύρων

Αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε το κεφαλάρι του κρεβατιού στο παράθυρο, μην ξεχάσετε να το στυλίσουμε, πράγμα που θα βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του δωματίου στο οποίο περνάτε το ένα τρίτο της ζωής σας.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι κεφαλάρι στο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο σε παστέλ χρώματα

Διαχωρισμός κεφαλιού κρεβατιού στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας

Κρεβάτι κάτω από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο

Σωστή στρωμνή από το παράθυρο του υπνοδωματίου

Διαρρύθμιση κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο

Έχουμε ήδη πει ότι οι κουρτίνες προστατεύουν από το φως, τα αδιάκριτα μάτια, το θόρυβο. Μπορούν επίσης να κρύψουν την κακή εμφάνιση πίσω από το πλαίσιο του παραθύρου και να συμπληρώσουν το εσωτερικό του υπνοδωματίου. Πρόσφατα, τα ρολά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Η χαμηλή τιμή, η πλούσια ποικιλία και η πρακτικότητα είναι αυτά που προσελκύουν πελάτες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την πυκνότητα του υφάσματος για να ισορροπήσετε το επίπεδο φωτισμού. Εξωτερικά, τα ράφια φαίνονται ρουστίκ, γι 'αυτό οι σχεδιαστές συμβουλεύουν το συνδυασμό τους με άλλα είδη κουρτίνων.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Διαμόρφωση επίπλων στο υπνοδωμάτιο

Τοποθέτηση κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο ρετρό

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Η επιλογή των κουρτινών εξαρτάται επίσης από τις στυλιστικές αποφάσεις. Έτσι για το σκανδιναβικό στυλ, οι κομψές ρωμαϊκές κουρτίνες είναι κατάλληλες και για τον μινιμαλισμό είναι κατάλληλες αυστηρές ευθείες κουρτίνες χωρίς διακοσμητικά στοιχεία ή πλήρης απουσία κουρτινών στα παράθυρα. Οι τυφλοί είναι απαραίτητοι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας. Εάν αποφασίσετε για το εσωτερικό στυλ εκ των προτέρων, η επιλογή των σωστών κουρτινών δεν θα είναι δύσκολη.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος όπου οι ξένοι δεν θα περάσουν χρόνο, είναι ένα δωμάτιο όπου θα πρέπει να αισθάνεστε καλά και άνετα, επομένως δεν πρέπει να ακούσετε γνώμη κάποιου άλλου, ακόμα κι αν αυτοί είναι οι κανόνες των αρχαίων κινεζικών διδασκαλιών. Να είστε καθοδηγούμενοι από τις δικές σας επιθυμίες και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)