Σχεδιασμός υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. m (52 ​​φωτογραφίες): δημιουργήστε ένα ζεστό εσωτερικό

Σε πολλά διαμερίσματα τυπικών κατοικιών, το υπνοδωμάτιο έχει ορθογώνιο σχήμα και έκταση 14 τετραγωνικών μέτρων. m, ως επιλογή - 13 τετραγωνικών μέτρων. μ. Αυτό δεν είναι τόσο πολύ, αλλά αρκετά για να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον και ζωντανό σχέδιο σχεδιασμού. Ένα τέτοιο δωμάτιο μπορεί να χωρέσει ένα διπλό κρεβάτι, μια ντουλάπα και ένα ζευγάρι νυχτών. Τα υπόλοιπα πράγματα θα γεμίσουν το εσωτερικό, θα είναι σαφώς περιττό σε ένα τέτοιο χώρο, ειδικά αν μιλάμε για υπνοδωμάτιο 13 τετραγωνικών μέτρων. m

Γκρίζο και κίτρινο υπνοδωμάτιο σχεδίασης 14 τ.μ.

Μπεζ κρεβατοκάμανο 14 τ.μ.

Λευκό υπνοδωμάτιο 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με τιρκουάζ κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. σε κλασσικό αγγλικό ύφος

Αλλά δεν πρέπει να σας ενοχλούν, επειδή δημιουργείτε το εσωτερικό ενός υπνοδωματίου, και όχι ένα θορυβώδες σαλόνι. Εδώ, η συντομία, η σαφήνεια των γραμμών και η εσωτερική λειτουργικότητα είναι σημαντικές. Η έλλειψη μικρών λεπτομερειών θα βοηθήσει μόνο στη διαμόρφωση της διάθεσης, από την άποψη αυτή, συνιστάται να επικεντρωθεί στα έπιπλα και στους τοίχους, να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα τεχνική του χωρισμού του χώρου.

Λευκή υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με διακόσμηση

Παιδικό υπνοδωμάτιο 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. στο σπίτι

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. οικολογικό ύφος

Η διάταξη περιορίζεται σε μια μικρή έκταση 14 τετραγωνικών μέτρων. m, έτσι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ: ένα κρεβάτι καταλαμβάνει κεντρική θέση στο δωμάτιο, μια ντουλάπα τοποθετείται κατά μήκος ενός από τους τοίχους. Αν το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, αυτό προσθέτει στη γοητεία και τον ήλιο, αλλά ακόμα περισσότερο περιορίζει τις επιλογές για τη διάθεση επίπλων: κατά πάσα πιθανότητα, μια μεγάλη ντουλάπα σε ένα τέτοιο δωμάτιο δεν θα χωρέσει. Από την άλλη πλευρά, μερικά από τα έπιπλα μπορεί να βγει στο μπαλκόνι ή να ανακατασκευαστεί συνδυάζοντας το μπαλκόνι και τον κύριο χώρο κρεβατιού 14 τετραγωνικών μέτρων. m - αυτό θα αυξήσει την επικράτεια, θα προσφέρει μια ευκαιρία για πιο ισχυρό φυσικό φωτισμό.

Γκρίζα και μπεζ κρεβατοκάμαρα 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με παράθυρο κόλπων

Το εσωτερικό του υπνοδωματίου είναι 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. αποικιακό στυλ

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. σε καφέ τόνους

Επιλέγουμε μια εικόνα

Ξεκινώντας εργασίες σχετικά με το έργο του μελλοντικού υπνοδωματίου των 14 τετραγωνικών μέτρων. m, πρέπει πρώτα να καθορίσετε το ύφος του εσωτερικού, και σε αυτή τη βάση, ήδη σχέδιο, κάνουν μια επιλογή από κρεβάτι και ντουλάπα, αξεσουάρ και υλικά φινιρίσματος.

  • Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο με στυλ Provence, δημιουργώντας ένα καθαρό, φρέσκο ​​χώρο με φωτεινή ενέργεια. Το εσωτερικό μπορεί επίσης να είναι στο ύφος του μινιμαλισμού, όταν οι αυστηρές γραμμές και τα καθαρά χρώματα δεν θα προσελκύσουν πάρα πολλή προσοχή.
  • Εσωτερική διακόσμηση σε ανατολίτικο στυλ, για παράδειγμα, ιαπωνικά ή κινέζικα, θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια από εσάς, ειδικά όταν πρόκειται για το υπνοδωμάτιο-σαλόνι. Η κατάλληλη χωροθέτηση του χώρου μπορεί να έχει μεγάλη σημασία εδώ: ίσως το γυναικείο τμήμα της κρεβατοκάμαρας θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες - μπορεί να υπάρχει τραπέζι, ένα κομοδίνο σε ανατολίτικο στυλ, όμορφη οθόνη.
  • Οι φίλοι της σύγχρονης τέχνης και του πολιτισμού προτιμούν την υψηλή τεχνολογία. Φυσικά, ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου είναι 13 τετραγωνικά μέτρα. το μ θα ήταν ιδανικό να είναι ζεστό και καταπραϋντικό, αλλά ένα τέτοιο έργο είναι επίσης δυνατό. Θα φαίνονται βιολογικά μόνο αν ολόκληρο το διαμέρισμα έχει μια ενιαία εικόνα και τα υπόλοιπα δωμάτια είναι επίσης διακοσμημένα είτε σε στιλ υψηλής τεχνολογίας είτε σε στυλ μινιμαλισμού.
  • Εάν είστε ο ιδιοκτήτης ενός μικρού διαμερίσματος ή διαμερίσματος στούντιο, όπου απαιτείται ο συνδυασμός του χώρου ύπνου και του καθιστικού, τότε θα σας βοηθήσουν οι αρχές της εύλογης χωροταξίας του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, η Provence δεν είναι τόσο κατάλληλη, μια πιο ορθολογική προσέγγιση είναι να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός εσωτερικού στο στυλ του μινιμαλισμού, αυτό θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε δύο ζώνες τόσο ανόμοιες στη λειτουργικότητα.

Καφέ και άσπρο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο από λιβάδια

Λευκό και καφέ υπνοδωμάτιο

Taupe υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με κόκκινες κουρτίνες

Ο κύριος ρόλος παίζει το κρεβάτι

Ιδιαίτερη σημασία έχει η επιλογή των επίπλων - κρεβατιών και ντουλάπας. Σε μια έκταση 14 τετραγωνικών μέτρων. m ή 13 τετραγωνικών μέτρων. m θα είναι γελοίο να δούμε ένα πολύ μεγάλο, περίτεχνο κρεβάτι, θα καταλάβει σχεδόν ολόκληρο το χώρο. Ως εκ τούτου, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό χρησιμοποιώντας λειτουργικά, μοντέρνα έπιπλα.Ίσως τα συρτάρια κομοδίνου στο μοντέλο που επιλέξατε θα είναι τόσο βολικά ώστε να μπορείτε να εγκαταλείψετε το ντουλάπι και έτσι να καθαρίσετε το χώρο.

Ροζ υπνοδωμάτιο εφηβικής κορίτσι

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. στο διαμέρισμα

Υπνοδωμάτιο πατάρι 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. Art Nouveau

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. σε μονόχρωμη σχεδίαση

Εάν είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα υπνοδωμάτιο χωρίς ντουλάπα, δώστε προσοχή σε ψηλές, ευρύχωρες ντουλάπες. Οι πόρτες τους μπορούν να παίξουν ένα ρόλο στη διαμόρφωση του εσωτερικού ενός δωματίου των 14 τετραγωνικών μέτρων. m ή 13 τετραγωνικών μέτρων. m: μπορούν να αντικατοπτρίζονται ή να διακοσμηθούν με κάποιο σχέδιο, να εκτυπώσουν, να έχουν ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές λεπτομέρειες.

Καφέ μπεζ κρεβατοκάμαρα

Κόκκινο μπεζ κρεβατοκάμαρα

Υπνοδωμάτιο 13 τ.μ. με πτυσσόμενο κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. νεοκλασικό στιλ

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με διακοσμητικό πάνελ

Έμφαση στους τοίχους

Σε μια έκταση 14 τετραγωνικών μέτρων. m ή 13 τετραγωνικών μέτρων. Συνιστάται η χρήση ελαφριάς ταπετσαρίας ή διακοσμητικού γύψου. Ενδιαφέρουσες επιλογές για την επιλογή μη τριβικών αποχρώσεων είναι δυνατές - το χρώμα του μέντας, το ανοιχτό μωβ και το περιορισμένο κίτρινο είναι ακόμα σε τάση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η επιλογή κουρτίνων και καλύμματα είναι εξαιρετικά σημαντική: πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα της ταπετσαρίας.

Μπλε τοίχο στο σχεδιασμό υπνοδωματίου

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με υψηλή οροφή

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. στο στυλ του provence

Σύγχρονοι εσωτερικοί σχεδιαστές 13 τετραγωνικών μέτρων. m προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή σχεδιασμού, όταν οι τοίχοι του δωματίου είναι διακοσμημένα σε διαφορετικά χρώματα ταπετσαρίας, κοντά ή σε αρμονία μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε ακόμη να επιλέξετε σκούρες, βαθιές αποχρώσεις, για παράδειγμα, το χρώμα ενός από τους τοίχους μπορεί να είναι κορεσμένο μπλε, το υπόλοιπο θα αραιώσει αυτό το σημείο με ελαφρύτερους τόνους - λιλά, μπλε, ανοιχτό μπλε.

Κίτρινο τόνους σε καφετί και μαύρο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. στυλ ρετρό

Γκρίζο υπνοδωμάτιο 14 τ.μ.

Μια ιδιαίτερη γοητεία στο σχεδιασμό του δωματίου είναι 13 τετραγωνικά μέτρα. m θα δώσει ένα τοίχο προφορά με μια ενδιαφέρουσα εκτύπωση. Ένα τέτοιο τείχος γίνεται συνήθως στο κεφάλι του κρεβατιού. Η εκτύπωση μπορεί να είναι φυτικής φύσης, με floral ή γεωμετρικά σχέδια. Ένα φωτεινό τείχος θα χρησιμεύσει ως κύρια έμφαση και διακόσμηση του δωματίου, τα υπόλοιπα στοιχεία θα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένα, κατά προτίμηση μονοφωνικά.

Λευκή και μπεζ κρεβατοκάμαρα 13 τ.μ.

Μπλε υπνοδωμάτιο 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. σε μοντέρνο στυλ

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για ταπετσαρίες της υψηλότερης κατηγορίας. Για το σχεδιασμό του υπνοδωματίου, τα πιο ενδιαφέροντα είναι οι κομψές ταπετσαρίες με κάθετες ρίγες, μια ελαφριά φυτική εκτύπωση ή ταπετσαρία με ένα μεγάλο γεωμετρικό μοτίβο, ταπετσαρία υφής, ταπετσαρία φωτογραφιών.

Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα 14 τ.μ.

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με ντουλάπα

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. φωτεινό

Πώς να σχεδιάσετε ένα υπνοδωμάτιο-σαλόνι;

Μια ιδιαίτερη συζήτηση είναι η δημιουργία ενός έργου σχεδιασμού για το υπνοδωμάτιο-σαλόνι των 13 τετραγωνικών μέτρων. μ. Η κύρια τεχνική είναι η χωροθέτηση του χώρου. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν χώρο ύπνου και έναν χώρο φιλοξενίας. Η τοποθέτηση ζωνών στο υπνοδωμάτιο-σαλόνι μπορεί να πραγματοποιηθεί με οθόνη, ράφια, ντουλάπα ή πάγκο με εσωτερικά λουλούδια. Το υπνοδωμάτιο-σαλόνι είναι ένας ενδιαφέροντος χώρος στον οποίο υπάρχουν δύο τόνους, και κάθε ένα από αυτά μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε το ζωνισμό χρησιμοποιώντας το βάθρο ή το ενδιαφέρον φωτισμό.

Μπεζ κρεβατοκάμαρα

Κομψή σοφίτα υπνοδωμάτιο 14 τ.μ.

Μπλε και άσπρο σχεδιασμό υπνοδωματίου

Γκρίζο και λευκό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα

Καφέ και μπεζ σχεδιασμός κρεβατοκάμαρα 14 τ.μ.

Mint White Υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. σκοτεινό

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με στενά παράθυρα

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. πράσινο

Υπνοδωμάτιο 14 τ.μ. με καθρέφτη

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)