Χαρτικά διακοσμητικά: ενδιαφέρουσες ιδέες (56 φωτογραφίες)

Σε ένα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο, οι διακοπές είναι πάντα φωτεινότερες. Ως εκ τούτου, πολύ πριν από τα γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή, πολλοί αναρωτιούνται τι να καταλήξουμε για να διακοσμήσουμε το δωμάτιο με έναν πρωτότυπο, ελκυστικό και όχι πολύ ακριβό τρόπο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά ίσως δεν μπορείτε να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας παρά να κάνετε διακοσμήσεις με το χέρι σας.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Γιρλάντα λευκού χαρτιού

Και αν και σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα διακοσμητικά στοιχεία στα καταστήματα, είναι πάντα πιο ευχάριστο να κάνεις κάτι μόνοι σου. Μετά από όλα, κάθε οικοδέσποινα θέλει να λάμψει ενώπιον των επισκεπτών με τη φαντασία και την πρωτοτυπία της, εκπλήσσοντας τους με δημιουργικές ιδέες για διακόσμηση. Επιπλέον, λόγω της διαθεσιμότητας των υλικών και της απλότητας του έργου, η διακόσμηση χαρτιού γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αυτές τις μέρες.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Λευκά λουλούδια χαρτιού

Έτσι τι είδους διακοσμήσεις τοίχων από χαρτί μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα με τα χέρια σας; Υπάρχουν πολλά παρόμοια πρωτότυπα φωτεινά κοσμήματα: διάφορα λουλούδια, πομπώδες, οπαδούς και γιρλάντες. Και το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, και αν χρησιμοποιείτε διαγράμματα στην εργασία σας, χρειάζεστε μόνο λίγο χρόνο, υπομονή και επιθυμία.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Βιβλία λουλούδια

Η τεχνολογία κατασκευής των στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση είναι εξαιρετικά απλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τη διακόσμηση των χώρων, αλλά και ως διακόσμηση μπουκαλιών, για παράδειγμα, με τη σαμπάνια του νέου έτους.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Διαθέτει κοσμήματα τοποθέτησης

Ανεξάρτητα από τα γενέθλια των γενεθλίων, την παραμονή των γενεθλίων του, τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να διακοσμήσουν τουλάχιστον ολόκληρο το διαμέρισμα. Και στο σαλόνι, όπου συμβαίνει συνήθως ο εορτασμός, οι διακοσμήσεις είναι σταθερές όπου είναι δυνατόν: στον τοίχο, στην οροφή, στις κουρτίνες και ακόμα και στα έπιπλα.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Αρχική διακοσμητικό χαρτί

Για διακοσμήσεις τοίχων, τα φυτικά και διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιούνται συνήθως σε επίπεδη ή τρισδιάστατη μορφή.

Επίπεδη διακόσμηση τοίχων, κατά κανόνα, αποτελείται από πολλά στοιχεία. Για να επιταχύνετε την κοπή τους, είναι βολικό να χρησιμοποιείτε στένσιλ χαρτονιού. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να κάνετε μόνοι σας. Το κύριο πράγμα είναι να αποκόψουμε τις λεπτομέρειες ομοιόμορφα και με ακρίβεια.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Διακόσμηση από χαρτί στο φυτώριο

Μια από τις επιλογές για μια επίπεδη διακόσμηση είναι λουλούδια με πέταλα από καρδιές διπλωμένα στο μισό, τα οποία μπορείτε να φτιάξετε από χαρτί με τα χέρια σας απλά και γρήγορα. Εάν κολλήσετε μια τέτοια floral διάταξη στον τοίχο, θα φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα. Για ευκολία και ευκολία στην εργασία στην κοπή καρδιών, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε διατομές.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Σημαίες χαρτιού τζάκι

Μπορείτε να διακοσμήσετε την οροφή τόσο με μεμονωμένα χρώματα όσο και με ολόκληρες γιρλάντες. Τις περισσότερες φορές, χρησιμοποιούνται γι 'αυτό τα κρεμαστά φυτικά και διακοσμητικά στοιχεία. Κρέμονται λουλούδια από χαρτί για τη διακόσμηση της οροφής βοηθά να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μαγευτική, ειδικά αν συνδέονται με λεπτά νήματα, τα οποία είναι δύσκολο να παρατηρήσετε από κάτω. Η κρεμαστή διακόσμηση φαίνεται ελαφριά και ευάερη, οπότε θα φανεί στους επισκέπτες ότι τα λουλούδια αναβλύζουν πάνω από το δωμάτιο.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτοπετσέτα για το σπίτι

Η καθολικότητα της κατασκευής φυτικών διακοσμήσεων για τον εορτασμό των γενεθλίων έγκειται στο γεγονός ότι μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό:

 • λευκό χαρτί γραφείου?
 • κυματοειδές χαρτί ·
 • χαρτί παρακολούθησης.
 • καφέ χαρτί?
 • στη χειρότερη περίπτωση, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε χαρτί υγείας.

Χαρτικά κοσμήματα

Χάρτινες γιρλάντες για το σπίτι

Κυματοειδές χαρτί Garland για το σπίτι

Πολύχρωμο ανεμιστήρα

Ένας απλός ανεμιστήρας χαρτιού, που πολλοί συνήθως χρησιμοποιούν ως ανεμιστήρα, από πολύχρωμο χαρτί, μπορεί να είναι μια υπέροχη διακόσμηση στο δωμάτιο όπου σχεδιάζονται τα γενέθλια.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτί ζωγραφική στον τοίχο

Χαρτί ζωγραφική

Τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν σε διαφορετικά χρώματα. Για πάρτι για παιδιά, οι κίτρινοι ανεμιστήρες γίνονται πιο συχνά, που μοιάζουν με τον ήλιο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση στον τοίχο των προϊόντων χρωματισμένου χαρτιού, αν τα χρώματα συνδυάζονται σωστά.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτί Circle Garland

Χρώμα λαμπτήρα χαρτιού

Για έναν τέτοιο ανεμιστήρα, το πυκνό χαρτί scrapbooking είναι πολύχρωμο ή με λεπτό σχέδιο και γίνεται ως εξής:

 1. κάθε φύλλο χαρτιού μεγέθους διπλώνεται σε ένα ακορντεόν.
 2. η προκύπτουσα λωρίδα κάμπτεται στο μισό, τα εσωτερικά της άκρα στερεώνονται με ταινία ή χρησιμοποιώντας συρραπτικό, αφού ανοίξει, αποκτάται ημικύκλιο.
 3. τότε, κατ 'αναλογία, γίνεται το δεύτερο ημικύκλιο, μετά το οποίο και τα δύο στοιχεία στερεώνονται μαζί.
 4. οι κύκλοι ανεμιστήρων μπορούν να διακοσμηθούν με λαμπερά κουμπιά ή καρδιές κομμένες από χαρτόνι, κολλώντας τους στο κέντρο.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτικά κοσμήματα

Πολυεπίπεδο χαρτί

Αυτό είναι όλο το αρχικό διακοσμητικό ανεμιστήρα είναι έτοιμο για περαιτέρω χρήση.

Κυματοειδής διακόσμηση χαρτιού

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους floral διακοσμήσεις είναι κυματοειδές διακοσμητικό χαρτί. Πράγματι, από αυτό το καθολικό υλικό, μπορείτε να κάνετε και τα δύο μικρά λουλούδια για γιρλάντες όγκου και ένα μεγάλο λουλούδι. Όλες οι διακοσμήσεις από κυματοειδές χαρτί φαίνονται εξαιρετικά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Χαρτικά κοσμήματα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το σπίτι

Γιρλάντα όγκου χαρτιού

Συχνά χρησιμοποιείται στην κατασκευή:

 • παιώνιες?
 • γαρύφαλλα ·
 • πικραλίδες;
 • εξωτικά λουλούδια.

Χαρτικά κοσμήματα

Γαρδόνι χαρτιού στο παράθυρο

Χάρη στην ελαφρότητα των γαρίφαλων και των πικραλίδων από κυματοειδές χαρτί, είναι ιδανικά για την κατασκευή γιρλάντων λουλουδιών. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ενδιαφέρονται για το πώς να φτιάξουν αυτά τα λουλούδια από κυματοειδές χαρτί. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά πρέπει να πάρετε μια στοίβα κυματοειδών φύλλων, να το διπλώσετε με ένα ακορντεόν, να σύρετε ένα νήμα στη μέση και να διαλύσετε τα πέταλα και στις δύο πλευρές της μέσης - το αποτέλεσμα είναι μια πολύ χνουδωτή μπάλα. Εάν χρησιμοποιείτε λουλούδια από χοντρό χαρτί για γιρλάντες, δεν θα φαίνονται τόσο ευγενή και ευάερα όσο η διακοσμητική διακόσμηση από κυματοειδές χαρτί.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτί γιρλάντας για τις διακοπές.

Γυρσοδεψία χαρτιού

Τα λουλούδια για να διακοσμήσουν το εσωτερικό του καθιστικού για τις γιορτές των γενεθλίων γίνονται συχνά αρκετά μεγάλα. Ως εκ τούτου, κατά την κατασκευή τους είναι πιο βολικό να χρησιμοποιούμε χαρτί κρεπ, το οποίο πωλείται σε ρολούς μισού μέτρου.

Χαρτικά κοσμήματα

Γαρδένια χαρτιού με τη μορφή καρδιών

Χαρτί νιφάδα χιονιού

Όταν εργάζεστε με αυτό, δεν απαιτούνται στένσιλ. Το ρολό, χωρίς να ξετυλίγεται, κόβεται σε τρία ίσα μέρη. Μερικές φορές, για να κάνετε διακόσμηση δωματίου με τα ίδια σας τα χέρια, κόβετε ακόμα μεγαλύτερο μισό. Για μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια, πάρτε δύο, ή ακόμα και τρία μέρη του ρολού, από τα οποία κολλάει μια ταινία. Στη συνέχεια, διπλώνεται με ένα ακορντεόν, κάνοντας το πλάτος των πτυχών 3 cm ή ελαφρώς πλατύτερο. Στη συνέχεια, τα πέταλα κόβονται και στρογγυλεύονται από το ψαλίδι στην άνω άκρη ή να τα δώσουν σε οποιοδήποτε άλλο σχήμα. Μια στοίβα από πέταλα τραβιέται μαζί με μια στενή κορδέλα, που αναχωρεί από την κάτω άκρη των 5 cm. Απομένει να απλώνεται ομαλά όλα τα πέταλα, δίνοντάς τους το σχήμα ενός λουλουδιού.

Χαρτικά κοσμήματα

Χαρτί διακόσμηση στον τοίχο

Αρχική διακόσμηση χαρτιού

DIY magic pompons

Οι χαρτοπετσέτες είναι μια από τις επιλογές του προϋπολογισμού για τη διακόσμηση της αίθουσας για γενέθλια. Μινιατούρα, παιχνίδια που μοιάζουν με pom-poms χρησιμοποιούνται συχνά ως διακόσμηση επίπλων, μπορούν επίσης να διακοσμήσουν ένα γιορτινό τραπέζι, καθιστώντας το πιο ζωντανό.

Χαρτικά κοσμήματα

Τα μεγάλα, πολύχρωμα pom-poms που κρέμονται σε διαφορετικά ύψη μετασχηματίζουν το χώρο και δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Χαρτικά κοσμήματα

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε μια φράουλα; Αυτό το floral και διακοσμητικό στοιχείο πάντα αποδεικνύεται αρκετά υπέροχο, ως εκ τούτου θα φανεί πολύ κομψό!

Για την κατασκευή του, δεν απαιτούνται στένσιλ, απλά πρέπει να αποθηκεύσετε:

 • χαρτί υγείας?
 • ψαλίδι;
 • με μια κορδέλα?
 • σύρμα.
 • κόλλα όπλο?
 • αφρού μπάλες.

Στεφάνι χαρτιού

Χαρτί Star Garland

Χαρτικά αστέρια για το σπίτι

Έχοντας προετοιμάσει όλα τα παραπάνω στοιχεία, μπορείτε να πάτε στη δουλειά.

 1. Κόβουμε ένα κομμάτι ταινίας, έτσι ώστε τα μακριά άκρα να είναι αρκετά για να κρεμάσουν την πομπή και να κολλήσουν τη μπάλα στη μέση.
 2. Λαμβάνουμε 4 φύλλα χαρτιού 12x24 εκ. Σε μέγεθος, τα βάζουμε σε ένα σωρό, βγάλουμε ένα ακορντεόν από αυτό και το στερεώσουμε στη μέση με σύρμα. Οι άκρες της προκύπτουσας ταινίας κόβονται σε ημικύκλιο.
 3. Αφού απλώσουμε τα άκρα διπλωμένα σε πτυχώσεις, έχουμε ένα ωραίο λουλούδι, το οποίο προσαρμόζουμε στη σφαίρα αφρού με ένα πιστόλι κόλλας.
 4. Για να καλύψει την επιφάνεια της μπάλας θα απαιτήσει περίπου σαράντα από αυτά τα μπουμπούκια, έτσι ώστε η εργασία θα είναι αρκετά επίπονη, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Χαρτικά κοσμήματα

Μετά από όλα τα παραπάνω, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χειροποίητη διακόσμηση που γίνεται με την ψυχή μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί με διακοσμήσεις χαρτιού, τα οποία προσφέρονται σε μεγάλο αριθμό από διαφορετικά καταστήματα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)