Διακόσμηση πόρτας για το νέο έτος: μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες (57 φωτογραφίες)

Το νέο έτος είναι μια φωτεινή διακοπή όταν θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά με όλους. Μια επιλογή είναι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της μπροστινής πόρτας. Εάν είναι επιθυμητό, ​​όλες οι εσωτερικές πόρτες είναι διακοσμημένες. Υπάρχουν πολλές έτοιμες ιδέες, αλλά μπορείτε να δείξετε τη φαντασία σας και να βρείτε κάτι δικό σας.

Αψίδα διακόσμησης πάνω από την πόρτα

Λευκή διακόσμηση πόρτας του νέου έτους

Διακόσμηση της πόρτας με χαρτί για το νέο έτος

Ρουστίκ ντεκόρ πόρτας

Οικολογική διακόσμηση πόρτας νέου έτους

Η κύρια διακόσμηση για διακόσμηση πόρτας

Στεφάνι

Ένα στεφάνι, που ονομάζεται επίσης Χριστουγεννιάτικη ζακέτα, είναι ένα από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της Πρωτοχρονιάς διακοπές. Αν και η μόδα για τη χρήση της προέρχεται από τη Δύση, είναι εξίσου δημοφιλής με εμάς.

Πρωτοχρονιά διακόσμηση της πόρτας

Μπουκέτο στην πόρτα του νέου έτους

Κατά κύριο λόγο ένα στεφάνι χρησιμοποιείται ως διακόσμηση της μπροστινής πόρτας. Πολλές έτοιμες επιλογές πριν από το νέο έτος βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερες ιδέες για να φτιάξετε το αξεσουάρ μόνοι σας.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κάνετε ένα στεφάνι είναι να χρησιμοποιήσετε κλαδιά ερυθρελάτης. Ένα στεφάνι είναι κατασκευασμένο από αυτά και διακοσμημένο με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία - κώνοι, πούλιες, βροχή, κορδέλες κλπ., Που διακοσμεί την πόρτα με το νέο έτος. Οι ιδέες για την κατασκευή πρωτότυπων στεφάνων περιλαμβάνουν τη χρήση κορδελών, νημάτων, παλαιού πουλόβερ, πολυστυρενίου κλπ.

Κλασική διακόσμηση πόρτας για το νέο έτος

Κίτρινο στεφάνι σε μια πόρτα του νέου έτους

Γιρλάντες

Πολύχρωμα φώτα φαίνονται εξίσου όμορφα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και μια πόρτα ή ένα πλαίσιο πόρτας. Τα γιρλάντες συνδυάζονται τέλεια με κλαδιά κωνοφόρων και σε μια τέτοια διαδοχή δημιουργούν μια αίσθηση εορτασμού. Τέτοιες ιδέες και μέθοδοι θα γεμίσουν το σπίτι με μια ατμόσφαιρα μαγείας και μαγείας. Μια καλή επιλογή είναι να επισυνάψετε μια γιρλάντα χριστουγεννιάτικων δέντρων στην πόρτα.

Διακόσμηση της πόρτας με γιρλάντα για το νέο έτος

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στην πόρτα

Νιφάδες χιονιού

Πολλά σπίτια για το νέο έτος είναι διακοσμημένα με νιφάδες χιονιού από μπλε ή λευκό χαρτί. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν ανεξάρτητα την πόρτα και να συμπληρώσουν την υπάρχουσα σύνθεση. Οι νιφάδες χιονιού απλά κόβονται, δημιουργούν ογκώδη προϊόντα ή στοιβάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνική origami. Το υλικό μπορεί να είναι εφημερίδες, παλιά βιβλία και σημειωματάρια μουσικής.

Διακόσμηση πόρτας με νιφάδες χιονιού

Διακόσμηση πόρτας εισόδου νέου έτους

Ρέγγα

Η κύρια ομορφιά των διακοπών - το χριστουγεννιάτικο δέντρο - φαίνεται πολύ αρμονικά στην πόρτα. Είναι κατασκευασμένο από κλαδιά ή πούλιες ή προέρχεται από τεχνητό χιόνι. Διακοσμήστε ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν μπορεί να είναι χειρότερο από ένα πραγματικό δέντρο. Για να γίνει αυτό, οι μπάλες, τα αστέρια, οι κώνοι, οι γιρλάντες κλπ. Είναι προσαρτημένες στην πόρτα. Μπορείτε απλά να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα φύλλο χαρτιού, να το κόψετε και να το επικολλήσετε στο φύλλο πόρτας. Σε αυτή την περίπτωση, ένα σχήμα από χαρτόνι θα βοηθήσει.

Πρωτοχρονιά διακόσμηση πόρτας με ψαροκόκαλο

Διακόσμηση μιας πόρτας με κεριά

Χιονάνθρωπος

Ένας χιονάνθρωπος θα είναι ένας καλός και εναλλακτικός τρόπος για να διακοσμήσετε την πόρτα. Μπορεί να αποτελείται από στεφάνια Χριστουγέννων ή από αυτοσχέδια υλικά - βαμβάκι, κλαδιά, χαρτί, χαρτόνι κ.λπ.

Για να κάνετε έναν χιονάνθρωπο από στεφάνια, πρέπει να πάρετε κλαδιά κάμψης και να κάνετε τρία μέρη διαφορετικά σε μέγεθος. Ένα κασκόλ και ένα καπέλο τοποθετούνται σε έναν κύκλο για το κεφάλι, τη μύτη και τα μάτια τοποθετούνται εκεί. Τα χέρια είναι κατασκευασμένα από ένα ζευγάρι κλαδιών. Μπορούν να βάλουν μια αφίσα της Πρωτοχρονιάς με επιθυμίες που μπορούν να διαβαστούν από τους επισκέπτες που εισέρχονται στο σπίτι.

Χιονάνθρωπος από στεφάνια στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με έλατα

Κουδούνια και κρεμαστά στοιχεία

Το ηχηρό κουδούνι, η βροχή και τα παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς είναι δημοφιλή στοιχεία διακόσμησης. Οι καμπάνες θα χτυπήσουν δυνατά για την άφιξη του επισκέπτη. Το γεγονός αυτό θα δείξει ότι το νέο έτος είναι ήδη κοντά και ένα θαύμα θα συμβεί σύντομα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια διακόσμηση πόρτας με τα δικά σας χέρια για το νέο έτος, τότε μπορείτε να φτιάξετε τα παιχνίδια μόνοι σας.

Διακόσμηση της εσωτερικής πόρτας για το νέο έτος

Αρχική διακόσμηση πόρτας για το νέο έτος

Εκκίνηση

Ένα άλλο από τα αξεσουάρ που υποστηρίζουν την κύρια ιδέα των διακοπών και προέρχονται από τη Δύση είναι η μπούκλα της Πρωτοχρονιάς. Είναι κατάλληλο κατά τη διακόσμηση των μπροστινών ή εσωτερικών θυρών για τις διακοπές.

Είναι πολύ απλό να το κάνετε - απλά έχετε στο χέρι ένα κόκκινο πανί, βαμβακερό μαλλί και μια βελόνα με νήμα. Στο μποτάκι μπορείτε να βάλετε μικρά δώρα για συγγενείς και φίλους. Θα χαρούν να τα δεχτούν με τόσο ασυνήθιστο τρόπο.

Κόκκινη διακόσμηση πόρτας για νέο έτος

Διακόσμηση της πόρτας με χριστουγεννιάτικα κουδούνια

Διακοσμητικά αυτοκόλλητα

Ένας προϋπολογισμός και ένας εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε την πόρτα για το νέο έτος είναι να κολλήσετε εικόνες με θέματα του νέου έτους. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα αυτοκόλλητα βινυλίου στο κατάστημα. Μετά τις διακοπές τους αφαιρούνται εύκολα από την πόρτα.

Το νέο έτος αυτοκόλλητα στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φρούτα

Πρωτοχρονιά διακόσμηση γκαραζόπορτας

Διακόσμηση της πόρτας με γιρλάντα για το νέο έτος

Διακόσμηση του ανοίγματος στο σαλόνι για το νέο έτος

Αφίσα

Εάν υπάρχει ένα αντίστοιχο ταλέντο, τότε η πόρτα μπορεί να είναι αρχικά διακοσμημένη με τη δική σας ζωγραφισμένη στο χέρι αφίσα των διακοπών. Απεικονίζει τον Άγιο Βασίλη με το Snow Maiden, έναν χιονάνθρωπο, ένα σύμβολο του ερχόμενου έτους, ένα δέντρο, δώρα, ευτυχισμένο το νέο έτος, κλπ. Πολλές έτοιμες αφίσες πριν από τις αργίες πωλούνται στο κατάστημα. Στη συνέχεια, η διακόσμηση της πόρτας θα είναι πολύ απλή και γρήγορη.

Διακόσμηση της πόρτας με αφίσα για το νέο έτος

Τόξα και κορδέλες

Για να διακοσμήσετε την πόρτα για το νέο έτος, χρησιμοποιούνται κόκκινες ή λευκές-κόκκινες κορδέλες ύφασμα. Το διακοσμητικό είναι επίσης κατάλληλο σε αυτή την περίπτωση. Μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από την περίμετρο του ανοίγματος και τα πλούσια τόξα που κατασκευάζονται από τις ίδιες κορδέλες μπορούν να κρεμαστούν στις γωνίες τους. Χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση στεφάνων, κορυφών και άλλων στοιχείων.

Διακόσμηση της πόρτας με κορδέλες για το νέο έτος

Εγκατάσταση νέου έτους στην μπροστινή πόρτα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από CDs στην πόρτα

Βεράντα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χαλιά της Πρωτοχρονιάς

Όμορφα θεματικά χαλιά θα φέρουν όχι μόνο μια διακοσμητική αλλά και μια πρακτική λειτουργία. Μπορείτε να δώσετε προτίμηση σε μια λαμπερή πρωτοχρονιάτικη εκτύπωση ή να επιλέξετε μια εορταστική αλλά ουδέτερη εικόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την γιορτή.

Ιδέες για ενδιαφέρουσες συνθέσεις

Παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων

Οι φίλοι του κλασσικού σχεδιασμού θα εκτιμήσουν τη χρήση ενός τυποποιημένου στοιχείου Χριστουγέννων - κλαδιά ερυθρελάτης. Τοποθετούνται σε ογκώδη αγγεία, στέκονται δεξιά και αριστερά από την πόρτα. Το μπουκέτο είναι διακοσμημένο με κόκκινα και πράσινα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και κώνοι. Ένα στεφάνι κλαδιών κρέμεται στην πόρτα. Γύρω από την περίμετρο, η πόρτα είναι επίσης διακοσμημένη με πράσινα στελέχη.

Διακόσμηση της πόρτας με τα παιχνίδια για το νέο έτος

Χριστούγεννα φώτα

Αυτή η επιλογή είναι παρόμοια με την προηγούμενη. Εδώ τα αγγεία αντικαθίστανται από μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Όλα τα κλαδιά ερυθρελάτης - σε ένα στεφάνι, σε ένα τρένο και στα δέντρα μπλοκάρουν σε μια αφρώδη γιρλάντα. Το χρώμα της λάμψης μπορεί να είναι χαμηλός-κλειδί ζεστό και μαλακό, προδίδοντας την οικειότητα, ή άλλο χρώμα και πολύχρωμα, αν θέλετε να εκφράσετε τη χαρά από τις επερχόμενες διακοπές.

Διακόσμηση στεφάνι πόρτας

Αρχική διακόσμηση πόρτας για το νέο έτος

Νέο χτύπημα

Ο σχεδιασμός της μπροστινής πόρτας ενός ιδιωτικού σπιτιού φαίνεται εντυπωσιακός με μια πλούσια γέφυρα κώνων. Είναι πλαισιωμένο από ολόκληρη την περίμετρο του καμβά, έτσι οι κώνους πεύκου θα χρειαστούν πολύ, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Η γιρλάντα είναι διακοσμημένη με λευκά, κόκκινα και χρυσά κουδούνια. Κατά μήκος των άκρων των θυρών, μπορείτε να βάλετε τα παλιά φανάρια με κεριά μέσα σε αυτό το φως πριν φτάσουν οι επισκέπτες.

Διακόσμηση πόρτας με κουδούνι για το νέο έτος

Λευκό παγετό

Η φωτεινή έγχρωμη μπροστινή πόρτα θα είναι πραγματικά διακοσμημένη με κλαδιά και λουλούδια καθαρού λευκού χρώματος. Θα εντυπωσιάσουν τις παγωμένες λεπτομέρειες και θα βυθιστούν στην ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού. Χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν την κορυφή της πόρτας και να παράγουν ένα λακωνικό στεφάνι. Χριστουγεννιάτικη ζακέτα είναι διακοσμημένη με ένα απλό τόξο από φυσικό ύφασμα. Μια καλή προσθήκη θα είναι μια γιρλάντα με έντονα φώτα.

Λευκή διακόσμηση πόρτας για νέο έτος

Μπλε διακόσμηση πόρτας για το νέο έτος

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γκρίζας πόρτας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γυάλινης πόρτας

Διακόσμηση πόρτας με τουλίπες

Αποκλεισμένο κομψό

Για τους οπαδούς του στυλ του μινιμαλισμού, υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το σχεδιασμό της πόρτας. Είναι τόσο ανεπιτήδευτο και πολυτελές. Κωνοφόρα δέντρα χωρίς διακοσμήσεις και φανάρια τοποθετούνται στις πλευρές της πόρτας. Ένα στεφάνι από πράσινα κλαδιά κρεμασμένα από ένα μπορντό τόξο είναι κρεμασμένα στην πόρτα.

Απλή και καλαίσθητη

Ένα ξύλινο πλαίσιο φαίνεται ενδιαφέρον και ασυνήθιστο αντί για στεφάνι.Είναι βαμμένο κόκκινο και τοποθετείται στον καμβά. Το πλαίσιο είναι διακοσμημένο με κορδέλες και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Αυτή η επιλογή είναι απλή και πρωτότυπη. Κατάλληλο ακόμη και για το σχεδιασμό των θυρών εισόδου σε ένα κτίριο διαμερισμάτων.

Διακόσμηση της πόρτας με στεφάνια από μπάλες

Διακόσμηση πόρτας εισόδου νέου έτους

Αστερίσκ

Σε αυτό το σχέδιο, παρατηρούνται οι νόμοι της συμμετρίας. Στις πλευρές της πόρτας υπάρχουν χαμηλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, διακοσμημένα με μπάλες και γιρλάντες. Είναι σημαντικό να είναι διακοσμημένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πάνω από την πόρτα είναι μια πράσινη γιρλάντα. Μπορεί να αγοραστεί ή σπιτικά.

Μια γιρλάντα μπορεί να γίνει από κωνοφόρα κλαδιά και διακοσμημένη με ασημένιες χάντρες. Η γιρλάντα πρέπει να κάμπτεται πάνω από την πόρτα. Ένα πεντάκτινο αστέρι που κρέμεται στο κέντρο του καμβά πιο κοντά στην άνω άκρη του θα ισορροπήσει ολόκληρη τη σύνθεση. Το αστέρι μπορεί να κοπεί από λεπτό κόντρα πλακέ και να τυλιχτεί με νήμα.

Διακόσμηση της πόρτας με αστέρια για το νέο έτος

Ρουστίκ στυλ

Η ξύλινη πόρτα είναι ιδανική για ρουστίκ διακόσμηση. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του φυσικού νέου έτους γίνεται με ελάχιστες λεπτομέρειες. Όλα αυτά πρέπει να συνδέονται με τη φυσική χειμερινή φύση. Εδώ, τα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα στις πλευρές της πόρτας, η διακόσμηση με ελαφριές κορδέλες από κλωστές και ένα στεφάνι από ψάθινα στεφάνια είναι κατάλληλα. Το ρουστίκ ύφος θα συμπληρωθεί από τις λυγαριές των χαρακτήρων του νέου έτους.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας σε ρουστίκ ύφος

Οικολογικό σχεδιασμό

Στις άκρες των θυρών τοποθετούνται μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε αγγεία. Δεν χρειάζεται να διακοσμηθούν, αλλά στις άκρες μπορείτε να βάλετε μερικούς κώνους. Η πόρτα είναι διακοσμημένη με κωνοφόρο γιρλάντα με κώνοι και μια κάλτσα Χριστουγέννων κρέμεται στο κέντρο της πόρτας, στην οποία τοποθετούνται κλαδιά χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Διακόσμηση πόρτας οικολογικού τύπου για νέο έτος

Τρία στεφάνια

Το κύριο επίκεντρο αυτής της σύνθεσης θα είναι τρία στεφάνια του ιδίου μεγέθους από τα Χριστούγεννα. Δύο - κόκκινο και ένα ασημένιο - είναι κρεμασμένο στη μέση. Θα δημιουργήσουν μια φωτεινή αντίθεση του νέου έτους. Στις πλευρές της πόρτας τοποθετούνται κλαδιά βελόνων, εμπλεγμένα με φωτεινές γιρλάντες και κόκκινο ύφασμα με κορδέλες.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με μπάλες

Διακόσμηση της πόρτας με λουλούδια για το νέο έτος

Τα μπλουζ της Πρωτοχρονιάς

Εάν η πόρτα έχει ένα τρυπητό μπλε χρώμα, τότε μπορεί να χτυπηθεί επωφελώς και να δημιουργήσει μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, απομακρύνονται από το τυπικό λευκό-κόκκινο-πράσινο φάσμα. Συνδυάστε αποτελεσματικά την ασυνήθιστη σκιά του καμβά είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα στεφάνι από κλαδιά ελάτης, διακοσμημένο με ασημί ή μπλε μπάλες.

Παιχνίδι χρωμάτων

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο και μοναδικό σχεδιασμό πόρτας για το νέο έτος, συνιστάται η χρήση ενός ασυνήθιστου συνδυασμού χρωμάτων. Στην περίπτωση αυτή, εννοούμε έναν νέο συνδυασμό πράσινου και πορτοκαλιού. Τα μανταρίνια και τα πορτοκάλια είναι επίσης χαρακτηριστικά του νέου έτους, οπότε η χρήση αυτού του χρώματος είναι κατανοητή. Εδώ, κρεμάται ένα στεφάνι από πράσινα κλαδιά στην πόρτα και η πόρτα είναι διακοσμημένη με λαμπερές πορτοκαλί κορδέλες.

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην πόρτα

Πράσινη διακόσμηση στεφάνι πόρτας

Διακόσμηση πόρτας με στεφάνια αστεριών

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών διακοσμήσεων πόρτας

Η διακόσμηση της μπροστινής πόρτας για το νέο έτος είναι κάπως διαφορετική από την εσωτερική διακόσμηση του νέου έτους. Σήμερα, πολλοί δεν τολμούν να διακοσμήσουν την μπροστινή πόρτα σε ένα πολυκατοικία. Αν ακόμα ήθελε να διακοσμήσει την μπροστινή πόρτα σε ένα πολυώροφο κτίριο, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά διακόσμηση. Η χρήση ακριβών στοιχείων ή όχι, εξαρτάται από την περιοχή κατοικίας. Συνήθως είναι αρκετό ένα στεφάνι και ένα χαλί μπροστά στην πόρτα.

Για την εγγραφή μιας εισόδου σε μια ιδιωτική κατοικία, οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να περιοριστούν στη φαντασία. Οι σπειροειδείς γιρλάντες είναι κατάλληλες εδώ. Μπορούν επίσης να κρεμαστούν σε κωνοφόρα που καλλιεργούνται στην περιοχή. Στα δεξιά και στα αριστερά των θυρών μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά κουτιά δώρων.

Διακόσμηση της πόρτας με κιβώτια Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα σκαλιά διακόσμησης

Διακόσμηση της πόρτας με καραμέλα για το νέο έτος

Η διακόσμηση εσωτερικών θυρών είναι πολύ πιο εύκολη. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Επιλέγονται όλα τα διακοσμητικά στοιχεία, αφού δεν χρειάζεται να αντέχουν αρνητικούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες. Τα απλά σπιτικά μέρη είναι χρήσιμα εδώ:

  • στεφάνι καραμελών?
  • στολίδι νιφάδα χιονιού?
  • Εφαρμογές της Πρωτοχρονιάς.

Η κωνοκομική διακόσμηση είναι εξίσου κατάλληλη για τη διακόσμηση εσωτερικών και εσωτερικών θυρών. Το άρωμα των κλαδιών ελάτης βοηθά να αισθανθεί την προσέγγιση των διακοπών. Αν θέλετε η διακόσμηση να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε κλαδιά πεύκου λαμβάνονται.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κώνοι

Φανάρι της Πρωτοχρονιάς

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας εάν έχετε κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα. Η διαδικασία της διακόσμησης ενός σπιτιού είναι συνήθως εντελώς μαγευτική. Πρέπει να επιτρέψουμε στο επόμενο έτος να εισέλθει μέσα από μια όμορφα σχεδιασμένη πόρτα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)