Παράθυρο διακόσμηση για το νέο έτος 2019 (56 φωτογραφίες): δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα

Το νέο έτος δεν είναι μόνο ένα εορταστικό τραπέζι και μια φωτεινή εικόνα στην οθόνη της τηλεόρασης. Αυτή είναι μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα, δώρα κάτω από το δέντρο και η προσδοκία ενός θαύματος. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση με τα χέρια σας - απλά διακοσμήστε τα παράθυρα που θα μετατρέψουν αμέσως το σπίτι σας σε ένα παραμυθένιο κάστρο. Έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς τρόπους για να διακοσμήσετε τα παράθυρα, να επιλέξετε το καλύτερο και να κατεβείτε στην επιχείρηση!

Όμορφη διακόσμηση παραθύρων για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων με δέντρο νέου έτους

Διακόσμηση παραθύρων με ξύλινες φιγούρες για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων σε οικολογικό στυλ για το νέο έτος

Διακόσμηση των παραθύρων ένα έλατο για το νέο έτος

Παράθυρο διακόσμηση για το νέο έτος 2019

Διακόσμηση παραθύρων με τσόχα για το νέο έτος

Εικόνες του νέου έτους στο γυαλί

Πολλοί άνθρωποι θυμούνται πώς, κατά την παιδική τους ηλικία, ζωγράφιζαν χιονάνθρωπους σε γυαλιά με την οδοντόκρεμα της Πρωτοχρονιάς ή ακόμα και με χρώματα γκουάς. Η διακόσμηση της λείας επιφάνειας των παραθύρων με τις εικόνες είναι πολύ απλή, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό εργαλείο και να «βάψετε». Θα μιλήσουμε για διάφορες επιλογές σχεδίασης.

Σφουγγάρι και οδοντόβουρτσα

Αυτή η μέθοδος δεν είναι καινούργια, και οι μητέρες μας το θυμούνται. Θα χρειαστείτε μια οδοντόκρεμα αραιωμένη με νερό, ένα πινέλο ή σφουγγάρι για πλύσιμο πιάτων, καθώς και ένα μεμβράνη με το θέμα της Πρωτοχρονιάς. Τα πρότυπα μπορούν να ετοιμαστούν με τα χέρια σας - βρείτε τις σωστές φωτογραφίες στο δίκτυο, εκτυπώστε τα και κόψτε το χαρτί με ένα μαχαίρι ή κοφτερό ψαλίδι. Τα στένσιλ πρέπει να εφαρμόζονται σε επιλεγμένο σημείο και να διανέμουν την πάστα κατά μήκος των θυρίδων τους. Αντί της οδοντόκρεμας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη δοντιών αραιωμένη με νερό στην κατάσταση της υγρής ξινή κρέμας.

Παράθυρο διακόσμηση για το νέο έτος με οδοντόκρεμα

Διακόσμηση των παραθύρων με μια γιρλάντα για το νέο έτος

Διακόσμηση παράθυρα με μπλε μπάλες για το νέο έτος

Διακόσμηση των παραθύρων με παιχνίδια για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων σε στυλ χώρας για το νέο έτος

Σύνθεση στο παράθυρο για το νέο έτος

Διακόσμηση του παραθύρου της κουζίνας για το νέο έτος

Είναι βολικό να εφαρμοστεί η πάστα με ένα κομμάτι υγρανθέντος αφρού αφρού. Αν ψεκάσετε τη μάζα του χρώματος με μια βούρτσα, έχετε μια θαμπό επιφάνεια. Χριστουγεννιάτικα μεμβράνες μπορούν να τοποθετηθούν στο κέντρο του γυαλιού, καθώς και από κάτω, πάνω και γύρω από τις άκρες. Εκείνοι που ξέρουν πώς να σχεδιάζουν μοτίβα δεν απαιτείται να χρησιμοποιούν - μπορείτε να δημιουργήσετε μια φωτογραφία δεξιά με το χέρι. Αυτή η διακόσμηση είναι εύκολο να ξεπλύνετε, απλώς σκουπίστε τα παράθυρα αρκετές φορές με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια σκουπίστε.

Διακόσμηση του παραθύρου για το νέο έτος με οδοντόκρεμα

Διακόσμηση παραθύρων με κορδέλες για το νέο έτος

Παράθυρο διακόσμησης παραθύρων για το νέο έτος

Διακόσμηση των παραθύρων με αυτοκόλλητα για το νέο έτος

Διακοσμητικά παράθυρα με ελάφια για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων με κάρτες για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων με φτερά για το νέο έτος

Χαρτί μοτίβα και πάστα

Για να σχεδιάσετε τα παράθυρα, μπορείτε να κολλήσετε στο γυαλί κομμένα από μοτίβα δαντέλα χαρτιού. Για παράδειγμα, νιφάδες χιονιού μπορούν να γίνουν από όλους με τα χέρια τους. Και αν ονειρεύεστε λίγο, αντί για νιφάδες χιονιού, μπορείτε να κόψετε χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονάνθρωπους, χριστουγεννιάτικα κουδούνια και αστεία ζώα. Είναι λίγο πιο δύσκολο να κάνεις μια σύνθεση - να κόψεις ένα χειμωνιάτικο τοπίο με ένα σπίτι, χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τον Άγιο Βασίλη σε ένα έλκηθρο. Για περίπλοκα σχέδια θα χρειαστείτε σχέδια και ένα κοφτερό μαχαίρι ταπετσαρίας.

Όμορφες νιφάδες χιονιού στο παράθυρο

Όλη αυτή η λαμπρότητα πρέπει να κολληθεί απευθείας στο γυαλί με μια πάστα. Η πάστα παρασκευάζεται από άμυλο που παρασκευάζεται στο νερό. Εφαρμόζεται στο μοτίβο χαρτιού με μια βούρτσα, κολλημένη στο γυαλί, και η περίσσεια κόλλας αφαιρείται με ένα απορροφητικό ύφασμα.

Συμβουλή: Είναι καλύτερο να εφαρμόσετε λίγο λιγότερο πάστα από το να λιπάνετε τα μέρη πάρα πολύ.

Όμορφη νιφάδες χάρτου στο παράθυρο

Παράθυρο διακοσμητικό περβάζι για το νέο έτος

Διακόσμηση παράθυρα με πτηνά για το νέο έτος

Παράθυρο διακόσμηση σε ασήμι για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων με μπάλες για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων με κώνοι για το νέο έτος

Σκανδιναβική διακόσμηση παράθυρο στυλ

Κόλλα, ταινία και λίγη υπομονή

Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να δημιουργείτε οι ίδιοι αυτοκόλλητες ετικέτες γυαλιού. Για να δημιουργήσετε στοιχεία, χρειάζεστε κόλλα PVA, ένα αρχείο ταινιών και ένα πρότυπο χαρτιού. Πρέπει να επισυνάψετε το σχέδιο στο αρχείο και να περιγράψετε τα περιγράμματα του με κόλλα. Η κόλλα θα πρέπει να στεγνώσει για 10-12 ώρες, και μόνο τότε το τελικό μοτίβο μπορεί να αφαιρεθεί από την μεμβράνη και να κολληθεί στο γυαλί. Αυτοκόλλητα που δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο είναι τέλεια προσαρτημένα σε μια λεία επιφάνεια και έχουν μια ασυνήθιστη κυρτή ανακούφιση. Εάν το αυτοκόλλητο δεν κολλά καλά στο γυαλί, λιπάνετε το με νερό.

Μικρά νιφάδες χιονιού στο ντεκόρ του παραθύρου για το νέο έτος

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με νιφάδες χιονιού στο παράθυρο

Έτοιμα αυτοκόλλητα

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος - διακόσμηση των παραθύρων με τη βοήθεια των έτοιμων σχεδίων. Από το νέο έτος, τα αυτοκόλλητα εμφανίζονται σε καταστήματα που είναι πολύ εύκολο να στερεωθούν σε μια ομαλή επιφάνεια. Μπορεί να είναι μια τεράστια σύνθεση που θα καλύψει ολόκληρη την περιοχή του παραθύρου. Και μπορείτε να πάρετε μερικά μικρά μοτίβα τοποθετώντας τα στις γωνίες. Στη συνέχεια, μπορούν επίσης να αφαιρεθούν χωρίς να ανησυχούν ότι η κόλλα θα αφήσει ίχνη.

Αυτοκόλλητα πουλιά στο παράθυρο για το νέο έτος

Διακόσμηση των παραθύρων για το νέο έτος με νιφάδες χιονιού

Διακόσμηση παραθύρων για το νέο έτος με κλαδιά πεύκου

Διακόσμηση παραθύρων και παραθυρόφυλλων για το νέο έτος

Διακόσμηση των παραθύρων στην τραπεζαρία για το νέο έτος

Διακόσμηση παραθύρων για το νέο έτος με κεριά

Διακόσμηση παραθύρου για το στεφάνι του νέου έτους

DIY γιρλάντες

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να κολλήσετε κάτι στο ποτήρι, τα παράθυρα για το νέο έτος μπορούν να διακοσμηθούν με γιρλάντες. Αυτή η μέθοδος θα δώσει επίσης μια εορταστική διάθεση. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το είδος των γιρλάντες και να τα διορθώσετε όμορφα στα παράθυρα.

Γιρλάντα από μπάλες από βαμβάκι

Μπορείτε να φτιάξετε μια χαριτωμένη γιρλάντα με τα χέρια σας από απλά και φθηνά υλικά. Θα πρέπει να πάρετε μια λεπτή γραμμή αλιείας ή ένα ισχυρό λευκό νήμα. Τραβήξτε μια μπάλα από το συνηθισμένο ιατρικό βαμβάκι και βάλτε το σε μια γραμμή αλιείας. Στη συνέχεια, κάντε το επόμενο, βάλτε το πίσω στη γραμμή αλιείας. Ταυτόχρονα, είναι επιθυμητό να χωρίζετε κάθε μπάλα από τα γειτονικά χρησιμοποιώντας κόμπους. Πρέπει να κάνετε μερικές από αυτές τις διακοσμήσεις. Το μήκος κάθε σφαίρας από μπάλες μπορεί να είναι διαφορετικό - τα νήματα φαίνονται θεαματικά σε μήκος ίσα με το ύψος του παραθύρου, ή λίγο μικρότερα. Στη συνέχεια, στερεώστε τις γιρλάντες σε ένα σχοινί που απλώνεται ανάμεσα στις πλαγιές του παραθύρου ή στο χείλος.

Γιρλάντα από μπάλες βαμβακιού για το νέο έτος

Για να καταστήσετε πιο διασκεδαστικές αυτές τις γιρλάντες, μπορείτε να προσθέσετε κλωστές "βροχής" σε αυτές ή μπορείτε να διασταυρώσετε μια γραμμή αλιείας με βαμβακερές μπάλες με Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σε ένα νήμα. Αυτά τα νήματα είναι πολύ ελαφριά, θα κινούνται ακόμη και από ένα ελαφρύ βύθισμα. Παίρνετε ένα ζεστό παράθυρο που θα σας υπενθυμίζει τις χιονοπτώσεις και τις απαλές χιονοπτώσεις.

Γιρλάντες από βαμβάκι για διακόσμηση παραθύρων

Χαρτί λαγουδάκι και γιρλάντα βαμβακιού

Μίνι γιρλάντες από ογκώδεις νιφάδες χιονιού ή Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία, τα παιδιά διδάσκονται να κόβουν και να κόβουν το χαρτί νιφάδες χιονιού. Μπορείτε να κάνετε μερικές από αυτές τις νιφάδες χιονιού με τα χέρια σας και να κρεμάσετε το καθένα σε μια λεπτή γραμμή αλιείας, κατά προτίμηση σε διαφορετικά μήκη. Δεν είναι δύσκολο να στερεώσετε αυτές τις διακοσμήσεις στα ανοίγματα παραθύρων - μπορούν να κρεμαστούν σε σχοινί ή να στερεωθούν απευθείας στο γείσο. Ομοίως, μπορείτε να κρεμάσετε τις μπάλες ή τα κώνοι Χριστουγέννων σε μακρά κλωστές. Αυτά τα μενταγιόν φαίνονται πολύ κομψά και δεν απαιτούν περίπλοκη προετοιμασία.

Όσο μακρύτερα οι γιρλάντες είναι από σκούρα ποτήρια, τόσο πιο εντυπωσιακή θα είναι αυτή η διακόσμηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα πανοραμικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει μια εορταστική και ελαφρώς μυστικιστική ατμόσφαιρα.

Γιρλάντες στο παράθυρο από Χριστουγεννιάτικες μπάλες και νιφάδες χιονιού.

Πλεκτά γιρλάντα νιφάδα χιονιού

Χαρτί νιφάδα χάρτου

Γιρλάντες των λαμπτήρων

Και για το νέο έτος, μπορείτε να επισημάνετε το παράθυρο με πολύχρωμα φώτα. Σήμερα δεν πωλούνται μόνο τυποποιημένες γιρλάντες, αλλά και προϊόντα με τη μορφή δικτύου με βολβοί. Ένα τέτοιο "χαλί" είναι εύκολο να τεντωθεί σε όλο το άνοιγμα του παραθύρου. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το φως από τα παράθυρα θα είναι σαφώς ορατό από το δρόμο.

Γαρδένια χαρτιού και λαμπτήρες στο παράθυρο

Γιρλάντα φωτεινών αστεριών στο παράθυρο

Διακόσμηση παραθύρων για το νέο έτος με υποκαταστήματα

Διακόσμηση παράθυρα έξω για το νέο έτος

Διακόσμηση παράθυρα με πράσινα για το νέο έτος

Πανοράματα φωτιζόμενου χαρτιού

Αυτός είναι ένας νέος τρόπος να διακοσμήσετε τα παράθυρα · θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε απίστευτα πανοράματα με τα χέρια σας ακριβώς πάνω στο περβάζι. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος απαιτεί χρόνο για να προετοιμαστεί. Θα χρειαστείτε ψαλίδι, κόλλα και πολλά φύλλα χοντρών χαρτιού τοπίου που πρέπει να κολληθούν μαζί. Πάρτε δύο λωρίδες ίσες με το μήκος του παραθύρου σας. Στη συνέχεια, πρέπει να παραλάβετε τα μεμβράνες με ένα εορταστικό σχέδιο και να τα εφαρμόσετε σε χαρτί. Κατάλληλα πρότυπα υπό τη μορφή δάσους χριστουγεννιάτικων δέντρων διαφορετικών υψωμάτων, Χριστουγεννιάτικα σπίτια με κουφώματα ή χιονάνθρωπους. Κομμένα κοσμήματα καλύτερα με τη μορφή μιας συνεχούς στολίδι.

Φωτιζόμενη πανοραμική εικόνα χαρτιού στο παράθυρο του νέου έτους

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να διορθώσετε τα έτοιμα τεμάχια στο περβάζι ώστε να υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καουτσούκ αφρού ή ένα επίπεδο κουτί γεμάτο με άμμο. Είναι σημαντικό να στερεώσετε τη διακόσμηση χαρτιού σε όρθια θέση. Στη συνέχεια, ανάμεσα στα δύο κομμένα σχέδια, κρύβεται μια γιρλάντα λαμπτήρων. Όταν έρθει το βράδυ, η συμπεριλαμβανόμενη γιρλάντα θα επισημάνει το μοτίβο, δημιουργώντας μια πανοραμική εικόνα. Αυτά τα παράθυρα θα είναι το επίκεντρο κάθε εορταστικού εσωτερικού χώρου.

Όμορφη διακόσμηση παραθύρων για τις διακοπές του νέου έτους

Παράθυρο διακόσμηση με υλικά στο χέρι

Δεν θέλω πάντα να βρω μερικά περίπλοκα σχέδια, να κόψω τα στένσιλ.Για να γιορτάσουμε καθαρά το Νέο Έτος και να δημιουργήσουμε μια εορταστική διάθεση, δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύουμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία του περιβάλλοντος. Μερικές φορές αρκεί να διακοσμήσετε το άνοιγμα του παραθύρου με αυτοσχέδια υλικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια φιγούρα του Άγιου Βασίλη και ένα κερί στο περβάζι. Και μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνθεση από κλαδιά, κεριά και Χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα χέρια σας.

Διακόσμηση παραθύρων με κεριά και χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μπορείτε να διακοσμήσετε τα παράθυρα με διαφορετικούς τρόπους, το κύριο πράγμα είναι να το κάνετε με αγάπη και έμπνευση. Και τότε το Νέο Έτος θα θυμηθεί για ζωντανές εντυπώσεις και η προετοιμασία για αυτό θα ενσταλάξει στην ψυχή μια αίσθηση εορτασμού, την προσδοκία ενός θαύματος που σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα!

Διακόσμηση παραθύρων με γλάστρες με κώνοι

Διακόσμηση παραθύρων για το νέο έτος με στεφάνι και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

Διακόσμηση παραθύρου Πρωτοχρονιάς με Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Διακόσμηση παραθύρων σε γιρλάντες για το νέο έτος

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)