Ταπετσαρία σε ένα κλουβί: δημιουργώντας ένα κομψό και ευγενές εσωτερικό (29 φωτογραφίες)

Οι φίλοι αυστηρών μοτίβων, ζωντανές αντιθέσεις και γεωμετρικά στολίδια θα αρέσουν ταπετσαρίες κυττάρων. Το φωτεινότερο και πιο ενδιαφέρον κελί στην ταπετσαρία θα είναι, το πρωτότυπο θα είναι το εσωτερικό σας. Αυτή η επιλογή σχεδιασμού είναι ιδανική για ένα σύγχρονο, κλασικό ή αντίκες εσωτερικό.

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο αγγλικό ύφος

Λευκή ταπετσαρία με καρό

Ταπετσαρία που έχει ένα κλουβί, που χαρακτηρίζεται από αυστηρότητα και μεγάλη εσωτερική ενέργεια. Ένα φωτεινό κελί θα γεμίσει το χώρο με πολυτέλεια, αριστοκρατία και μη τυποποιημένα. Τα χρώματα παστέλ θα κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική, ξεκούραστη και ειρηνική. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.

Μαύρη ταπετσαρία με καρό

Ασπρόμαυρη ταινία ελέγχου

Επιλεγμένη επιλογή ταπετσαρίας

Το ελεγμένο ταπετσαρία θεωρείται διάχυτο. Είναι σημαντικό να τα συνδυάσετε σωστά με ορισμένες αποφάσεις στυλ και χρώματα. Αν αποφασίσετε για αυτό το είδος ταπετσαρίας, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά πολυτελές, εκλεπτυσμένο, μοναδικό εσωτερικό. Τα ελεγμένα στοιχεία θα απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο νηπιαγωγείο

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο σπίτι

Επιλέξτε ορθά ορθογώνια μοτίβα. Απαιτείται να υιοθετηθεί ένας μεγάλος αριθμός σημαντικών αποχρώσεων. Όταν επιλέγετε μια ταπετσαρία σε ένα κλουβί για τοίχους, συνιστάται να δώσετε προσοχή σε ορισμένες αποχρώσεις.

Μπλε ταπετσαρία

Ταπετσαρία στο εσωτερικό του καθιστικού

Πρότυπο χαρακτήρων

Ένα κύτταρο μπορεί να είναι διαφορετικό. Από αυτή την άποψη, το αποτέλεσμα της χρήσης του είναι διαφορετικό. Αν είστε υποστηρικτής ενός κλασικού ή ηλικιωμένου εσωτερικού, τότε το "σκωτσέζικο κλουβί" είναι τέλειο. Μια κυψέλη σκακιέρας θα τονίσει τη σοβαρότητα και τον περιορισμό του εσωτερικού. Το πολύχρωμο μωσαϊκό θα κάνει το εσωτερικό θετικό. Ένα παστέλ και η σίγαση θα γεμίσουν το δωμάτιο με την άνεσή του.

Ταπετσαρία στο κελί στο σαλόνι

Μέγεθος κελιού

Αν το δωμάτιο έχει μακρύ τοίχο, τότε ένας μεγάλος κλωβός είναι τέλειος. Σε περιορισμένους εσωτερικούς χώρους είναι προτιμότερο να επιλέγετε μικρά κελιά. Ένα υπερβολικά μικρό κύτταρο επηρεάζει αρνητικά την όραση. Ένα τέτοιο κλουβί θα πρέπει να υπάρχει μόνο σε ένα τοίχωμα.

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο εσωτερικό

Επιλογή σκίασης

Οι σκοτεινές και σκοτεινές αποχρώσεις χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση για καλά φωτισμένους χώρους. Ένα φωτεινό κελί με αόρατα σύνορα είναι μια παγκόσμια επιλογή. Συχνά ένα κύτταρο χρησιμοποιείται ως φωτεινό προφορά για να προσελκύσει την προσοχή.

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο γραφείο

Λογιστική για το εσωτερικό στυλ

Η απλούστερη και πιο δημοφιλής επιλογή είναι η χρήση ενός σκωτσέζικου κλουβιού. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για αγγλικούς και κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Οι κάθετες γραμμές του σκωτσέζικου κλουβιού γεμίζουν το δωμάτιο με την άνεσή του. Επίσης, το κελί αντιλαμβάνεται αρμονικά σε ένα στυλ σαν τη χώρα. Εδώ, ηρεμία, απαλή υφή, κλασικά έπιπλα, διακριτικά σχέδια χρησιμοποιούνται. Κομψά, το κλουβί φαίνεται επίσης σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Ορίζει τη δυναμική του δωματίου, εστιάζει σε σημαντικά στοιχεία.

Χωρίς ύφος

Συνδυασμός χρωμάτων

Κάθε λύση στυλ περιλαμβάνει τη χρήση μιας συγκεκριμένης παλέτας. Αν είναι το σκανδιναβικό στυλ, τότε χρησιμοποιούνται κυρίως κρύες αποχρώσεις. Το στιλ υψηλής τεχνολογίας εφαρμόζει μια ασπρόμαυρη παλέτα. Χρησιμοποιώντας τα πλεκτά σχέδια, μπορείτε εύκολα να κρύψετε τις ανωμαλίες και τις ατέλειες στους τοίχους.Η εργασία με το κελί είναι μια περίπλοκη και επίπονη διαδικασία. Εάν εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια κατάλληλη επιλογή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των επαγγελματιών.

Καφέ ταπετσαρία

Χαρακτηριστικά του καλαθιού σαλόνι

Η ελεγμένη ταπετσαρία στο εσωτερικό του σαλόνι θα είναι μια εξαιρετική λύση. Ένα φωτεινό τείχος σε ένα κλουβί θα είναι σε απόλυτη αρμονία με ένα τζάκι, μια τηλεόραση. Ένα τέτοιο σαλόνι θα είναι φωτεινό και επίσημα. Ένα πρωτότυπο, πλέξιμο μοτίβο δημιουργεί ένα ελκυστικό εσωτερικό. Αυτό το στολίδι στοχεύει στην κανονικότητα και την άνεση στο εσωτερικό.

Ταπετσαρία στο κελί της κουζίνας

Οι ταπετσαρίες του Tartan είναι επίσης δημοφιλείς στο σαλόνι για να δημιουργήσουν μια φωτεινή προφορά στο εσωτερικό. Η παστέλ και οι μαλακές αποχρώσεις της κυψέλης είναι μια παγκόσμια επιλογή που βοηθά στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Το κίτρινο δωμάτιο ροδάκινου θα κάνει το δωμάτιο ζεστό.

Ταπετσαρία στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Κρεμαστό ταπετσαρία υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο, ο κλωβός είναι μια καθολική επιλογή. Μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στην ταπετσαρία, αλλά και στα έπιπλα και τα αξεσουάρ. Για την κρεβατοκάμαρα, συνιστάται να επιλέξετε απαλές και σιωπηλές αποχρώσεις. Στόχος τους είναι η ηρεμία και η άνετη ξεκούραση. Φωτεινή τόνους με τη μορφή κυττάρων, είναι επιθυμητό να προσθέσετε αποσπασματικά. Για παράδειγμα, η περιοχή αναψυχής μπορεί να επικολληθεί με φωτεινή ταπετσαρία σε ένα κλουβί και τα υπόλοιπα θα γίνουν σε ουδέτερα χρώματα.

Αν θέλετε το κελί στην κρεβατοκάμαρα να φαίνεται αρμονικό στην ταπετσαρία, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στολίδι σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα ή σε άλλα αξεσουάρ.

Ταπετσαρία σε ένα κλουβί στο εσωτερικό του διαδρόμου στο διαμέρισμα

Ταπετσαρία στο ύφος της σοφίτας

Το πλεονέκτημα της χρήσης κλουβιών στην κουζίνα

Ένα κύτταρο στην κουζίνα βοηθάει στη δημιουργία μιας σπιτικής ατμόσφαιρας. Το κελί φαίνεται αξιοσέβαστο και προκαλεί όρεξη. Μπορεί να υπάρχει σε όλους τους τοίχους ή σε ξεχωριστές περιοχές. Όταν επιλέγετε ταπετσαρία σε ένα κλουβί στην κουζίνα, δώστε προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Είναι επιθυμητό να το επιλέξετε με την ταπετσαρία. Στην κουζίνα, συνιστάται η χρήση καρυκευμένης ταπετσαρίας σε έντονα χρώματα (κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πράσινο, ανοιχτό πράσινο χρώμα). Ο χώρος των κουζινών, σχεδιασμένος σε αυτή τη λύση στυλ, ποτέ δεν θα βαρεθεί.

Ταπετσαρία μικρών κελιών

Art Nouveau ταπετσαρία

Κάνουμε αίθουσες χρησιμοποιώντας κελιά

Ο κλωβός μπορεί συχνά να βρεθεί στους διαδρόμους. Με τη βοήθειά του, ο χώρος αναβιώνει, γεμάτος πρωτοτυπία, αυστηρότητα. Η είσοδος, κατά κανόνα, δεν είναι εξοπλισμένη με παράθυρα και αφθονία υφασμάτων. Χρησιμοποιώντας ένα κλουβί, μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο πιο άνετο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα ταπετσαρίας, επειδή στις αίθουσες κυριαρχεί ο τεχνητός φωτισμός.

Εάν ο διάδρομος είναι υπερβολικά στενός, είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείται ο κλωβός. Η υπερβολική χρήση του καλαθιού μπορεί να περιορίσει το χώρο. Ένα κλουβί στο διάδρομο θα φανεί εντυπωσιακό σε φόντο ξύλινων επίπλων.

Παστέλ χρώματος ταπετσαρία

Πώς να δημιουργήσετε ένα γραφείο χρησιμοποιώντας ένα κελί

Ορισμένα διαμερίσματα και σπίτια έχουν ένα δωμάτιο, όπως μια μελέτη. Το περίβλημα θα πρέπει να διαμορφώνεται κυρίως σε αυστηρά και περιορισμένα χρώματα, διότι θα πρέπει να θέσει τον ιδιοκτήτη στην εργασία. Ένα φωτεινό κλουβί δεν είναι κατάλληλο για ένα γραφείο. Θα αποσπάσει από την εργασία. Αυστηρές επιχρισμένες επιχρίσματα σιωπηρών τόνων - μια παγκόσμια λύση.

Το Pepita είναι ένα δημοφιλές κυψελοειδές στολίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στον σχεδιασμό του γραφείου. Είναι ένας κλασικός συνδυασμός ασπρόμαυρων και λευκού-καφέ χρωμάτων. Αυτή η λύση είναι ιδανική για έναν σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Κορνίζα ταπετσαρία στο διάδρομο

Δημοφιλείς συνδυασμοί ταπετσαρίας καρό

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή του κελιού στην ταπετσαρία είναι οριζόντια. Σε αυτή την περίπτωση, στις κάτω και πάνω ζώνες, μπορείτε να κολλήσετε ταπετσαρία με λωρίδες ή floral μοτίβα. Οι κάθετοι συνδυασμοί δεν πρέπει να είναι υπερβολικά φωτεινός και ελκυστικός. Θα πρέπει να είναι μπερδεμένοι και ευχάριστα να αντιλαμβάνονται.

Οι ταπετσαρισμένες ταπετσαρίες συνδυάζονται τέλεια με διάφορα διακοσμητικά ένθετα ή πάνελ. Το φωτεινό και κορεσμένο κελί είναι ιδανικό για τη δημιουργία τόνων σε ξεχωριστό τοίχο. Η ομορφιά των τετράγωνων μοτίβων μπορεί να τονιστεί με την τεχνική συνονθύλευμα.

Ταπετσαρία στο στυλ της Προβηγκίας

Ταπετσαρία με τη μορφή ψηφιδωτών και σκακιέρα είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο ή την κουζίνα.Θα φαίνονται εξαιρετικά σε συνδυασμό με τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, το ξύλο και τη στιλπνότητα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και μοναδικό ντιζάιν στο δωμάτιο, το οποίο με εκπληκτικό τρόπο θα συνδυάσει την άνεση, τη σοβαρότητα και τον περιορισμό, τότε το καρότο στολίδι είναι η ιδανική επιλογή. Με το κελί, μπορείτε να πειραματιστείτε με ασφάλεια και να εφαρμόσετε τις πιο αυστηρές ιδέες.

Πλακωτά ταπετσαρία

Win-win επιλογές για τη χρήση κυττάρων ταπετσαρία στο εσωτερικό

Το σχέδιο Tartan είναι ένας δημοφιλής τύπος εσωτερικού σχεδιασμού που χρησιμοποιεί ένα κλουβί. Ένας κομψός συνδυασμός σκοτεινών και ελαφρών τόνων του σκωτσέζικου κλουβιού γεμίζει το δωμάτιο με την άνεσή του. Τα ταπετσαρία, ένα καρότσι για το οποίο είναι μια εξαιρετική λύση, είναι σαν διάφορες χρωματικές παραλλαγές.

Ταπετσαρία στο κελί της κρεβατοκάμαρας

Οι ταπετσαρισμένες ταπετσαρίες και το στυλ της χώρας είναι ένας συνδυασμός win-win. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να προτιμάτε το φως και κάπως σιωπηρές αποχρώσεις. Είναι καλύτερα να παίρνετε ένα μεσαίου μεγέθους κλουβί, φαίνεται τέλεια με παλιά έπιπλα.

Το λακωνικό στολίδι συνδυάζεται τέλεια με το σύγχρονο ή υψηλής τεχνολογίας στυλ, χωρίς να υπερβεί τον χώρο, αλλά γεμίζοντας το με συγκρατημένο και προσεγμένο τρόπο.

Το σχέδιο, που αποτελείται από μεγάλο αριθμό τετραγώνων με επιμήκεις γωνίες, ονομάζεται "πόδι κοτόπουλου". Είναι δημοφιλές στο κλασικό εσωτερικό. Κάνει το διάστημα εύρυθμο και συνοπτικό.

Ταπετσαρία στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ταπετσαρία Tartan

Το Nova είναι ένα στολίδι που περιλαμβάνει τη χρήση τεσσάρων χρωμάτων. Κατά κανόνα χρησιμοποιούνται μαύρα, κόκκινα, λευκά και μπεζ χρώματα. Μια τέτοια παλέτα κάνει το δωμάτιο άνετο, γεμάτο ζεστασιά και άνεση.

Ένα φωτεινό κελί σε λευκό φόντο είναι μια λύση win-win για όσους αναζητούν έναν τρόπο να τοποθετήσουν σωστά τόνους στο εσωτερικό. Αυτή η λύση είναι ιδανική για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Επιθυμητές χαρούμενες προσωπικότητες θα τους αρέσουν.

Έλεγχος ταπετσαρίας ύφασμα

Όταν χρησιμοποιείτε το κελί, συνιστάται να ακολουθείτε ορισμένους κανόνες, παρά την φαινομενική απλότητα αυτής της εικόνας. Εάν το μοτίβο ταπετσαρίας είναι πολύ φωτεινό, θα φαίνεται ενοχλητικό. Είναι επιθυμητό η ταπετσαρία να μην έχει πάνω από 2-3 μοτίβα της ίδιας παλέτας και μεγέθους.

Ταπετσαρία στο κελί στο μπάνιο

Η επίπλωση για ταπετσαρία σε ένα κλουβί θα πρέπει να μελετηθεί. Ο κλωβός πηγαίνει καλά με ξύλο, επικαλυμμένα έπιπλα. Επιπλέον, το κελί μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για floral ή εθνική διακόσμηση στο εσωτερικό. Εάν ο τοίχος είναι διακοσμημένος με κλουβί, τότε συνιστάται να αποφύγετε μεγάλο αριθμό κελιών και σουβενίρ. Αυτή η επιλογή σχεδιασμού είναι η ίδια αυτάρκης.

Ταπετσαρία πράσινων κυττάρων

Έτσι, τα ταπετσαρία σε ένα κλουβί είναι ένα καθολικό υλικό. Με τη βοήθειά τους, το εσωτερικό μπορεί να μεταμορφωθεί πέρα ​​από την αναγνώριση. Με τη χρήση τους, ακόμη και ένα βαρετό δωμάτιο είναι γεμάτο με νότες κομψότητας και ευγένειας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)