Marburg ταπετσαρία: γερμανική ποιότητα σε κάθε ρολό (29 φωτογραφίες)

Η ταπετσαρία σχεδιαστών Marburg είναι ένα γερμανικό προϊόν μάρκας υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και αναγνωρίστηκε όχι μόνο στη Ρωσία και τη Γερμανία, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Το εμπορικό σήμα αρνήθηκε συνειδητά να μεταφέρει μέρος της παραγωγής του στις ασιατικές χώρες, κάτι που έπραξαν πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Αυτό επέτρεψε στους γερμανούς κατασκευαστές να ελέγχουν την παραγωγή προϊόντων όπως οι ταπετσαρίες Marburg σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, η ανησυχία λαμβάνει ταπετσαρία για Marburg τοίχους της άψογης περιβαλλοντικής φιλίας και υψηλής ποιότητας.

3D Wallpaper Μάρμπουργκ

Αφηρημένη ταπετσαρία Marburg

Οι ταπετσαρίες μη υφασμένα, βινυλίου, χαρτιού και άλλων τύπων τυπώνονται αποκλειστικά σε εργοστάσια στη Γερμανία. Επιπλέον, πολλές άλλες μάρκες εκτυπώνουν τα προϊόντα τους στον ίδιο εξοπλισμό από το Marburg.

Μπεζ Wallpaper

Λευκή ταπετσαρία Marburg

Αριστουργήματα χαρτιού

Marburg χαρτί ταπετσαρία στο εσωτερικό είναι σε μεγάλη ζήτηση, δεδομένου ότι αυτή είναι η επιλογή που είναι πιο γνωστή σε πολλούς αγοραστές που θέλουν να μετατρέψουν το σπίτι τους.

Οι ταπετσαρίες Marburg κατασκευάζονται σε έκδοση δύο επιπέδων. Έτσι το πρώτο στρώμα είναι η βάση, και ήδη στο δεύτερο εφαρμόζεται ένα ανάγλυφο μοτίβο. Τα μοντέλα με σχέδιο ανακούφισης έχουν τρισδιάστατο χαρακτήρα και εξαιρετική απόδοση.

Wallpaper του Marburg Kolani

Μη υφαντά ταπετσαρία Marburg

Γεωμετρική ταπετσαρία Marburg

Μη υφασμένη έκδοση

Μη υφασμένα ταπετσαρία από αυτόν τον κατασκευαστή έχει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι άλλων ταπετσαριών, επειδή η βάση δεν είναι απλό χαρτί, αλλά μη υφασμένα, που σας επιτρέπει να κρύψετε τις παρατυπίες και άλλες ατέλειες επιφάνειας. Επιπλέον, αυτό δεν μπορεί να είναι μόνο μια έτοιμη έκδοση με σχέδιο σε ένα μη υφαντό ύφασμα, αλλά και ταπετσαρία για τη ζωγραφική Marburg, η οποία μπορεί αργότερα να ξαναβαφτεί. Πολλοί αγοραστές που εκτιμούν αυτή την καινοτομία επιλέγουν μη υφαντά ταπετσαρία.

Ταπετσαρία Blue Marburg

Marburg ταπετσαρία στο εσωτερικό του καθιστικού

Ταπετσαρία Marburg στο σαλόνι

Vinyl ταπετσαρία

Οι ταπετσαρίες βινυλίου θα είναι ειδικά στον τόπο όπου απαιτείται αντίσταση σε διάφορους επιθετικούς παράγοντες: σκόνη, υψηλή υγρασία κλπ. Τέτοιες ταπετσαρίες τύπου βινυλίου Marburg μπορούν να έχουν διαφορετικά χρώματα και υφές: τόσο με ανάγλυφο είτε τυπωμένο σχέδιο, και τελείως λεία. Για να κολλήσετε ταπετσαρίες βινυλίου, δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες, η κόλλα τους είναι εύκολη και απλή. Επιπλέον, η αποσυναρμολόγηση τέτοιων προϊόντων είναι επίσης απίστευτα απλή και γρήγορη.

Κόκκινο ταπετσαρία Marburg

Ταπετσαρία Marburg με κύκλους

Ταπετσαρία Marburg στην κουζίνα

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγοράζοντας ταπετσαρίες βινυλίου σημαίνει να κάνετε την επισκευή πιο ευχάριστη, και περαιτέρω λειτουργία ευκολότερη.

Ταπετσαρία υψηλής τεχνολογίας Marburg

Ποικιλία συλλογών

Εάν ενδιαφέρεστε για την ταπετσαρία αυτής της μάρκας, τότε θα πρέπει να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στις συλλογές που κυκλοφόρησε η μάρκα Marburg.

Ταπετσαρία Marburg με ένα μοτίβο φύλλα

Μεταλλική ταπετσαρία Marburg

Έτσι οι ταπετσαρίες Marburg είναι χαρτί, μη υφασμένα, καθώς και ταπετσαρίες βινυλίου με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δομών. Στις συλλογές μπορείτε να βρείτε μαύρο, γκρι, μπεζ και πολλά άλλα χρώματα. Τι μπορούμε να πούμε για τις υφές που παρουσιάζονται με τη μορφή αφηρημένων εκτυπώσεων, σχεδίων ανακούφισης και ακόμη και τεχνητών μαργαριταριών! Και όσοι προτιμούν τη σταθερότητα και τη μέγιστη διάρκεια ζωής μπορούν να επιλέξουν μοντέλα με αυξημένη αντοχή στη φθορά, διακοσμημένα με χαλαζία και μαργαριτάρια.

Ριγέ ταπετσαρία Marburg

Ταπετσαρία Marburg με τα πουλιά

Παρεμπιπτόντως, η ηχηρή επιτυχία πολλών συλλογών αυτής της μάρκας ταυτόχρονα ώθησε τους Γερμανούς να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με διάφορους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές. Αυτοί είναι ο Thomas Zeitlberger, ο Karim Rashid και, φυσικά, ο Luigi Colani. Επιπλέον, ο τελευταίος σχεδιαστής κατέχει αμέσως πολλές συλλογές αυτού του κατασκευαστή.

Marburg Ταπετσαρία με floral εκτύπωση

Pink Marburg ταπετσαρία

Συλλογές Luigi Colani

Ο γερμανός σχεδιαστής Luigi Kolani μαζί με τη μάρκα Marburg κυκλοφόρησαν αμέσως αρκετές συλλογές ταπετσαριών που έκαναν μια βουτιά όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Ταπετσαρία Marburg Colani κέρδισε περισσότερες από μία καρδιά με το μεγαλείο και την πολυμορφία της. Ιδιαίτερα δημοφιλής ήταν η συλλογή Evolution, η οποία διακρίνεται από την ταυτόχρονη τεχνογνωσία της και τη γειτνίαση με τη φύση.

Η εξέλιξη στο εσωτερικό είναι, πρωτίστως, ένα ασυνήθιστο χρώμα, υφή μεταλλικού τύπου, καθώς και τρισδιάστατες εκτυπώσεις.

Γκρι ταπετσαρία Marburg

Ταπετσαρία ηλικιωμένων Marburg

Παρεμπιπτόντως, οι πρόγονοι μιας τέτοιας συλλογής ήταν λαβύρινθοι που ρέουν μεταξύ τους, ένα τμήμα από κελύφη, κύματα στην έρημο - όλα αυτά είναι παρόμοια με καμπύλες γραμμές. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές υφές, που κυμαίνονται από ανομοιόμορφο σοβά μέχρι ένα χαραγμένο φύλλο σιδήρου. Φυσικά, η επίδραση δεν θα ήταν πλήρης εάν το σχήμα χρωμάτων δεν είχε μελετηθεί λεπτομερώς.

Ταπετσαρία Marburg στο υπνοδωμάτιο

Στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε πολλές αποχρώσεις αυτής της συλλογής, που κυμαίνονται από κρύο και συγκρατημένο σε λαμπερό και δελεαστικό. Η συλλογή περιέχει τα ακόλουθα χρώματα:

  • Μπεζ;
  • Κόκκινο;
  • Το χρώμα του θαλάσσιου κύματος.
  • Γάλα.
  • Sky ροζ?
  • Χρυσή
  • Το χρώμα της άμμου.

Και μεμονωμένα, αυτά τα χρώματα δεν φαίνονται βαρετά, γιατί χάρη στην κλίση, οι αποχρώσεις αλλάζουν από το φωτεινό και το βαθύ σε μόλις αντιληπτό.

Ταπετσαρία Marburg στο εσωτερικό της τραπεζαρίας

Marburg ταπετσαρία με ένα μοτίβο

Με την αγορά προϊόντων από αυτή τη συλλογή, θα επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο ελκυστικό περιβάλλον για χαλάρωση ή, αντίθετα, για εργασία.
  • Μπορείτε να τονίσετε ορισμένα μέρη του δωματίου.
  • Επιπλέον, μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο.

Η όλη συλλογή γίνεται με βάση το βινύλιο, έτσι ώστε το υλικό να πλένεται τέλεια και δεν προσφέρεται για το φως του ήλιου.

Vinyl Ταπετσαρία Marburg

Μια άλλη συλλογή που άγγιξε τις χορδές πολλών καρδιών είναι το Marburg Colani Visions. Εδώ θα βρείτε όσα έχετε ονειρευτεί: μια ποικιλία από εκτυπώσεις, εξαιρετικές υφές, καθώς και πλούσια χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία.

Ο Marburg μίλησε ταπετσαρία εκτύπωσης

Τα Σολάνι Όραμα στο εσωτερικό περιλαμβάνουν αυλάκια από περίεργες καμπύλες γραμμές, τμήματα του φλοιού ενός δέντρου αιώνων, διαταραγμένα φύλλα κασσίτερου και πολλά άλλα. Αυτά τα μοντέλα μπορούν να εξεταστούν απεριόριστα, βρίσκοντας σε αυτά όλες τις νέες υπερχείλισης και αποχρώσεις. Ως εκ τούτου, αξίζει να αγοράσετε μια ταπετσαρία από αυτή τη συλλογή τουλάχιστον για να μην πάρετε μόνο ένα τελειωτικό υλικό, αλλά ένα προϊόν με τη δική του ιστορία και χαρακτήρα.

Χρυσή ταπετσαρία Marburg στο εσωτερικό

Με την αγορά ταπετσαρίας Marburg, απολαμβάνετε όχι μόνο την ποιότητα και την ευκολία χρήσης, αλλά ένα υπέροχο σχέδιο και μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και υφών.

Ταπετσαρία Marburg με μια χρυσή εκτύπωση

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)