Καναπές καναπέ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό: χάρη και ευκολία (24 φωτογραφίες)

Οι καναπέδες-καναπέδες χαρακτηρίζονται από μικρές διαστάσεις, ανυψωμένο κεφαλάρι και την υποχρεωτική παρουσία υποβραχιόνων και πλάτης. Η Γαλλία είναι η πατρίδα του, όπου είδε για πρώτη φορά το φως του δέκατου όγδοου αιώνα. Από τότε, αυτό το έπιπλο έχει υποστεί πολλές αλλαγές και τώρα έχει λίγες ομοιότητες με το ιστορικό μοντέλο.

Ακορντεόν καναπέ

Ακορντεόν καναπέ

Καναπέδες λευκού καναπέ

Τυρκουάζ καναπεδάκια

Σύγχρονες φόρμες

Τα μοντέρνα κανάτια κατασκευάζονται σε δύο στυλ: πολυτέλεια και καθημερινότητα. Η πρώτη, που ενσωματώνει την πολυπλοκότητα των παρελθόντων εποχών, έχει υψηλή αισθητική και έχει σχεδιαστεί για να διακοσμεί το εσωτερικό. Αλλά για καλή ανάπαυση, τέτοια έπιπλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δερμάτινο καναπέ

Κλασικοί Canapes

Οι καναπέδες από τη δεύτερη ομάδα είναι πολυλειτουργικοί λόγω της παρουσίας επιπλέον επιφάνειας που κρύβεται μέσα στη δομή. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αποσυντεθεί με την αύξηση του χώρου ύπνου από 100 σε 140 cm. Τέτοιες μίνι καναπέδες, κατάλληλες για χρήση σε μεσαία διαμερίσματα, φαίνονται επίσης κομψές και κομψές.

Τα σύγχρονα μοντέλα συνδυάζονται με την παρουσία υποβραχιόνιου, πλάτης μεσαίας σκληρότητας και μαλακού καθίσματος. Σε μερικές υλοποιήσεις, υπάρχουν δύο βραχίονες διαφορετικών υψών από ξύλο. Σε άλλους, ο ρόλος τους παίζεται με μαλακούς κυλίνδρους που στερεώνονται στο κάθισμα με Velcro ή απορρίπτονται σε μεντεσέδες για να αυξηθεί το συνολικό μήκος του καναπέ. Οι πλάτες της πλάτης ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο κατασκευής και μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο ή μοριοσανίδες, καθώς και μαξιλάρια.

Καναπέδες καναπέδες με ξύλινα υποβραχιόνια

Καναπέδες για καναπέδες για παιδιά

Κατά τη δημιουργία πλαισίων για κανάτες, ξύλο, μέταλλο ή συνδυασμός αυτών των υλικών χρησιμοποιούνται. Για την πλήρωση των καθισμάτων, χρησιμοποιούνται συστήματα χωρίς αφρό πολυουρεθάνης και αφρού latex, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στη φθορά και ελαστικότητα, καθώς και συστήματα ελατηρίων με ανεξάρτητα ή ανεξάρτητα ελατήρια.

Καναπές καναπέ στο φυτώριο

Μπλε καναπέδες καναπέδες

Μηχανισμοί μετασχηματισμού

Παρά το μικρό μέγεθος όταν διπλώνεται, καναπέδες καναπέδες μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως το κρεβάτι. Για να αποκτήσετε μια κουκέτα, χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι μηχανισμών, ανάμεσα στους οποίους οι πιο δημοφιλείς είναι:

  • "Γαλλική χαλιά." Διακρίνεται από την ευκολία εγκατάστασης, πρακτικότητα και συμπαγή. Είναι αποσυντίθεται από ένα "ακορντεόν" σε τρία στάδια, σχηματίζοντας μια επιφάνεια κάθετη στην πλάτη.
  • "Ακορντεόν". Η διάταξη πραγματοποιείται ανυψώνοντας το κάθισμα με ένα ξεχωριστό κλικ και τραβώντας το προς τα εμπρός μέχρι να σχηματιστεί ένα ευρύ και ομοιόμορφο σημείο για ανάπαυση.
  • Εκτέλεση. Ο μηχανισμός είναι ο πιο ανθεκτικός και αξιόπιστος κατά τη λειτουργία, οπότε είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση. Αποσυντίθεται με την ώθηση του καθίσματος προς τα εμπρός, μετά την οποία το πίσω μέρος στηρίζεται στον κενό κενό που προκύπτει.

Καναπές καναπέ στο σαλόνι

Καραμελωμένα καναπέδες

Shod καναπέδες καναπέδες

Όλοι οι τύποι μηχανισμών μετασχηματισμού πραγματοποιούν αναδίπλωση προς τα εμπρός. Επομένως, κατά την εγκατάσταση επίπλων, πρέπει να φροντίσετε για τη διαθεσιμότητα επαρκούς ελεύθερου χώρου.

Δερμάτινα καναπέδες

Καναπέδες κόκκινου καναπέ

Χρήση σε φυτώριο

Κατά την επιλογή ενός καναπέ σε ένα φυτώριο, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά σημεία που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού.

Art Nouveau καναπέδες καναπέδες

Κανέλλα σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό

Οι καναπέδες παιδικών καναπέδων είναι κατασκευασμένες από υλικά που δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Το ύφασμα ταπετσαρίας πρέπει να είναι ανθεκτικό, υγιεινό και μαλακό, το πληρωτικό του καθίσματος να είναι ανθεκτικό στη φθορά και να συγκρατεί το σχήμα. Είναι επίσης ανεπιθύμητο ο καναπές να είναι εφοδιασμένος με σκληρές επιφάνειες ή προεξέχοντα μέρη, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό.

Ροκοκό καναπέδες

Καναπές καναπέδες με υποβραχιόνια

Γκρι καναπέδες καναπέδες

Ο μηχανισμός μετασχηματισμού θα πρέπει να έχει μια ήπια πορεία, έτσι ώστε το παιδί ο ίδιος να ασχολείται με το ξετύλιγμα του.Για την πρόληψη ατυχημάτων, είναι προτιμότερο να επιλέξετε πτυσσόμενα κρεβάτια, ο σχεδιασμός των οποίων δεν προβλέπει τα πτωτικά μέρη.

Μωβ Canapes

Γωνιακοί κόμβοι

Χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το λακωνικό σχεδιασμό τους, τα κανάτα χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε δωμάτια ακόμα και με μικρή διάταξη. Μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, εκτελώντας το ρόλο ενός άνετου χώρου ανάπαυσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα άνετο κρεβάτι τη νύχτα.

Πράσινοι καναπέδες καναπέδες

Κίτρινο Canapes

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)