Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις: τύποι, χρήσεις και μέθοδοι κατασκευής do-it-yourself (57 φωτογραφίες)

Το Νέο Έτος είναι οι αγαπημένες διακοπές κάθε ατόμου, έτσι προετοιμασία για αυτό ξεκινά εκ των προτέρων. Η παράδοση της διακόσμησης του σπιτιού και του χριστουγεννιάτικου δέντρου εμφανίστηκε την εποχή του Πέτρου Α, ωστόσο, προήλθε από προχριστιανικούς χρόνους. Έτσι, οι άνθρωποι έφεραν δώρα στα πνεύματα των προγόνων τους. Στον σύγχρονο κόσμο, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, γιρλάντες, στεφάνια και άλλες διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Εάν κάνετε χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα χέρια σας, μπορείτε να βυθίσετε πλήρως στην ατμόσφαιρα των εορτασμών και της διασκέδασης.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπό μορφή αγγέλου

Glitter Χριστουγεννιάτικο κόσμημα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χάντρες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις από χαρτί

DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακόσμηση

Είδη Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων δέντρων, οι οποίοι ποικίλλουν στο σχήμα, το μέγεθος, το ύφος και το υλικό κατασκευής. Ξεχωριστά, μπορείτε να επισημάνετε φωτεινά σκάφη από χαρτί, τσόχα και άλλα υλικά που μπορούν να διακοσμήσουν ένα σπίτι ή ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα κύρια είδη κοσμημάτων:

 • Χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα παιχνίδια.
 • κεριά.
 • νιφάδες χιονιού;
 • χαρτί ή ηλεκτρικές γιρλάντες.
 • πούλιες και βροχή.
 • στεφάνια στην πόρτα.

Τα σύγχρονα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα όχι μόνο με τη μορφή μπάλες.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από χαρτί

Χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις από πίλημα

Διακοσμητικά κεραμίδια

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κυματοειδές χαρτί

Πλέκω χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να επιλέξετε μορφές ζώων ή πτηνών, αυτοκινήτων ή αεροσκαφών, μορφές μυθικών χαρακτήρων, παραμυθιών ή χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Κοσμήματα με τη μορφή των icicles, κώνους ή κεριά είναι επίσης δημοφιλής.

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις είναι κατασκευασμένα από τέτοια υλικά:

 • υφάσματος
 • χαρτόνι και χαρτί.
 • γυαλί?
 • ταινίες?
 • πλαστικό
 • πολυστυρόλιο.
 • φυσικά υλικά (κώνοι ή βελανίδια).

Τα γυάλινα παιχνίδια έχουν μια ευχάριστη λάμψη, ωστόσο, σε αντίθεση με τα πλαστικά κοσμήματα, είναι εύθραυστα. Για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το δωμάτιο συνολικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές και μεγάλες μπάλες και φιγούρες. Σε αυτή την περίπτωση, τα παιχνίδια μπορούν να έχουν το ίδιο μέγεθος και χρώμα ή διαφορετικά. Εάν διακοσμήσεις διαφορετικών μεγεθών χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το μεγαλύτερο από αυτά θα πρέπει να τοποθετηθεί στους χαμηλότερους κλάδους.

Τα διακοσμητικά στοιχεία θα πρέπει επίσης να επιλέγονται ανάλογα με το μέγεθος του δέντρου. Σε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολύ μεγάλες μπάλες θα φαίνονται άσχημα. Υπάρχουν επίσης σημαντικές διακοσμήσεις για τη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο δρόμο.

Για να είστε σίγουροι ότι το δέντρο θα αποδειχθεί κομψό και εκλεπτυσμένο, συνιστάται να επιλέξετε σύνολα μπάλες και παιχνίδια που γίνονται με το ίδιο χρώμα. Αν και το δέντρο που κατασκευάζεται από αυτοσχέδια υλικά διακοσμημένα με απλές χειροτεχνίες φαίνεται πιο λεπτό, οικείο και εορταστικό, συνιστάται να κατασκευάζετε ανεξάρτητα τα παιχνίδια του νέου έτους από χαρτί, πιλήματα και άλλα υλικά.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσόχα

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις χαρτιού

DIY Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δέντρων

Η κατασκευή Χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι μια συναρπαστική και χρήσιμη δραστηριότητα για παιδιά και ενήλικες. Για τη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων μπάλων με τα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως χρωματιστό χαρτί, τσόχα, χαρτόνι, λάμψη, καθώς και φυσικά υλικά, όπως καφέ, βελανίδια ή κώνοι.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

DIY χαρτί κοσμήματα μπορεί να γίνει από παχύ χαρτόνι, έγχρωμο χαρτί ή παλιές καρτ ποστάλ. Για αυτούς τους λόγους, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα καλύμματα παλιών περιοδικών ή κουτιών καραμελών.

Για να κάνετε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα θα χρειαστείτε:

 • Χαρτόνι, παλιές κάρτες ή άλλο πυκνό και φωτεινό υλικό.
 • Πυξίδα.
 • Ένα απλό μολύβι.
 • Ψαλίδι.
 • Χάρακας.
 • Σατέν κορδέλα.
 • Κόλλα PVA.
 • Σειρά ή παχύ βελόνα.
 • Βούρτσα κόλλας.

Είναι απαραίτητο να ετοιμάσετε πολλά φύλλα χαρτιού, στην οπίσθια πλευρά του οποίου πρέπει να σχεδιάσετε 20 κύκλους με μια πυξίδα. Η διάμετρος τους μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους, αλλά όλοι οι κύκλοι πρέπει να είναι ίδιοι. Για να δημιουργήσετε ένα μεσαίου μεγέθους παιχνίδι, η διάμετρος του κύκλου πρέπει να είναι 3-4 εκατοστά. Οι κύκλοι πρέπει να κόβονται.

Ογκομετρικές διακοσμήσεις Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα στολίδια Origami

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από πομπώδες

Ένα ισόπλευρο τρίγωνο θα πρέπει να εγγράφεται σε κάθε κύκλο χρησιμοποιώντας ένα χάρακα. Για να απλοποιήσετε την εργασία, μπορείτε να κόψετε ένα μοτίβο τριγώνου και να το μεταφέρετε σε όλες τις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιώντας ένα χάρακα, λυγίζουμε σε κάθε κύκλο τρεις βαλβίδες στις πλευρές του τριγώνου. Για να πάρετε μια κλασική μπάλα του Νέου Έτους, η βαλβίδα πρέπει να κάμπτεται προς τα μέσα, αλλά θα φανεί πιο εντυπωσιακή για να φουσκώσει με τις άκρες επάνω. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε μια ασυνήθιστη πολύπλευρη μπάλα.

Για πέντε τεμάχια, λιπάνετε τα πλευρικά μέρη με κόλλα. Κόβουμε τους κύκλους πίσω από τις βαλβίδες. Αυτά τα κενά θα είναι η κορυφή της μπάλας. Στο κέντρο της κορυφής, θα πρέπει να κάνετε μια τρύπα με ένα τράβηγμα ή μια βελόνα και να στερεώσετε τη σατέν κορδέλα. Παρόμοια με την κορυφή κάνουμε το κάτω μέρος της μπάλας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να κάνουν τη μέση της μπάλας. Τα επιμέρους στοιχεία πρέπει να κολληθούν μαζί σε μια λωρίδα και στη συνέχεια να κλείσουν σε ένα δακτύλιο. Παραμένει μόνο η συλλογή της μπάλας, που συνδέει τη μέση με την κορυφή και το κάτω μέρος.

Οι έτοιμες μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ή άλλων στοιχείων ενός εορταστικού εσωτερικού χώρου.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα με εικόνες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κορδέλες

Χριστουγεννιάτικη μηχανή από πίλημα σε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γυαλιστική ζωγραφική σε στυλ vintage

Πολυμερή πηλός Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Απλές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Αρχικοί άγγελοι από πίλημα

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασυνήθιστες και λαμπερές μορφές, μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις από την αισθητή με τα χέρια σας με τη μορφή ευαίσθητων αγγέλων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όσο και για ευχάριστα αναμνηστικά για συναδέλφους, φίλους και συγγενείς.

Για να κάνετε αγγέλους θα χρειαστείτε:

 • Χαρτόνι για το πρότυπο.
 • Ένιωσε σε λευκό, μπεζ, μπλε και κίτρινο.
 • Ψαλίδι για ύφασμα και χαρτί.
 • Η βελόνα.
 • Πολύχρωμα σπειρώματα.
 • Η ταινία.
 • Sequins, λάμψη και άλλα διακοσμητικά στοιχεία για τη διακόσμηση των βιοτεχνιών.

Είναι ευκολότερο να γίνουν αισθητοί άγγελοι με βάση ένα πρότυπο. Μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο ή να το τραβήξετε μόνοι σας. Το πρότυπο πρέπει να σχεδιαστεί ή να τυπωθεί σε παχύ χαρτόνι, μετά από το οποίο κόβουμε τα στοιχεία του προτύπου από το χαρτόνι. Για να κάνετε έναν άγγελο, θα πρέπει να σχεδιάσετε μια λεπτομέρεια για το πρόσωπο, δύο για το σώμα, τα πόδια και τα φτερά, και ένα κομμάτι για τα μπροστινά και τα πίσω μαλλιά. Τα εξαρτήματα θα πρέπει να κοπούν προσεκτικά.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από μπάλες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις από πίλημα

Χριστούγεννα μελόψωμο

Τακτοποιήστε τα νήματα στο χρώμα του πιλήματος. Ράψτε μαζί τα δύο μέρη των ποδιών κατά μήκος του περιγράμματος. Ράψτε ένα μοτίβο πρόσωπο αγγέλου σε ένα από τα σχέδια του σώματος. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ραφή καθαρή και να πάτε σε ένα ημικύκλιο κατά μήκος του περιγράμματος του προσώπου. Αν το πίλημα είναι μαλακό, πάρτε δύο φτερά αντί για ένα μοτίβο και τα ράψτε μαζί. Για να μην είναι ορατή η ραφή, πρέπει να τελειώσει στο κάτω μέρος των πτερυγίων. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να το κρύψετε με ένα φόρεμα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προχωρήσετε στο ράψιμο στο πίσω και το μπροστινό μοτίβο των μαλλιών ενός αγγέλου. Τα νήματα πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του πιλήματος. Τα μαλλιά πρέπει να ραμίζονται κατά μήκος της κάτω άκρης. Το πίσω μοτίβο πρέπει να ραμμένο μόνο στο φόρεμα. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι η μπροστινή και η πίσω πλευρά είναι ευθυγραμμισμένες και οι άκρες του υλικού δεν βλέπουν.

Πρέπει να κεντρίσετε τα δικά σας χαρακτηριστικά του προσώπου. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε τα στοιχεία να είναι λεπτά και όμορφα, έτσι ώστε τα ράμματα θα πρέπει να είναι μικρά, ειδικά στις καμπύλες γραμμές. Αν δεν υπάρχει εμπειρία σε αυτό το θέμα, συνιστάται να προ-τρένοτε σε ένα κομμάτι από πίλημα. Αντί να ανοίγει τα μάτια ενός αγγέλου, μπορούν να ραμίζονται δύο μαύρες χάντρες στη θέση τους.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμητικά από φελλό

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ρουστίκ Χριστούγεννα Διακόσμηση

Πάρτε μια λεπτή σατέν κορδέλα και κόψτε ένα κομμάτι από αυτό 12-15 cm από αυτό. Διπλώστε την κορδέλα έτσι ώστε να αποδειχθεί βρόχος. Ράψτε το στο μέτωπο του αγγέλου. Αυτό θα σας επιτρέψει να κρεμάσετε εύκολα ένα παιχνίδι σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ράψτε τα φτερά στο πίσω μέρος του αγγέλου.

Απομένει μόνο να ράβουμε μαζί την πίσω και την μπροστινή πλευρά του αγγέλου. Πρώτα, κάντε αυτό στην κορυφαία γραμμή, και στη συνέχεια ράψτε μαζί τις λεπτομέρειες των μαλλιών. Ράψτε τα φορέματα στις πλευρές, θυμηθείτε να αντικαταστήσετε το χρώμα του νήματος. Τοποθετήστε τα πόδια στο κάτω μέρος του αγγέλου και, στη συνέχεια, ράψτε τη γραμμή βάσης του σκάφους.

Κάνοντας χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις είναι απίστευτα απλή, έτσι χρησιμοποιώντας την παραπάνω αρχή, μπορείτε να ράψετε ένα παιχνίδι σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος. Αρκεί να σχεδιάζουμε σχέδια, να μεταφέρουμε στο ύφασμα και να ράβουμε σύμφωνα με την τεχνολογία. Μια εξαιρετική λύση θα ήταν να κάνουμε χιονάνθρωπους, μπάλες και άλλες διακοσμήσεις για το εορταστικό εσωτερικό χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική.

Χριστούγεννα μπάλες

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Λουλούδι χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορείτε να κάνετε μια φωτεινή, ασυνήθιστη και διακόσμηση για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα εορταστικό εσωτερικό από ένα συνηθισμένο λινάτσα. Ανεξάρτητα από την πρώτη ματιά, το υλικό μπορεί να γίνει η βάση των απίστευτα κομψών, όμορφων και φωτεινών χρωμάτων που μπορούν να κρεμαστούν σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή να διακοσμήσουν πόρτες, παράθυρα, κουρτίνες ή άλλα εσωτερικά στοιχεία για τις διακοπές. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ασυνήθιστο λουλούδι με λινάτσα αντί για ένα τόξο για συσκευασία δώρου.

Για να κάνετε ένα λουλούδι θα χρειαστείτε:

 • Μπουκέτο.
 • Κόλλα.
 • Υποδοχές.
 • Sequins, φυλλάδια, χάντρες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
 • Ευρεία βούρτσα.

Αρχικά, από το λινάτσα πρέπει να κόψετε 10-15 πέταλα. Μπορούν να κατασκευαστούν με το ίδιο μέγεθος, αφού έκαναν ένα πρότυπο. Ωστόσο, για να γίνει το λουλούδι πιο φυσικό, είναι καλύτερο να κάνετε τα πέταλα λίγο διαφορετικά σε μέγεθος.

Κάθε πέταλο πρέπει να λερωθεί με ένα παχύ στρώμα κόλλας. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη βούρτσα. Αν πάρετε μια μικρή κόλλα, τα πέταλα δεν θα κρατήσουν το σχήμα τους καλά.

Όταν τα πέταλα στεγνώσουν, κολλήστε μόνο τις άκρες του φύλλου με κόλλα, στη συνέχεια τους πασπαλίζετε με ένα παχύ στρώμα σπινθηρισμών. Μπορείτε να απλοποιήσετε την εργασία με την ανάμιξη διαφανούς κόλλας με λάμψη. Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόσετε την προκύπτουσα μάζα στην άκρη των φύλλων. Μια εξαιρετική λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα διαφανές βερνίκι με σπινθήρες. Μια μικρή λάμψη πρέπει να εφαρμοστεί στο κέντρο του πέταλου. Όταν τα πέταλα είναι εντελώς στεγνά, πρέπει να κάμπτονται λίγο, έτσι ώστε να αποδειχθούν με τη μορφή μιας βάρκας.

Χιονάνθρωπος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο χιονάνθρωπος

Γυάλινο Χριστουγεννιάτικο κόσμημα

Κόψτε το πρώτο φυλλάδιο στην διακοσμητική πρίζα. Στη συνέχεια, κολλήστε όλα τα πέταλα έτσι ώστε να είναι καμπυλωτά προς τα έξω. Η μέση του λουλουδιού μπορεί να διακοσμηθεί με πλαστικά κλαδιά, χάντρες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Το Burlap μπορεί να βαφτεί με οποιοδήποτε χρώμα ή να επικαλυφθεί με χρωματισμένο βερνίκι νυχιών. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση λουλουδιών, το σχήμα και το μέγεθος τους.

Απλές διακοσμήσεις Χριστουγέννων κουμπιών

Χριστούγεννα μπότες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις με τη μορφή καρδιές

Ποια δωμάτια μπορούν να διακοσμηθούν με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το κεντρικό δωμάτιο για διακόσμηση για το νέο έτος είναι το σαλόνι. Αυτό είναι όπου οι επισκέπτες θα συγκεντρωθούν, και πιο συχνά υπάρχει ένα δέντρο. Ακόμη και αν το μέγεθος του καθιστικού είναι μικρό, μπορείτε να βάλετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια κατσαρόλα ή μια δέσμη κλαδιών σε ένα βάζο. Τα μικρά διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων φαίνονται καλά με μικρές μπάλες ή άλλα παιχνίδια. Μαζί τους, η μικρή φιγούρα του Άγιου Βασίλη, του Snow Maiden ή των αγγέλων φαίνεται καλή. Ωστόσο, για το νέο έτος, μπορείτε να διακοσμήσετε άλλα δωμάτια στο σπίτι.

Διακοσμήσεις στην κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι λίγο. Αυτό το δωμάτιο δεν έχει σχεδιαστεί για να δέχεται επισκέπτες, οπότε θα υπάρχουν αρκετές γιρλάντες στα παράθυρα, κεριά διακοπών ή μικρές διακοσμήσεις. Η διακόσμηση θα πρέπει να δημιουργήσει μια εορταστική, ρομαντική και ειρηνική ατμόσφαιρα.

Στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να ενσωματώσετε τις πιο τολμηρές ιδέες. Ωστόσο, ο κύριος διοργανωτής της διακόσμησης του δωματίου θα πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης του. Για διακόσμηση, μπορείτε να φτιάξετε χαρτιά νιφάδες χιονιού ή γιρλάντες με τα χέρια σας, να κρεμάσετε μια ηλεκτρική γιρλάντα ή να βάλετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις vintage

Χριστουγεννιάτικα πλεκτά διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χρυσές χάντρες

Τι επιφάνειες μπορούν να διακοσμηθούν

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διακοσμήσεις που μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες επιφάνειες στο σπίτι. Οι πιο εντυπωσιακές διακοσμήσεις του νέου έτους θα δουν σε τέτοιες επιφάνειες:

 • Οι τοίχοι.Για να διακοσμήσετε τους τοίχους, χρησιμοποιούνται στεφάνια της αμπέλου τους, διάφορες διακοσμήσεις από κορδέλες, καθώς και χαρτί ή ηλεκτρικές γιρλάντες. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε γράμματα με χαιρετισμούς του νέου έτους στον τοίχο.
 • Χρήση του κάθετου χώρου. Σε ένα μικρό δωμάτιο για να διακοσμήσετε το σπίτι, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τον μέγιστο κατακόρυφο χώρο. Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις μπορούν να κρέμονται κάτω από τους πολυελαίους, πάνω από τις πόρτες.
 • Γωνίες. Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια γωνία. Και τα απομονωμένα ράφια ή τα ράφια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για γιρλάντες των λαμπτήρων, των κεριών και άλλων ντεκόρ του νέου έτους.
 • Πίνακας. Εν αναμονή των διακοπών στο τραπέζι, μπορείτε να δημιουργήσετε φωτεινή συσκευασία δώρων με δώρα ή κενά κουτιά για ντεκόρ, έτσι ώστε να μοιάζει με ένα μέρος κάτω από το δέντρο. Για να διακοσμήσετε τον εορταστικό πίνακα στο νέο έτος, χρησιμοποιήστε κεριά, χαρτοπετσέτες με σχέδια του νέου έτους. Στο εορταστικό τραπέζι μπορείτε να βάλετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς και ένα διαφανές βάζο στο οποίο μπορείτε να βάλετε Χριστουγεννιάτικες μπάλες ή μια γιρλάντα.
 • Τα παράθυρα. Για να διακοσμήσετε τα παράθυρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί νιφάδες χιονιού, κωνοφόρα και γιρλάντες. Τα παράθυρα μπορούν επίσης να βαφτούν με τεχνητό χιόνι.
 • Windowsill. Η διακόσμηση των παραθύρων δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο σπίτι, αλλά και για τους ανθρώπους που περνούν από τα παράθυρα. Στα παράθυρα μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά, να βάλετε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα ή κλαδιά. Και το βαμβάκι ή το τεχνητό χιόνι συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού και διακοπών.
 • Εικόνες και καρέ με φωτογραφίες. Αν το σπίτι είναι διακοσμημένο με μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και ζωγραφικής, μπορεί να διακοσμηθεί με πούλιες, βροχή, γιρλάντα, τεχνητό χιόνι ή κωνοφόρα κλαδιά.

Η χρήση όλων των επιφανειών στο σπίτι για τη διακόσμηση για το νέο έτος θα δημιουργήσει μια ενιαία σύνθεση, μια αίσθηση εορτασμού και ένα παραμύθι.

Χριστουγεννιάτικο κόσμημα βαμβακιού

Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακόσμηση

Διακόσμηση μπάλας για χάντρες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο κώνος

Χάντρα χιονιού

Ενδιαφέρουσες συνδυασμούς παιχνιδιών Χριστουγέννων στο εσωτερικό

Χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να διακοσμήσουν το κύριο χαρακτηριστικό των διακοπών. Μπορούν να κρεμαστούν σε μακριές και κοντές κλωστές και να τοποθετηθούν σε κουρτίνες, πολυέλαιοι, ντουλάπια, ράφια και άλλα έπιπλα. Χρησιμοποιούνται μπάλες διαφορετικών μεγεθών, καθώς και μικρές και μεγάλες κλωστές.

Ένας άλλος ασυνήθιστος τρόπος να χρησιμοποιείτε τα Χριστουγεννιάτικα μπάλες είναι να κάνετε συγχαρητήρια επιγραφές από αυτά πάνω από το τζάκι ή στον τοίχο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εφαρμοστούν συγχαρητήρια στις μπάλες, χρησιμοποιώντας κάθε σφαίρα για ξεχωριστό γράμμα, στη συνέχεια να τα κρεμάσετε σε ένα νήμα ή να τα βγάλετε πάνω από ένα τζάκι, σε ένα ράφι ή σε άλλες επιφάνειες.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πλεκτά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Νιφάδα χιονιού από χάντρες σε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γυαλιά Χριστούγεννα παιχνίδια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μπορείτε επίσης να κάνετε ανεξάρτητα μια τρισδιάστατη εικόνα των Χριστουγεννιάτικων μπάλων. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι από χαρτί Whatman, κόλλα μπάλες σε αυτό, έτσι ώστε ένα μεγάλο περίγραμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου αποκτάται. Επιπλέον, διακοσμούν την εικόνα με συγχαρητήρια, ζωντανά σχέδια, κλαδιά κωνοφόρων και τεχνητό χιόνι.

Η προετοιμασία για το νέο έτος είναι μια ευχάριστη διαδικασία, η οποία αρχίζει μερικές εβδομάδες πριν από τις διακοπές. Αυτο-κατασκευασμένο κόσμημα θα δημιουργήσει ασυνήθιστες και αποκλειστικές μπάλες και άλλα παιχνίδια. Επιπλέον, αυτή είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα που μπορεί να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)