Επισκευή και διακόσμηση του διαδρόμου αν υπάρχει γάτα ή σκύλος στο σπίτι (57 φωτογραφίες)

Για να γίνει ο ιδιοκτήτης ενός τετράτροχου κατοικίδιου ζώου ισοδυναμεί με την κατοχή ενός παιδιού.

Peter Githers. Μια ασυνήθιστη γάτα και ο συνηθισμένος ιδιοκτήτης της. Αγάπη ιστορία

Όταν σχεδιάζετε μια επισκευή μιας αίθουσας, μπορείτε να βρείτε περισσότερα από ένα πρωτότυπα σχέδια. Αλλά τέτοια εσωτερικά στοιχεία, όπως τα ίχνη των δοντιών και των νυχιών, δεν θα ευχαριστήσουν ούτε τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες.

Επισκευή του διαδρόμου με ενυδρείο εάν υπάρχει γάτα στο σπίτι

Επισκευή του διαδρόμου με ανοιχτό τόξο

Επισκευή διαδρόμου με μπαταρία

Μπεζ επισκευή διαδρόμου

Επισκευή διαδρόμου με λευκασμένους τοίχους με γάτα και σκύλο

Διακόσμηση λευκού διαδρόμου για γάτα και σκύλο

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου με διακόσμηση για γάτα και σκύλο

Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι μικρότεροι αδελφοί;

 • Μαλλί.
 • Λακκούβες.
 • Βρωμιά από το δρόμο.
 • Λίπος (για παράδειγμα, σε ταπετσαρία από συνεχή επαφή).
 • Χτυπήματα σε έπιπλα και θραύση.

Όλο το διαμέρισμα βρίσκεται σε επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα ήθελα να μιλήσω ξεχωριστά για το σχεδιασμό του διαδρόμου. Εκεί, οι γάτες και τα σκυλιά είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να πανηγυρίσουν, να εμφανιστούν μετά από περιπάτους και, κατά κανόνα, να έχουν μια μόνιμη γωνία με τη μορφή καναπέ ή μικρού σπιτιού.

Διακόσμηση διαδρόμου ξύλου

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου στο σπίτι

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου με το σπίτι για τη γάτα

Ο σχεδιασμός του μονοπατιού με ένα σκύλο

Διακόσμηση διαδρόμου διαδρόμου

Έτσι, θα περάσουμε από διάφορα τμήματα του διαδρόμου και θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να ληφθεί υπόψη αν ξεκινήσατε να το επισκευάσετε.

Δάπεδα

 • Χαλί Αυτή η επιλογή είναι καλή αν το κατοικίδιο ζώο είναι μια γάτα ή μια σφίγγα γάτα.
 • Πατώματα από πλαστικό. Δεν είναι ασφαλισμένο κατά της βλάβης κατά την εξημέρωση του ζώου στην τουαλέτα. Ως αποτέλεσμα, το ζώο μπορεί να εκπαιδευτεί αρκετά γρήγορα, αλλά το πρήξιμο θα παραμείνει μέχρι να αλλάξετε το κάλυμμα. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι ακούγεται το κτύπημα των νυχιών, έτσι ώστε το κατοικίδιο ζώο ακόμη και αργά τη νύχτα να σας ενημερώσει άθελά σας για τις κινήσεις του.
 • Παρκέ Δεν είναι τόσο ανθεκτικό στη μηχανική καταπόνηση όσο ένα έλασμα, αλλά μετά από το βαθούλωμα και το μηδέν, αρκεί να γίνει μια μικρή επισκευή έτσι ώστε να γίνει τόσο καλή όσο και νέα, αλλά όχι τόσο με το έλασμα. Άλλα πλεονεκτήματα: μπορείτε να επιλέξετε ένα πρωτότυπο σχέδιο και το ζώο δεν θα σας "πάρει" με ένα κλονισμό.
 • Λινοτάπητα. Ευτυχώς υπάρχει μια μεγάλη επιλογή - προτιμάτε τα μοντέλα με αντι-βανδαλική επίστρωση. Διαφορετικά, παρέχονται γρατσουνιές και ιδιαίτερα μεγάλα και εύθραυστα άτομα μπορούν να σχίσουν το λινέλαιο με τα δόντια τους.
 • Κεραμίδια από πλακάκια ή πορσελάνη. Λόγω της εξαιρετικής τους αντοχής και αντοχής στην υγρασία, αυτά τα υλικά παραμένουν ένα ιδανικό διάδρομο που καλύπτει το σπίτι όπου ζει η γάτα ή το σκυλί. Παρατηρούμε ότι τα κεραμίδια από πορσελάνη εξαιτίας κάποιων διαφορών στην τεχνολογία κατασκευής είναι ισχυρότερα από τα κεραμίδια, αν και έχουν σχεδόν ίδιο σχεδιασμό.

Τοίχο διακόσμηση τοίχου

Φουτουριστική διακόσμηση διαδρόμου στυλ

Διακόσμηση του διαδρόμου με τοίχους από γυψοσανίδες

Διακόσμηση διάδρομο με μπλε χρώματος αν ο σκύλος βρίσκεται στο διαμέρισμα

Διακοσμητικό διάδρομο για ένα σκύλο

Τι είναι σημαντικό να θυμόμαστε

Το κρεβάτι του ζώου είναι ένα είδος επικεφαλής στο οποίο μπορεί να προκύψουν δευτερεύοντα προβλήματα. Για να τους αποκλείσετε, βάλτε κάτω από αυτό ένα κομμάτι χαλιού και μην ξεχνάτε να το καθαρίζετε από καιρό σε καιρό.

Χώρος διαδρομής χώρας

Διακόσμηση διαδρόμου αποικιακού στιλ

Διακόσμηση του διαδρόμου με συρταριέρα

Διάδρομος με έπιπλα γραφείου

Όποια και αν είναι η επίστρωση με την οποία τελειώνετε, μην αφήσετε να γλιστρήσει. Επιλέγοντας την λανθασμένη υφή επιφάνεια του δαπέδου, κινδυνεύετε την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας: υπάρχει μια γνωστή περίπτωση όταν μια γάτα έτσι εξαρθρώθηκε ένα πόδι. Εάν ένα γατάκι ή ένα κουτάβι εμφανιστεί στο σπίτι όταν η επισκευή έχει ήδη ολοκληρωθεί, προσέξτε επιπλέον την αντιολισθητική επίστρωση.

Διακόσμηση διάδρομου με χαλί για γάτα

Κάνοντας το διάδρομο ένα χαλί αν υπάρχει μια γάτα στο σπίτι

Βαμμένοι τοίχοι στο διάδρομο αν υπάρχει γάτα ή σκύλος στο σπίτι

Διάκοσμος διαδρόμου με κόκκινο χρώμα

Ο σχεδιασμός των σκαλοπατιών αν ο σκύλος είναι στο σπίτι

Οι τοίχοι

 • Βινυλίου ή ταπετσαρία από γυαλί. Ανθεκτικοί στη φθορά και ανθεκτικοί, θα προσφέρουν αντάξιο αντοχή όταν η γάτα προσπαθεί να αφήσει κάποια τέχνη πάνω τους. Δεν θα πλένετε καλά τέτοιες ταπετσαρίες, αλλά αφαιρέστε προσεκτικά τη βρωμιά με ένα υγρό πανί - είστε πάντα ευπρόσδεκτοι.
 • Πάνελ στο κάτω μέρος του τοίχου. Εναλλακτικά, καλύψτε μέρος του τοίχου στη ζώνη προσέγγισης του ζώου με ανθεκτικά υλικά: μοριοσανίδες ή MDF πάνελ, πλαστικό, τεχνητή πέτρα. Άλλα πιθανά υλικά είναι το φιλμ ή το λινέλαιο. Δεν είναι τόσο ανθεκτικά, αλλά η πληγείσα περιοχή μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί.Όπως και στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχεδίαση: βάλτε γύψινο χύτευση στο όριο μεταξύ των αναγραφόμενων υλικών και ταπετσαρίας (ή ό, τι έχετε στην κορυφή του τοίχου). Δεν υπάρχει επιθυμία να "διακόψετε" τον τοίχο; Κλείστε το κάτω μέρος του plexiglass. Η γάτα, βλέποντας τη συνήθη ταπετσαρία και δεν μπορεί να φτάσει στα νυχτικά της πόδια, θα είναι πολύ έκπληκτος.
 • Δομικά χρώματα (συμπεριλαμβανομένων των μαρμάρινων τσιπ). Δείξτε τη γεύση και τη φαντασία σας, και αυτοί οι τοίχοι θα αποτελέσουν την οργανική βάση του εσωτερικού. Ποτέ δεν θα συνέβαινε σε κανέναν ότι το υλικό αυτό επιλέχθηκε με βίαιο τρόπο.
 • Μπαμπού καμβά (ή ταπετσαρία μπαμπού). Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στην τριβή. Μπορούν να κλείσουν τόσο το κάτω μέρος όσο και ολόκληρο το τείχος. Σε γενικές γραμμές, συμβάλλει στη δημιουργία ενός άνετου και μοντέρνου σχεδιασμού.
 • Κοπάδι. Παρά τη λεπτή εμφάνισή της, αυτό το ύφασμα ταπετσαρίας είναι πολύ ανθεκτικό. Είναι εύκολο να το φροντίσει και ο σωρός της αποκαθίσταται εύκολα. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για τη διακόσμηση των τειχών του διαδρόμου.

Διακόσμηση διαδρόμου σοφίτας

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου από MDF

Έπιπλα για το διάδρομο

Μινιμαλιστική διακόσμηση στυλ διάδρομο, αν υπάρχει μια γάτα ή σκύλο στο σπίτι

Πόρτες εισόδου

 • Οι ταπετσαρισμένες πόρτες εισόδου θα ζουν ακριβώς μέχρι να ζητηθεί από τη γάτα ή το σκύλο να περπατήσει, οπότε αρνούνται να τις βγάλουν αμέσως, ώστε να μην ξεδιπλώσουν για επιπρόσθετες επισκευές.
 • Βανδαλισμένο πλαστικό. Μπορείτε να παραγγείλετε μια τελική πόρτα με αυτή την ανθεκτική επίστρωση ή ειδικές προστατευτικές επενδύσεις.

Σχεδίαση διάδρομου Art Nouveau

Διακόσμηση διαδρόμου με μαρμάρινα πλακάκια

Διάδρομος ταπετσαρίας

Κεραμοσκεπή στο διάδρομο

Φωτισμός στο διάδρομο αν υπάρχει γάτα ή σκύλος στο σπίτι

Άλλο

Το αγγείο που χτυπήθηκε από τη γάτα είναι σχεδόν ένα κλασικό. Μην αφήνετε εύκολα κινούμενα ειδώλια, καθρέφτες, βάζα με αρώματα και χαλαρά καλλυντικά στην περιοχή του ζώου. Το ίδιο ισχύει για τα φυτά. Το τελευταίο μπορεί επίσης να βλάψει την υγεία των γατών ή των σκύλων, εάν αναλάβουν τη γευστική δοκιμή τους. Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα έργα ζωγραφικής είναι καλά στερεωμένα. Απόρριψη, δεν μπορούν μόνο να καταστρέψουν το σχέδιο, αλλά και να τραυματίσουν το ζώο.

Διακόσμηση του διαδρόμου με καρέκλες

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου είναι φωτεινός

Οθωμανική διακόσμηση διαδρόμου για σκύλο

Ο σχεδιασμός της γωνίας του διαδρόμου με μια γάτα

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου με ένα στενό ράφι παπουτσιών

Ο διάδρομος, ειδικά ο μακρύς, δεν είναι μόνο ένα δωμάτιο στην είσοδο, αλλά και για μερικούς ανθρώπους ένας διάδρομος, ή ακόμα και ένας διάδρομος που μια γάτα μπορεί να θέλει ξαφνικά να χρησιμοποιήσει. Ως εκ τούτου, καρέκλες, κομοδίνα, δεξιώσεις πρέπει να πάρουν με σιγουριά τις θέσεις τους, να είναι σταθερές και να μην εμποδίζουν την ενεργό μετακίνηση.

Διακόσμηση κρεμάστρας

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου είναι φωτεινός

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου είναι πράσινος

Διακόσμηση διαδρόμου με καθρέφτη

Όταν κάνετε επισκευές, παρέχετε ένα κλειστό ερμάριο για τα παπούτσια, έτσι ώστε να μην πειράζει το κατοικίδιο ζώο για να το δοκιμάσει στο δόντι ή να το χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς για άλλους σκοπούς.

Αφού ολοκληρώσετε την επισκευή, φροντίστε για μια αρκετά ευρεία στρώση στην μπροστινή πόρτα, στην οποία, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πλύνετε τα πόδια του σκύλου που επιστρέφει από μια βόλτα.

Οι πόρτες που οδηγούν σε άλλους χώρους θα ήταν καλά στερεωμένες με πώματα. Τα ζώα (ειδικά οι γάτες) είναι λυπηρά, είναι μπροστά σε μια κλειστή πόρτα και δεν έχουν πάντα την ευκαιρία ή τη δύναμη να τα ανοίξουν μόνα τους. Τώρα υπάρχουν αρκετά ωραία πώματα που όχι μόνο δεν θα καταστρέψουν το σχέδιο, αλλά θα δώσουν μια συστροφή.

Φύλλα στο πάτωμα στο διάδρομο από τα κατοικίδια ζώα

Ο σχεδιασμός του διαδρόμου με μια γάτα

Διακόσμηση διαδρόμου

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία

Είναι σημαντικό

Είναι γνωστό πώς να προστατεύονται τα παιδιά από τα ηλεκτρικά καλώδια: τα στερεώνουν σε απρόσιτο μέρος με τη βοήθεια των κατόχων τους ή τοποθετούνται σε ειδικά κουτιά. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία εάν φυλάσσετε τα ζώα. Αυτά τα μέτρα θα εξαλείψουν τον κίνδυνο και θα κρατήσουν το σχέδιο οργανικό.

Ενώ η επισκευή βρίσκεται σε εξέλιξη, βεβαιωθείτε ότι ούτε η γάτα ούτε το σκυλί φτάνουν σε τοξικά υλικά.

Παρέχοντας στο ζώο τα οστά, τα παιχνίδια που μπορούν να γκρεμίσουν, καθώς και τα νύχια και τα σπίτια, θα μπορείτε να κατευθύνετε την ενέργεια σε ένα γαλήνιο κανάλι και να διατηρείτε τα έπιπλα ανέπαφα.

Επιδιόρθωση του διαδρόμου απλή

Επισκευή διαδρόμου Προβηγκίας

Επισκευή διαδρόμου με γκρι χρώμα

Επιδιόρθωση του διαδρόμου σε ισχύ

Επισκευή διαδρόμου με μπλε χρώμα

Έτσι

Να είστε υπεύθυνος ιδιοκτήτης και να παράσχετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επισκευή του διαδρόμου εάν μια γάτα ή σκύλος ζει μαζί σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από επακόλουθους πονοκεφάλους, οικονομικές απώλειες και ταυτόχρονα θα επιτρέψει στο κατοικίδιο ζώο σας να ζει σε άνετες συνθήκες.

Ακόμα, χάθηκαν κάτι κατά την επισκευή και υπήρξε μια ενόχληση; Μην βιαστείτε να αναστατωθείτε και να ορκιστείτε. Στο τέλος, το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του πέλματος ενός σκύλου μπορεί να συμπληρωθεί με εφαρμογές και να δημιουργήσει ένα ασυνήθιστο σχέδιο. Και στη θέση ενός σχισμένου κομμάτι ταπετσαρίας για να κρεμάσει μια ωραία εικόνα του ανθεκτικού υλικού.

Επισκευή διαδρόμου σε σκανδιναβικό στιλ

Επισκευή του διαδρόμου με έπιπλα αντίκες

Διακόσμηση διαδρόμου με τραπέζι κονσόλας

Επισκευή διαδρόμου με σκουριάς

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)