Δημιουργήστε παρτέρια στη χώρα (51 φωτογραφίες): διακόσμηση λουλουδιών και σχεδιασμός περιφράξεων

Στη χώρα μας, ο πολιτισμός της χώρας είναι ευρέως αναπτυγμένος. Με την έναρξη των πρώτων καλοκαιρινών ημερών, πολλοί άνθρωποι βιάζονται στα εξοχικά σπίτια τους για να κάνουν κάτι εκεί: φυτέψτε, αναπτύξτε, εφαρμόστε τις διακοσμητικές φυτικές ιδέες τους. Στη χώρα, δεν καλλιεργούνται μόνο υγιή λαχανικά, μούρα και φρούτα. Οι περισσότεροι θέλουν το μικρό νησί της φύσης να φανεί λειτουργικό και σωστό, καθώς και όμορφο, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του να φέρνει αισθητική απόλαυση. Για το λόγο αυτό υπάρχουν παρτέρια και παρτέρια στη χώρα, τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χέρια σας.

Κάθετο μικρό κρεβάτι με λουλούδια

Ένα κρεβάτι με αζαλέες στη χώρα

Ένα λουλούδι από ένα βαρέλι στη χώρα

Λουλούδια στην πρόσοψη του σπιτιού

Κουνουπιέρικο στη χώρα

Λουλούδι και πετρώματα στη χώρα

Ένα κρεβάτι με χυμούς στη χώρα

Η διακόσμηση του χώρου με λουλούδια, διαφάνειες από πέτρες και ξύλο είναι παράλογη ευχάριστη, αν και ενοχλητική. Μια όμορφη τοποθεσία ευχαριστεί τόσο τους ιδιοκτήτες της όσο και τους περαστικούς. Ως εκ τούτου, στο άρθρο θα δούμε πώς να δημιουργήσετε απλά παρτέρια και παρτέρια στο σπίτι από μόνοι σας, χωρίς να εμπλέκονται επαγγελματίες σχεδιαστές τοπίου για την υλοποίηση αυτής της ιδέας. Όλοι όσοι έχουν ένα εξοχικό σπίτι μπορούν ήδη να θεωρηθούν ένα κομμάτι σχεδιαστή τοπίου, και αν αναπτύξετε τον εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση, μπορείτε να επιτύχετε την επιτυχία, σχεδόν επαγγελματική. Είναι εύκολο να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ξυλοπόδαρα από πέτρες και ξύλο με τα δικά σας χέρια, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα κόλπα.

Όμορφη παρτέρι σε ένα παλιό καροτσάκι στο εξοχικό σπίτι

Ένα λουλούδι από ένα κύπελλο στη χώρα

Ανθοπωλείο μοβ λουλούδια στη χώρα

Λουλούδι σε μια κατσαρόλα στη χώρα

Hydrangea παρτέρι στο εξοχικό σπίτι

Cactus flowerbed στο εξοχικό σπίτι

Λουλούδι σε μια καλοκαιρινή βεράντα

Ανθοπωλείο τουλίπες στη χώρα

Συμβουλές

 • Αμέσως συντονιστείτε στο γεγονός ότι, αφού φυτέψετε τους σπόρους στο έδαφος, θα πρέπει να τους φροντίζετε συνεχώς, να βοηθήσετε τα βλαστάρια να αναπτυχθούν και να ανθίσουν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εργάζεστε συνεχώς, αλλά αυτό είναι μια ευχάριστη ρύθμιση, και αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, δεν θα είναι πολλή δουλειά. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε τον σχεδιασμό για την περιφράγιση των παρτέριδων και των λουλουδιών, και να τακτοποιήσετε τα πάντα ώστε η συνολική εμφάνιση να είναι αρμονική.
 • Αν βρεις ιδέες και κάνεις πραγματικά καραμέλα από τον κήπο του κήπου σου, τότε απλά λουλούδια διάσπαρτα σε όλη την πλοκή δεν θα σου δώσουν την κατάλληλη οπτική ικανοποίηση. Αλλά μια όμορφη παρτέρι, όπου ο σχεδιασμός των λίθων, του ξύλου, των περιφράξεων και των λουλουδιών είναι σκεπτόμενος - ναι. Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε αυτό το ζήτημα, ίσως να ζητήσετε βοήθεια από ένα από τα μέλη του νοικοκυριού για να διευθετήσετε το site. Για παράδειγμα, θα χρειαστεί βοήθεια για την κατασκευή παρτέρι από τούβλα ή παλιά ελαστικά.
 • Πριν από τη φύτευση σπόρων, φροντίστε να ελέγξετε τουλάχιστον περίπου τα λουλούδια που παίρνετε - ετήσια ή όχι, πόσο καιρό ανθίζουν, πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, πόσο καιρό θα αυξηθούν, πόσο ασυνήθιστο και πρωτότυπο είναι τα είδη και άλλες αποχρώσεις. Αυτές οι πληροφορίες θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε τις σωστές ποικιλίες λουλουδιών για τη σύνθεση, ίσως να δημιουργήσετε απλές αλλά ενδιαφέρουσες ιδέες για τον κήπο σας, να κάνετε το σχεδιασμό του πιο επαγγελματικό.
 • Τα φυτά λουλούδια ελεύθερα, δεν φυτεύουν σπόρους σε ένα μέρος, μόνο στο κέντρο ή κοντά στο φράχτη. Διαφορετικά, μπορεί να αποδειχθεί ένας χαοτικός ακατανόητος σχεδιασμός αντί για την ιδέα της δημιουργίας μιας όμορφης σύνθεσης.
 • Ένα όμορφο σχέδιο περιλαμβάνει τακτική κλάδεμα των φυτών και λίπανση του εδάφους στο κρεβάτι λουλουδιών.
 • Σκεφτείτε πώς να σχεδιάσετε το φράκτη για το παρτέρι. Συχνά χρησιμοποιείται για αυτά τα απόβλητα, ή για τα απόβλητα κατασκευών που ήταν γεμάτα στη χώρα. Τα υπόλοιπα τούβλα, τα παλιά ελαστικά, ακόμη και τα μπουκάλια ή τα απομεινάρια θα γίνουν. Όλα αυτά μπορούν να είναι όμορφα ζωγραφισμένα, διακοσμημένα με πρωτότυπο τρόπο. Και τώρα έχετε έτοιμους φράχτες για παρτέρια από τον εαυτό σας, τα οποία κανείς άλλος δεν έχει.

Έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε μέρος του σπιτιού ή του γκαράζ

Όμορφα λουλούδια σε ημικυκλικό μπολ

Πέτρινο λουλούδι

Πέτρινα παρτέρια

Λουλούδι στο εξοχικό σπίτι

Λουλούδι από ένα cache-pot στη χώρα

Flowerbed γύρο στη χώρα

Λουλούδι γωνιακή στη χώρα

Ένα κρεβάτι από σγουρά λουλούδια στη χώρα

Τι να επιλέξετε τα λουλούδια

Θα υπολογίσουμε σε ποιες φυτικές ποικιλίες αξίζει να σταματήσουμε την επιλογή σε έναν αρχάριο καλλιεργητή:

 • Είναι καλύτερα να επιλέξετε διακοσμητικά πολυετή λουλούδια. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των ετήσιων, θα διακοσμήσουν την θέα έξω από το παράθυρο και στο γκαζόν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και παρόλο που πολλοί από αυτούς δεν θα ανθίσουν κατά το πρώτο έτος φύτευσης, αλλά στο μέλλον θα έχουν λιγότερα προβλήματα και δεν θα χρειαστεί να ανανεώνετε τα παρτέρια και τους πέτρινους φράχτες με τα χέρια σας κάθε εποχή. Για τους πιο τεμπέλης, οι σχεδιαστές συμβουλεύουν την οργάνωση του site, καλώντας πλαστικά λουλούδια για βοήθεια.
 • Αν θέλετε τα λουλούδια να αρχίσουν να ανθίζουν στον κήπο σας με τις πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης, τότε επιλέξτε τους βολβούς άνθισης. Η εποχή ανθοφορίας τους αρχίζει νωρίτερα από όλα τα υπόλοιπα και υπάρχουν πολλές επιλογές για το σχήμα και το χρώμα. Ωστόσο, αν και είναι πολύ όμορφοι και φωτεινές, οι τουλίπες και οι υακίνθοι δεν ανθίζουν για πολύ, δίνοντας τη θέση τους σε μεταγενέστερες ποικιλίες. Οι σκηνές, για παράδειγμα, θα σας ευχαριστήσουν με την ομορφιά τους ήδη τον Μάρτιο, στη συνέχεια τη σειρά των νόστιμων κρόκων, καλά, και στη συνέχεια αντικαθίστανται από αλαζονικά νάρκισσους και κομψές τουλίπες. Αξίζει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια τέτοια αισθητική ευχαρίστηση, και να κάνετε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας με τη μορφή μιας παρτέρι με βολβούς.
 • Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα λουλούδι με τουλίπες, τότε θα δούμε καλύτερα σε δομές στρογγυλών σχημάτων, όπου οι φράχτες από πέτρες ή ξύλο, που κατασκευάζονται από τον εαυτό σας, είναι επίσης στρογγυλοί.
 • Ένα κομψό, ανόητο πρωτόγαλα φαίνεται υπέροχο σε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι. Αυτό το όμορφο λουλούδι είναι σε απόλυτη αρμονία με τις βιολέτες.
 • Οι τριαντάφυλλα δουλεύουν θαυμάσια με κομψά φλοξά. Τέτοιες ιδέες εκτιμώνται ιδιαίτερα από επαγγελματίες σχεδιαστές.
 • Αν αποφασίσετε να φτιάξετε ένα πέτρινο λουλούδι με ετησίως με τα δικά σας χέρια, τότε μπορείτε να πειραματιστείτε με μια παλέτα αποχρώσεων κάθε χρόνο, να παίξετε με σχήματα και χρωματικούς συνδυασμούς, ευχαριστήστε τον εαυτό σας με φωτεινές λύσεις, δείξτε τη φαντασία σας και τη μυθοπλασία. Αυτά τα ετήσια λουλούδια όπως τα μαργαρίτες, τα πετούνια, το βάλσαμο, τα ντάλια κλπ. Είναι ιδιαίτερα ωραία για ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι και είναι πολύ ανεπιτήδευτα που θα επιτρέψουν στους πολυάσχολους να φύγουν για δουλειά ή να εργαστούν στην πόλη και να αισθάνονται χαλαροί, επιβιώνουν τέλεια χωρίς τη συνεχή συμμετοχή τους.

Όμορφα λουλούδια στο παρτέρι

Κάθετο λουλούδι

Όμορφη παρτέρι στο οικόπεδο

Όμορφη πέτρινη σκάλα και παρτέρια

Βεράντα με λουλούδια

Αίθριο τετράγωνο πολυεπίπεδο στη χώρα

Ανθοπωλείο πολυετών λουλουδιών στη χώρα

Flowerbed χαμηλό στη χώρα

Ανθοδέσμη των ετήσιων λουλουδιών στη χώρα

Λουλούδι γύρω από το σπίτι στη χώρα

Κήπος σε ιαπωνικό στιλ στη χώρα

Πώς να σπάσει ένα λουλούδι κήπο στη χώρα

Εξετάστε ποιες ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε μόνοι σας με έναν απλό λουλούδι στον κήπο σας.

 • Κατ 'αρχάς, αποφασίστε ακριβώς πού θα τοποθετηθούν τα παρτέρια σας στο γκαζόν έξω από το παράθυρο του σπιτιού, τι είδους φράχτες θα είναι και τι είδους λουλούδια θα φυτέψετε σε αυτά. Αυτό είναι απαραίτητο για να γνωρίζετε ακριβώς τι θα χρειαστεί να αγοράσετε στο κατάστημα: υλικά, σπόροι, διάφορα προϊόντα πλαστικής φροντίδας, είδη διακοσμητικών λίθων κλπ.
 • Ένας ηλιόλουστος χώρος είναι κατάλληλος για έναν κήπο με λουλούδια. Το σωστό έδαφος πρέπει να είναι γόνιμο · μπορείτε να το εμπλουτίσετε με κατάλληλα λιπάσματα.
 • Για πρώτη φορά, πάρτε ανεπιτήδευτα φυτά. Όταν έχετε ήδη αποκτήσει εμπειρία, τότε θα είναι δυνατό να πειραματιστείτε με τα πιο δύσκολα να καλλιεργήσετε λουλούδια για να κάνετε πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και να εφαρμόσετε πιο επαγγελματικές ιδέες.
 • Εάν είναι δυνατόν, κάντε ένα πέτρινο λουλούδι στον κήπο σε δύο ή τρία επίπεδα. Τέτοιες φόρμες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη σύνθεση ακόμη και από απλά λουλούδια.
 • Πάρτε παρόμοιες ποικιλίες των λουλουδιών. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον αρμονικό συνδυασμό τους.

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα περίπλοκο στη δημιουργία ενός κήπου λουλουδιών με τα χέρια σας. Επομένως, καταρτίζουμε έναν κατάλογο των απαραίτητων αγορών, αναπτύσσουμε απλές επιλογές δράσης - και μπροστά, για να διακοσμήσετε το καλοκαιρινό εξοχικό σας.

Φωτεινό κόκκινο ανθοπωλείο και άλλα λουλούδια στη χώρα

Μια ποικιλία από λουλούδια στο παρτέρι

Όμορφη παρτέρι γύρω από ένα δέντρο

Όμορφα λουλούδια σε γλάστρες

Λουλούδι κάτω από το δέντρο

Φθινόπωρο φθινοπώρου στη χώρα

Ένα κρεβάτι από κορμούς στη χώρα

Λουλούδι με παιώνιες στη χώρα

Ανθοπωλείο με ψάθινες πλευρές στη χώρα

Ιδέες λουλουδιών

 • Σχεδιασμός από παλιά ελαστικά αυτοκινήτων. Όλοι είδαμε τέτοια παρτέρια έξω από το παράθυρό μας. Οι ενθουσιώδεις συνταξιούχοι με τα δικά τους χέρια διακοσμούν αυλές και χώρους γκαζόν κοντά σε αστικά πολυώροφα κτίρια. Μπορείτε να πάρετε αυτό το απλό παράδειγμα στην υπηρεσία, να το συμπληρώσετε με τις "πνευματικές" πινελιές με τη μορφή ζωγραφικής και διακόσμησης - χωρίς ειδικές δαπάνες και με ελάχιστη απώλεια χρόνου, θα έχετε πρωτότυπα διακοσμητικά παρτέρια για λουλούδια.
 • Και δεν μπορείτε απλά να κόψετε το ελαστικό στο μισό, αλλά να το λυγίζετε με τη μορφή ενός αγγείου. Για να γίνει αυτό, ωστόσο, απαιτούν κάποια ικανότητα. Στη συνέχεια, αυτό το "γλάστρα" μπορεί να βαφτεί σε ένα φωτεινό χρώμα ή οτιδήποτε άλλο, και όλα μπορούν να γεμιστούν με τη γη και φυτά όμορφα λουλούδια. Θα μοιάζει με πλαστικά προϊόντα. Επίσης, οι πολυεπίπεδες λουλούδια είναι κατασκευασμένες από ελαστικά, για τα οποία χρειάζονται ελαστικά διαφόρων μεγεθών.
 • Εάν παραμείνει ένας εξωραϊσμένος χτύπος στην περιοχή, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο λουλούδι στον κήπο, καθώς και πέτρα.
 • Ανεξάρτητα από παρτέρια από παλιά έπιπλα ακατάλληλα για την προοριζόμενη χρήση τους φαίνεται ιδιαίτερα διακοσμητικά. Αλλά το χειμώνα θα ήταν καλύτερα σε ένα δροσερό εσωτερικό περιβάλλον. Διαφορετικά, από την άνοιξη θα μείνει λίγο από το παρτέρι.

Ασυνήθιστα διαμορφωμένο παρτέρι στη χώρα

Κινητό παρτέρι σε ένα καλάθι

Κάθετη παρτέρι σε μια παλέτα

Όμορφες παρτέρια και πρωτότυπη διακόσμηση στη χώρα

Λουλούδι κρεβάτι μπροστά από το σπίτι

Ένα κρεβάτι στο στυλ της Προβηγκίας στη χώρα

Ανοιχτό λουλούδι κατευθείαν στη χώρα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)