Παράθυρα βιτρίνας στο εσωτερικό (44 φωτογραφίες): διακόσμηση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού

Λεπτή πολυπλοκότητα, φωτεινή προσωπικότητα, ιδιαίτερη ενέργεια και στυλ, ευθραυστότητα που δίνει γοητεία - αυτά είναι τα παράθυρα από βιτρό στο εσωτερικό των σπιτιών και των διαμερισμάτων, καθιστώντας τα τελευταία σε αντίθεση με άλλα. Από τότε που η ανθρωπότητα έμαθε να κηλιδώνει το γυαλί και να συνδέει θραύσματα με σύρμα χαλκού, τα βιτρό παράθυρα έχουν γίνει όχι μόνο μέρος των εκκλησιών, αλλά και κατοικίες των ανθρώπων. Οι σύγχρονες μέθοδοι επιτρέπουν τη δημιουργία βιτρώ παράθυρα χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές με ευκολία και υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας, καθιστώντας τους όχι μόνο μια κομψή και μοναδική διακόσμηση των δωματίων, αλλά και μια έκφραση της εξαιρετικής γεύσης του ιδιοκτήτη. Όλα για τη βιτρό - μόνο εδώ!

Βιτρώ παράθυρο στο εσωτερικό ενός φωτεινού σπιτιού

Τα οφέλη της βιτρό, ή 3 λόγοι για την αληθινή αγάπη για την όμορφη

Κατά τη διακόσμηση ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός πολυτελούς διαμερίσματος, το παράθυρο από βιτρό θα γίνει ένα είδος κεφαλαίο "γράμμα" του εσωτερικού, θα φέρει φως και ευδαιμονία, χαλάρωση και ομορφιά σε αυτό. Ωστόσο, όχι μόνο λόγω του αισθητικού συστατικού τα παράθυρα από βιτρό είναι πολύτιμα, αλλά και λόγω:

  1. Οικολογική / βιολογική καθαρότητα. Η επιθυμία για φυσικότητα, φυσικότητα και φυσικότητα στο σπίτι σας - αυτά είναι τα συστατικά που απαιτούνται περισσότερο από έναν πιθανό αγοραστή. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό από την άμμο;
  2. Αντοχή στις διακυμάνσεις θερμοκρασίας / υγρασίας / φωτεινής ροής. Αυτό υποδηλώνει ότι το παράθυρο βιτρώ στο μπάνιο ή στην κουζίνα, στη βιβλιοθήκη ή στο καθιστικό, στο βρεφονηπιακό σταθμό ή στο διάδρομο θα είναι κατάλληλο, καθώς και ανθεκτικό και πρακτικό.
  3. Ευκολία φροντίδας. Παράθυρα από βιτρό που κατασκευάζονται με τη συγκεκριμένη ή αυτή την τεχνική σε ένα συγκεκριμένο στυλ είναι διακοσμημένα όχι μόνο με ανοίγματα παραθύρων, αλλά και με πόρτες, προσόψεις υαλοπινάκων, οροφές και κόγχες, αποτελούνται από αξεσουάρ και διακοσμητικά εσωτερικά αντικείμενα. Ταυτόχρονα, το γυαλί δεν απαιτεί πλύσιμο ως υφάσματα ή λεία στίλβωση, για παράδειγμα, ως προϊόντα από μασίφ ξύλο. Είναι συνεχείς, επομένως, έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε την ομορφιά τους!

Όμορφο παράθυρο από βιτρό σε τραπεζαρία

Παράθυρο από βιτρό με floral μοτίβο

Λάμπα από ύαλο από γυαλί στο εσωτερικό

Πόρτες υαλοπετασμάτων από βιτρό

Όμορφο παράθυρο από βιτρό στο καθιστικό

Βιτρίνα παράθυρο stained glass παράθυρο διαμάχη, ή πώς να επιλέξει και να μην υπολογίσει λανθασμένα

Οι γυάλινες ζωγραφιές δεν είναι μόνο μια επιλογή μεγέθους, μοτίβο, αποχρώσεις, αλλά και τεχνικές κατασκευής. Κάθε μία από αυτές είναι μια τέχνη που απαιτεί δεξιότητες, εμπειρία του κυρίου, ένα κομμάτι της ψυχής του και ένα είδος μαγείας. Αφού μελετήσατε τις κλασικές τεχνικές κατασκευής, θα καταλάβετε τι είδους παράθυρα από βιτρό στο εσωτερικό του καθιστικού, της κουζίνας ή της κρεβατοκάμαράς σας θα είναι τα πλέον κατάλληλα.

Γνωρίστε!

Μωσαϊκό από βιτρό. Ειδικά ακατέργαστα τεμάχια (συγκεκριμένου μεγέθους και σχήματος) κατασκευάζονται αρχικά, στη συνέχεια συνδέονται μεταξύ τους. Μια πρωτότυπη ιδέα για ένα συγκεκριμένο στολίδι, ένα λουλουδάτο τόνο με σαφείς γραμμές και ελάχιστες αποχρώσεις.
Βιτρό γυαλί tiffany. Η κλασική μέθοδος είναι η χρήση μικρών πολύχρωμων τεμαχίων γυαλιού στερεωμένων μαζί με φύλλο χαλκού. Πλούσιο, πολυτελές και ... ακριβό. Μια τέτοια εικόνα από γυαλί είναι ένα αληθινό αριστούργημα ενός τεχνίτη!
Βιτρώ υάλου τήξης. Ένα χρωματικό μοτίβο δημιουργείται στον γυάλινο καμβά, επάνω του οποίου (ακριβώς!) Κομμάτια γυαλιού. Η φωτογραφία είναι ψημένη - και εκπλαγείτε με το ογκώδες, βαθύ, παγωμένο σχέδιο.
Παράθυρο από βιτρό, χαραγμένο. Η τεχνολογία περιλαμβάνει τη δημιουργία στην επιφάνεια γυαλιού βαθιών περιγραμμάτων, αυλακώσεων που εμφανίζονται με χαρακτική. Στη συνέχεια γεμίζουν με χρώματα, δημιουργώντας ένα σχέδιο.
Βιτρώ παράθυρο βαμμένο και ταινία. Η πρώτη επιλογή είναι απλώς η δεξιοτεχνία του καλλιτέχνη, η δεύτερη είναι να δημιουργηθεί ένα φαινόμενο χρώματος γυαλιού χρησιμοποιώντας μια ειδική ταινία που μιμείται κομμάτια χρωματισμένου γυαλιού. Οι τεχνικές δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές γυάλινες ζωγραφιές από γυαλί, ωστόσο, δίνουν μια ιδέα της σωστής τοποθεσίας ενός πραγματικού παραθύρου από βιτρό, του μεγέθους, του σχεδίου, της χρωματικής παλέτας. Για να μιλήσουμε, δοκιμάστε βιτρώ παράθυρα στο εσωτερικό, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα γίνουν πρωτότυπα!

Βιτρώ στη μπροστινή πόρτα

Μεγάλο βιτρό παράθυρο στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Εισαγωγή βιτρό παράθυρα στο εσωτερικό

Παράθυρα και πόρτες από βιτρό

Παράθυρα από βιτρό με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο στο διάδρομο

Διαχωριστικό από υαλοπίνακες στο καθιστικό-τραπεζαρία

Αψιδωμένο βιτρό στο εσωτερικό

Βιτρώ παράθυρο στο σπίτι

Έχοντας καταλάβει τα πάντα: το έδαφος των βιτρώ παράθυρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας

Τα παράθυρα από βιτρό δεν αποτελούν έκπληξη εδώ και πολύ καιρό. Μοναδικά παράθυρα από βιτρό σε εσωτερικό χώρο βρήκαν πολλά άλλα μέρη και περιοχές που κατέκτησαν. Σχετικά με το στυλ του δωματίου σας και επιλέξτε τη θέση του χρωματισμένου γυαλιού!

Κουζίνα και βιτρό: απαιτήσεις που ικανοποιούν ο ένας τον άλλον

Βιτρό στη κουζίνα με το στυλ της Προβηγκίας, vintage, etno - είναι κομψό, φωτεινό, μη τετριμμένο. Ταυτόχρονα, όχι μόνο το παράθυρο μπορεί να λεκιάσει, αλλά και οι προσόψεις των ντουλαπιών κουζίνας, ντουλάπια, τραπέζια. Ένα εξαιρετικό στοιχείο διακόσμησης μπορεί να είναι μια πόρτα με ένθετο από χρωματισμένο γυαλί και ακόμη ... μια ποδιά, το παράθυρο του οποίου η βιτρό θα δημιουργηθεί σαν πλακάκια. Ένα παράθυρο από βιτρό με μεγάλο ή μικρό μέγεθος, χωρίς αμφιβολία, θα γίνει η κύρια διακοσμητική διακόσμηση της κουζίνας. Ως εκ τούτου, επιλέγοντας την παλέτα λουλουδιών, την τοποθέτηση και το μέγεθος, εξετάστε άλλες αποχρώσεις στο δωμάτιο, υλικά διακόσμησης, διακόσμηση. Το παράθυρο από βιτρό δεν πρέπει να «χαθεί» μεταξύ άλλων διακοσμήσεων, αξεσουάρ και μπιχλιμπίδια, αλλά δεν πρέπει να σπρώχνει όλη την προσοχή μόνο στον εαυτό του. Harmony, μια αίσθηση αναλογίας και ομορφιάς - και τα παράθυρα από βιτρό στο εσωτερικό της κουζίνας θα λάμψουν με νέα χρώματα.

Βιτρώ υαλοπινάκων στην κουζίνα

Βιτρώ υαλοπινάκων σε μια κλασική κουζίνα

Βιτρώ παράθυρο στην κουζίνα

Βιτρώ υαλοκαθαριστήρων στην κουζίνα

Βιτρώ σε μια κλασική κουζίνα

Διαφανή βιτρό στην κουζίνα

Όμορφη βιτρό παράθυρο στην κουζίνα με μπαρ πρωινό

Βιτρώ σε χρυσούς τόνους στην κουζίνα

Υαλοπετάσματα στο σαλόνι / μελέτη: ολόκληρο το πλάτος

Οροφή από βιτρό, εξειδικευμένη στον τοίχο, γαλλική επιλογή παραθύρου για δωμάτια μεγάλου χώρου. Αυτό μπορεί να είναι ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα διάδρομο εξοχικής κατοικίας, από το έδαφος του οποίου μια σκάλα, μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο ανεβαίνει στον επάνω όροφο. Και αν μια εξειδικευμένη θέση ή ένα παράθυρο σε όλο τον τοίχο με ένα παράθυρο από βιτρό αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες και τα μέλη της οικογένειάς σας αμέσως, τότε η οροφή από βιτρό θα συναρπάσει κάθε φορά που θα κοιτάξετε σε επαφή μαζί της.

Μην απελπίζεστε αν η περιοχή του δωματίου για διακόσμηση με βιτρό παράθυρο δεν είναι τόσο μεγάλη. Μια χρωματισμένη σκιά - και όλοι γοητεύονται από το παιχνίδι του φωτός, το άψογο έργο ενός κυρίου και την ομορφιά που δεν κουράζει την κατάκτηση. Με την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας βιτρό στο εσωτερικό για την οροφή, μην ξεχάσετε για τον αρμόδιο φωτισμό. Ένας μεγάλος πολυέλαιος στο κέντρο με ένα βαθμό ελέγχου φωτισμού, ενσωματωμένοι λαμπτήρες, απλίκες και λάμπες δαπέδου θα βοηθήσουν την οροφή να "ανάψει" από μέσα, να ανάψει, να ανάψει τον περιβάλλοντα χώρο με ισχυρή θετική ενέργεια, να οδηγήσει και να κατακτήσει το χάρισμα!

Βιτρό στρογγυλή οροφή στο σαλόνι

Βιτρώ γυαλί στην κουζίνα

Οροφή από βιτρό στο λόμπι

Οβάλ οροφή από βιτρό

Πολυγωνικά υαλοπίνακα εισχωρούν στο ανώτατο όριο

Βουρτσισμένη οροφή στο διάδρομο

Πλακάκια από τετράγωνη οροφή από γυαλί με floral μοτίβο

Όμορφη οροφή από βιτρό στο υπνοδωμάτιο

Πολύχρωμη οροφή από βιτρό

Γυάλινη οροφή από στρογγυλό γυαλί στο σπίτι

Βουρτσισμένη οροφή στο διάδρομο

Μερικά σημαντικά μικρά πράγματα

Πολλοί ιδιοκτήτες εσωτερικών χώρων στο στυλ λειτουργικής, σοφίτας, υψηλής τεχνολογίας και τα παρόμοια φοβούνται να χρησιμοποιούν βιτρό παράθυρα στο περίβλημα τους. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε, απλά πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρώμα και μοτίβο. Η καλύτερη επιλογή είναι να παραγγείλετε.

Για παράδειγμα, τα παράθυρα από βιτρό σε μοντέρνο εσωτερικό για γραφείο ή χώρο εργασίας είναι γεωμετρικά σχήματα καθαρού σχήματος, γεμάτα με ασήμι, μαύρο κάρβουνο, σοκολάτα, κονιάκ και ακόμη και σκούρο αχλάδι. Σε αυτή την περίπτωση, τα άκρα της εικόνας θα πρέπει να είναι πιο σκούρα από την πιο σκούρα απόχρωση της εικόνας και επαρκές πλάτος.

Για σαλόνια, μπορείτε να επιλέξετε την αφαίρεση χρωματισμένου γυαλιού, κάνοντας μια πόρτα, μια θέση, ένα εσωτερικό στοιχείο μια συνέχεια του γενικού στυλ στο χρώμα ή το στοιχείο του αντικρουόμενου στοιχείου. Μερικά σκίτσα ενός έμπειρου μάστερ - και το σπίτι σας, φτιαγμένο σε ένα από τα μοντέρνα στυλ, θα λάμψει με νέα χρώματα.

Αλλά μια εικόνα γυαλιού δεν είναι μόνο ένας μεγάλος καμβάς. Είναι επίσης το επίκεντρο του εσωτερικού, αν πρόκειται για επιτραπέζιο φωτιστικό, καρεκλάκι τραπεζίου καφέ, ράφι ή πάνελ.Παρά την εξαιρετική διακόσμηση, ένα τέτοιο έπιπλο θα προσελκύσει το μάτι και θα σκεφτεί ξανά και ξανά. Ωστόσο, αυτό ήταν αυτό που προοριζόταν.

Παράθυρα βιτρίνα με floral μοτίβο στο σπίτι

Αψιδωτά βιτρό παράθυρα

Όμορφο παράθυρο από βιτρό σε κλασικό εσωτερικό

Παράθυρα με τοξωτά παράθυρα σε μοντέρνο εσωτερικό

Βιτρίνα διαμέρισμα στο διαμέρισμα

Πίνακες από βιτρό για παράθυρα και πόρτες

Γραφικά βιτρό στο εσωτερικό

Θεατρικό βιτρό παράθυρο στο εσωτερικό

Όμορφο κλασικό βιτρό παράθυρο

Βιτρώ παράθυρο στο διαμέρισμα

Διαφανές βιτρό παράθυρο στις πόρτες του ντουλαπιού

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)