Κουτιά, κασέλες και καλάθια σε μοντέρνο εσωτερικό (28 φωτογραφίες)

Πολλοί από εμάς έχουν πράγματα που είναι τόσο δύσκολο να πετάξουν: αναμνηστικά, παλιές οικογενειακές φωτογραφίες, πράγματα που θυμίζουν τα καλύτερα γεγονότα, χρήσιμα βιβλία, εκτυπώσεις, παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα. Ακόμα και οι πιο πεντανόστιμοι και τακτοποιημένοι άνθρωποι έχουν αυτά τα στοιχεία.

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Κουτί

Όπως γνωρίζετε, οι σχεδιαστές ασχολούνται με την επίλυση πολλών προβλημάτων εσωτερικής λειτουργικότητας, δημιουργώντας άνετη και άνετη στέγαση. Συχνά έρχονται να βοηθήσουν τους πρωτότυπους τρόπους επίπλων χρησιμοποιώντας κιβώτια, κασέλες, καλάθια. Τα κουτιά στο εσωτερικό καθιστούν δυνατή την ταχεία αποκατάσταση της τάξης αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα ντουλάπια, συρταριέρες και κρεμάστρες. Η χρήση τέτοιων επίπλων καθιστά δυνατή τη δημιουργία επιλογών για τις δικές σας εσωτερικές συνθέσεις. Φυσικά, αυτά τα είδη επίπλωσης πρέπει να συμμορφώνονται με το ύφος του δωματίου.

Κουτί

Κουτί

Ράικια καλάθια και κιβώτια στο εσωτερικό

Στην εποχή μας στην εσωτερική διακόσμηση μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη κουτιών, κιβωτίων, καλάθια λυγαριάς και ακόμη και κασέλες. Μόλις αποσύρθηκαν από την καθημερινή ζωή ενός ατόμου, αλλά αρχίζουν να επιστρέφουν με σιγουριά στην καθημερινότητά μας.

Σε ορισμένους εσωτερικούς χώρους, η χρήση των καλαθιών είναι κατάλληλη. Για παράδειγμα, μπορούν να βρεθούν στο μπάνιο ή στο εσωτερικό της κουζίνας.

Στην εποχή των νέων τεχνολογιών, ενώ τα μοντέρνα έπιπλα, τα δοχεία, τα υλικά συσκευασίας, τα καλάθια και τα κιβώτια χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση και στιλτιστικό συμπλήρωμα του σχεδιασμού.

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Κουτιά και καλάθια: διακόσμηση και λειτουργικότητα

Τα εσωτερικά αντικείμενα λυγαριάς είναι βολικά, ευέλικτα, λειτουργικά - μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τα συνήθη οικιακά αντικείμενα. Φέρουν ελαφρότητα, άνεση, πρωτοτυπία στο εσωτερικό του σπιτιού.

Κουτί

Κουτί

Κουτί

Τα ψάθινα καλάθια στο εσωτερικό, τα κιβώτια και ακόμη και τα στήθη θα είναι κατάλληλα για αποθήκευση:

  • περιοδικά, μέσα εκτύπωσης?
  • στην κουζίνα για φρούτα και σκεύη κουζίνας?
  • στο υπνοδωμάτιο για τα πράγματα, είδη χόμπι?
  • στην αίθουσα παιχνιδιών για παιδικά παιχνίδια.

Τα καλάθια που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνική ύφανσης είναι σχετικά στο εσωτερικό, όπου θέλετε να προσθέσετε μια ελαφριά αναπνοή της φύσης και ένα άγγιγμα της αρχαιότητας. Φέρνουν ζεστασιά και άνεση στο σπίτι.

Καλάθι αγορών

Κουτί

Χρησιμοποιώντας κουτιά δίνει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Όπως γνωρίζετε, τέτοια προϊόντα παρέχουν ένα μέρος για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, τόσο απαραίτητα στο νοικοκυριό. Ένας μεγάλος αριθμός εμπορευματοκιβωτίων διαφόρων χρωμάτων, τοποθετημένα κάτω από το κρεβάτι, στις ντουλάπες, σε ντουλάπια, θα βοηθήσουν στην ορθολογική μεταμόρφωση της άνεσης και της τάξης στο παιδικό δωμάτιο, των οποίων οι μικροί κάτοικοι είναι πολύ λάτρης της εξερεύνησης του περιεχομένου κουτιών και κιβωτίων.

Κουτί

Εφαρμογή σε διαφορετικά δωμάτια

Για την τοποθέτηση των χώρων σας σε στυλ ρετρό ή σε χώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιβώτια και καλάθια που ταιριάζουν απόλυτα στο γενικό σχέδιο, προσθέτοντας πρωτοτυπία και πληρότητα στο εσωτερικό.

Κουτί

Κουτί

Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να αγοραστούν ή να κατασκευαστούν από τον εαυτό σας: έχουν αναπτυχθεί πολλές κύριες τάξεις για αυτό το θέμα.

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Εάν, για παράδειγμα, αποφασίσετε να διακοσμήσετε το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, αγοράζοντας κουτιά διαφορετικών μεγεθών θα σας βοηθήσει, αλλά πρέπει να είναι τα ίδια στο ύφος και το σχεδιασμό. Θα έχετε πολύ χώρο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα είδη των μικρών πραγμάτων. Όλα θα είναι καθαρά διπλωμένα, τοποθετημένα σε ένα μέρος και, εάν είναι απαραίτητο, θα είναι κοντά.

Το πλεονέκτημα της χρήσης διακοσμητικών κουτιών πάνω από τα καλάθια είναι ότι είναι πιο ποικίλα σε χρώματα και έχουν καπάκια που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τα κουτιά πάνω από το άλλο.Τα καλάθια δεν είναι πάντοτε βολικά σε λειτουργία, αλλά συνδυάζονται τέλεια με διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο, βαμβάκι, κεραμικά ή σεντόνια.

Τα καλάθια στο μπάνιο είναι πολύ βολικά χρήσιμα για την αποθήκευση των ρούχων πριν το πλύσιμο.

Κουτί

Χρησιμοποιώντας ένα στήθος σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Προηγουμένως, όλα τα σπίτια είχαν στήθη μεταξύ των επίπλων. Στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας εκτελούσαν τη λειτουργία ενός ντουλάπι - βολικό για την αποθήκευση των πραγμάτων, ευρύχωρα και δίνουν στο δωμάτιο μια ασυνήθιστη εμφάνιση. Ένα αρχαίο στήθος χρησιμοποιήθηκε εδώ και πολύ καιρό ως πάγκος και τραπέζι, ήταν αρκετά μεγάλο σε μέγεθος και πολύ βαρύ. Η μόδα για κασέλες στο εσωτερικό αποδείχθηκε κυκλική, και τώρα μπορείτε να παρατηρήσετε και πάλι αυτά τα σεβάσμια στοιχεία επίπλων σε μοντέρνα σπίτια.

Στήθος

Στήθος

Πού να βάλετε το στήθος;

Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα στήθος στο εσωτερικό του υπνοδωματίου στους πρόποδες του κρεβατιού, να το αποθηκεύσετε σε εκείνα τα πράγματα που δεν ταιριάζουν σε τουαλέτες, ντουλάπες (ογκώδη κουβέρτες, μαξιλάρια κλπ.) Ή μπορείτε να το βάλετε κάτω από το παράθυρο.

Στήθος

Στην κουζίνα, μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη. Μπορεί να αποθηκεύσει αντικείμενα από μαγειρικά σκεύη, τραπεζομάντιλα, χαρτοπετσέτες. Αν σας αρέσει και εκτιμάτε καλό κρασί, ίσως αξίζει να δημιουργήσετε ένα μπαρ (κατάστημα ποτών) από το στήθος. Ένα τέτοιο μοναδικό μπαρ είναι χρήσιμο για τη διοργάνωση συναντήσεων και διασκέδασης.

Το στήθος στο εσωτερικό του καθιστικού, κατά κανόνα, τοποθετείται κοντά σε ένα καναπέ ή σε επικαλυμμένα έπιπλα και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πράξεων που σπάνια χρειάζονται στην καθημερινή ζωή.

Από το στήθος μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τραπέζι για καφέ ή καφέ. Είναι βολικό να οργανώσετε ένα μικρό μπουφέ για τους επισκέπτες με μια ποικιλία από σνακ και ποτά.

Στήθος

Η χρήση ενός στήθους στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου διακοσμημένου σε ναυτικό ή πειρατικό θέμα θα είναι πολύ αποτελεσματικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη για θησαυρούς (άλλωστε, για τα παιδιά, τα παιχνίδια τους είναι ένας πολύτιμος θησαυρός). Για το παιδί σας αυτό θα είναι μια μεγάλη χαρά, και δεν θα αφήσει τα παιχνίδια σε ένα χάος γύρω από το δωμάτιο, αλλά θα τα κρύψει με ασφάλεια στο κατάστημά του.

Καλάθι αγορών

Το στήθος στο μοντέρνο εσωτερικό του διαδρόμου δεν είναι πάντοτε κατάλληλο λόγω έλλειψης χώρου, αλλά αν είχατε την επιθυμία να το βάλετε σε αυτό το δωμάτιο και το δωμάτιό σας σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό, μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε αυτό που δεν ταιριάζουν στις ντουλάπες.

Στήθος

Η χρήση των κιβωτίων είναι δυνατή στις ακόλουθες μορφές:

  • vintage
  • χώρα ·
  • retro;
  • Προβηγκία
  • Art Nouveau;
  • κλασικό.

Το παλιό στήθος στο εσωτερικό των συγκεκριμένων στυλ έχει διαφορές. Στο στυλ του vintage και country, ένα αντικείμενο που έχει scuffs (ακόμη και εκ προθέσεως) χρησιμοποιείται, και για ρετρό, θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλά αποκατασταθεί αντίκα στήθος. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε επιπλέον αξεσουάρ για να δώσετε στιλ και άνεση.

Καλάθι αγορών

Καλάθι αγορών

Τα κουτιά, τα καλάθια, τα δοχεία και τα κιβώτια θα είναι μια πολύτιμη απόκτηση που θα φέρει την αναζωογόνηση στο εσωτερικό. Εφαρμόζοντας αυτά τα πράγματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορείτε όχι μόνο να χρησιμοποιήσετε ορθολογικά το χώρο, αλλά και να προσθέσετε την ατομικότητα και την πρωτοτυπία στην εμφάνιση, να προσθέσετε άνεση και νοστιμιά στο δωμάτιο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)