Μοντέρνο εσωτερικό
Το μπάνιο σε ένα μοντέρνο στυλ: ποιο εσωτερικό ταιριάζει με το χρόνο (91 φωτογραφίες) Το μπάνιο σε ένα μοντέρνο στυλ: ποιο εσωτερικό ταιριάζει με το χρόνο (91 φωτογραφίες)
Το μπάνιο σε μοντέρνο στυλ μπορεί να διακριθεί από μια ήρεμη σειρά, την παρουσία φυσικών υλικών και την ενισχυμένη λειτουργικότητα. Ένα τέτοιο δωμάτιο αντιστοιχεί στο πνεύμα της εποχής και χαρακτηρίζεται από άνεση.
Μοντέρνος σχεδιασμός της πόρτας του μπαλκονιού: παίζοντας με το χώρο (27 φωτογραφίες)Μοντέρνος σχεδιασμός της πόρτας του μπαλκονιού: παίζοντας με το χώρο (27 φωτογραφίες)
Η παρουσία ενός μπλοκ μπαλκόνι συνεπάγεται την επιλογή μιας ειδικής λύσης σχεδιασμού. Όταν λαμβάνετε υπόψη ορισμένα σημεία, μπορείτε να αποκρύψετε την ασυμμετρία του σχεδιασμού και να επιτύχετε ευκολία χρήσης.
Μαύρες και λευκές κουρτίνες σε ένα μοντέρνο εσωτερικό (21 φωτογραφίες)Μαύρες και λευκές κουρτίνες σε ένα μοντέρνο εσωτερικό (21 φωτογραφίες)
Οι μαύρες και λευκές κουρτίνες είναι σε θέση να δώσουν την εσωτερική σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Για να μεταμορφώσετε το δωμάτιο, πρέπει να μάθετε πώς να επιλέξετε ασπρόμαυρες κουρτίνες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.
Σύγχρονες κουρτίνες: τι λένε οι σχεδιαστές γι 'αυτό (29 φωτογραφίες)Σύγχρονες κουρτίνες: τι λένε οι σχεδιαστές γι 'αυτό (29 φωτογραφίες)
Μοντέρνες και όμορφες κουρτίνες, φυσικά, θα είναι πιο κατάλληλες στο σπίτι όπου θέλουν να επιτύχουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι δυνατότητες σχεδίασης προσφέρουν επιλογές που είναι κατάλληλες για διαφορετικά δωμάτια.
Ματ οροφή σε μοντέρνο σχέδιο (26 φωτογραφίες)Ματ οροφή σε μοντέρνο σχέδιο (26 φωτογραφίες)
Μεταξύ των οπαδών των τέντωμα οροφής, υπάρχουν πάντα εκείνοι που επιλέγουν ένα ματ ανώτατο όριο για το διαμέρισμά τους. Έχει μια τραχιά υφή που αντανακλά λίγο φως και δεν αναβοσβήνει. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για ...
Καναπές με βελούδο ταπετσαρίας: αληθινή πολυτέλεια σε μοντέρνο εσωτερικό (29 φωτογραφίες)Καναπές με βελούδο ταπετσαρίας: αληθινή πολυτέλεια σε μοντέρνο εσωτερικό (29 φωτογραφίες)
Καναπέδες και πολυθρόνες με βελούδινη ταπετσαρία μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο. Παρόλο που είναι ιδιότροπο στη φροντίδα, το υλικό έχει ορισμένα ειδικά πλεονεκτήματα.
Αποκατάσταση πόρτας εισόδου σε μια σύγχρονη είσοδο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)Αποκατάσταση πόρτας εισόδου σε μια σύγχρονη είσοδο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)
Η διακόσμηση της μπροστινής πόρτας βοηθά όχι μόνο να κρύβουν τα scuffs και τα ελαττώματα που προκύπτουν κατά τη λειτουργία, ο σχεδιασμός μπορεί να μεταμορφώσει ριζικά το βλέμμα ενός διαμερίσματος ή ενός εξοχικού σπιτιού.
Τύποι λινέλαιο που χρησιμοποιούνται σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους (21 φωτογραφίες)Τύποι λινέλαιο που χρησιμοποιούνται σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους (21 φωτογραφίες)
Οι σύγχρονοι κατασκευαστές εισάγουν νέους τύπους λινέλαιο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους. Η σειρά των παραδοσιακών επιλογών συμπληρώθηκε με υγρό λινέλαιο και 3D λινέλαιο.
Αρχικό φωτισμό τοίχου LED σε μοντέρνο εσωτερικό (23 φωτογραφίες)Αρχικό φωτισμό τοίχου LED σε μοντέρνο εσωτερικό (23 φωτογραφίες)
Εάν θέλετε να επισημάνετε οπτικά τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού σας ή να μετατρέψετε το χώρο, τότε ο φωτισμός τοίχου με τις λυχνίες LED θα είναι μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα. Οι οικονομικά κομψές και συμπαγείς λάμπες θα διακοσμήσουν το δωμάτιο και θα γεμίσουν την ατμόσφαιρά του ...
Καναπές καναπέ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό: χάρη και ευκολία (24 φωτογραφίες)Καναπές καναπέ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό: χάρη και ευκολία (24 φωτογραφίες)
Οι καναπέδες Canapes συνεχίζουν να είναι σε ζήτηση σχεδόν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι συμπαγείς μορφές και τα βολικά σχέδια σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καθημερινά αυτό το εσωτερικό στοιχείο.
Μεταλλικά ράφια για το σπίτι: κομψά και πρακτικά (22 φωτογραφίες)Μεταλλικά ράφια για το σπίτι: κομψά και πρακτικά (22 φωτογραφίες)
Μεταλλικά ράφια είναι κατάλληλα στο σχεδιασμό των σύγχρονων διαμερισμάτων, είναι βολικό, πρακτικό, ανθεκτικό, εμφάνιση κομψό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, στο γκαρνταρόμπα και ακόμα και στο νηπιαγωγείο.
Φορτώστε περισσότερο

Σύγχρονο εσωτερικό στυλ - ελευθερία χώρου και σαφήνεια γραμμών

Σήμερα, όταν ο ελεύθερος χώρος γίνεται όλο και λιγότερο και οι ανθρώπινες ανάγκες για άνεση αυξάνονται κάθε χρόνο, η ανάγκη να ελευθερώσετε το σπίτι σας από περιττά περιστατικά και να δημιουργήσετε το πιο άνετο κλίμα για τις διακοπές σας και να εργαστείτε στο διαμέρισμα οδηγεί σε μια απόφαση να αλλάξετε την εμφάνιση του διαμερίσματος. Ποιο από τα στυλ μπορεί να λύσει το πρόβλημα και να δημιουργήσει άνεση και ηρεμία στο σπίτι; Εάν προβείτε σε ανασκόπηση σύγχρονων θεματικών καταλόγων, περιοχών και περιοδικών, μπορείτε να δείτε ότι ανάμεσα σε όλα τα προτεινόμενα στυλ, μόνο ένα μπορεί να λύσει το πρόβλημα του χώρου - αυτό είναι ένα μοντέρνο στυλ.

Τρεις βασικοί κανόνες του σύγχρονου στυλ

Πρέπει να πω ότι το μοντέρνο στυλ έχει αρκετές ποικιλίες ή τάσεις στο εσωτερικό σχεδιασμό: κονστρουκτιβισμός, art deco, μινιμαλισμός, pop art, kitsch, σοφίτα, hi-tech, νεοκλασικό και techno στυλ. Αν τα συγκρίνουμε μεταξύ τους, θα είναι φυσικά διαφορετικά στο σχεδιασμό, στα υλικά εκτέλεσης και στον εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά είναι ενωμένα από ένα πράγμα - ελευθερία του χώρου. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέρνου στυλ. Τι κάνει το χώρο ελεύθερο; Το μοντέρνο στυλ έχει τρεις αμετάβλητους κανόνες:
 • Τουλάχιστον τα πάντα.
 • Πλήρης σειρά σε όλα.
 • Όχι στα καλώδια.
Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για τα πάντα - από το σχεδιασμό των τοίχων και των επίπλων μέχρι τα εξαρτήματα και τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά του μοντέρνου στυλ στο εσωτερικό

Ποιο είναι το μοντέρνο στυλ στο εσωτερικό και τι το διακρίνει από άλλους τύπους στυλ; Το μοντέρνο στυλ έχει τους δικούς του κανόνες και χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό.
 • Ευθείες γραμμές. Όλα σε αυτό το στυλ πρέπει να είναι αρμονικά και καθαρά. Από τις γωνίες και τους τοίχους μέχρι τα έπιπλα, όλα πρέπει να έχουν κάποια συμμετρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να έχουν μόνο σωστές γωνίες και επίπεδες επιφάνειες. Το κύριο πράγμα είναι η παρουσία απλών σχημάτων: κύκλος, οβάλ, τρίγωνο, τετράγωνο κτλ.
 • Απλά χρώματα. Τα αγαπημένα χρώματα του στυλ είναι ουδέτερα. Αυτά περιλαμβάνουν τα μπεζ, γκρι, ασπρόμαυρα χρώματα και τις διάφορες αποχρώσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να πούμε όχι στο λαμπερό χρώμα. Ένα φωτεινό έπιπλο ή ένα χρωματιστό μωσαϊκό του τείχους θα δώσει έμφαση στο ύφος του εσωτερικού. Το κυριότερο είναι να ακολουθήσουμε τον αμετάβλητο κανόνα - ένα ελάχιστο των πάντων.
 • Ελευθερία του χώρου. Η ελευθερία σε ένα μοντέρνο στυλ δεν σημαίνει το κενό του δωματίου, αλλά τα έπιπλα και ο εξοπλισμός στο σπίτι πρέπει να είναι διαρρυθμισμένα έτσι ώστε να μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα ακόμη και σε ένα διαμέρισμα με μια μικρή περιοχή.
 • Το πάτωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από όλες τις επικαλύψεις. Το μοντέρνο στυλ αγαπά να περπατάει σε ομαλές επιφάνειες. Εάν το χαλί έχει το δικαίωμα να είναι, τότε μόνο με ένα μικρό σωρό και απλό.
 • Γυρίστε. Δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό, επειδή το μοντέρνο στυλ υποδηλώνει την παρουσία μετάλλου και χρώμιο, καθώς και γυαλί και βερνικωμένες επιφάνειες. Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε.
 • Τα έπιπλα ενός σύγχρονου ύφους είναι απλά υποχρεωμένα να έχουν ιδανικές μορφές. Καθαρές, καθαρές γραμμές χωρίς κουρτίνες και πτυχές. Και δεν υπάρχουν καλύμματα.
 • Τα παράθυρα πρέπει να αφήνουν όσο το δυνατόν περισσότερο φωτισμό και ως εκ τούτου πρέπει να είναι μεγάλα και ανοιχτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι κουρτίνες ακυρώνονται. Απλά πρέπει να είναι ημιδιαφανές και ελαφρύ.
 • Έλλειψη εξαρτημάτων. Φυσικά, η πλήρης απουσία τους είναι αδύνατη, αλλά αυτό δεν απαιτείται. Όσο λιγότερες θα είναι στην οπτική γωνία, τόσο καλύτερη θα είναι ο κανόνας της καθαριότητας.
 • Art. Έχει ιδιαίτερο ρόλο στο μοντέρνο εσωτερικό. Ένα έργο ζωγραφικής, γλυπτικής ή άλλου αντικειμένου τέχνης όχι μόνο θα φέρει μια φωτεινή έμφαση στο σχεδιασμό του διαμερίσματος, αλλά και θα λέει σε όλους για τα γούστα και τα πάθη των ιδιοκτητών του σπιτιού.
Το σύγχρονο εσωτερικό είναι η οργάνωση του χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου ατόμου.

Εσωτερικά αντικείμενα που ορίζουν το μοντέρνο στυλ

Οι επιλογές για την εκτέλεση και το σχεδιασμό ενός μοντέρνου στυλ εξαρτώνται από τα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό. Ξεχωριστά, πρέπει να πούμε για τα αντικείμενα που αποτελούν το σύγχρονο εσωτερικό, διότι χωρίς αυτά είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς μια άνετη ύπαρξη στον σύγχρονο κόσμο. Ο κατάλογος των στοιχείων που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός σύγχρονου εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει:
 • Σύγχρονος εξοπλισμός βίντεο και ήχου.
 • Κινητά, λειτουργικά έπιπλα.
 • Μικρά χαλιά ουδέτερων χρωμάτων χωρίς σχέδιο ή με απλό γεωμετρικό σχέδιο.
 • Ενετικές περσίδες ή οθόνες.
 • Στοιχεία τέχνης: ζωγραφική, γλυπτική, ειδώλια κ.λπ.
 • Κομψά μοντέρνα αξεσουάρ.
Το κύριο πράγμα στην επιλογή των επίπλων και των αξεσουάρ είναι να συμμορφωθούν με τον κανόνα "καλύτερα - όταν είναι λιγότερο". Εάν ακολουθήσουμε όλους τους παραπάνω κανόνες, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το εσωτερικό του σπιτιού θα φανεί κομψό και μοντέρνο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)