Πώς να επιλέξετε ένα γραφείο για έναν φοιτητή;

Ένα γραφείο δεν είναι μόνο ένα αναπόσπαστο στοιχείο ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου για έναν φοιτητή. Αυτός είναι ο χώρος εργασίας του παιδιού, όπου διδάσκει μαθήματα, διαβάζει και εργάζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή ενός γραφείου για έναν φοιτητή δεν είναι πάντα εύκολη και απλή.

Προκειμένου το τραπέζι του μαθητή να γίνει αρμονικό μέρος του παιδικού δωματίου, είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί όχι μόνο στην τιμολογιακή πολιτική, αλλά και να λάβει υπόψη παράγοντες όπως:

  • μέγεθος
  • Λειτουργικότητα
  • ευρυχωρία.
  • σχεδιασμό
  • ασφάλεια

Λευκό τραπέζι για φοιτητή

Ξύλινο τραπέζι για φοιτητή

Βέλτιστα μεγέθη

Το μέγεθος του τραπέζι των μαθητών επηρεάζει άμεσα τη φυσική κατάσταση του παιδιού. Έτσι ώστε η παρατεταμένη συνεδρίαση στο τραπέζι να μην επηρεάζει δυσμενώς την υγεία του μαθητή, το βάθος της επιφάνειας εργασίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 60-80 cm και το πλάτος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 cm.

Ο έλεγχος του πώς το γραφείο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη των μαθητών είναι πολύ απλό. Εάν οι αγκώνες του παιδιού βρίσκονται στον πάγκο, και τα πόδια του, καμπυλωμένα σε ορθή γωνία, αγγίξτε το πάτωμα, η επιλογή γίνεται σωστά. Η απόσταση μεταξύ του πάγκου και των γόνατων του μαθητή πρέπει να είναι 10-15 cm.

Σχήμα και σχεδιασμός

Σχεδιάζοντας έναν χώρο μάθησης για ένα παιδί, πολλοί γονείς προτιμούν συχνά τα γραφεία υπολογιστών. Φυσικά, τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά γραφεία είναι ιδανικά για γραφεία και αίθουσες εργασίας, ωστόσο, στην αίθουσα του φοιτητή δεν θα είναι πάντοτε κατάλληλα, αφού δεν συνεπάγονται πολύ χώρο για τη συγγραφή και την τοποθέτηση σχολικών προμηθειών. Ένα γραφείο υπολογιστή για έναν φοιτητή θα είναι βολικό μόνο αν έχει μια ξεχωριστή θέση ή θέση για έναν υπολογιστή και φορητό υπολογιστή, και το χώρο εργασίας για το γράψιμο είναι αρκετά μεγάλο και ευρύ.

Η καλύτερη επιλογή για το δωμάτιο του φοιτητή θα είναι ένα τυποποιημένο ορθογώνιο γραφείο με ντουλάπι και συρτάρια. Ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί τόσο κοντά στο παράθυρο όσο και κοντά στον τοίχο, ταιριάζει καλά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και ο απλός σχεδιασμός του μοντέλου διευκολύνει την τοποθέτηση ενός χώρου γραφής και μιας θέσης για την οθόνη.

Ωστόσο, επιλέγοντας ένα γραφείο για παιδιά, δεν πρέπει να συνδεθείτε με τα παραδοσιακά ορθογώνια μοντέλα. Ένα συμπαγές και μεταμορφωτικό τραπέζι για έναν μαθητή θα φανεί πρωτότυπο και ασυνήθιστο στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου. Ένας τέτοιος πίνακας σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος και την κλίση του πάγκου, γι 'αυτό είναι ιδανικό τόσο για τον νεότερο φοιτητή όσο και για τον έφηβο φοιτητή.

Πίνακας για δύο παιδιά

Γραφείο υπολογιστή για φοιτητή

Μια πρακτική επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο θα είναι ένα γωνιακό γραφείο. Το γωνιακό τραπέζι θα σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο στο δωμάτιο για το παιδί και οι διάφορες παραλλαγές του (γωνιακό τραπέζι υπολογιστή με ράφια ή υπερκατασκευή) θα δημιουργήσουν ένα βολικό και άνετο χώρο εργασίας.

Τα ενσωματωμένα τραπέζια με συρτάρια και ράφια θεωρούνται πολύ δημοφιλή και μοντέρνα. Αυτά τα μοντέλα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση του εσωτερικού χώρου για τους μαθητές και ο απλός και βολικός σχεδιασμός τους θα διευκολύνει την οργάνωση του χώρου με τον εξοπλισμό των απαραίτητων ντουλαπιών και θυρών.

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γραφείων με κεκλιμένο πάγκο εργασίας. Πολύ συχνά, η κλίση σε τέτοια μοντέλα μπορεί να ρυθμιστεί, έτσι ώστε τα γραφεία με μια κεκλιμένη επιφάνεια εργασίας να είναι ιδανικά για την πρωτοβάθμια σχολική ηλικία.Μια απαραίτητη προσθήκη σε οποιοδήποτε τραπέζι των μαθητών, και ειδικά τα γραφεία για τους νεότερους φοιτητές, θα είναι μια άνετη καρέκλα με ορθοπεδική πλάτη.

Πίνακας από συμπαγές ξύλο για έναν φοιτητή

Πίνακας από MDF για φοιτητή

Ετοιμότητα και λειτουργικότητα

Προκειμένου το γραφείο ενός παιδιού να γίνει ένας άνετος και άνετος χώρος εργασίας, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να είναι όχι μόνο όμορφο, αλλά και ευρύχωρο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη ράφια, ντουλάπια, θυρίδες, ντουλάπια και συρτάρια, στα οποία ο φοιτητής θα μπορεί να αναδιπλώνει τα σημειωματάρια, τα βιβλία, τα στυλό και τα μολύβια. Όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια πρέπει να ανοίγουν εύκολα. Όσο πιο βολικό είναι για ένα παιδί να μαθαίνει μαθήματα στο τραπέζι, τόσο πιο παραγωγικό και καλύτερα θα είναι το έργο του.

Τα πιο λειτουργικά και ευρύχωρα είναι γραφεία με υπερκατασκευή, τα οποία σας επιτρέπουν να φιλοξενήσετε όλα τα απαραίτητα σχολικά υλικά. Ωστόσο, όταν επιλέγετε ένα τραπέζι με υπερκατασκευή, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πρόσθετες δομές δεν εμποδίζουν το φυσικό φως.

Υλικά και χρώματα

Όταν επιλέγετε ένα γραφείο για έναν φοιτητή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα τόσο σημαντικό κριτήριο, όπως η ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Φυσικά, δεν μιλάμε για την αγορά ενός desktop από μια σειρά από σπάνια ξύλα, αλλά δεν πρέπει επίσης να επιλέξετε φθηνά πλαστικά τραπέζια που μπορεί να έχουν μια τοξική μυρωδιά.

Πίνακας για μεταλλικά πόδια για έναν φοιτητή

Γραφείο με υπερκατασκευή για φοιτητή

Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ενός γραφείου μπορεί να είναι:

  • Το ξύλο (δρυς, οξιά, τέφρα, πεύκο) είναι ένα φυσικό και απόλυτα ασφαλές υλικό για το παιδί. Τα τραπέζια από συμπαγές ξύλο φαίνονται όμορφα και παρουσιάσιμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Απλά και συνοπτικά, είναι ιδανικά για μεγαλύτερα παιδιά και φοιτητές.
  • Το MDF είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό με το οποίο μπορείτε να προσομοιώσετε μια ξύλινη επιφάνεια και να δημιουργήσετε ένα τραπέζι σε οποιοδήποτε χρώμα (άσπρο, κίτρινο, μπλε κ.λπ.).
  • Το τσιπ είναι ένα ανθεκτικό και εύκολο στη φροντίδα υλικό που χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει έπιπλα γραφείου. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα ξύλινα τραπέζια.

Όσο για το χρώμα του γραφείου, οι ψυχολόγοι δεν συνιστούν την επιλογή πολύ φωτεινών και επιθετικών αποχρώσεων (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί κλπ.) Που θα ενοχλήσουν το παιδί. Ένα τραπέζι για έναν μαθητή θα πρέπει να δημιουργήσει ένα παιδί για παραγωγική εργασία, έτσι οι περιορισμένοι τόνοι και αποχρώσεις θα γίνουν η καλύτερη επιλογή για το σχεδιασμό του. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, μια ιδανική λύση για την οργάνωση ενός χώρου εργασίας στο δωμάτιο ενός φοιτητή είναι ένα λευκό τραπέζι μαθητών. Το λευκό χρώμα θεωρείται σύμβολο καθαριότητας και χρησιμεύει ως εξαιρετικό υπόβαθρο για τυχόν έγχρωμους τόνους στο δωμάτιο. Το λευκό τραπέζι για το κορίτσι, αλλά και για το αγόρι, θα ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και δεν θα αποσπά την προσοχή του παιδιού από τη μάθηση.

Σχολείο

Τραπέζι με ράφια για φοιτητή

Πώς να επιλέξετε ένα τραπέζι για δύο παιδιά;

Κατά την οργάνωση ενός χώρου εργασίας σε ένα δωμάτιο για δύο παιδιά, είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι κάθε μαθητής έχει το δικό του χώρο εργασίας.

Για ένα σπίτι στο οποίο ζουν 2 μαθητές, ένα γραφείο για δύο με τη μορφή μιας στέρεης τραπέζης πάνω σε όλο το τείχος μπορεί να είναι μια καλή λύση. Μπορείτε να διαιρέσετε την περιοχή εργασίας σε ένα τέτοιο τραπέζι με τη βοήθεια ενός πεζοδρομίου, διάφορα ράφια και συρτάρια.

Μια ενδιαφέρουσα λύση που υποστηρίζουν οι σύγχρονοι ψυχολόγοι είναι τα τραπέζια που τοποθετούνται μεταξύ τους.

Για δύο παιδιά, είναι κατάλληλα ένα πτυσσόμενο, πτυσσόμενο ή γωνιακό τραπέζι, καθώς και ένας χώρος εργασίας ενσωματωμένος στον τοίχο.

Οι πιο ασυνήθιστες ιδέες

Προκειμένου η γωνία εργασίας να ενισχύσει τη δίψα της γνώσης του σπουδαστή, να γίνει το κέντρο και η φωτεινή λεπτομέρεια του δωματίου, μπορείτε να επιλέξετε ένα ασυνήθιστο τραπέζι σχήματος για το σχεδιασμό του. Στρογγυλά και ωοειδή τραπέζια μαθητών, καθώς και τραπέζια με μολύβι ή καμπύλη επιφάνεια, φαίνονται πρωτότυπα και δημιουργικά στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου.

Ψευδοροφή για φοιτητή

Corner μαύρο γραφείο για έναν φοιτητή

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι πίνακες, ρολόγια και άλλα μικρά πράγματα που μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο γύρω από την επιφάνεια εργασίας.Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε, επειδή το γραφείο για τον μαθητή είναι, καταρχήν, ένα μέρος για μάθηση, το οποίο θα πρέπει να τονώσει το παιδί σε νέες γνώσεις και να μην αποσπά την προσοχή από τα μαθήματα και τα μαθήματα.

Πού να θέσει το σχολείο;

Το γραφείο των σπουδαστών θα πρέπει να τοποθετείται μόνο σε ένα καλά φωτισμένο μέρος. Μια επιλογή win-win θα είναι η θέση του στον τοίχο ή στη γωνία. Φυσικά, ένα γραφείο μπορεί να τοποθετηθεί στο παράθυρο, ωστόσο, υπό την προϋπόθεση ότι το δωμάτιο του φοιτητή έχει κουρτίνες συσκότισης. Για να κάνετε τον σπουδαστή άνετο και άνετο στη γωνία εργασίας, μην τοποθετείτε άλλα έπιπλα γύρω από το γραφείο.

Πίνακας με συρτάρια για μαθητή

Μια ποικιλία σχεδίων και μοντέλων στη σύγχρονη αγορά σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα τραπέζι μελέτης που θα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Ωστόσο, επιλέγοντας αυτό το έπιπλο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη όχι μόνο το σχεδιασμό, το σχήμα και τη λειτουργικότητά του, αλλά και τις προσωπικές προτιμήσεις των παιδιών. Μόνο στην περίπτωση αυτή το γραφείο θα τονώσει την επιθυμία του παιδιού να σπουδάσει και να πάει στο σχολείο, να ασχοληθεί με τη δημιουργικότητα και να αγωνιστεί για νέες γνώσεις.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)