Αρχικές τέχνες στις 14 Φεβρουαρίου για τους αγαπημένους και τη διακόσμηση του σπιτιού (100 φωτογραφίες)

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ρομαντική γιορτή της χρονιάς, έτσι την παραμονή της ημέρας, οι λάτρεις αναζητούν το πιο όμορφο, απαλό και ευχάριστο δώρο για το δεύτερο μισό.

Χειροτεχνία στις 14 Φεβρουαρίου, Έρως

Crafts στις 14 Φεβρουαρίου από ένα κουτί

Crafts για τις 14 Φεβρουαρίου από χάντρες

Craft στις 14 Φεβρουαρίου μεγάλο

Craft 14 Φεβρουαρίου συσκευασίας

Χειροτεχνία στις 14 Φεβρουαρίου βαλεντίνικες χάντρες

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με κεντήματα

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου σαλιγκάρια

DIY βιοτεχνίες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι μια θαυμάσια προσθήκη στο κύριο δώρο, θα βοηθήσει να δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει το σπίτι. Ορισμένες τεχνικές και ιδέες για ρομαντικά δώρα δεν απαιτούν ειδικές δεξιότητες, έτσι με τη βοήθειά τους ο καθένας μπορεί να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη για τον ψυχολόγο του.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από το χαρτί

Craft 14 Φεβρουαρίου

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από το τσάι

Craft 14 Φεβρουαρίου ντεκόρ

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου δέντρο σφαιριδίων

Αρχικές ιδέες δώρων

Η εύρεση ενός δώρου για τις 14 Φεβρουαρίου δεν είναι εύκολο έργο για όλους. Εκτός από τα παραδοσιακά κοσμήματα, τα ηλεκτρονικά, τα αρώματα, τα καλλυντικά και τα ευχάριστα πράγματα, είναι συνηθισμένο να δίνουν λουλούδια και γλυκά. Ωστόσο, αντί για λουλούδια ή εκτός από αυτά, μπορείτε να κάνετε διάφορες χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων με τα χέρια σας.

Οι πιο επιτυχημένες ιδέες:

 • Φωτογραφικό κολάζ. Μπορείτε να εισάγετε τις πιο ευχάριστες και ρομαντικές εικόνες με το soulmate σε αυτό, συμπληρώνοντάς τις με τις δηλώσεις αγάπης και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κολάζ φωτογραφίας σε ένα πλαίσιο ή απλά να το κρεμάσετε σε έναν τοίχο.
 • Βαλεντίνους. Η ευκολότερη επιλογή, πώς να κάνετε χειροτεχνίες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι τα Βαλεντίνια. Μπορούν να είναι χαρτί, χαρτόνι, τσόχα, φυσικά και αυτοσχέδια υλικά. Το κύριο συστατικό ενός τέτοιου Αγίου Βαλεντίνου είναι ευχάριστες λέξεις στην πλάτη.
 • Ρομαντικό ημερολόγιο. Μεγάλη ιδέα για δώρο, η οποία είναι η δημιουργία ενός ημερολογίου για ολόκληρο τον επόμενο χρόνο. Μπορεί να περιέχει φωτογραφίες, ωραία λόγια και θερμούς χαιρετισμούς. Σημαντικές ημερομηνίες μιας σχέσης, όπως η χρονολόγηση και οι γάμοι, πρέπει να επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα. Μπορεί να είναι ένα ημερολόγιο ημερομηνίας με πρωτότυπες ιδέες για το πώς να διασκεδάσουν και να έχουν μια καλή στιγμή μαζί.
 • Κούπες Decoupage, τσαγιέρες, κασετίνες. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά και τεχνικές. Ένας λίγος χρόνος και φαντασία θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα πρωτότυπο πράγμα για ένα δώρο για το soulmate σας.
 • Κουτιά δώρων. Για όσους δεν είναι σίγουροι ότι θα αποκτήσουν όμορφες τέχνες στις 14 Φεβρουαρίου, συνιστάται να αγοράσετε ένα έτοιμο δώρο και να φτιάξετε μόνο ένα κουτί, ένα δέμα ή ένα μικρό φάκελο για ένα δώρο μόνοι σας.
 • Λουλούδια Τα ασυνήθιστα λουλούδια μπορούν να γίνουν από συνηθισμένο χαρτόνι, ύφασμα ή έγχρωμο χαρτί, το οποίο θα αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα φρέσκα λουλούδια, αλλά ταυτόχρονα θα ευχαριστήσει το μάτι για πολύ καιρό.

Όλες οι βιοτεχνίες στις 14 Φεβρουαρίου είναι εύκολο να γίνουν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες τεχνικές και υλικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να μελετηθούν προσεκτικά ακόμη και οι μικρότερες λεπτομέρειες του σκάφους, επειδή το πλεονέκτημα του να κάνεις δώρο με τα χέρια σου είναι η ικανότητα να βάλεις την ψυχή και την αγάπη σου σε αυτό.

Craft στο ειδώλιο της 14ης Φεβρουαρίου

Craft 14 Φεβρουαρίου γυαλί

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με στρας

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με κεριά

Craft 14 Φεβρουαρίου δισκία

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου κλωστοϋφαντουργίας

Craft στις 14 Φεβρουαρίου ύφασμα

Craft 14 Φεβρουαρίου διακόσμηση

Craft στις συσκευασίες καραμελών 14 Φεβρουαρίου

Μεγάλη κάρτα με δηλώσεις αγάπης

Μια από τις πιο επιτυχημένες επιλογές χαρτοβιομηχανίας για τις 14 Φεβρουαρίου είναι μια κάρτα διακοπών που θα περιέχει ευαίσθητα, όμορφα και ρομαντικά λόγια αγάπης. Για την κατασκευή του θα απαιτηθούν τέτοια υλικά και εργαλεία:

 • παχύ χαρτόνι?
 • έγχρωμο χαρτί.
 • ψαλίδι;
 • κόλλα?
 • κορδέλες
 • διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Η βάση της κάρτας είναι ένα παχύ χαρτόνι ή ένα φύλλο χαρτιού Whatman.Το μέγεθός του μπορεί να είναι αυθαίρετο. Σε μια λευκή βάση, είναι απαραίτητο να κολλήσετε μια άλλη βάση χρώματος έτσι ώστε η άκρη του πλαισίου να βγαίνει έξω. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο χαρτί. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να κόψετε το σιλουέτα του δέντρου από καφέ χαρτόνι και να το κολλήσετε σε μια καρτ ποστάλ.

Κόβουμε τις μικρές καρδιές από το ροζ χαρτί και τις λίγο μεγαλύτερες καρδιές από το λευκό. Είναι επίσης απαραίτητο να κόψετε μερικές δεκάδες πολύ μικρές καρδιές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ροζ χαρτί. Για να διευκολυνθεί η εργασία, οι μικρές καρδιές μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας μια ειδική διάτρητη τρύπα.

Craft 14 Φεβρουαρίου ευχετήρια κάρτα με κορδέλα

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου καρτ-ποστάλ με μια φωτογραφία

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου καρτ-ποστάλ

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου ανάγλυφη καρτ-ποστάλ

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου καρτ ποστάλ με λινάτσα.

Χειροποίητο βιβλίο 14 Φεβρουαρίου με τσόχα

Τέχνη τεύχος 14 Φεβρουαρίου

Κόβουμε 15-20 τετράγωνα κομμάτια χαρτιού στα οποία πρέπει να γράψετε δηλώσεις αγάπης, ευχάριστες λέξεις και φιλοφρονήσεις στον ψυχικό σας φίλο. Τους μετατρέπουμε σε σωληνάρια και τις συνδέουμε με λεπτές σατέν κορδέλες ή σπάγκους.

Βάζουμε λευκές καρδιές πάνω στο δέντρο, πάνω από τα ροζ λίγο μικρότερα και στην κορυφή διακοσμούμε με ρόλους με σημειώσεις αγάπης. Μικρές ροζ καρδιές θα πρέπει να διακοσμήσουν την κάρτα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πούλιες, πούλιες, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό το είδος χειροτεχνίας μπορεί να παρουσιαστεί σε σύζυγο ή σύζυγο.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου ένα δέντρο υφάσματος

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου ξύλινο

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου για τα παιδιά

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου παιδιά

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου σκαντζόχοιροι

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από αισθητή

Craft στις 14 Φεβρουαρίου με φωτογραφία

Αρχικό Κάρτο Αγίου Βαλεντίνου

Ένα παραδοσιακό βιοτεχνικό σκάφος στις 14 Φεβρουαρίου είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα υλικά, χρησιμοποιώντας απλές και σύνθετες τεχνικές φινιρίσματος. Μια μεγάλη επιλογή, πώς να φτιάξετε μια πρωτότυπη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι τέχνης. Αυτή η επιλογή θα είναι μια εξαιρετική λύση για όσους δεν διαθέτουν εξελιγμένες τεχνικές, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να κάνουν έναν σύντροφο ψυχής ένα όμορφο χειροποίητο άρθρο για τις 14 Φεβρουαρίου.

Craft στις 14 Φεβρουαρίου

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με γλυκά.

Craft 14 Φεβρουαρίου ποτ

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από βιοτεχνικό χαρτί

Craft 14 Φεβρουαρίου κόκκινο

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου κροσέ

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από δαντέλα

Για να ολοκληρώσετε τις τέχνες θα χρειαστείτε τέτοια υλικά και εργαλεία:

 • χειροποίητο χαρτόνι?
 • ψαλίδι;
 • Ειδικό χαρτί για βιοτεχνίες ή χαρτί απλού χρώματος.
 • κυβερνήτης.
 • κόλλα?
 • μια μικρή φωτογραφία.
 • κορδέλες, πιλήματα, πομπώδη και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Αρχικά, ένα ορθογώνιο τέτοιου μεγέθους πρέπει να σχεδιαστεί σε ένα φύλλο χαρτονιού, έτσι ώστε όταν διπλωθεί στο μισό, να ληφθεί μια ταχυδρομική κάρτα. Κόψτε ένα μικρότερο ορθογώνιο από χαρτί. Μπορείτε επίσης να κόψετε το προϊόν σε σχήμα καρδιάς, το οποίο πρέπει να κολλήσετε στο εξώφυλλο του Αγίου Βαλεντίνου.

Απομένει μόνο να διακοσμήσετε το τελειωμένο σκάφος με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Μπορεί να είναι μικρές καρδιές από χαρτί, χαριτωμένα πιληματοποιημένα γράμματα. Αν πρόκειται για παιδικό σκάφος, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε ένα βαλεντίνο με αστεία πρόσωπα και άλλα αστεία στοιχεία.

Το πιο σημαντικό βήμα για την κατασκευή μιας κάρτας είναι να επικολλήσετε ρομαντικές φωτογραφίες με ένα soulmate μέσα στην κάρτα του valentine, καθώς και μια συγχαρητήρια επιγραφή που θα περιέχει ζεστά και ευγενικά λόγια, δηλώσεις αγάπης. Εάν χρησιμοποιείτε αρκετές μικρές φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια κάρτα Valentine ως ένα αξέχαστο άλμπουμ για τις πιο ευχάριστες στιγμές που περάσατε μαζί.

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου quilling

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από βερνίκι

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με μια κορδέλα

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με τη μορφή πέταλα

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου ονειροπόλος

Craft στις 14 Φεβρουαρίου διακοσμητικό πολυέλαιο

Craft 14 Φεβρουαρίου μινιμαλιστική

Κουτί με ριπές καρδιές

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο σκάφος στον αγαπημένο σας άντρα ή στο πιο θαυμάσιο κορίτσι, δώστε προσοχή στο κουτί με τις καρδιές που ανεβαίνουν. Ένα τέτοιο κουτί μπορεί να γίνει τόσο το κύριο δώρο όσο και ένα ασυνήθιστο περιτύλιγμα δώρου.

Craft 14 Φεβρουαρίου κουτί

Craft 14 Φεβρουαρίου κουτί με ριπές καρδιές

Για να κάνετε χειροτεχνίες, θα χρειαστείτε:

 • μεγάλο κουτί?
 • χρωματισμένο ή περιτυλιγμένο χαρτί ·
 • τεράστιο τόξο?
 • μπαλόνια;
 • κορδέλα.

Το κουτί πρέπει να είναι προ-κολλημένο με χαρτί συσκευασίας ή φωτεινό χρώμα, καθώς και διακοσμημένο με καρδιές ή άλλα ρομαντικά σύμβολα διακοπών. Πριν από τις διακοπές, είναι απαραίτητο να διογκώσετε τα ροζ, λευκά και κόκκινα μπαλόνια με ήλιο σε τέτοιο ποσό ώστε να ταιριάζουν στο κουτί. Τους συνδέουμε με κορδέλες στο κάτω μέρος του κιβωτίου και το κλείνουμε. Ένα μεγάλο τόξο πρέπει να είναι δεμένο στην κορυφή και μπορείτε να το δώσετε. Αν βάζετε ένα μικρό κουτί με διακόσμηση, ένα νέο τηλέφωνο ή ένα φορητό υπολογιστή στο κάτω μέρος του κουτιού, τότε αυτό το σκάφος δεν θα είναι μόνο μια μεγάλη έκπληξη, αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για συσκευασία δώρου.

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου μαλακό

Craft 14 Φεβρουαρίου σαπούνι

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με την επιγραφή

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου τοίχο

Craft 14 Φεβρουαρίου ασυνήθιστο

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από θέματα

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από θέματα

Αλάτι Ζυμαριές

Αρχικά βιοτεχνία για τις 14 Φεβρουαρίου μπορεί να γίνει από τη δοκιμή.

Μια μεγάλη επιλογή για βιοτεχνίες από τη ζύμη αλατιού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα κηροπήγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως διακόσμηση όσο και ως δώρο.

Για να φτιάξετε μια βάση κεριού, θα χρειαστείτε:

 • αλεύρι ·
 • άλας ·
 • νερό
 • κόλλα?
 • χρώματα;
 • βούρτσα?
 • κερί δισκίου?
 • διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Αρχικά, θα πρέπει να προετοιμάσετε τη ζύμη αλατιού. Για να γίνει αυτό, αναμίξτε ένα ποτήρι αλεύρι, μισό ποτήρι αλάτι, δύο κουταλάκια του γλυκού PVA κόλλα και 50 ml νερό. Ζυμώνουμε σχολαστικά τη ζύμη. Σε τελική μορφή, θα πρέπει να αποδειχθεί μαλακό και πλαστικό, και επίσης να μην κολλήσει στα χέρια σας. Η ζύμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το μαγείρεμα ή μετά από ορισμένο χρόνο. Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου κεραμικό κηροπήγιο

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου κηροπήγιο

Craft 14 Φεβρουαρίου κηροπήγιο με μοτίβο

Για να δημιουργήσετε ογκώδη στοιχεία του σκάφους, πρέπει να προσθέσετε κόκκινο γκουάς στο τμήμα δοκιμής. Βγάζουμε τη ζύμη για να φτιάξουμε μια ογκώδη καρδιά, η οποία θα γίνει η βάση του σκάφους. Στο κέντρο, πρέπει να κάνετε μια εσοχή και να εισάγετε ένα κερί σε αυτό.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με τη μορφή ογκομετρικών καρδιών.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου ογκώδη

Craft στις 14 Φεβρουαρίου ογκομετρική ευχετήρια κάρτα

Τέχνη στις εκλογές της 14ης Φεβρουαρίου

Origami στις 14 Φεβρουαρίου

Στη συνέχεια διακοσμήστε το κηροπήγιο με τριαντάφυλλα από ζύμη αλατιού, κάνοντας τα μεσαία και πέταλα λουλουδιών. Είναι επίσης απαραίτητο να φυλλάδια. Όταν όλες οι λεπτομέρειες είναι έτοιμες, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική. Το προϊόν πρέπει να στεγνώσει εντελώς, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για να βάψετε τα μέρη με συνηθισμένο γκουάς. Για να απλοποιήσετε την εργασία σας, μπορείτε πρώτα να διαιρέσετε τη ζύμη σε μέρη και να προσθέσετε χρώμα σε αυτά. Στη συνέχεια, το τελικό προϊόν δεν χρειάζεται χρωματισμό.

Το τελειωμένο κηροπήγιο πρέπει να είναι βερνίκω, διακοσμημένο με λάμψη και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Craft στις 14 Φεβρουαρίου

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου επιστολές

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από πλαστελίνη

Craft 14 Φεβρουαρίου δώρο

Πλεκτά γιρλάντες για διακόσμηση σπιτιού

Οι βιοτεχνίες από τσόχα στις 14 Φεβρουαρίου μπορούν να γίνουν ως δώρο και διακόσμηση στο σπίτι. Μια μεγάλη επιλογή για το κόσμημα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιρλάντα με καρδιές. Για να φτιάξετε μια γιρλάντα θα χρειαστείτε:

 • αισθάνθηκε κόκκινο, λευκό και ροζ?
 • νήματα
 • κουμπιά
 • συνθετικό οινοποιείο?
 • μια βελόνα?
 • κορδέλα
 • νήματα

Πρώτα θα πρέπει να κόψετε ένα ζευγάρι καρδιές-κενά από χρωματιστό πίλημα. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κενό χαρτόνι. Τότε θα πρέπει να ράψετε τα μισά ώστε να υπάρχει ένας μικρός χώρος μέσα από τον οποίο οι καρδιές πρέπει να γεμιστούν με σύνθετο. Ράψτε εντελώς. Διακοσμήστε με κουμπιά και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου χαρτί γιρλάντα

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου λουλούδια

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου γιρλάντα

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από κυματοειδές χαρτί

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου Kirigami

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου στο παράθυρο

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου κρέμονται ντεκόρ

Ράψτε ένα βρόχο ή ένα τόξο από μια χρωματισμένη κορδέλα πάνω από κάθε καρδιά. Συνδέστε τους σε νήματα σε ίση απόσταση. Η γιρλάντα είναι έτοιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει τους τοίχους την παραμονή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Σύμφωνα με αυτή την αρχή, μπορείτε να κάνετε πλεκτές καρδιές για μια γιρλάντα.

Craft 14 Φεβρουαρίου μαξιλάρι με την επιγραφή

Craft στις 14 Φεβρουαρίου μαξιλάρι με κεντήματα και λουλούδια

Craft στις 14 Φεβρουαρίου με τη μορφή κρεμαστών λουλουδιών

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από πομπέτες

Craft 14 Φεβρουαρίου βήμα προς βήμα

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με εκτύπωση

Craft 14 Φεβρουαρίου από κυκλοφοριακή συμφόρηση

Craft στις 14 Φεβρουαρίου στο στιλ της Προβηγκίας

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από κουμπιά

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου με τριαντάφυλλα

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου με παιδιά

Κάνοντας ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες τέχνες θα φέρει τη χαρά όχι μόνο σε εκείνον που τις λαμβάνει, αλλά και στον κύριο, επειδή μπορείτε να βάλετε την αγάπη και τα θερμά σας συναισθήματα σε ένα τέτοιο δώρο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Χειροτεχνία από ξύλο, νήμα, χάντρες, αυτοσχέδια υλικά, καθώς και νόστιμα δώρα που βασίζονται σε γλυκά και σαμπάνια θα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για ένα δώρο.

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου καρδιά

Τέχνη 14 Φεβρουαρίου σκουλαρίκια

Craft 14 Φεβρουαρίου μπάλες

Craft 14 Φεβρουαρίου στο στυλ του shabby chic

Craft στις 14 Φεβρουαρίου κασετίνα

Craft 14 Φεβρουαρίου σοκολάτα

Βρώσιμα στις 14 Φεβρουαρίου

Craft 14 Φεβρουαρίου γλυκό

Τέχνη στις 14 Φεβρουαρίου από ρητίνη

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)