Αδιάβροχη τηλεόραση για το μπάνιο: άνεση της υψηλότερης κατηγορίας (25 φωτογραφίες)

Θέλετε να αγοράσετε μια τηλεόραση για το μπάνιο σας, επειδή πρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα; Το παιδί σας είναι ιδιότροπο και δεν θέλει να κολυμπά χωρίς να παρακολουθεί αστεία κινούμενα σχέδια; Ή μήπως ονειρεύεστε να κολυμπήσετε στο μπάνιο και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της πλοκής της αγαπημένης σας σειράς; Στη συνέχεια, σίγουρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε μια τηλεόραση με προστασία από την υγρασία!

Τηλεόραση στην εξοχή σε εξοχική κατοικία

Τηλεόραση στο μπάνιο με τζακούζι

Με την απόκτηση μιας τέτοιας χρήσιμης εφεύρεσης, μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε ζεστό νερό και να παρακολουθήσετε ταινίες ή βίντεο κλιπ και να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα γεγονότα στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση για το μπάνιο εμφανίστηκε πρόσφατα, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη πολλών καταναλωτών στον κόσμο.

Τηλεόραση στο ντους

Chrome τηλεόραση μπάνιου

Με τηλεόραση στην τουαλέτα, θα λάβετε επιπλέον άνεση και βεβαιωθείτε ότι έχετε γίνει ιδιοκτήτης ενός συνδυασμού ευκολίας, ομορφιάς και των πιο σύγχρονων προηγμένων τεχνολογιών των οικιακών συσκευών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο του εσωτερικού και μια ευκαιρία να εκπλήξουν τους επισκέπτες.

Στηρίξτε την τηλεόραση στο μπάνιο

LED τηλεόραση στο μπάνιο

Το τμήμα τηλεόρασης ανθεκτικό στην υγρασία, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε περιοχές με υψηλή υγρασία, συνεχώς διευρύνεται και εκσυγχρονίζεται, καθίσταται πιο προσιτή στους καταναλωτές. Σήμερα, υπάρχουν ήδη πολλά μοντέλα τηλεοράσεων με προστασία από την υγρασία που διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα, με διαφορετικές διαγωνίες οθόνης, ποιότητα εικόνας και τιμές.

Τηλεόραση με λουτρό

Καθρέφτης τηλεόρασης

Μια τέτοια ενδιαφέρουσα καινοτομία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται σοβαρά για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου στο μπάνιο που είναι τόσο ελκυστικό όσο και εξαιρετικά λειτουργικό. Μια τηλεόραση που έχει επιφάνεια καθρέφτη της οθόνης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αυτές στο μέγιστο βαθμό. Μια τηλεόραση που αντικαθιστά έναν καθρέφτη μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά ελκυστικό μέρος του εσωτερικού οποιουδήποτε δωματίου. Και πράγματι, είναι πάντα καταπληκτικό πώς ένας συνηθισμένος καθρέφτης μετατρέπεται αμέσως σε τηλεοπτική οθόνη.

Μια παρόμοια καθρέφτη τηλεόραση μπορεί να εγκατασταθεί στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο και στην αίθουσα.

Ένας τέτοιος τηλεοπτικός εξοπλισμός θα φανεί εξαιρετικός τόσο στην πισίνα όσο και στο SPA σαλόνι. Οι αδιάβροχες τηλεοράσεις με επιφάνεια καθρέφτη είναι συχνά εξοπλισμένες με μια θερμαινόμενη θωράκιση για την αποφυγή συμπύκνωσης στην επιφάνεια της, παρουσία υπερβολικής υγρασίας στον περιβάλλοντα αέρα.

Επίτοιχη τηλεόραση στο εσωτερικό του μπάνιου

Μικρή τηλεόραση στο μπάνιο

Υποστηρικώς θεωρούμενος εξοπλισμός τηλεανίχνευσης, ανάλογα με τη μέθοδο εγκατάστασης, μπορεί να χωριστεί σε ομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν μοντέλα:

 • τοποθετημένο.
 • εσοχή?
 • σε σουβέρ ·
 • καθολική (συνδυάζοντας τις τρεις τεχνολογίες στήριξης που αναφέρονται παραπάνω) ·
 • εξωτικά.

Τηλεόραση στο εσωτερικό του μπάνιου

Τηλεόραση Plasma στο μπάνιο

Τοποθετημένες τηλεοράσεις

Για τη στερέωση τους συνήθως χρησιμοποιούνται ειδικές αγκύλες. Φυσικά, ένα μπάνιο με τοποθετημένη τηλεόραση δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όσο με μια ενσωματωμένη τηλεόραση, ωστόσο, η εγκατάσταση του εξοπλισμού βίντεο σε αυτή την περίπτωση είναι πιο απλή. Τι μπορεί να είναι πολύ σημαντικό αν οι εργασίες εγκατάστασης πραγματοποιούνται μετά την ολοκλήρωση της επισκευής του μπάνιου. Στην περίπτωση αυτή, η πιο κινητή μέθοδος προσάρτησης είναι η επιλογή χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα. Αυτός ο τύπος συνδέσμου είναι επίσης κατάλληλος στην περίπτωση που δεν απαιτείται καθόλου εργασία επισκευής στο μπάνιο.

Τηλεόραση σε μια βάση στο μπάνιο

Τηλεόραση στην οροφή του μπάνιου

Ενσωματωμένες τηλεοράσεις

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, τοποθετούνται σε ένα κουτί, πάντα συμπεριλαμβανόμενα στο κιτ και τοποθετημένα σε μια ειδική θέση κάτω από το τοίχο, η οποία θα πρέπει να προετοιμάζεται κατά την επισκευή. Φυσικά, η οθόνη, που συγχωνεύεται με την επιφάνεια του τοίχου, φαίνεται πολύ αισθητικά ευχάριστη, αλλά αυτή η μέθοδος εγκατάστασης δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη γωνία περιστροφής ή κλίσης του επιπέδου της οθόνης κατά τη χρήση της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι η παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών δεν θα είναι πάντα βολική σε διαφορετικές περιοχές του μπάνιου. Αλλά όταν επιλέγετε μια ενσωματωμένη τηλεόραση, μπορεί να κρύβεται από έπιπλα με μια πόρτα ανοίγματος ή ένα μεγάλο ανακλινόμενο καθρέφτη.

Τηλεχειριστήριο TV στο μπάνιο

Τηλεόραση πάνω από το νεροχύτη στο εσωτερικό του μπάνιου

Η ενσωματωμένη τηλεόραση περιλαμβάνει πάντα δύο εξαρτήματα:

 • τοίχο τοποθετημένο κουτί?
 • που τοποθετείται αργότερα και παρέχει αισθητική ολόκληρης της δομής.

Τηλεόραση στον τοίχο του μπάνιου

Τηλεοράσεις σε περίπτερα

Τέτοιες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε σε οποιοδήποτε δωμάτιο και η παρουσία περιστρεφόμενης βάσης καθιστά δυνατή την τοποθέτηση της οθόνης τους σε μία γωνία που είναι πιο βολική για την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών.

Θερμοστάτης TV στο μπάνιο

Οι τηλεοράσεις είναι καθολικές

Λόγω της πλούσιας διαμόρφωσης, τέτοιες συσκευές βίντεο μπορούν να εγκατασταθούν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι τρεις παραπάνω τροποποιήσεις των τηλεοράσεων. Και αυτό σημαίνει ότι πάντα θα εξασφαλίζεται η ευκολία χρήσης τους, ανεξάρτητα από το αν η επισκευή έχει ολοκληρωθεί και αν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του εξοπλισμού στον τοίχο.

Έξυπνη τηλεόραση στο μπάνιο

Μια γενική τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μπάνιο με διαφορετικούς τρόπους, αλλά αυτό οδηγεί στο υψηλό κόστος. Κατά την εγκατάσταση μιας τέτοιας τηλεόρασης, μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στον τοίχο, να κρεμαστεί σε ένα στήριγμα και να εγκατασταθεί σε μια κινητή βάση.

Εξωτικές τηλεοράσεις

Οι επιλογές εξωτικής τηλεόρασης περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, εκείνες που είναι τοποθετημένες απευθείας στον τοίχο της μπανιέρας, τζακούζι, πισίνα. Κατά κανόνα, διαφημίζονται ως μια πρόσθετη ευκολία για πολυτελείς μπανιέρες εξοπλισμένες με υδρομασάζ και σχεδιασμένες να δέχονται μακριές διαδικασίες νερού. Το κόστος τέτοιων εξωτικών μοντέλων βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία τιμών. Και μπορείτε να τους συναντήσετε κυρίως όταν επισκέπτεστε εξειδικευμένες εκθέσεις ή στους καταλόγους των κατασκευαστών.

Μπανιέρα με ενσωματωμένη τηλεόραση

Τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά των αδιάβροχων τηλεοράσεων είναι:

 • αδιάβροχο τηλεχειριστήριο?
 • αδιάβροχα ηχεία (ενσωματωμένα ή / και απομακρυσμένα);
 • ένα σύνολο από διασυνδέσεις / συνδέσεις που παρέχουν σύνδεση με διάφορες πηγές σημάτων βίντεο, οι οποίες μπορούν να είναι είτε DVD player είτε δορυφορικός δέκτης ή καλωδιακός / διαδραστικός πομπός τηλεόρασης.

Τηλεόραση στον τοίχο του μπάνιου

Επιπλέον, η τηλεόραση για το μπάνιο μπορεί να έχει πρόσθετες λειτουργίες όπως:

 • ενσωματωμένο ραδιόφωνο.
 • ηλεκτρονικό ρολόι?
 • Χρονοδιακόπτης
 • διεπαφή για να συμπεριληφθεί σε ένα σύστημα τύπου "έξυπνης κατοικίας".

Ταυτόχρονα, όλοι οι τύποι τηλεοπτικών επικοινωνιών μπορούν να είναι ενσύρματοι ή ασύρματοι. Αναμφισβήτητα, η απουσία καλωδίων όχι μόνο απλοποιεί την εγκατάσταση της τηλεόρασης αλλά και διευκολύνει την αλλαγή της θέσης της.

Τηλεόραση στο εσωτερικό του μπάνιου

Τηλεόραση με προστασία από την υγρασία στο μπάνιο

Το μειονέκτημα μιας ανθεκτικής στην υγρασία τηλεόρασης είναι το σχετικά υψηλό κόστος της, λόγω της χρήσης μοναδικών υλικών και εξαρτημάτων στην κατασκευή.

Ενσωματωμένη τηλεόραση στο μπάνιο

Η ανάγκη χρήσης των πιο προηγμένων τεχνολογιών σχετίζεται με το γεγονός ότι ένας τέτοιος αδιάβροχος εξοπλισμός πρέπει να λειτουργεί σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας: ο σχεδιασμός μιας τηλεόρασης με προστασία από την υγρασία πρέπει να είναι σφιχτός και σε αυτή την περίπτωση είναι δυνατή η υπερθέρμανση των εσωτερικών στοιχείων των ηλεκτρονικών συσκευών λόγω δυσκολιών στη διάχυση θερμότητας λόγω απουσίας αεραγωγών περίπτωση. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο:

 • η χρήση στοιχείων από ειδικά ακριβά υλικά,
 • παρέχοντας όλα τα συστατικά μιας αντιδιαβρωτικής επίστρωσης.

Τηλεόραση με προστατευτική επικάλυψη στο μπάνιο

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αδιάβροχων τηλεοράσεων σας επιτρέπει να ικανοποιείτε τυχόν ιδιοτροπίες των πελατών.Σήμερα είναι δυνατή η αγορά τηλεοράσεων για λουτρά διαφόρων μοντέλων διαφορετικών ως προς το μέγεθος, το σχήμα, τις μεθόδους εγκατάστασης, τις έγχρωμες λύσεις, τις λειτουργίες και σε διάφορες κατηγορίες τιμών.

Καθρέφτης TV στο μπάνιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)