Καφέ εσωτερική διακόσμηση μπάνιου: δημοφιλείς συνδυασμοί (19 φωτογραφίες)

Το ευγενές καφέ χρώμα θα είναι πάντα δημοφιλές στο εσωτερικό, ειδικά στο μπάνιο. Η καφέ απόχρωση χαλαρώνει, ανακουφίζει την κόπωση και ανακουφίζει. Επιπλέον, στον σλαβικό συμβολισμό, το καφέ συνδέεται με το χρώμα της γης, το οποίο δίνει έμφαση στη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση.

Καφέ κεραμίδι στο μπάνιο

Ποικιλίες καφέ για το εσωτερικό

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καφέ σκιάς που χρησιμοποιούνται ευρέως στην εσωτερική διακόσμηση. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Η σκοτεινή σοκολάτα είναι μια σκοτεινή σκιά με λεπτές λεκέδες σκίασης. Πηγαίνει καλά με όλες τις ανοικτές καφέ αποχρώσεις και παστέλ.
 • Woody καφέ είναι μια ζεστή, ευγενής σκιά που πηγαίνει καλά με το λευκό.
 • Το Wenge είναι μια καφέ απόχρωση με λωρίδες κοκκινωπού χρώματος. Φαίνεται καλό σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.
 • Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια ζεστή, μαλακή σκιά που συνδυάζεται με τόσο φωτεινούς και σκούρους τόνους.

Καφέ μπάνιο με τοίχους από τούβλα

Όσον αφορά το καφέ κεραμίδι, υπάρχει σε τρεις εκδόσεις:

 • απλό καφέ κεραμίδι?
 • καφέ πλακάκι πέτρα?
 • καφέ κεραμίδι κάτω από το δέντρο.

Ένα απλό καφέ κεραμίδι δεν θα φαίνεται τόσο θεαματικό όσο, ας πούμε, πέτρινα ή ξύλινα πλακάκια, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξετε μία από τις δύο τελευταίες επιλογές για να διακοσμήσετε το μπάνιο.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τεντωμένες οροφές σε μια ελαφριά σκιά ως τελικό υλικό για το ανώτατο όριο, αλλά μπορείτε επίσης να σκοτεινιάσετε αν βρειτε μια πρωτότυπη λύση στο συνδυασμό αποχρώσεων.

Καφέ accents στο εσωτερικό του μπάνιου

Καφέ και λευκό μπάνιο

Μανσάρδα καφέ και λευκό μπάνιο

Καφέ και μπεζ πλακάκια στο μπάνιο

Καφέ έπιπλα και δάπεδο μπάνιου

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό

Κάνοντας ένα δωμάτιο σε καφέ τόνους, πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι αδύνατο να υπερφορτωθεί το εσωτερικό με αυτό το χρώμα: θα φανεί ξεθωριασμένο και ζοφερό. Η καλύτερη λύση είναι να συνδυάσετε καφέ με άλλα χρώματα. Ποια από αυτά, τώρα θα τα πούμε.

 • Καφέ και άσπρο - ένας συνδυασμός που μπορεί ασφαλώς να ονομαστεί "κλασικό του είδους". Ο πιο κοινός συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό. Αυτός ο συνδυασμός είναι χτισμένος σε αντίθεση με το φως και το σκοτάδι. Εάν ένας τέτοιος συνδυασμός χρωμάτων φαίνεται βαρετός σε κάποιον, τότε μπορείτε να προσθέσετε φωτεινά χρώματα σε αυτόν, για παράδειγμα, τυρκουάζ.
 • Καφέ χρώμα και παστέλ χρώματα. Με αυτό το συνδυασμό χρωμάτων, το εσωτερικό του δωματίου θα είναι ζεστό και απαλό. Το μπεζ είναι ο καλύτερος συνδυασμός με καφέ. Μαζί, αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας, χάριτος και άνεση. Ανοιχτό ροζ επίσης λειτουργεί καλά με καφέ.
 • Καφέ και μπλε. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ μικρός μπλε σε αυτόν τον συνδυασμό, διαφορετικά το δωμάτιο θα αποκτήσει μια κρύα σκιά. Μπορείτε να μείνετε σε μπλε μαξιλάρια, μπλε αγγεία ή πίνακες ζωγραφικής. Είναι επίσης σκόπιμο να προσθέσετε τις παραπάνω αποχρώσεις σε αυτόν τον συνδυασμό: μπεζ ή λευκό.
 • Καφέ και κίτρινο. Ένας πλούσιος και εκλεπτυσμένος αριστοκρατικός συνδυασμός. Το καφέ και κίτρινο παράλληλο χρησιμοποιείται πολύ καλά, ειδικά όταν είναι απαραίτητο να τονιστεί η αξιοπρέπεια και η πολυτέλεια του δωματίου.
 • Καφέ και πράσινο. Όπως ένα δέντρο είναι σε αρμονία με το γρασίδι, τόσο καφέ χρώμα εναρμονίζεται με μια πράσινη απόχρωση, και αυτό ισχύει για απολύτως όλους τους τόνους: από ανοιχτό πράσινο έως σκούρο πράσινο. Φυσικά, πρέπει να αραιώσετε τον καφέ-πράσινο συνδυασμό με ουδέτερες αποχρώσεις: λευκό ή μπεζ.Είναι ενδιαφέρον ότι, στο φόντο του καφέ-πράσινου συνδυασμού, το μοβ χρώμα θα κοιτάξει.
 • Καφέ και πορτοκαλί. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί επίσης να ονομάζεται αντίθεση, αφού το καφέ είναι το χρώμα της ηρεμίας και το πορτοκαλί είναι, αντιθέτως, το χρώμα της ζωντανής ενέργειας. Μαζί θα ισορροπούν τέλεια μεταξύ τους, δημιουργώντας μια αίσθηση χαλαρής χαράς, ζεστασιάς και άνεσης στο δωμάτιο. Μπορείτε να καταφύγετε στην προσθήκη ενός συνδυασμού παστέλ χρώματος - θα φανεί πολύ εντυπωσιακό.

Μεγάλο καφέ και μπεζ μπάνιο

Τελειώνοντας το μπάνιο με καφέ πλακάκια κάτω από το δέντρο

Μπεζ καφέ λουτρό

Καφέ μωσαϊκό στο εσωτερικό του μπάνιου

Καφέ μπεζ μπάνιο

Μοντέρνο καφέ μπάνιο

Καφέ φινίρισμα μπάνιου

Για να διακοσμήσετε ένα μπάνιο με γούστο, στιλ και άνεση, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές από τους σχεδιαστές:

Για μπάνιο, ένας συνδυασμός καφέ απόχρωσης με παστέλ είναι καλύτερο: μπεζ, λευκό ή ροζ. Για τη διανομή των τόνων, μπορείτε να προσθέσετε μερικές φωτεινές λεπτομέρειες στο εσωτερικό - θα φανεί πολύ κομψό. Παρεμπιπτόντως, ένα μπάνιο με περιορισμένο μήκος είναι καλύτερα τελειωμένο σε δύο χρώματα.

 • Εάν το μπάνιο έχει χαμηλά ταβάνια, θα είναι καλύτερα εάν το κύριο φόντο του δωματίου είναι ελαφρύ και κάθετες λωρίδες εμφανίζονται στους τοίχους. Αυτό θα αυξήσει οπτικά τα ανώτατα όρια και θα προσθέσει χώρο στο μπάνιο.
 • Ένας συνδυασμός καφέ με λευκές και παστέλ αποχρώσεις θα φανεί εντυπωσιακό στο μπάνιο.
 • Αν οι τοίχοι και οι οροφές είναι κατασκευασμένες με απλά καφέ πλακάκια, τότε ο χώρος του δωματίου θα γίνει οπτικά μικρότερος. Για να αποφύγετε αυτό, μπορείτε να συνδυάσετε καφέ πλακάκια με μπεζ, ή να κάνετε το φως φόντου προσθέτοντας καφέ έπιπλα και αξεσουάρ.
 • Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε μόνο έναν τόνο καφέ: μπορείτε να πάρετε μερικά. Έτσι το μπάνιο θα φανεί πολύ πιο πολύχρωμο και εντυπωσιακό.

Καφέ Μπάνιο Κρέμας

Για να προσθέσετε μια συστροφή στο μπάνιο, μπορείτε να παίξετε με ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ: χρυσά αγγεία, πιάτα σαπουνιού ή κάτοχοι πετσετών θα προσθέσουν επιπλέον πολυτέλεια στο δωμάτιο.

Η καφέ απόχρωση του μπάνιου θα πρέπει να έχει ένα αντίστοιχο δωμάτιο, και σε αυτή την αναλογία: όσο λιγότερη είναι η ελαφριά σκιά στο δωμάτιο, τόσο περισσότερο θα πρέπει να είναι το φως. Είναι δυνατή η δημιουργία ζωνών: κρεμάστε τους λαμπτήρες πάνω από έναν καθρέφτη, ντους ή μπανιέρα. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε μια κουβέρτα πάνω από την μπροστινή πόρτα στο μπάνιο. Ο χτισμένος φωτισμός θα δώσει τη ζεστασιά, τη ζεστασιά και την ηρεμία.

Μπεζ καφέ Μπάνιο

Ένας συνδυασμός ζεστών καφέ και κρύων αποχρώσεων: μπλε και τυρκουάζ, είναι κατάλληλη. Προσθέστε λίγο δροσερές αποχρώσεις. Λοιπόν, αν πρόκειται για μερικές λεπτομέρειες, όπως ένα βάζο ή μια κουρτίνα στο παράθυρο.

Μια καφέ μπανιέρα θα φανεί πολύ εντυπωσιακή σε συνδυασμό με λευκούς τοίχους.

 • Καφέ ξύλινα έπιπλα θα προσθέσει επίσης στην roominessiness και chic.
 • Για να προσθέσετε φωτεινότητα στο μπάνιο, μπορείτε να τοποθετήσετε αξεσουάρ οποιουδήποτε χρώματος: κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί. Μόνο μια κίτρινη απόχρωση είναι ανεπιθύμητη.
 • Για να σχεδιάσετε αποτελεσματικά το πάτωμα στο μπάνιο, μπορείτε να συνδυάσετε κεραμίδια όχι μόνο διαφορετικών χρωμάτων, αλλά και διαφορετικών υφών και υλικών. Αυτό θα δώσει την πολυτέλεια του δωματίου και τη χάρη.
 • Αν τα πέτρινα πλακάκια χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση, είναι προτιμότερο να τα συνδυάσετε με γυαλί, καθρέφτη ή μεταλλικά έπιπλα.

Καφέ μπάνιο με πλακάκια

Καφέ στενό μπάνιο

Όμορφο καφέ και λευκό μπάνιο

Μπανιέρα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)