Blinds στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (50 φωτογραφίες): όμορφη θέα και παραδείγματα

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα δωμάτιο ιδιωτικής ζωής για σχεδόν κάθε άτομο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι άνετο και ζεστό, τίποτα δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε μια καλή ξεκούραση. Για να προστατεύσετε το παράθυρο από το λαμπερό ηλιακό φως και να διακοσμήσετε το εσωτερικό, χρησιμοποιήστε τα περσίδες στο υπνοδωμάτιο. Προστατεύουν με αξιοπιστία το δωμάτιο από τον ήλιο και δημιουργούν άνεση.

Μπεζ περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ ρολά στο υπνοδωμάτιο

Κάθετες λευκές περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Τι τυφλά επικρατούν σε σχέση με τις συνηθισμένες κουρτίνες

Η μοντέρνα μόδα προσφέρει στον καταναλωτή μια εξαιρετική επιλογή τυφλών διαφορετικών σχεδίων για τα παράθυρα που ταιριάζουν καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα - μεγάλα ή μικρά σε μέγεθος. Διαφέρουν στο χρώμα, το σχήμα και άλλες παραμέτρους. Οι τυφλοί έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

 1. Προστατεύστε τέλεια το δωμάτιο από τη διείσδυση των φωτεινών ακτίνων του ήλιου.
 2. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τις συνηθισμένες κουρτίνες και δεν απαιτούν τέτοια προσεκτική φροντίδα.
 3. Μειώστε τη διείσδυση του θορύβου, από αυτή την άποψη είναι επίσης καλύτερο από τις κουρτίνες από ύφασμα.
 4. Χάρη στις ειδικά ενσωματωμένες κατασκευές, είναι δυνατό να ρυθμιστεί η ποσότητα του διεισδυτικού φωτός μέσα στο δωμάτιο.
 5. Εμπλουτίστε το εσωτερικό με την ηρεμία και δημιουργήστε μια ευχάριστη ήρεμη ατμόσφαιρα.

Σκούρο τιρκουάζ οριζόντια περσίδες στην κρεβατοκάμαρα

Είναι προτιμότερο να προσεγγίζετε άμεσα την επιλογή των κουρτινών αυτού του τύπου υπεύθυνα για να τις συνδυάσετε με το εσωτερικό. Θα πρέπει να εξεταστεί το είδος των κουρτινών που πωλούνται: το σχεδιασμό τους και το υλικό, τα χρώματα και τα σχέδια. Το μέγεθος του παραθύρου και η τιμή των τυφλών είναι επίσης σημαντικά.

Καφέ ρολά στο υπνοδωμάτιο

Καφέ περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ ρωμαϊκές κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Κρέμα ρωμαϊκές κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Κουρτίνες ημέρα-νύχτα στο υπνοδωμάτιο

Lilac ρολά στο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο ρολός ημέρας-νύχτας

Οριζόντια περσίδες για ένα υπνοδωμάτιο

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως επιλέγουν οριζόντιες περσίδες. Προσελκύουν τους πελάτες με το μικρό τους μέγεθος, τη δυνατότητα αλλαγής του βαθμού φωτισμού του χώρου και μια μεγάλη ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται: πλαστικό, αλουμίνιο, ξύλο, ύφασμα ή μπαμπού. Χάρη σε μια τέτοια ποικιλία υλικών, οι οριζόντιες περσίδες μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε σχέδιο χώρου.

Οριζόντια μπλε κρεβατοκάμαρες

Οι κατασκευαστές κατασκευάζουν παντόφλες υφασμάτινες από βαμβάκι, πολυεστέρα και από υλικά που κατασκευάζονται με ύφανση από ζακάρ. Διαποτίζουν κάθε έναν από αυτούς τους τύπους λαμαρινών με ειδικές συνθέσεις που είναι εφοδιασμένες με ιδιότητες που απορροφούν τη σκόνη. Με την πάροδο του χρόνου, το ανώτερο στρώμα τέτοιων τυφλών ξεπλένεται και το προϊόν χάνει τις ιδιότητές του.

Στενό λευκά οριζόντια περσίδες για ένα υπνοδωμάτιο

Ιδιαίτερα υγιεινής είναι οι πλαστικές λαμαρίνες. Δεν φοβούνται τον συχνό καθαρισμό, δεν απορροφούν ρύπους. Οι φιλικές προς το περιβάλλον είναι ξύλινες σχάρες. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και ανθεκτικά λόγω της ειδικής επίστρωσης που εφαρμόζεται σε αυτά. Αυτό είναι ένα ακριβό προϊόν που δεν μπορεί όλοι να αντέξει οικονομικά. Τα φύλλα αλουμινίου φαίνονται πανέμορφα στο παράθυρο του υπνοδωματίου, δεν θα υποβαθμιστούν από το ηλιακό φως.

Μπεζ οριζόντια περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Το πλάτος των γυψοσανίδων των οριζόντιων περσίδων είναι 16-25 mm. Το χρώμα τους θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών διαμερισμάτων. Στην πώληση υπάρχουν ροζ, ασημί, λευκό, μπλε, μαύρο, καφέ και άλλα μοντέλα κουρτινών. Τα οριζόντια περσίδες στο υπνοδωμάτιο είναι εγκατεστημένα μέσα και έξω από το άνοιγμα του παραθύρου. Είναι σταθερά:

 • σε παράθυρα από PVC που χρησιμοποιούν ειδικό βραχίονα - αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί διάτρηση.
 • στερεωμένο μεταξύ των πλαισίων παραθύρων - δομές διακλαδώσεων. Όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι εξαρτημάτων εκτελούνται μέσω ειδικής οπής.
 • κατόπιν αιτήματος του αγοραστή, οι περσίδες μπορούν να στερεωθούν υπό γωνία.

Οριζόντια περσίδες και συνηθισμένες κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Οριζόντιοι γκρι τυφλοί στο υπνοδωμάτιο

Οριζόντιες ξύλινες περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Οριζόντια καφέ περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Οριζόντια καφέ περβάζια στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Κάθετα περσίδες: έξυπνη επιλογή

Υπάρχουν επίσης κάθετες περσίδες.Όποιο μοντέλο επιλέγετε, ταιριάζει απόλυτα στο σχέδιο του δωματίου. Ένα αξεσουάρ μπορεί να γίνει ένα όμορφο highlight του εσωτερικού, αν επιλέξετε κουρτίνες με ένα ενδιαφέρον σχέδιο ή εκτύπωση.

Μπεζ κατακόρυφες περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Οι πλάκες σε τέτοια προϊόντα είναι εγκατεστημένες κάθετα. Είναι επίσης κατασκευασμένα από πλαστικό, ξύλο, αλουμίνιο και ύφασμα. Τα πλεονεκτήματα του αξεσουάρ είναι η ικανότητα να σπρώχνουν απαλά τα έδρανα από το κεντρικό τμήμα στα άκρα τους. Μπορείτε να σπρώξετε τις κουρτίνες στα παράθυρα στη μια πλευρά. Με τη βοήθεια περσίδων αυτού του τύπου, οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το σχεδιασμό παραθύρων όχι μόνο τυποποιημένων, αλλά και αψιδωτών σχημάτων. Μπορείτε ακόμη να διαιρέσετε το χώρο ενός δωματίου σε ζώνες, δημιουργώντας ένα συμβολικό διαμέρισμα σε αυτό. Σε αυτή την ποικιλία εξαρτημάτων για παράθυρα, υπάρχουν φθηνότερες και πιο ακριβά επιλογές.

Κάθετες περσίδες στο σχεδιασμό των υπνοδωματίων

Κάθετες λευκές περσίδες σε εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Σχεδιασμένες κάθετες περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Κάθετοι λευκοί ημιδιαφανείς περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Κάθετοι λευκοί τυφλοί στο υπνοδωμάτιο

Λευκά και καφέ κάθετα περσίδες στο υπνοδωμάτιο

Ρολλά

Είναι δημοφιλείς με τους καταναλωτές τώρα. Οι τυλιγμένες περσίδες για τα παράθυρα είναι γνωστές για την ανθεκτικότητα και την πρακτικότητα τους, είναι βολικό για χρήση. Η αρχή της δουλειάς τους είναι στοιχειώδης: χρειάζεται απλώς να στρέψετε τις κουρτίνες στον άξονα που παρέχεται για αυτό.

Μοντέρνα κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Για την παραγωγή ενός τέτοιου εξαρτήματος χρησιμοποιούνται πάνελ διαφόρων χρωμάτων - πλαστικά υφάσματα, μπαμπού, άχυρο. Αν αγοράζετε κουρτίνες από μπαμπού ή άχυρο, πρέπει να γνωρίζετε ότι διπλώνουν από το κάτω μέρος και ανεβαίνουν μέχρι την εγκατεστημένη μπάρα.

Κουρτίνες ημέρα-νύχτα στο υπνοδωμάτιο

Ο σχεδιασμός των ρολών είναι πολύ διαφορετικός, επειδή για τέτοια μοντέλα επιλέγονται πολλά διαφορετικά υφάσματα. Μπορούν να διακοσμηθούν με μοτίβο ή διακοσμημένα με πρόσθετα αξεσουάρ. Για μερικούς εσωτερικούς χώρους, τα κυλιόμενα περσίδες τύπου "πτυχωτού" είναι κατάλληλα, τα οποία μπορούν εύκολα να διπλωθούν σε ένα αστείο ακορντεόν και να πάρουν λίγο χώρο.

Τις περισσότερες φορές, τα ρολά είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα. Μπορεί να είναι διαφορετικής πυκνότητας, η περίοδος χρήσης του υλικού εξαρτάται από αυτό. Ένα τέτοιο πράγμα δεν θα εξασθενίσει στον ήλιο και θα παραμορφωθεί αφού τον καθαρίσει.

Τυρκουάζ ρολά στο υπνοδωμάτιο

Καφέ ρολά στο υπνοδωμάτιο

Ρολλά με κλασικό σχέδιο στην κρεβατοκάμαρα

Μεγάλα γκρι ρολά στο υπνοδωμάτιο

Κόκκινα ρολά στην κρεβατοκάμαρα

Κουρτίνες άμμου στην κρεβατοκάμαρα

Πλαστικά ρολά: Προϋπολογισμός και βολικό αξεσουάρ για παράθυρα

Όταν συνδυάζεται με ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό στοιχείο στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαράς σας. Το πλαστικό πηγαίνει καλά με άλλα υλικά: ένας συνδυασμός πλαστικού και μπαμπού θα είναι ένας όμορφος και φωτεινός συνδυασμός. Από αυτό παράγονται μόνο οριζόντια περσίδες.

Πλαστικές περσίδες στο εσωτερικό

Τι προσελκύουν πλαστικούς blinds αγοραστές:

 1. Πλένετε χωρίς προβλήματα.
 2. Προσιτό κόστος.
 3. Η ευελιξία του υλικού, η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει για να σχεδιάσει όμορφα ένα δωμάτιο.
 4. Είναι πρακτικά λόγω της αντοχής τους, γεγονός που τους καθιστά πιο ανθεκτικούς και καλύτερους από τους άλλους τύπους τυφλών.

Πλαστικές λευκές περσίδες στο εσωτερικό

Δεδομένου ότι οι πλαστικές περσίδες μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ενός χώρου εργασίας σε ένα δωμάτιο, υπάρχει ένας τρόπος να γίνουν λιγότερο γραφείο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να αγοράσετε τυφλούς - κουρτίνες φωτογραφιών, πάνω στους οποίους βρίσκεται κάποιο είδος εικόνας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμπλουτίσετε τον σχεδιασμό του δωματίου σας με ένα φωτεινό στοιχείο.

Πλαστικά κάθετα περσίδες στο εσωτερικό

Πλαστικές περσίδες στο σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας

Πλαστικά καφέ περσίδες στο σχεδιασμό υπνοδωματίων

Πλαστικά λευκά ράφια στο σχεδιασμό υπνοδωματίων

Blinds για την κρεβατοκάμαρα: χαρακτηριστικά της επιλογής

Επιλέξτε αυτό το αξεσουάρ για τα παράθυρά σας ιδιαίτερα προσεκτικά. Οι περσίδες - κυλίνδρους, κάθετες ή οριζόντιες, πρέπει να είναι ακριβώς το μέγεθος του παραθύρου, οπότε κάνετε μια μέτρηση πριν από την αγορά. Το χρώμα του προϊόντος είναι επίσης σημαντικό. Αγοράστε λαμπερές περσίδες σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο - θα αυξήσουν οπτικά το χώρο. Αυτό το αξεσουάρ μπορεί να γίνει ένα έντονο φωτισμό στο δωμάτιο ή να ταιριάζει με το εσωτερικό, συμπληρώνοντάς το με χρώμα.

Σκούρες ρωμαϊκές κουρτίνες στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Από τα τυφλά που παίρνετε για την κρεβατοκάμαρα, η διάθεσή σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό. Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστος, είναι καλύτερο να αγοράζετε προϊόντα από αξιόπιστες μάρκες, έτσι ώστε να μην τρέχετε σε ψεύτικο.

Ο συνδυασμός ρωμαϊκών και συνηθισμένων κουρτινών στο υπνοδωμάτιο

Μπλε ρολά στο υπνοδωμάτιο

Ρωμαϊκές και συνηθισμένες κουρτίνες στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Γκρι ρωμαϊκές κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Γκρι ρωμαϊκές κουρτίνες στο σχεδιασμό υπνοδωματίων

Καφέ ρωμαϊκές κουρτίνες στο σχεδιασμό υπνοδωματίου

Ανοιχτό μπεζ ρωμαϊκές κουρτίνες στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

Μαύρα ρολά στην κρεβατοκάμαρα

Καφέ ρωμαϊκές κουρτίνες στο εσωτερικό

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)