Υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας (16 φωτογραφίες): παραδείγματα εσωτερικών χώρων

Το εσωτερικό σε ύφος υψηλής τεχνολογίας είναι κατάλληλο για ένα άνετο υπνοδωμάτιο. Επιλέγεται από ανθρώπους που εκτιμούν την ελευθερία και την πρακτικότητα ταυτόχρονα. Μοντέρνο τεχνικό εξοπλισμό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτού του στυλ, καθώς και πολλές μικρές λεπτομέρειες για διακόσμηση.

Καφέ και λευκό υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Λόγω της παρουσίας στην αγορά ενός μεγάλου εύρους δομικών υλικών, μιας ποικιλίας επίπλων, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και ελκυστικό εσωτερικό υπνοδωμάτιο. Οι σωστά επιλεγμένες κουρτίνες και ένας πολυέλαιος στο δωμάτιο θα ολοκληρώσουν το σχεδιασμό του.

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ στυλ υψηλής τεχνολογίας

Ορισμένα χαρακτηριστικά και μυστικά διαθέτουν υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας. Αυτό το στυλ είναι μοναδικό στα χαρακτηριστικά του:

 1. Η παρουσία ενός μέτριου πολυέλαιου, φωτισμού πολλαπλών επιπέδων, το οποίο είναι σημαντικό για την κρεβατοκάμαρα. Η γραμμή φωτισμού έχει σχεδιαστεί με εξειδίκευση και επιδεξιότητα.
 2. Η προσοχή στην αίθουσα επικεντρώνεται στον ελεύθερο χώρο, είναι αρκετό.
 3. Η παρουσία των αντιθέτων χρωμάτων στο σχεδιασμό του δωματίου και η αίσθηση του εξωγήινου χώρου.
 4. Η χρήση λειτουργικών και λείων υλικών, η απλότητα των υφών και των γραμμών.
 5. Τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο είναι πρακτικά και άνετα, με τη λειτουργία του μετασχηματισμού.

Ασπρόμαυρη υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Το υπνοδωμάτιο, σχεδιασμένο με hi-tech σχεδιασμό, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να λύσουν μερικά προβλήματα ταυτόχρονα:

 • ό, τι χρειάζεστε θα είναι στα χέρια σας, αν και το δωμάτιο θα έχει αρκετό ελεύθερο χώρο.
 • το δωμάτιο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, η ρύθμισή του θα επιβεβαιώσει την καλή γεύση του ιδιοκτήτη?
 • για μια χαλαρωτική διαμονή στο υπνοδωμάτιο θα δημιουργήσει την απαραίτητη άνεση.

Μαύρα, γκρι και λευκά χρώματα σε ένα υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Ασπρόμαυρα χρώματα υψηλής τεχνολογίας

Το χρωματικό σχέδιο και τα υλικά της κρεβατοκάμαρας

Για να σχεδιάσετε σωστά ένα υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας, πρέπει πρώτα να επιλέξετε προσεκτικά την παλέτα χρωμάτων του. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να χρησιμοποιούν κορεσμένα, απλά χρώματα τοπικά. Για παράδειγμα, για να εστιάσετε στο κρεβάτι - μπορεί να είναι μαύρο, κόκκινο ή μπλε. Το υπόλοιπο των επίπλων και διακόσμησης θα παραμείνει ουδέτερο, κατάλληλο για αυτή την άμμο, γκρι, μέταλλο, λευκό. Ένας όμορφος πολυέλαιος θα διακοσμήσει το δωμάτιο.

Σκούρο πορφυρό τοίχο κρεβατοκάμαρων υψηλής τεχνολογίας

Στο ύφος υψηλής τεχνολογίας, απαγορεύεται η ανάμειξη αρκετών φωτεινών χρωμάτων, η χρήση σχεδίων ή διακοσμητικών αντικειμένων στο σχέδιο. Απλά γεωμετρικά σχήματα επιτρέπονται στο ντεκόρ: κύκλοι, λωρίδες, τετράγωνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες με αυτό το μοτίβο - θα δημιουργήσουν μια αντίθεση στο δωμάτιο.

Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα με γραφείο εργασίας υψηλής τεχνολογίας

Η πρόσθετη άνεση και ένα ευχάριστο συναίσθημα στο σπίτι θα δημιουργήσουν φυσικά υλικά που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπνοδωματίου. Αυτό είναι ξύλο, δέρμα, γυαλί, πέτρα, ύφασμα. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι ομαλές, πιθανώς βερνικωμένες, να αντανακλούν το φως. Στο σχεδιασμό του δωματίου χρησιμοποιούνται:

 • για τοίχους - μεταλλικές ταπετσαρίες, το καθήκον τους είναι να δώσουν στο δωμάτιο μια σιωπηλή ελκυστική λάμψη.
 • για το δάπεδο - θερμαινόμενο πλακίδιο, laminate ή παρκέ με φαρδιά ελάσματα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή?
 • οροφή - ακρυλικό τέντωμα με γυαλιστερό αποτέλεσμα - θα αυξήσει οπτικά το χώρο της κρεβατοκάμαρας.
 • Σε υπνοδωμάτιο χρησιμοποιούνται πολυέλαιοι ή εσοχές.

Οι μαύρες και άσπρες φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν στους τοίχους για αντίθεση τοποθετώντας τις σε λεπτά μεταλλικά πλαίσια. Θα ανακουφίσει το αίσθημα της κενότητας των τειχών, κάνουν το σχεδιασμό του δωματίου ζεστό.

Φωτεινό τοίχο σε κρεβατοκάμαρα υψηλής τεχνολογίας

Υψηλής τεχνολογίας στυλ: φωτισμός και κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά του σχεδιασμού σε ένα δωμάτιο υψηλής τεχνολογίας είναι η ευρυχωρία και το φως. Δεν πρέπει να κρύβετε μεγάλα παράθυρα πίσω από κουρτίνες και κουρτίνες, αφήστε περισσότερο φως να εισέλθει στο δωμάτιο.Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των κουρτινών. Χρησιμοποιούν καινοτομίες στην κλωστοϋφαντουργία - προϊόντα από μεταλλικά, αντιανακλαστικά υφάσματα. Οι κουρτίνες που χρησιμοποιούνται σε υψηλής τεχνολογίας στυλ διαφέρουν σε αυτά τα χαρακτηριστικά:

 • τα υφάσματα υφίστανται επεξεργασία με πυρίμαχο, αντηλιακό, απωθητικό σκόνης.
 • τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στερούνται μεγαλοπρέπεια και όγκου, πτυχώσεις και μαλακές στροφές.
 • αυστηρή γεωμετρία είναι παρούσα τόσο στο ύφος των κουρτινών όσο και στο υφαντό μοτίβο τους.
 • εφαρμογή ενός ελάχιστου αριθμού αξεσουάρ. Διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό κουρτινών cringles και γείσα.

Μεγάλα παράθυρα κρεβατοκάμαρων υψηλής τεχνολογίας

Η διακόσμηση του εσωτερικού του υπνοδωματίου διαθέτει πολυελαίους. Για τα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμένα με πίνακα ελέγχου, τα οποία έχουν τη λειτουργία της ρύθμισης της φωτεινότητας του φωτισμού, είναι κατάλληλα. Τέτοιοι πολυελαίοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν αντί για φώτα της νύχτας, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τους απευθείας από το κρεβάτι.

Μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα υψηλής τεχνολογίας

Οι πολυέλαιοι υψηλής τεχνολογίας θα ανανεώσουν το πρότυπο εσωτερικό και θα αποτελέσουν το προβάδισμα. Αλλά μπορούν επίσης να γίνουν αόρατοι χωρίς να τραβήξουν την προσοχή τους. Όλα εξαρτώνται από την επιθυμία σας. Μπορείτε να συνδυάσετε αρκετούς τύπους φωτιστικών στην οροφή, τότε θα επιτύχετε το αποτέλεσμα του "άπειρου χώρου". Αν η κρεβατοκάμαρα είναι μικρή, χρησιμοποιήστε μόνο έναν πολυετή, μεγάλο - διαιρέστε το με αρκετούς λαμπτήρες σε ζώνες.

Βιρτζίνια υψηλής τεχνολογίας κρεβατοκάμαρες

Έπιπλα εσωτερικού χώρου υψηλής τεχνολογίας

Αυτό το ύφος του εσωτερικού αναμένει τη χρήση των επίπλων από υλικά όπως το γυαλί, το πλαστικό, το μέταλλο, οι καθρέφτες, τα μέρη χρωμίου. Η επιφάνεια των επίπλων είναι πάντα ομαλή και ομοιόμορφη, προσελκύει την προσοχή με μια γυαλιστερή λάμψη. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί πολλούς αρθρωτούς συνδετήρες και μεταλλικά μέρη. Στο σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας, επιτρέπεται η παρουσία ντουλάπι και ενσωματωμένων επίπλων:

 • χαμηλή και συμπαγής - επειδή αυτό το δωμάτιο προορίζεται για χαλάρωση.
 • ακτινωτά γραφεία - κοίλα ή στρογγυλά.
 • μετασχηματιστές - μονάδες συρταριών σε τροχούς, τραπέζι χειρός, κρεμαστή καρέκλα κλπ.

Μην ξεχνάτε την πρακτικότητα, την ευκολία, την ευρυχωρία των επίπλων κρεβατοκάμαρας σε στιλ υψηλής τεχνολογίας. Θα πρέπει να ταιριάζει στο συνολικό σχέδιο του δωματίου.

Λευκή και γκρι στυλ υψηλής τεχνολογίας υπνοδωμάτιο

Μπεζ και καφέ υψηλής τεχνολογίας υπνοδωμάτιο

Μαύρα, γκρι και λευκά χρώματα σε ένα υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Ασυνήθιστες λύσεις σχεδιασμού για την άνεση ενός υπνοδωματίου

Για να δώσετε τη ζεστασιά της κρεβατοκάμαρας και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μερικές απλές προσθήκες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ανώτατο όριο "αστρικό ουρανό" - θα δώσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Σε μια λαμπερή επιφάνεια δαπέδου, βάλτε ένα χαλί με ένα μεγάλο σωρό από απλό χρώμα - αυτή είναι μια αποκλειστική λύση για την κρεβατοκάμαρα.

Λευκή hi-tech υπνοδωμάτιο με μπεζ και μοβ τόνους

Ένας μεγάλος καθρέπτης στον τοίχο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το σχέδιο, αν επιλέξετε το σωστό φωτισμό. Θα προσθέσει μυστήριο και μια ορισμένη λάμψη στα υφάσματα υπνοδωματίου, διακοσμημένα με μεταλλικά νήματα. Το ενυδρείο θα σας βοηθήσει να διαιρέσετε την κρεβατοκάμαρα σε ζώνες - πολύ εντυπωσιακά και αξιοπρεπή. Το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας υψηλής τεχνολογίας είναι μια εξαιρετική λύση για όσους εκτιμούν το μοντέρνο στιλ.

Όμορφη κρεβατοκάμαρα υψηλής τεχνολογίας

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)