Μοντέρνο εσωτερικό στυλ ενός εξοχικού σπιτιού (55 φωτογραφίες): οι καλύτερες επιλογές

Ο καθένας θέλει να δημιουργήσει την αίσθηση άνεσης στο σπίτι του, όπου επιστρέφετε κάθε μέρα στο σπίτι σας, όπου σας περιμένουν τα παιδιά και τα κατοικίδια σας. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι σε θέση να το κάνουν αυτό από μόνοι τους. Για αυτό, υπάρχουν εσωτερικοί σχεδιαστές που μας βοηθούν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Η πιο επιτυχημένη απόκτηση ακινήτων είναι μια εξοχική κατοικία. Μπορείτε να ζήσετε σε αυτό συνεχώς, αλλά μπορείτε να έρθετε για ένα Σαββατοκύριακο με φίλους ή για οικογενειακές διακοπές. Μακριά από τη φασαρία της πόλης, σε ειρήνη και ησυχία, όχι μόνο το σώμα στηρίζεται από τη θαμπό διαδοχή των καθημερινών ημερών, αλλά και από την ψυχή. Η ενότητα με τη φύση βοηθά να ανανεώσετε το κεφάλι σας και να βάλετε τις σκέψεις σας στην τάξη.

Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού με μεγάλα παράθυρα

Δοκοί στο ανώτατο όριο ενός εξοχικού σπιτιού

Μπεζ εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού σε μοντέρνο στιλ

Λευκό εσωτερικό του σπιτιού σε ένα μοντέρνο στυλ

Δέντρο στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού σε ένα μοντέρνο στυλ

Γαλλικό εσωτερικό εξοχικό σπίτι

Εσωτερικό σαλόνι σπιτιού εξοχικής κατοικίας

Ο μοντέρνος σχεδιασμός σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό για κάθε γούστο. Στο οπλοστάσιό του υπάρχουν πολλές κομψές και μοντέρνες τάσεις, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν και ασυνήθιστες και πολύ τολμηρές και αντίστροφα κλασικές ή πολύ συντηρητικές ιδέες. Ένα εξοχικό σπίτι σημαίνει τεράστιο αριθμό τετραγωνικών μέτρων. Ως εκ τούτου, εσείς και οι βοηθοί σας θα έχετε πολύ περισσότερο χώρο για την υλοποίηση των σχεδίων και των ιδεών σας στο εσωτερικό. Συνεπώς, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια, δεδομένου ότι εκτός από την αρμονική ανάμειξη στον εσωτερικό χώρο, κύριο καθήκον σας θα είναι να συνδυάσετε το εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού με το εξωτερικό του και τον κήπο.

Το μεγάλο σπίτι σας δίνει τη δυνατότητα να επανασχεδιάσετε τα δωμάτια κατά την κρίση σας. Να είστε βέβαιος να σκέφτεστε εκ των προτέρων ποια δωμάτια πρέπει να συνδυαστούν και τα οποία είναι καλύτερα τοποθετημένα μακριά. Εάν το μέγεθος του σπιτιού το επιτρέπει, μην ξεχνάτε τα σαλόνια. Για παράδειγμα, ένα τζάκι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με όλη την οικογένεια, μια αίθουσα μπιλιάρδου, όπου μπορείτε να συναντήσετε φίλους μετά από μια δύσκολη μέρα. Ή γραφείο εργασίας και επίλυσης στιγμών εργασίας. Η βιβλιοθήκη θα είναι ένα θαυμάσιο χώρο για τους οπαδούς να διαβάζουν ένα βιβλίο σε μια ήσυχη και ήσυχη ατμόσφαιρα.

Αφού αποφασίσετε για τη διάταξη, μπορείτε αμέσως να προχωρήσετε στην επιλογή του εσωτερικού. Η στυλιστική κατεύθυνση μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν τρόπο, ο οποίος είναι κατάλληλος για τους άπληστους σκεπτικιστές και τους εραστές του συντηρητισμού. Αλλά αυτό είναι απολύτως προαιρετικό. Κάθε ξεχωριστό δωμάτιο μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικές έννοιες, ενώ τέλεια εναρμονίζεται μεταξύ τους με ένα κοινό υπόβαθρο.

Καθημερινό καθιστικό με τζάκι

Καθιστικό με ρουστίκ τζάκι

Όμορφο εσωτερικό σπίτι

Ευρύχωρο εξοχικό σπίτι

Συνδυασμένη τραπεζαρία και καθιστικό στο σπίτι

Οικολογικό καθιστικό

Εξοχική εξοχική κατοικία

Καλό εξοχικό σπίτι

Καθημερινό καθιστικό με ξύλινη επένδυση

Μεγάλο νεοκλασικό σαλόνι

Μικρό σαλόνι με τζάκι

Σκανδιναβικό στυλ

Το σκανδιναβικό στιλ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στυλιστικές τάσεις στο εσωτερικό. Αυτό το κομμάτι στυλ φαίνεται πολύ μοντέρνο, σχεδόν μια win-win λύση για οποιοδήποτε εσωτερικό, είτε πρόκειται για ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι, δεν έχει σημασία. Η κλίμακα του σπιτιού θα σας δείξει πόσο μεγάλο είναι αυτό το ύφος.

Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός εξωτισμού με εθνοτικά μοτίβα. Αυτό το ύφος φαίνεται πολύ μοντέρνο και αρκετά κομψό. Δίνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού συγκράτηση και την ηρεμία. Σε ένα τέτοιο σπίτι ο ιδιοκτήτης θα νιώθει απόλυτα ασφαλής.

Τα βασικά στοιχεία που απαρτίζουν το Σκανδιναβικό στυλ:

  • Εξίσου μεγάλη ροή φωτός.
  • Εσωτερική διακόσμηση σε χρώματα από κρύες αποχρώσεις.
  • Οι τοίχοι, οι οροφές και τα δάπεδα είναι διακοσμημένα σε μινιμαλιστικό στυλ, τίποτα περισσότερο.
  • Διαφανείς ευθείες γραμμές και ομαλές άκρες και επιφάνειες.
  • Φωτεινά και πιασάρικα διακοσμητικά στοιχεία, για παράδειγμα, χαλιά ή πίνακες ζωγραφικής κλπ.

Είναι δυνατό να παρασχεθούν οι εγκαταστάσεις με ισχυρή ροή φωτός με τη βοήθεια του μινιμαλισμού στο σχεδιασμό των ανοιγμάτων παραθύρων. Για παράδειγμα, για να εξασφαλιστεί η πλήρης απουσία κουρτίνες.Εάν οι κουρτίνες είναι μια υποχρεωτική πτυχή για τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, τότε πρέπει να γίνονται μόνο από ελαφριά, εντελώς χωρίς βαρύ υλικό, όπως μουσελίνα ή μουσελίνα. Μερικές φορές το άνοιγμα των παραθύρων μπορεί επίσης να κλείσει με περσίδες.

Υπνοδωμάτιο σε σκανδιναβικό στιλ με γκρίζους τοίχους

Εσωτερικό ενός γραφείου εξοχικής κατοικίας

Τζάκι σε μοντέρνο εσωτερικό εξοχικής κατοικίας

Κουζίνα εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Σκάλες στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Αρτ Νουβό εξοχική κατοικία

Εσωτερικό εξοχικής κατοικίας με πανοραμικά παράθυρα

Οι τοίχοι είναι συνήθως βαμμένοι λευκοί. Μπορείτε να αναβιώσετε τη σύνθεση με τη βοήθεια πολύχρωμων στοιχείων τοιχογραφιών ή φωτογραφιών. Τοποθετήστε τα διακοσμητικά στοιχεία σε ένα χαοτικό χάος.

Στον σκανδιναβικό τύπο, χρησιμοποιούνται πάντα μόνο φυσικά υλικά. Οι τοίχοι, τα δάπεδα και τα οροφή μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο, για παράδειγμα δρυς ή σημύδα, ενώ η ελάχιστη προϋπόθεση είναι η ελάχιστη επεξεργασία ξύλου ή η ζωγραφική σε έντονα χρώματα.

Για πολλούς, το σκανδιναβικό σχέδιο μπορεί να φαίνεται βαρετό, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Σε αυτό το στυλ, το κύριο πράγμα είναι να γεμίσετε το εσωτερικό με πολλά μικρά πράγματα, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε χρωματιστά μαξιλάρια ή καρό. Η μαλακή ταπετσαρία μπορεί να γίνει σε φωτεινά και πολύχρωμα χρώματα. Αλλά το κύριο έργο στα Σκανδιναβικά στυλ παραμένει η μέγιστη πλήρωση των δωματίων με το φως. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε την αντίθεση των φωτεινών τοίχων και των επίπλων σε σκούρα χρώματα.

Το σπίτι σας δεν πρέπει μόνο να είναι μια άνετη φωλιά για εσάς και την οικογένειά σας, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη φύση των ιδιοκτητών της. Το σκανδιναβικό στιλ είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την απλότητα και την άνεση, που προτιμούν μινιμαλισμό, ευρύχωρο χώρο και τεράστιο φωτισμό.

Δωμάτιο με σοφίτα σε σκανδιναβικό στυλ

Σαλόνι σκι σε σκανδιναβικό στιλ

Σαλόνι και στυλ σκανδιναβικού στυλ

Σκανδιναβικό υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο σε σκανδιναβικό στιλ με μεγάλα παράθυρα

Φωτεινό σαλόνι σκανδιναβικού στυλ

Κομψό σκανδιναβικό υπνοδωμάτιο

Ασυνήθιστη τραπεζαρία και κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ

Κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ με ξύλινο τραπέζι και καρέκλες

Μεγάλο σαλόνι σε σκανδιναβικό εξοχικό σπίτι

Διαμπερές σε εξοχική κατοικία

Το εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας σε στιλ Προβηγκίας

Βεράντα εξοχικής κατοικίας

Διακόσμηση σαλόνι

Εάν έχετε μια διώροφη εξοχική κατοικία, τότε το σαλόνι πρέπει να τοποθετηθεί στο ισόγειο στο κέντρο του σπιτιού. Μετά από όλα, ο επιτυχημένος συνδυασμός του καθιστικού με την τραπεζαρία και την κουζίνα, και ίσως με το διάδρομο, θα δημιουργήσει την επίδραση της ευρυχωρίας και θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Εάν υπάρχει ένα τζάκι στο καθιστικό, το δωμάτιο θα γίνει η καρδιά ολόκληρου του σπιτιού, όπου όλη η οικογένεια θα συγκεντρωθεί για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Μπορείτε επίσης να φέρετε μαζί τα νοικοκυριά χρησιμοποιώντας ένα home cinema, τοποθετώντας το στο κέντρο του καθιστικού. Αυτή η στιλιστική λύση είναι πιο σύγχρονη και είναι κατάλληλη για τους οπαδούς της κοινής προβολής ενδιαφέρουσας ταινίας. Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα εδώ μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Άνετοι καναπέδες ή πολυθρόνες είναι καλές για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση.

Καθιστικό εξοχικής κατοικίας σε σκούρα χρώματα

Φωτεινό σαλόνι με πράσινες προθέσεις

Ευρύχωρο καθιστικό με καφέ πινελιές

Κλασικό σαλόνι σε αγροτικό εξοχικό

Καθιστικό σε ένα ρουστίκ εξοχικό σπίτι σε ένα σύγχρονο οικολογικό στιλ

Μικρό σαλόνι με πέτρινο δάπεδο στο σπίτι

Κλασικό σαλόνι στυλ

Καθιστικό με ψηλή οροφή σε εξοχική κατοικία.

Καθιστικό με άνετα ράφια

Μπάνιο διακόσμηση

Η στυλιστική κατεύθυνση του μπάνιου ή των δωματίων εξαρτάται άμεσα από το γενικό σχεδιασμό του εξοχικού σπιτιού σας. Για παράδειγμα, αν το σπίτι είναι διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στιλ, τότε το μπάνιο θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο. Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά δωμάτια για λόγους στυλ, αλλά συνιστάται να συμβουλευτείτε τους έμπειρους σχεδιαστές για να λάβετε υπόψη όλες τις αποχρώσεις του συνδυασμού διαφορετικών στυλ.

Υπάρχουν πολλά έργα για να συνδυάσετε ένα μπάνιο σε εξοχική κατοικία με σάουνα ή πισίνα. Αλλά αυτό είναι κατάλληλο μόνο για εκείνους τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν προβλήματα με υπερβολικό χώρο. Εάν η περιοχή του μπάνιου μας δεν μας επιτρέπει να το συνδυάσουμε με, ας πούμε, μια σάουνα, τότε είναι καλύτερα να το κάνετε ευρύχωρο, φωτεινό με μεγάλα παράθυρα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να τονιστούν από αδιάκριτα μάτια. Αν και, αν έχετε ένα σπίτι με μια τεράστια περιοχή, τότε αυτό δεν είναι απαραίτητο. Φανταστείτε όμως, ανοίγοντας τα μεγάλα παράθυρά σας, πόσο καλό είναι να κάνετε μπάνιο σε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα, σχεδόν στον κήπο ή στη φύση.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σημειώσω την ανάγκη για σωστή προσέγγιση στο σχεδιασμό του εξοχικού σπιτιού σας. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το σπίτι σας με ένα στυλ. Αν αποφασίσετε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ στο εσωτερικό του σπιτιού σας, τότε πρέπει να το κάνετε αυτό εξαιρετικά προσεκτικά, ώστε το σπίτι να μην φαίνεται άγευστο.

Μπάνιο σε ένα σπίτι από ξύλο

Κομψό ασπρόμαυρο μπάνιο στο σπίτι

Κλασικό μπάνιο στο σπίτι

Λευκό λουτρό πολλαπλών επιπέδων με πορτοκαλί πινελιές

Ξύλινο μπάνιο

Μπάνιο με ξύλινα συρτάρια και διαφανές ντους

Μοντέρνο μπάνιο με γυάλινες πόρτες

Γοτθικό μπάνιο στο σπίτι

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)