Έπιπλα από σφραγίδες: απόλυτα αποκλειστικά (25 φωτογραφίες)

Για να μετατρέψετε μια εξοχική κατοικία ή ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι σε ένα μοναδικό χώρο υπό την εξουσία οποιουδήποτε. Απλά κοιτάξτε τι σας περιβάλλει. Για παράδειγμα, τα έπιπλα από κλαδιά, κούτσουρα, απλό ξύλο είναι μοναδικά και ταυτόχρονα άνετα.

Πού να προμηθευτείτε πρώτες ύλες

Μπορείτε να βρείτε φυσικό υλικό στο δάσος, στην ακτή, στον κήπο σας μετά το κλάδεμα των δέντρων ή να βγείτε από το νερό. Η προκαταρκτική επεξεργασία των πρώτων υλών ποικίλλει ανάλογα με τη θέση ανίχνευσης. Βρέθηκαν στη γη, λειαίνονται, καθαρίζονται από σάπια θραύσματα και τα σάπια στρώματα αφαιρούνται μέχρι το συμπαγές ξύλο. Εκχυλίζεται από το νερό, καθαρίζεται από ακαθαρσίες και στεγνώνει.

Snag Arch

Πάγκος Snag

Ένα τζάκποτ θεωρείται εύρημα δρυός τυρφώνων. Έπιπλα από αυτό χαρακτηρίζεται ως ελίτ, και το σκοτεινό ξύλο αναγνωρίζεται ως το πιο ανθεκτικό. Ωστόσο, άλλα είδη δέντρων είναι αρκετά σταθερά.

Snag μπαρ σκαμπό

Έλαιο

Στυλ για δημιουργικό

Ένα εσωτερικό που περιέχει έπιπλα κατασκευασμένα από κούτες και κλαδιά ονομάζεται ρουστίκ. Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ένα αγενές, ακόμη και βάναυσο είδος στυλ της χώρας.

Το κλασικό μοτίβο περιλαμβάνει ξύλινα δάπεδα και πάνελ, σκούρες δοκούς οροφής. Όλα αυτά μειώνουν οπτικά το μέγεθος του δωματίου, επομένως χρησιμοποιείται σπάνια για διαμερίσματα. Αλλά σε εξοχικές κατοικίες, στη χώρα, σε ένα μπαρ, σάουνα ή σαν έπιπλα κήπου, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Και εκατό τοις εκατό αποκλειστικό, το οποίο μπορεί να είναι περήφανο. Θα εκτιμηθεί από τους οπαδούς όλων των μη τυποποιημένων. Σε ένα σύγχρονο εσωτερικό, τέτοια πράγματα ή πίνακες τοίχων με απομίμηση ζωντανών δέντρων ισχυρίζονται ότι είναι εννοιολογικά.

Τραπέζι φτιαγμένο από χαλάκια στο εσωτερικό

Κούνια κήπου από χτυπήματα

Έπιπλα στυλ έπιπλα στυλ

Τι είναι τα καλά έπιπλα από τα χτυπήματα;

Το κύριο πλεονέκτημα των ρουστίκ επίπλων είναι η αποκλειστικότητα. Στη φύση, δεν υπάρχουν δύο πανομοιότυπα δέντρα, κορμούς ή δίδυμα κλαδιά, οπότε κάθε έπιπλο από κλαδιά, παρασυρόμενα δέντρα, κούτσουρα θα είναι επίσης μοναδικό. Υπάρχουν ακόμα πλεονεκτήματα:

 • Οικολογική καθαρότητα και απόλυτη ασφάλεια του υλικού.
 • Αξιοπιστία: οι ισχυρές ρίζες από τις οποίες το τραπέζι, η καρέκλα ή άλλο αντικείμενο εγγυάται τη μέγιστη αντοχή τους.
 • Μια ποικιλία υλικών σας επιτρέπει να φτιάξετε οποιοδήποτε προϊόν: από ένα κομψό αλεξίπτωτο σε ένα συρταριέρα ή ένα κρεβάτι με κλαδιά στις πλάτες.

Με σωστή χρήση αυτού του επίπλου για αιώνες.

Ντουλάπα από χτυπήματα

Κρεβάτι Snag

Κατασκευή

Όπως σε κάθε επιχείρηση, για πρώτη φορά, είναι λογικό να ασκείται απλά προϊόντα: μικρά γλυπτά, αμπαζούρ, πλαίσια για φωτογραφίες, καρέ καθρέφτη. Όταν η δεξιότητα έχει εξαντληθεί, μπορείτε να αναλάβετε τη δημιουργία έπιπλα do-it-yourself πιο εντυπωσιακά.

Προπαρασκευαστική φάση

Αρχικά, η διάταξη του προϊόντος είναι καλά μελετημένη προκειμένου να καταλάβει σαφώς τι πρέπει να συμβεί στην έξοδο. Όχι μόνο ακριβής υπολογισμός, αλλά και φαντασία θα απαιτηθεί για να συνδέσετε τα διαφορετικά θραύσματα με υφή ή πρότυπο. Για παράδειγμα, πλάτες καρέκλες, υποβραχιόνια, πόδι ή κεφάλι ενός κρεβατιού, πόδια από καμπύλα κλαδιά θα φαίνονται πιο ενδιαφέροντα από τα ίσια.

Λακαρισμένα έπιπλα

Snag πολυέλαιος

Στη συνέχεια επιλέγεται το υλικό. Ξύλο διαφορετικού πάχους πηγαίνει στα έπιπλα από κλαδιά ή ρίζες: για το αμπαζούρ, κομψούς λεπτούς κόμβους, για μια καρέκλα ή ένα κρεβάτι - παχύτερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξηρές ή φρέσκες πρώτες ύλες.

Στεγνώστε το δέντρο αργά κάτω από ένα θόλο, και στο τελικό στάδιο - σε εσωτερικούς χώρους χωρίς θέρμανση.

Τραπέζι τραπεζαρίας από χαλάκια

Έπιπλα από κούτσουρα

Συνέλευση σύμφωνα με όλους τους κανόνες

Προκειμένου τα έπιπλα να εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι αισθητικά ευχάριστα, είναι απαραίτητο να συμμορφώνεστε με τους κανόνες όταν το κάνετε μόνοι σας.

Τα άκρα των ριζών υποβάλλονται σε επεξεργασία δεξιόστροφα χωρίς πίεση: πρώτα με μια τραχιά βούρτσα, στη συνέχεια με ένα τρυπάνι, στη συνέχεια με μια μικρότερη βούρτσα. Μετά την ξήρανση, αρχίζει η συναρμολόγηση.

Τα έπιπλα από κλαδιά είναι συνδεδεμένα σε μέρη με διάφορους τρόπους:

 • συγκόλληση ·
 • σφήνα-αγκάθι?
 • προσγείωση σε βίδες με αυτοκόλλητη βίδα ή βίδα.

Οι αρθρώσεις σφραγίζονται με κόλλα ξύλου.

Ράφι από παρασυρόμενο ξύλο

Ημικυκλική πάγκος

Πλαίσιο για έναν καθρέφτη από τα χτυπήματα

Τελικό τελείωμα

Μπορείτε να φτιάξετε έπιπλα από κλάδους ή ρίζες ακόμη και αν είναι ραγισμένα - αυτό δίνει στο προϊόν μια μοναδική γοητεία.

Ωστόσο, εάν τέτοια ελαττώματα δεν είναι αξιόπιστα, μπορούν εύκολα να επισκευαστούν με εποξειδική ρητίνη σκουρόχρωμης σκιάς και μετά να λειανθούν.

Το πιο ενδιαφέρον στάδιο - διακόσμηση - αρχίζει μετά από λείανση, συναρμολόγηση και απομάκρυνση της περίσσειας κόλλας. Το προϊόν καλύπτεται με διάφορα στρώματα λεκέδων για να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση.

Έπιπλα κήπου από χαλάκια

Πάγκος Snag

Επιλογές σχεδίασης

Ανάλογα με το μέγεθος των πρώτων υλών, τα μεγάλα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από κούτσουρα και μικρά αντικείμενα διακοσμημένα.

Έπιπλα για όλες τις περιπτώσεις

Με τα χέρια σας μπορείτε να φτιάξετε ρουστίκ έπιπλα για το σπίτι ή τον κήπο. Ακολουθούν μερικές ιδέες:

 • Τα τραπέζια, οι καρέκλες, ο πάγκος μπαρ και άλλα έπιπλα από σκουφάκια φαίνονται ασυνήθιστα. Σε ένα κομμάτι χονδροειδούς ξυλείας, είναι εύκολο να ενισχυθεί ένα τραπέζι.
 • Μικροί κόμποι είναι κατάλληλοι για το πίσω μέρος της καρέκλας, μεγαλύτερες παρειές θα φτάσουν στα πόδια. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από ρίζες στερεωμένες με κάνναβη ή με ένα συμπαγές πριόνι.
 • Το κρεβάτι του κρεβατιού είναι κατασκευασμένο από σανίδες ή παχιά κλαδιά, λεπτότεροι κόμβοι χρησιμοποιούνται για την πλάτη.
 • Εάν ήταν δυνατό να βρεθεί ένα θραύσμα που έχει ισχυρούς κλάδους, χρησιμοποιείται ως βάση για το φωτιστικό δαπέδου. Από λιγότερο συμπαγή κλαδιά θα έρθει η αρχική κηροπήγιο, κρεμάστρα.
 • Από ένα ευρύ αρχείο καταγραφής μπορείτε να πάρετε ένα μετρητή μπαρ ή πάγκο.

Έτσι, επιλέγοντας το υλικό σε μέγεθος και διάμετρο, μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε έπιπλο.

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Έπιπλα από τεμάχια

Ωραία μικρά πράγματα

Κομψή πλαισιώνοντας από μικρά κλαδιά θα μεταμορφώσει ριζικά την γνωστή ιδιότητα ενός οικιακού περιβάλλοντος:

 • ένα αγγείο?
 • ώρες ·
 • Κορνίζα φωτογραφιών.
 • έναν καθρέφτη.
 • κηροπήγιο?
 • αμπαζούρ.

Στις δύο τελευταίες επιλογές, αξίζει να εξεταστούν οι κανόνες πυρασφάλειας.

Τραπέζι Snag με στρογγυλή γυάλινη κορυφή

Γραφείο Snag

Και ακόμη και ένα κούτσουρο

Εάν έχει σχηματιστεί ένα κούτσουρο στο οικόπεδο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως το κέντρο της σύνθεσης, που το περιβάλλει με καταστρώματα. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα έπιπλα κάνναβης θα πρέπει να έχουν μια ομαλή κοπή - το τραπέζι και οι καρέκλες θα είναι σταθερές. Εάν είναι επιθυμητό, ​​συμπληρώνονται με πλάτες από τα κλαδιά, τοποθετούνται μαξιλάρια.

Τραπέζι Snag

Καρέκλα Snag

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το παλιό σάπιο κούτσουρο ως γλάστρα. Τοποθετούνται στο σάπιο μέσον μόνο σε ένα δοχείο, έτσι ώστε το ξύλο να μην καταρρέει εντελώς, και αν υπάρχει βρύο και άλλη βλάστηση στο κούτσουρο, αυτό είναι μόνο ένα συν: θα προσθέσουν αποχρωματικότητα.

Λαμπτήρας Snag

Η παράξενη φύση των ριζών, των κλάδων ή των παγίδων δημιουργεί ατελείωτες δυνατότητες για την ενσωμάτωση των πιο απροσδόκητων αποφάσεων. Είναι υπέροχα όμορφα και ταυτόχρονα φαίνονται άνετα, αλλά το πιο σημαντικό: υπάρχουν σε ένα μόνο αντίγραφο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)