Κρεμάστρα στο διάδρομο: σύγχρονες επιλογές (24 φωτογραφίες)

Στην είσοδο του σπιτιού ή του διαμερίσματος στο διάδρομο μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα, τοποθετήστε αξεσουάρ σε μια κρεμάστρα. Έχει σχεδιαστεί για προσωρινή αποθήκευση των πραγμάτων, ο σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις ιδιότητες των εξωτερικών ενδυμάτων, των καπέλων, των παπουτσιών. Σε μια κρεμάστρα, τα προϊόντα στεγνώνουν αν ήταν υπό χιόνι, βροχή.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Για τοίχους κρεμάστρες στο δωμάτιο ψάχνουν για ένα μόνιμο μέρος και το στερεώνουν στον τοίχο. Κατά την επιλογή σχεδίων, καθοδηγούνται από τις ανάγκες της οικογένειας (για ένα μεγάλο προϊόν χρειάζεστε ένα προϊόν με πολλά άγκιστρα για ρούχα, ομπρέλες, τσάντες), το σχέδιο του δωματίου. Όταν οι νεοφερμένοι αγοράζουν μια κρεμάστρα για ρούχα, επιλέγουν συχνά αρχικές κρεμάστρες στο διάδρομο - το προϊόν με μια περιστροφή το θέτει για καλή διάθεση, θέτει την ατμόσφαιρα του σπιτιού με ένα χαρούμενο τόνο, υπαγορεύει το ασυνήθιστο στυλ σχεδιασμού του δωματίου.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κομψά κρεμάστρες στο διάδρομο

Όταν επιλέγετε μια κρεμάστρα, οι αγοραστές λαμβάνουν υπόψη το μέγεθος του διαδρόμου: παίρνουν ένα λειτουργικό και μέγιστο συμπαγές προϊόν σε ένα μικρό δωμάτιο. Εάν το μέγεθος του δωματίου το επιτρέπει, η κρεμάστρα τοίχου επιλέγεται με μεγάλες ευκαιρίες αποθήκευσης, με ντουλάπες, ράφια παπουτσιών.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Οριζόντια και κάθετη

Οριζόντια και κάθετα κρεμάστρες γίνονται ορθογώνια και εξορθολογισμένα, καθώς τα καπέλα παρέχουν ένα ανώτερο ράφι. Οι γάντζοι μπορούν να τοποθετηθούν σε μία ή περισσότερες σειρές, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται το χώρο πιο λειτουργικά. Μια κρεμάστρα χωρίς πρόσθετα τμήματα καταλαμβάνει λίγο χώρο, μόνο ένα μέρος του χώρου στον τοίχο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με κομοδίνα

Ο σχεδιασμός της κρεμάστρας μπορεί να περιλαμβάνει κομοδίνα, ο ελεύθερος χώρος σε αυτά χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προϊόντων φροντίδας παπουτσιών, τσάντες, ομπρέλες. Η κορυφή της νύχτας είναι ένα πρόσθετο ράφι στο οποίο μπορείτε να βάλετε κλειδιά και να βάλετε μια τσάντα όταν εισέρχονται στο σπίτι. Για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων στο κομοδίνο υπάρχουν ράφια, τα αντικείμενα προστατεύονται από τη σκόνη από ταλάντευση ή συρόμενες πόρτες. Το σώμα της κομοδίνας σε μια αναρτημένη θέση είναι στερεωμένο στον τοίχο, υπάρχουν δομές στα πόδια. Μοντέλα χωρίς πόδια αφήνουν μια ελεύθερη ζώνη κοντά στο πάτωμα, και το δωμάτιο αντιλαμβάνεται πιο ελεύθερα, δεν γεμίζουν με έπιπλα.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με ράφι παπουτσιών

Για να διατηρηθεί η τάξη στο σπίτι και να εξοικονομηθεί χώρος λόγω της έλλειψης πρόσθετων ράφια παπουτσιών, υπάρχει ένα ειδικό μοντέλο - κρεμάστρα τοίχου με ράφι παπουτσιών στο διάδρομο. Στις ανοιχτές ή κλειστές κόγχες του, τα ζευγάρια παπουτσιών τοποθετούνται κατάλληλα για χρήση και προσεκτική αποθήκευση. Η αναζήτηση για το σωστό ζευγάρι απλοποιεί τη σύγχρονη λύση - εξοπλίζοντας το παπούτσι με περιστροφικό μηχανισμό. Επιπλέον ευκολία δημιουργεί ένα μαλακό πάγκο, το οποίο περιλαμβάνεται στο σετ επίπλων.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με ράφι και καθρέφτη

Ο κενός αποθηκευτικός χώρος χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αξεσουάρ. Αν μια κρεμάστρα με καθρέφτη, ένα καπέλο που έχει αφαιρεθεί από ένα ράφι, ένα κασκόλ, ένα μαντίλι είναι βολικό να δοκιμάσετε και να προσδιορίσετε τη συμβατότητα με το ρούχο. Συχνά στο σχεδιασμό, ο καθρέφτης πλαισιώνεται από διαμερίσματα με επιπλέον ελεύθερο χώρο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Υπάρχει καθρέφτης σε κάθε διάδρομο - πρέπει να το κοιτάξετε πριν φύγετε από το σπίτι για να βεβαιωθείτε ότι η δημιουργημένη εικόνα είναι τέλεια και συμπληρώστε την, κοιτάξτε την όταν πηγαίνετε στο σπίτι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας και να ανανεώσετε το πρόσωπό σας.

Ο συμπαγής σχεδιασμός με καθρέφτη εξαλείφει την ανάγκη αγοράς ξεχωριστού καθρέφτη στο διάδρομο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με ένθετο καθρέφτη

Στο σχεδιασμό των χώρων, οι καθρέφτες χρησιμοποιούνται για την οπτική επέκταση του χώρου, δίνοντας στο δωμάτιο μια εορταστική, ασυνήθιστη εμφάνιση λόγω του ηλιακού φωτός ή των λαμπτήρων που αντανακλώνται στην επιφάνεια του καθρέφτη. Έχουν επισημανθεί τα έπιπλα με καθρέφτες, υπάρχουν και φώτα για κρεμάστρες με στοιχεία καθρέφτη.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Τα ένθετα είναι διακοσμημένα με σχέδια, στολίδια με ιερά σύμβολα, φέρνοντας αρμονία στο χώρο του σπιτιού, μεμονωμένες γυάλινες πέτρες ή μια ομάδα πολύχρωμων γυαλιών. Το γυαλί και ο καθρέφτης υποστηρίζουν το ένα το άλλο για την ενίσχυση του εφέ φωτισμού, έτσι ώστε μια κρεμάστρα με ένα καθρέφτη ένθετο μπορεί να γίνει εσωτερική προφορά.

Κρεμάστρα δαπέδου

Σχεδιαστικές λύσεις

Υπάρχουν κρεμάστρες που ενδιαφέρουν όχι μόνο ένα απλό αλλά πρωτότυπο σχέδιο. Εύκολο στη χρήση και ασυνήθιστο στην αντίληψη μιας κρεμάστρας με πτυσσόμενα άγκιστρα. Ο σχεδιασμός μοιάζει με διακόσμηση τοίχου με ομαλές κάθετες λωρίδες από μέταλλο ή ξύλο. Όταν χρειάζεται να κρεμάσετε πράγματα ή αξεσουάρ, το στοιχείο λωρίδας είναι χαλαρό και χρησιμοποιείται ως άγκιστρο. Μπορείτε να λυγίσετε όσα μπαρ χρειάζεστε. Η σχεδίαση είναι σύμφωνη με το μινιμαλιστικό ύφος του εσωτερικού χώρου, κατάλληλο για δωμάτια διακοσμημένα σε αστικό στιλ και χωρίς κλασική γήρανση.

Ζωγραφισμένη ξύλινη κρεμάστρα

Κρεμάστρα από σφυρήλατο σίδερο

Μια ασυνήθιστη λύση σχεδίασης προσελκύει τοίχους κρεμάστρες με στοιχεία που λαμβάνονται από τη φύση: νιφάδες χιονιού, αγκαθωτά άγκιστρα προσαρμοσμένα σε γάντζους με ράμφη των πτηνών, νύχια αρπακτικών. Η χρήση λαμπρού πλαστικού, δέρματος και ξύλου ενισχύει την εντύπωση μιας μη τυποποιημένης λύσης.

Μεταλλική κρεμάστρα τοίχου

Κρεμάστρες από σφυρήλατο σίδερο

Οι κατασκευές με περίτεχνα μεταλλικά άγκιστρα, με πλαστά στοιχεία ή σφυρηλατημένη τέχνη θυμίζουν την εποχή της πολυτελείας της αρχαιότητας. Μπορείτε να πάρετε μια σφυρηλατημένη κρεμάστρα σε οποιοδήποτε εσωτερικό - είναι κατασκευασμένα με floral μοτίβα και συλλέγονται από τον κόσμο των ζώων, με περίπλοκη αφηρημένη ύφανση των μεταλλικών νημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε μια μεταλλική κρεμάστρα επικαλυμμένη με μαύρο σμάλτο, σε χρυσό ή ασήμι.

Αγκίστρια παλτών

Αγκίστρια παλτών

Οι οπαδοί της αρχαιότητας θα εκτιμήσουν τα κρεμάστρες με τριαντάφυλλα, κρίνα, αμπέλια τεχνητά γεμάτα με χρυσό και ασημένιο πατίνα, συμπληρώνοντας τέλεια τον πολυτελές εσωτερικό χώρο. Τα έργα τέχνης που γίνονται με σφυρηλάτηση τέχνης εκτιμώνται από τους αισθητές και τους πρακτικούς ανθρώπους. Η πρώτη - για την υψηλή διακοσμητικότητα των προϊόντων, η δεύτερη - για τη δύναμη του μετάλλου και την ικανότητα να κρατήσει ένα μεγάλο βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Αγκίστρια παλτών

Κρεμάστρα τοίχου

Ξύλινα τοίχο κρεμάστρες στο διάδρομο

Τα ξύλινα προϊόντα προσελκύονται από φιλικότητα προς το περιβάλλον, ιδιαίτερη ζεστασιά και ενέργεια από ξύλο. Το υλικό είναι ευχάριστο στην αφή, λόγω της ιδιαίτερης υφής στα ξύλινα αντικείμενα, είναι ωραίο να προσέχεις.

Οι καμπίνες επιδεικνύουν την υφή του ελίτ ξύλου με εμποτισμούς και βερνίκια, διακοσμούν κρεμάστρες με σκαλισμένα στοιχεία και συναρμολογούν δομή από τμήματα σύνθετων σχημάτων.

Οι εκτελέσεις των κρεμάστρων με τη μορφή κλαδιών δέντρων και κορμό με κόμβους, τα κέρατα ελαφιών είναι κοινά. Ακολουθώντας τη μόδα για λευκά έπιπλα, τα ξύλινα κρεμάστρες λευκαίνονται, ενώ η υφή τους γίνεται πιο καθαρή.

Κρεμάστρα κρεμάστρα ρούχων

Κρεμάστρα τοίχου

Τα ξύλινα κρεμάστρες κατασκευάζονται σε σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις από καφέ, άμμο και κοκκινωπό τόνους. Για να δώσετε στο προϊόν ένα vintage, εξελιγμένο βλέμμα, το ξύλο γερνάει. Ξύλινες κρεμάστρες σχεδιαστών φαίνονται σπάνιες, η τιμή τους δεν είναι υψηλή.

Το δέντρο συνυπάρχει καλά με γυαλί, πέτρα, μέταλλο, αρμονικά συμπληρώνει δωμάτια διαφορετικών στυλ, οπότε η ξύλινη κρεμάστρα του συγγραφέα θα γίνει σχεδιαστική προφορά οποιουδήποτε διαδρόμου.

Κρεμάστρα τοίχου

Κρεμάστρα τοίχου

Υλικό για κρεμάστρες

Για την κατασκευή των στοιχείων του προϊόντος που χρησιμοποιούνται ξύλο, πλαστικό, μέταλλο. Τα παράθυρα, τα ράφια, οι κόγχες είναι κατασκευασμένα από ξύλο, από MDF. Η διακόσμηση γίνεται με πατίνια, χρησιμοποιώντας υφασμάτινες και δερμάτινες ταπετσαρίες, καλύμματα, καθρέφτες και καθρέφτες.Λόγω της χρήσης υλικών με διαφορετικές διακοσμητικές ιδιότητες και ευρείας κλίμακας τιμών, όλα τα μοντέλα κρεμαστών έχουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα - στιλ και τιμή.

Κρεμάστρα τοίχου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)