Θαλασσινό στυλ στο εσωτερικό (55 φωτογραφίες): παραδείγματα σχεδιασμού διαμερισμάτων

Ποιος δεν ονειρευόταν να ζήσει στη θάλασσα; Απολαύστε τη φρέσκια αναπνοή της θαλασσινής αύρας, τα ζεστά κύματα της απέραντης θάλασσας και τις λαμπρές ακτίνες του εκθαμβωτικού ήλιου; Όμως, δυστυχώς, ο καθένας δεν έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί συχνά την παραλία, και υπάρχει η επιθυμία να νιώσετε αυτή την ατμόσφαιρα. Αλλά, όπως λένε: "Αν το βουνό δεν πάει στον Mohammed, τότε ο Mohammed πηγαίνει στο βουνό." Οι δημιουργικοί σχεδιαστές προσφέρουν εκείνους που επιθυμούν να χρησιμοποιούν θαλάσσιο ύφος στο εσωτερικό.

Αξεσουάρ για τη δημιουργία θαλάσσιου στυλ στο εσωτερικό

Το θαλάσσιο θέμα στο εσωτερικό υπονοεί τη χρήση διαφόρων διακοσμητικών στοιχείων: ενυδρεία, κοχύλια, βότσαλα και άλλα θαλασσινά. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί κυρίως μαλακούς συνδυασμούς μπλε, λευκού και μπεζ αποχρώσεων. Ένα αίσθημα ελευθερίας και καθαριότητας, ευρυχωρίας και ελαφρότητας - αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί ένα δωμάτιο διακοσμημένο σε θαλάσσιο ύφος.

Οι άνθρωποι που είναι τρελοί για τη θάλασσα και την ακτή δεν αγαπούν τις ψυχές σε ένα σπίτι διακοσμημένο με θαλάσσια μοτίβα. Αν κατά την επιστροφή από μια κρουαζιέρα θυμηθείτε με τη γλυκύτητα την ευχάριστη διαμονή σας, επανεξετάζοντας συνεχώς τα πράγματα που έφεραν από τη θάλασσα και προσβλέπουμε στις επόμενες διακοπές σας για να επιστρέψετε σε μια ζεστή αγκαλιά στο απέραντο αλμυρό νερό, τότε αυτό το εσωτερικό είναι κατάλληλο για εσάς!

Υπνοδωμάτιο στο ναυτικό στυλ

Χαρακτηριστικά του εσωτερικού με την παρουσία της θάλασσας

Πρώτα απ 'όλα, το θαλάσσιο εσωτερικό είναι μια ευχάριστη και ελαφριά αντίληψη των χρωμάτων: αποχρώσεις του ουρανού, μπλε, μπλε. λευκό χρώμα ως σύμβολο καθαρότητας και αθωότητας, καθώς και μπλε-πράσινο και διάφορες αποχρώσεις ώχρας. Εάν επιλέξετε το σχεδιασμό του διαμερίσματος σε αυτό το συγκεκριμένο στυλ, τότε παρέχετε τον εαυτό σας με καλό φωτισμό, μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ένα είδος μινιμαλισμού στη ρύθμιση, που θα σας επιτρέψει να έχετε περισσότερο χώρο και αίσθηση ελευθερίας.

Το εσωτερικό κυρίως χρησιμοποιεί μόνο φυσικό ξύλο. Είναι επιθυμητό να κανονιστεί το δωμάτιο με ξύλινα έπιπλα. Θα πρέπει να φαίνεται μαζική, να έχει μια σταθερή, αξιόπιστη και συνοπτική μορφή. Το δάπεδο πρέπει να είναι από ξύλο. Μπορεί να καλύπτεται με ένα μικρό χαλί από άχυρο ή καλάμι. Εκτός από το τοπίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά gizmos που σχετίζονται με το θαλάσσιο θέμα. Vintage κασέλες, διάφορα μοντέλα πλοίων, ιστιοπλοϊκά, κοχύλια, πέτρες, βότσαλα, ψάθινα καλάθια, ρολά, τοπία στο θαλάσσιο θέμα, φωτογραφίες των διακοπών σας θα ολοκληρώσουν τέλεια ένα τέτοιο εσωτερικό. Και οι βιοτεχνίες θα διασκεδάζουν τα μάτια και την ψυχή. Χρησιμοποιήστε ταπετσαρία και ταπετσαρία φωτογραφιών στους τοίχους.

Διακριτικό διαμέρισμα θαλάσσιου στυλ

Sail και άλλες διακοσμήσεις για να δημιουργήσετε ένα θαλάσσιο ύφος

Θαλασσινό μπάνιο με όμορφα κοχύλια

Ναυτική σκάλες

Καθιστικό θαλάσσιου στυλ

Ποια δωμάτια είναι κατάλληλα για θαλάσσιο στυλ στο εσωτερικό

Με τη σωστή και υπεύθυνη προσέγγιση για το σχεδιασμό ενός διαμερίσματος σε θαλάσσιο στυλ, κάθε δωμάτιο, είτε πρόκειται για σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο, θα φανεί φρέσκο, ασυνήθιστο και καλαίσθητο. Το μπάνιο σε θαλάσσιο στυλ φαίνεται αρκετά αποκλειστικό. Είναι γεμάτο ρομαντισμό και μυστήριο.

Λεπτομέρειες που θα χαρακτηρίζουν σαφώς το θαλάσσιο εσωτερικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο:

  • το πιο σημαντικό είναι ο συνδυασμός του μπλε και του λευκού, που θα εκφράσει πλήρως την παρουσία της θάλασσας. Η μπλε και λευκή λωρίδα είναι ένα σαφές χαρακτηριστικό του στυλ.
  • την παρουσία ξύλινων επίπλων.
  • βότσαλα και άλλες πέτρες, κοχύλια ή κοχύλια ως αναπόσπαστο στοιχείο για τη δημιουργία του αποτελέσματος της ακτής της θάλασσας.
  • τη χρήση ελαφρών κουρτινών ή περσίδων.
  • Μια καλή προσθήκη στο σχέδιο θα είναι η χρήση ορισμένων στοιχείων από το στυλ ρετρό ή vintage. Μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας.

Καθιστικό με τζάκι με θαλάσσια κίνητρα

Οι τοίχοι στο μπάνιο, για παράδειγμα, μπορούν να κατασκευαστούν από ψηφιδωτά ή κεραμίδια. Το ανώτατο όριο στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο είναι τεντωμένο με σύννεφα ή ζωγραφισμένο. Αρκετά με συνέπεια, θα πλησιάσει στους απλούς τοίχους. Οποιαδήποτε επιλογή είναι αρκετά πρακτική και δεν συνεπάγεται περίπλοκη περίθαλψη.

Πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά την επιλογή των συνδυασμών χρωμάτων και να αποτρέψετε τη χρήση πάρα πολλών χρωμάτων. Για παράδειγμα, για τοίχους από μπλε πλακάκια, επιλέξτε λευκά έπιπλα ή αντικείμενα με άμμο και μπλε για καφέ τοίχους.

Μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα ενυδρείο με βότσαλα στην αίθουσα. Αφήστε να είναι μια μικρή χωρητικότητα με τη μορφή ενός γυαλιού ή ενός κύβου, που θα σας δώσει μια ηλιόλουστη θαλάσσια διάθεση. Η τοιχοποιία με θαλασσινό τοπίο, ένα ράφι με κέλυφος θα δημιουργήσει απόλυτα μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.

Λευκό και μπλε υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο στυλ

Υπνοδωμάτιο στο ναυτικό στιλ με πορτοκαλί πινελιές

Seashells στο πλαίσιο για τη δημιουργία ενός θαλάσσιου στυλ στο εσωτερικό

Ασυνήθιστο ράφι και άλλες διακοσμήσεις σε στυλ θαλάσσης.

Θαλασσινό στυλ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου και καθιστικό

Κατά τον καθορισμό του σχεδιασμού των δωματίων σε ένα σπίτι, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη σε ποια πλευρά αντιμετωπίζει το δωμάτιο. Εάν το δωμάτιο βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά, τότε το θαλάσσιο στυλ θα είναι ιδανικό για αυτήν (αφού είναι αρκετά δροσερό και μπορεί να "δροσιστεί").

Και για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, επιπλέον, είναι αποδεκτή η χρήση μεγάλου αριθμού μαξιλαριών με τη μορφή αστεριών ή κοχυλιών και με κάποιες εκτυπώσεις "θάλασσας". Όλα τα μπιχλιμπίδια που φέρατε από τη θάλασσα θα γίνουν εξαιρετικά αξεσουάρ: βότσαλα ή βότσαλα στα ράφια, ένα μοντέλο ενός πλοίου στον τοίχο. Ταπετσαρία πρέπει να ληφθεί σε λευκό, μπλε αποχρώσεις ή σε μια λευκή λωρίδα με μπλε χρώμα. Οι τοιχογραφίες τοιχογραφιών θα χρησιμεύσουν ως μια καλή διακόσμηση ενός δωματίου στο σπίτι. Όμως, ολόκληρο το σχέδιο πρέπει να φαίνεται συμπαγές, δεν πρέπει να επιτρέπετε πολύ χρωματιστούς συνδυασμούς και πολλές μικρές λεπτομέρειες στο υπνοδωμάτιο. Αντί για το συνηθισμένο συρταριέρα, μπορείτε να βάλετε ένα παλιό στήθος, σαν να φέρατε από ένα μυστηριώδες νησί. Φωτισμός θα ήταν ωραίο να δώσουμε περισσότερα, οπότε προσθέστε μερικά φώτα νύχτας ή sconces στον κεντρικό πολυέλαιο.

Δημιουργώντας ένα στυλ θαλάσσης στο εσωτερικό, οι λάτρεις των ζώων μπορούν να ξεκινήσουν ένα ενυδρείο. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια ολόκληρη γωνιά της φύσης στο σαλόνι: να τοποθετήσετε ένα ψάρι, μια χελώνα ή ένα άλλο εξωτικό πλάσμα.

Ναυτικό στυλ υπνοδωμάτιο τοιχογραφία

Ντους με σοφίτα στο ναυτικό στυλ με κρεβάτι σε σχήμα σκάφους

Καθιστικό θαλάσσιου στυλ

Μικρό υπνοδωμάτιο ναυτικού στυλ

Φωτεινό υπνοδωμάτιο σε στυλ θαλάσσης

Ναυτικό θέμα στην κουζίνα

Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι η θαλάσσια διακόσμηση δεν είναι κατάλληλη για το σχεδιασμό της κουζίνας, αλλά πολλοί σχεδιαστές αποδεικνύουν το αντίθετο. Το κύριο πράγμα είναι να κανονίσουμε τα πάντα με γούστο και να μην το υπερφορτώσουμε με περιττές λεπτομέρειες.

Εάν είχατε μια ιδέα να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα της ακτής, χρησιμοποιήστε ξύλινα έπιπλα βαμμένα με λευκό χρώμα και ζωγραφίστε τους τοίχους και το δάπεδο στο γάλα ή το ανοιχτό γκρι. Κρεμάστε κουρτίνες που μοιάζουν με γιλέκο. Προσθέστε μερικές κηλίδες κόκκινου χρώμα στο συνολικό χρώμα.

Κουζίνα με θαλάσσιο στυλ

Θέλετε να δείτε το διαμέρισμά σας εξελιγμένο και όχι τόσο καθαρά να αντικατοπτρίζει το θαλάσσιο εφέ; Τότε αρκεί να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις θαλάσσιου χαρακτήρα. Προσθέστε μικρές λεπτομέρειες: μπλε τραπεζομάντιλο ή μπλε χαρτοπετσέτες, λευκές πετσέτες κουζίνας και άλλα αντικείμενα.

Σας αρέσει η αίσθηση της δροσιάς; Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα σχέδιο κουζίνας χρησιμοποιώντας το χρώμα του κύματος της θάλασσας. Θα επηρεάσει καταπραϋντικά τη διάθεσή σας και θα αυξήσει ακόμη και την ασυλία. Απόχρωση του μπλε-πράσινου επεκτείνει οπτικά το χώρο. Ένα τέτοιο εσωτερικό φαίνεται ακριβό και υπέροχο. Ως επιλογή - βάλτε ένα κεραμίδι αυτού του χρώματος. Ακόμα και τυρκουάζ αξεσουάρ θα αναζωογονήσει το δωμάτιο. Αν το κύριο χρώμα του κεραμιδιού είναι ένα κύμα της θάλασσας, τότε εκτός από αυτό, τα κόκκινα και χιονάτα αξεσουάρ είναι εξαιρετικά.

Ναυτικό στυλ τραπεζαρία

Ένα κομμάτι της θάλασσας στο νηπιαγωγείο

Μια από τις πιο επιτυχημένες θεματικές ρυθμίσεις για τα παιδιά είναι ο θαλάσσιος τρόπος. Οργανώνει τον χώρο, ο οποίος είναι τόσο σημαντικός για ένα ενεργό και ανήσυχο παιδί. Συνιστάται να φτιάξετε φωτισμό χώρου άφθονο, χρησιμοποιώντας έναν νυχτερινό λαμπτήρα και έναν επιτραπέζιο λαμπτήρα εκτός από τον πολυέλαιο.

Φανταστείτε τον εαυτό σας στην παραλία: γαλαζοπράσινο τεράστιο νερό, γαλάζιο ουρανό και μαύρη άμμο.Είναι σε ένα τέτοιο χρώμα που συνιστάται να εξοπλίσει ένα βρεφονηπιακό σταθμό για την πληρέστερη μετάδοση της αίσθησης της ύπαρξης στη θάλασσα.

Νηπιαγωγείο για το αγόρι σε θαλάσσιο στυλ

Επικόλληση ταπετσαρία στους τοίχους έτσι ώστε να μην κάνει το δωμάτιο ζοφερή. Μια ταπετσαρία φωτογραφιών με ένα ήρεμο τοπίο ή τα πιο ευγενή ζώα - τα δελφίνια, θα απορρίψει την υπερκινητικότητα του παιδιού και θα τον ηρεμήσει.

Θα ήταν καλό να δημιουργήσετε το τοπίο στο δωμάτιο με τα χέρια σας μαζί με το παιδί. Κελύφη και βότσαλα προσθέτουν στην λεπτομέρεια του δωματίου. Γενικά, για να δημιουργήσετε ένα νηπιαγωγείο, απλά να είστε δημιουργικοί και να συμπεριλάβετε το παιδί σας στη διαδικασία. Αυτό θα σας ενώσει και θα δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ σας.

Όμορφη ταπετσαρία με θαλάσσιο τοπίο, ενυδρείο, βότσαλα στη θάλασσα, κουρτίνες σε κατάλληλο στυλ θα γίνει μια αποκλειστική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Επιλογή φωτογραφιών

Ναυτικό στυλ παιδικό δωμάτιο

Μεγάλο παιδικό δωμάτιο για ένα αγόρι σε θαλάσσιο στυλ

Νηπιαγωγείο σε όμορφο θαλάσσιο στυλ

Νηπιαγωγείο για δύο παιδιά σε θαλάσσιο στυλ

Μεγάλο φυτώριο με σκάλες σχοινιού σε θαλάσσιο στυλ

Ναυτικό μπάνιοΦωτεινό υπνοδωμάτιο σε στυλ θαλάσσης

Θαλάσσιος σχεδιασμός του καθιστικού-τραπεζαρίας

Σχεδιασμός υπνοδωματίου με ξύλινα έπιπλα σε θαλάσσιο στυλ

br />

Υπνοδωμάτιο με θαλάσσια διακόσμηση


Ναυτικό σπιτιού εσωτερικό στυλ

Ναυτικό στυλ τραπεζαρία με κίτρινες κουρτίνες

Φωτεινό θαλάσσιο εσωτερικό

br />

Καλαίσθητο υπνοδωμάτιο με θαλάσσια μοτίβα

Αρχική διακόσμηση υπνοδωματίου

br />

Ναυτικό ντεκόρ τοίχου στυλ

Εσωτερικό στυλ μπανγκαλόου παραλίας

Νηπιαγωγείο στυλ εσωτερικό

br />

Ο συνδυασμός μπλε και φωτεινό πράσινο στο εσωτερικό

Μικρό σαλόνι στυλ θαλάσσιου στυλ

Καθιστικό με θαλάσσια μοτίβα στο σχέδιο

br />

Παιδιά σε μπλε αποχρώσεις

Παιδιά σε μπλε αποχρώσεις

br />

Ναυτικό υπνοδωμάτιο στυλ vintage

Φωτεινό παιδικό δωμάτιο

br />

Υπνοδωμάτιο τοίχου τοίχου

Θαλάσσια διακόσμηση στο σαλόνι

Αρχικό θαλάσσιο σχέδιο με διαμέρισμα

br />

Κομψό θαλάσσιο εσωτερικό

Μικρό σαλόνι στυλ θαλάσσιου στυλ

Διακοσμητικό σαλόνι σε στυλ ναυτικού στυλ

br />

Shebby-chic υπνοδωμάτιο με θαλασσινές νότες

Φωτεινό σαλόνι σε θαλάσσιο στυλ

br />

Ρετρό στυλ θαλάσσια μπανιέρα


Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)