Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό: γενικοί συνδυασμοί (26 φωτογραφίες)

Καφέ ταπετσαρίες θα είναι μια εξαιρετική λύση για δωμάτια που έχουν κατασκευαστεί σε διάφορα στυλ. Αυτό είναι ένα κλασικό, φυσικό και ζεστό χρώμα που θα γεμίσει το δωμάτιό σας με την άνεσή σας. Ο καφέ συνδέεται με το φλοιό δέντρων, τα φύλλα του φθινοπώρου και τη γλυκιά σοκολάτα. Δίνει μια αίσθηση άνεσης και ασφάλειας στο δωμάτιο. Με τη βοήθειά του, το δωμάτιο γεμίζει με ηρεμία και γαλήνη.

Καφέ ταπετσαρία με αφηρημένο μοτίβο

Καφέ ταπετσαρία εκτύπωσης ζώων

Το εσωτερικό, φτιαγμένο σε αυτό το χρώμα, συμβάλλει στη λήψη σωστών και ισορροπημένων αποφάσεων. Εάν έχετε επιλέξει καφέ ταπετσαρία για το εσωτερικό σας, δεν συνιστάται να κάνετε το δωμάτιο μόνο σε αυτό το χρώμα. Εάν το δωμάτιο είναι καφέ, θα είναι υπερβολικά επιτηδευμένο ή ζοφερό. Αραίωση του καφέ χρώματος με μια ελαφριά παλέτα, γεμίζετε το χώρο με το φως και την άνεση.

Καφέ ταπετσαρία σε ένα κλασικό εσωτερικό

Καφέ floral ταπετσαρία

Αν συνδυάσετε σωστά καφέ ταπετσαρία με έπιπλα και άλλα αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο και ζεστό εσωτερικό. Αν το δωμάτιο είναι υπερβολικά κρύο, συνιστάται η χρήση του καφέ χρώματος των τοίχων σε συνδυασμό με μια κίτρινη, πορτοκαλί, απόχρωση ροδάκινου. Για την ηλιόλουστη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε έναν νικηφόρο συνδυασμό καφέ ταπετσαρίας και φως, μπεζ, πράσινο, μπορντό, κόκκινα χρώματα.

Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό του σπιτιού

Καφέ γεωμετρική ταπετσαρία

Οι καφέ ταπετσαρίες φαίνονται ευγενείς και συγκρατημένοι. Έχουν μια εκπληκτική ικανότητα να εκτελούν διάφορες λειτουργίες στο εσωτερικό. Με σωστή επιλογή τόνων, μπορεί να είναι έμφαση ή, αντίθετα, να φωτίζει ή να σκουραίνει ένα δωμάτιο.

Καφέ ταπετσαρία σκουριά

Καφέ ταπετσαρία με ασημένιο μοτίβο

Όταν χρησιμοποιείτε καφέ ταπετσαρία, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε ορισμένες αποχρώσεις. Εάν υπάρχει αφθονία σκούρου χρώματος στο δωμάτιο, τότε αυτό μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη διάθεση ενός ατόμου. Ωστόσο, με έναν ικανό συνδυασμό καφέ χρώματος, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια εσωτερική άνεση.

Καφέ ταπετσαρία στο σαλόνι

Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό του καθιστικού

Κανόνες για τη χρήση καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Το καφέ χρώμα έχει διαφορετικό κορεσμό. Από αυτή την άποψη, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση του. Ταπετσαρίες αυτού του χρώματος είναι κατάλληλα για κάθε δωμάτιο από το διάδρομο μέχρι την κουζίνα. Όταν χρησιμοποιείτε καφέ ταπετσαρία, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών πτυχών:

 • Εάν χρησιμοποιείτε καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό, θα πρέπει να φροντίσετε για τη διαθεσιμότητα επαρκούς φωτισμού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χωρίς φως, αυτή η παλέτα, ιδιαίτερα κορεσμένη, φαίνεται ζοφερή.
 • Η ανθεκτικότητα και η εμφάνιση του τοίχου εξαρτάται από την ποιότητα της ταπετσαρίας που χρησιμοποιείται. Στις σκοτεινές ταπετσαρίες οι γρατζουνιές είναι σαφώς ορατές. Συνιστάται η επιλογή μοντέλων με ανθεκτική βαφή. Επιπλέον, με τον συχνό καθαρισμό της επιφάνειας των τοίχων, η ανθεκτική βαφή δεν ξεφλουδίζει.
 • Προκειμένου η καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό να φαίνεται δυναμική, πιασάρικα, μην ξεχάσετε να τα συνδυάσετε με φωτεινά, πιασάρικα χρώματα. Ως φωτεινές εντυπώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό καφέ ταπετσαριών με άλλα χρώματα τοίχων, να χρησιμοποιήσετε έγχρωμα έπιπλα, υφάσματα και διάφορα αξεσουάρ στο εσωτερικό.
 • Το καφέ ταπετσαρία συνιστάται για χρήση μόνο σε μεγάλους χώρους. Αν το δωμάτιο είναι μικρό, τότε είναι προτιμότερο να δίνετε προτίμηση σε μια ελαφρύτερη παλέτα καφέ γάμμα.
 • Μεγάλα σχέδια σε απλή καφέ ταπετσαρία δεν πρέπει να υπάρχουν γύρω από την περίμετρο του δωματίου.Αυτό θα οδηγήσει στο γεγονός ότι ο χώρος θα είναι υπερφορτωμένος. Με ένα μεγάλο σχέδιο σε σκούρο φόντο, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε μόνο έναν τοίχο. Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν σε γκρι-ροζ, πράσινα ή άλλα χρώματα.
 • Για καφέ ταπετσαρία, συνιστάται να επιλέξετε σωστά τα έπιπλα. Τα έπιπλα σε μπεζ, λευκό και κρέμα χρώματος φαίνονται εντυπωσιακά με αυτό το χρώμα.

Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Καφέ ταπετσαρία στο γραφείο

Καφέ ταπετσαρία στο διαμέρισμα

Χρησιμοποιώντας καφέ ταπετσαρία σε διάφορα δωμάτια

Η κουζίνα σε τόνους σοκολάτας φαίνεται κομψή, ευγενής και κομψή. Αυτή είναι μια κλασική λύση για αυτό το δωμάτιο, που ποτέ δεν θα βαρεθεί. Είναι απαραίτητο το υλικό τοίχου να διαθέτει εξαιρετικές λειτουργίες ανθεκτικές στην υγρασία. Σε αυτή την περίπτωση, θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την περιοχή εργασίας, το βινυλικό υλικό σε μη υφασμένη βάση είναι τέλειο.

Καφέ ταπετσαρία με φύλλα

Οι ταπετσαρίες βινυλίου καφέ είναι ιδανικές για την κουζίνα. Φαίνονται πολυτελή και δημιουργούν όρεξη. Οι σκούροι τόνοι μπορούν να είναι διατεταγμένοι επιδέξια με ελαφριά ένθετα από έπιπλα ή με διάφορα σκεύη κουζίνας.

Για το σχεδιασμό της αίθουσας εισόδου, το καφέ χρώμα της σκούρης παλέτας, η παλέτα καφέ με γάλα και η γκρίζα-ροζ απόχρωση καρυδιάς είναι τέλειες. Τα χρωματικά δεδομένα της ταπετσαρίας στο διάδρομο χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας σε διάφορες ρυπάνσεις. Καφέ ταπετσαρία στο διάδρομο, ταιριάζει με ένα δέντρο, φαίνεται πολύ ζεστό και ζεστό. Χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τόνους καφέ, μπορείτε να αναδημιουργήσετε μια θεαματική και ομαλή μετάβαση.

Καφέ Art Nouveau Ταπετσαρία

Η επιλογή των αποχρώσεων του καφέ για το σαλόνι δεν είναι περιορισμένη. Καφέ ταπετσαρία στο σαλόνι θα ταιριάζει σε οποιαδήποτε απόφαση στυλ. Σήμερα, το οικολογικό στυλ είναι πολύ δημοφιλές. Μπορεί εύκολα να συμπληρωθεί με επιχρίσματα που μιμούνται φυσικό ξύλο. Το στυλ της Provence ή το κλασικό μπορεί να συμπληρωθεί επιτυχώς με ταπετσαρία στο δωμάτιο σε πλούσιο καφέ χρώμα ή μπεζ παλέτα.

Καφέ αφαιρούμενη ταπετσαρία Chic

Καφέ ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

Τα θεματικά σχέδια σε καφέ φόντο θα χτυπήσουν το στυλ art deco. Το καφέ αντίκες ταπετσαρία στο σαλόνι συνδυάζεται όμορφα με καλούπια και κουφώματα. Φαίνονται πλεονεκτικά σε συνδυασμό με επιχρύσωση ή γκρι-μπλε, ασημένια. Στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους μπορούν να συνδυαστούν με υψηλής ποιότητας έπιπλα από φυσικό ξύλο.

Καφέ καφέ ταπετσαρία

Ράφι καφέ ταπετσαρία

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα δωμάτιο που βοηθά να χαλαρώσετε και να συντονιστείτε για να ξεκουραστείτε. Από αυτή την άποψη, η κατάσταση σε αυτό θα πρέπει να είναι άνετα. Αυτό το δωμάτιο δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε υπερβολικά ζοφερή καφέ ταπετσαρία. Η καλύτερη επιλογή για τη χρήση μιας τέτοιας επιλογής ως καφέ ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας συνδυασμός αυτών με ένα μπεζ φάσμα. Μια τέτοια παλέτα αυξάνει οπτικά τον χώρο στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, καθιστώντας την άνετη. Εάν συνδυάσετε σωστά τους τοίχους σε καφέ τόνους, μπορείτε να δώσετε το εσωτερικό ρομαντισμό και ζεστασιά.

Καφέ ταπετσαρία σε μια σκοτεινή σκιά με ένα μοτίβο

Ανοιχτό καφέ ταπετσαρίες επηρεάζουν θετικά την ανάπτυξη των παιδιών. Ένα παιδικό δωμάτιο με την ταπετσαρία αυτού του χρώματος θα συμβάλει στην δημιουργική ανάπτυξη, θα απαλλάξει την νευρομυϊκή ένταση και θα δημιουργηθεί για ύπνο.

Καφέ ριγέ ταπετσαρία

Καφέ ταπετσαρία με ένα μεγάλο σχέδιο στο εσωτερικό

Βασικές συστάσεις για καφέ συνδυασμό

Αν έχετε επιλέξει καφέ ταπετσαρίες τοίχου για διακοσμήσεις τοίχων, τότε θα πρέπει να μάθετε πώς να τα συνδυάσετε σωστά με μια άλλη γκάμα, καθώς έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά αρμονικό εσωτερικό. Εξετάστε τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς στο εσωτερικό με καφέ:

 • Ένας συνδυασμός καφέ και λευκό. Αυτή η επιλογή συνδυασμού είναι κλασική και είναι σε υψηλή ζήτηση. Συνιστάται η αραίωση της καφέ-λευκής σειράς με κάποιο άλλο χρώμα. Είναι καλύτερα αν είναι κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί, πράσινη ταπετσαρία.
 • Ένας συνδυασμός καφέ ταπετσαρία και ροζ. Αυτή η ροζ-καφέ παλέτα θα είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε δωμάτιο. Ειδικά, όπως καφέ ταπετσαρία στο σαλόνι με ένα γκρι-ροζ στολίδι θα απευθύνονται σε ρομαντικούς ανθρώπους.
 • Ένας συνδυασμός καφέ και πράσινου στην ταπετσαρία. Πράσινη ταπετσαρία με ένα καφέ μοτίβο (ή το αντίστροφο) γεμίζουν το δωμάτιο με άνεση και αρμονία.Πράσινη ταπετσαρία ή καφέ συνιστάται επίσης να αραιωθεί με μπεζ, άμμο, κίτρινη παλέτα.
 • Σκούρο καφέ ταπετσαρία και τυρκουάζ. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων θυμίζει τη θάλασσα, τον ήλιο και αναζωογονεί το δωμάτιο. Μια τέτοια εντυπωσιακή αρμονική αντίθεση μπορεί να συμπληρωθεί εάν χρησιμοποιήσετε επιπλέον μπεζ, άσπρες, πράσινες ταπετσαρίες στο εσωτερικό.
 • Ένας συνδυασμός καφέ και μωβ χρώματα. Αυτή η επιλογή βοηθά στη δημιουργία μιας ζωντανής, παιχνιδιάρικης ή ρομαντικής ατμόσφαιρας στο δωμάτιο και φαίνεται καλό με τα floral μοτίβα. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να συμπληρωθεί με κίτρινο ή λευκό.
 • Καφέ και πορτοκαλί χρώματα στους τοίχους. Η απόφαση αυτή βοηθάει να φτιάξει την ευθυμία και χρησιμοποιείται συχνά για ανατολίτικα μοτίβα. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο φρεσκάδα σε αυτή την παλέτα, μπορείτε επίσης να προτείνετε τη χρήση πράσινης ταπετσαρίας ή τοίχους με κόκκινο, ανοιχτό πράσινο, χρυσό χρώμα. Η ταπετσαρία φαίνεται κίτρινο-καφέ συνδυασμό, τόνους γκρι-ελιά.

Καφέ ανάγλυφο ταπετσαρία

Καφέ ταπετσαρία με μοτίβο

Αν επιλέξετε μια πρόσθετη απόχρωση για καφέ, τότε πρέπει να εξετάσετε τον κορεσμό της. Το πρόσθετο γάμμα θα πρέπει να είναι κοντά στο κύριο χρώμα στον κορεσμό. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά αρμονικό εσωτερικό σχέδιο με καφέ ταπετσαρία. Καφέ ταπετσαρία για τοίχους είναι μια κλασική επιλογή, θα είναι πάντα στη μόδα.

Καφέ ταπετσαρία στο μπάνιο

Καφέ ταπετσαρία με χρυσό μοτίβο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)